70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 haşlanmış yumurta 1 tavada yumurta
:

arkadaşım diyetine karışmak istemem fakat iki yumurta kilo vermeyi iice zorlaştırır haftada 2 yumurta yemek bile zorlaştırıyor yani deneyimlerimden ve drumun tavsiyesi olarak biliyorum ne kadar az protein o kadar hızlı kilo gider...arkadaşın olarak hatırlatayım

Selam arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım kilom 77.200 bugünde diyete başlıyorum inş. desteklerinizi bekliyorum...

Uyanınca:bir bardak su 3 hurma

Sabah kahvaltım:
1 bardak su
bir kalın dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
bol yeşillik (5 yaprak aysberg bir tutam roka 3 tane küçük domateslerden)
2 dilim kepek ekmeği
bu kadan hepimize afiyet olsun.

arkadaşım yanılıyor olmayasın ben yumurta dolayısıyle protein yağ yakımını hızlandırır diye biliyorum bu bi arkadaşımız var ....erginsenaaa......protein ağırlıklı beslenerek haftada 1 buçuk kilo veriyo ben de deniycem ama meyveden vaz geçemiyorum

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
çok mutluyum bu sabahh
çünkü 77 i gördümmmmmm

merhaba arkadaşlar bikaç gündür siteyi incelemekteyim ama msj yazmaya anca fırsat bulabildim.bende ömrüün uzunca bi kısmını diyete ayırmış ve başarı ve başarısızlık arasında sürekli gelip giden biriyim
4 hafta önce artık bu gidişe dur demeye karar verdim.en son tartıda 78 kiloyu görüp hiçbir kıyafetime giremeyince diyete başladım.dah aönce hiç spor yapmayı denememiştim.diyetle beraber haftanın en az 5 günü 1 er saat yürüyüp 1 saate yakın jimlastik aletlerini kullandım.2 hafta kadar bunu çok güzel devam ettirebildim ama daha sonra hastalanınca ne yazıkki spor hayatıma ara vermek zorunda kaldım kendimi biraz daha toparlayınca devam etmeyi planlıyorum yine. şuanki kilomu net olarak bilmiyorum.sadece cuma sabahları tartılıp sonra 1 hafta tartıyla görüşmeme kararı aldım en son tartıldığımda 71 kiloydum.idealim 60 lı kiloların başlarına inmek

tmm fıstığım bu hatfa ben bildiğim gibi protensiz ama hafta bir gün almak üzere dietimi yapayım sende öyle yap bakalım ne kadar gidecek tmm.

Angelina Jolie’ nin doğumunun hemen ardından Sarmısak çayı diyeti ile 11 kilo vermesi herkesi şaşırttı.
Bu diyetin ünlü diyetisyen
Ender Saraç Sarmısak çayı olduğunu açıkladı.
Bu çay sağlıklı zayıflama için yapılan doğal bir çaydır.
Kullanılan malzemeler:
1. Taze zencefil.
2. 2 diş sarmısak.
3. 2 çay kaşığı limon suyu.
4. 2 çay kaşığı bal
Sarmısak çayı nasıl yapılır?

Küçük bir taze zencefili soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır.Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır.
Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir.
Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.

HEP BERABER DENİYELİM Mİİİİİİİİİİİİ

canım tavsiyen için teşekkürler ama ben protein agılıklı besleniyorum. evet normalde iki yumurta çok ama ben bütün gün soguk sulu bir çorba içiyorum yani beni mazur gör

evet aynı fikirdeyim ben her sabah bir yumurta muhakkak yiyorum ve sonuç alıyorum napim seviyorum yumurtayı işe de yarıyor. belki benef in bünyesi proteinle kg alıyordur

4 haftada 7 kg vermişsin çok başarılı. demek ki bünyen yakıyo. ben spor salonuna gitmiştim 3 ay ama sadece 2,5 kg vermiştim. aşırı spor ben de geri tepiyo. şimdi sadece evde günde 20 dk sıkılaşmak için spor yapmayı planlıyorum

evet metabolizmam genele göre hızlı ama bu yeme düzeniylede alakalı.ben yemek yemeyen çoğu zaman abur cuburla gün geçiren biriyim. dolayısıyla bunları tüketmeyi bırakınca geriye yediğim pek bişi kalmıyor.düzenli olarak yediklerimi yazıp günlük limiti geçmemeye çalışıyorum.
1 ay öncesine kadar gece tatlı krizim tutar eşimi en yakın tatlıcıya yollardım 4 tane büyük ekler alır 3 ünü ben yerdim ona kalan 1 eklerinde orasından burusasından tırtıklar bi lokmacıkta eşime verirdim ee böyle olunca abur cuburu bırakınca kısa sürede kilolarımın bi kısmından kurtulmuş oldum

aynen bende öyleyim
cips kola çikolata sütlü tatlıları çok seviyorumm
ama azalttım bende yemekle pek aram yoktur zaten
her qün yarım saat yürüyordum
ama bari bende snein qibi 1 saat yürüyeyim de
hemencik qitsin kilolar

meraba arkadaşlar ben bu sabah zeytinli poğaça yedim ara olrak 2 dilim gofret arkadaş ikram etmişti
reglim yaklaştı çok acıkıyorum. napabilirim ......

canım sen kaç kilo verdin ne kadfar zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…