70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yürüyüş arkadaşım olsa sanırım daha çok yürürüm.ama tek başına anca 1 saat sürüyor kendime gözlerden uzak kuytu bi yerde spor aletleri buldum şu parklarda olanlardan en az 30 dk en fazla 1 saat onların birinden diğerine koşturup sallanıp durdum 2 hafta.zaten ozaman kilo verdim.yılbaşından sonra hastalandım sürekli ateşim çıktı. o dönem sadece yemeklerime dikkat edebildim anca 1-2 kilo kadar fark etti son 2 haftadır.
genel olarak kahvaltı ağırlıklı besleniyorum.nedense sadece kahvaltı edince doyduğumu hissediyorum.bugünün menüsü
1 salatalık
4 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
20 gr kadar peynir ki 1 saattir bitiremedim daha peyniri biticek inşallah
şekersiz çay (3-4 kupayı buluyor bazen)

gün içinde pek hareketli değilim.hatta pc başından çok nadir kalkıyorum genel olarak 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum.

kahvaltım...

çeyrek dilim ekmek ve 1 ince dilim kaşar...
1 fincan elma çayı ''şekersiz'' ( ilk defa içiyorum tadı mükemmellllll )

Son düzenleme:
canım sen kaç kilo verdin ne kadfar zamanda

ben bu sarımsak çayını yapıp içmedim ama yapıcam inşallah canım
ben haftada 1 kilo vererek qidiyorum şuanda
2 hafta önce 79 kiloydum
qeçen hafta 78 kiloydum
bu sabah tartıda 77yi qördümm
ama düzensiz spor yaparak bu kadar yavaş verdim kilomu
şimdi gaza geldim ya qünde 1 saat yürüyüş kesin yaparımm
ve daha az yerimm

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız?kahvaltımı ettim
1 dilim peynir
5 zeytin
1 kızarmış ekmek
şekersiz çay
1 saatlik yürüyüşümüde yaptım
tamam sabahı kapattım

toplamda nekadar verdein kaç ayda

toplamda nekadar verdein kaç ayda

canım ben 66 kiloydum
hamile kaldım 85 kiloyla doğuma qirdim
doğumdan sonra 74e düşmüştüm ama emzirme sürecinde
sütüm olsun diye tatlılar yedim şerbetler içtim derken
benim kilo 80e çıkmıştı bi anda
bebeğim 1 ay önce emmeyi bıraktı ve bende 1 aydır diyete başladım
ama asıl kararlı olarak diyetimi şu 2 haftadır yapıyorum..
1 ayda 4 kg verdim gibi bişey oldu...
eski kiloma dönene kadar da bu işin yakasını bırakmıcam inşallah

istersen gel seninle yarışalımmm
hırs yapalımm bakalım hangimiz daha çabuk kilo vericek

günaydın
hastayım yaaaaaa bir an önce iyileşmek istiyorum.

Arkadaşlar bende 73-75 kg arası gezıyorum su anda ve 10 kılo vermek ıstıyorum tabı ılk etapta bı 68 e düşsem iyi olacak ama ben hala emziriyorum su sarımsak cayını yapayım dıyorum bana olur mu ve 1 gunde yaptıgımızın hepsını mı ıcıcez hergun yenı hazırlıycaz sanırım ama ben herzaman kahvaltı yapamıyorum haftaıcı calıstıgım ıcın ekmekarası veya burda sımıt yıyorum yanı ben dıyet yapmadan dıkkat ederek bazı seylerı keserek yavas ve emın adımlarla kılo vermek ıstıyorum sıkı dıyet yapamam ayrıca spor da yapamam dogumdan sonra bel fıtıgı oldugum ortaya cıktı ve fızık tedavı verdı bebek yenı dogdugu ıcın gıdemedım sımdıde calısıyorum halen tedavı olamadım ve doktor asla yürüme dedi evde koşu bandı var ve ben korkuyorum yürümekten o yüzden benım ışim biraz zor:26:

bugün kendim gibi ağır nedense bu net msj panosunun yüklenmesi en az 5 dk alıyor.:97:

Arkadaşlar merhebe ben 73 kg yum. Wii Fit Plus aldım evde spor yapıyorum.. Wii si olanlar haydi sohbete:) Wii yi yeni kullanan biri olarak Önerileriniz var mı?

ara menüm
1 muz
yarım litre su

öğle...
çeyrek ekmek arası peynir yicem...
1 fincan yeşil çay :120:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…