70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa bu diyeti 3 gün yada bir hafta yapanları anlamıyorum.
valla canım çekmiyo soguk ayranlı çorbayı detoksu bozmakta istemiyorum resmen açım..aaaaççç:84::84::84::84::84::84::84:
off bir yarın olsa da yemek yesem normalinden

bende 78.800 den iki haftada 77.2 yi gördüm geçen pazar bakalım bu pazar kaç olmuşum merak ediyorum yalnız benimen büyük problemim karın bölgesi yağlarım fazla yağmı onuda bilmiyorum yemek yedikten sonra ekseri şişiyo hamileyim gibi reglim bugün bitti,şu üçgün manyak geçti çikolata gofret tatlı acayip canım çekti eh arada kaçamak yaptım çünkü çok beter yapıyo yemezsen eh napalım görücez bu pazar erimeye devam, yardımcı olun bilginiz varsa nasıl kurtulucam karın yağlarımdan başka yerde bu kadar yok offf

kilo verdikçe sorunlu bölgelerindede gözle görülür bi incelme olacaktır triendy21.zamanlada kendini toparlıcaktır tabi o aşamaya hiç gelemedim geldiğimde denenmiş ve onaylanmış diyebilicem
tatlı sorununu sağlıklı tatlılarla geçiştirmeye çalışmak en doğrusu yoksa bekleyerek yemeyerek geçen bişi değil özellikle kuru meyveler fazlasıyla tokluk hissi veren ve çok faydalı olan keçi boynuzunu herkese öneririm :82:

herkese merhabalar...
düşündümki böyle bir gruba katılmak faydalı olacaktır.Kısaca kilo hikayemi anlatayım hayatım boyunca kilo problemim olmuştur şuan 29 yaşındayım evlenmeden önce 56 kiloya inmeyi başarmıştım 56 kilo iyi duruyor bende sonra evlendim 67 lere çıktım bu kioyla hamile kaldım 79 ile doğuma gittim doğumdan sonra 76 ya çıktım ekim ayında diyetisyene gittiğimde tartıda 76.3 gördük 2 ay diyetle 67. 8 e indim şimdi hedefim 56 olmak yani yaklaşık 12 kg spor yapamıyorum küçük bebeğim var işten sonrada onla ilgilenmek benim tüm vaktimi alıyor ama her hafta diyetisyen kontrolüm oluyor listeye uymaya çalışıyorum bugün kontrol vardı geçen haftaya göre 700gr. vermişim şimdi yeniden azimlendim destek bekliyorum zor bir süreç((

arkadaşlar günah çıkarıyorum resmen sabah ıspanaklı börek yedimm yeme rabia dedim ama dayanamadım napimm ama yok sevdim ben bu şekilde inannın hiç acıkmıyorum yoksa çok mu yiyorum
benim en büyük hatam dogumdan sonra 69 la eve geldim sonra 66 falanda kaldım hayatımın hatasını o zaman yaptım şu zayıflama hapları varya ondan kullandım allahda ölmedim çünki melim ayagım uyuşuyordu inatla kullandım 5 kilo falan verdimm ama bi sene sonra hızla kilo almaya başladım farkında olmadan inanın yemede değişiklik yoktu 74 çıktım ve burdayım asla ama asla dogal yollardan vazgeçmeyin

hızlı sonuçlar alabilmek için olur olmadık yöntemlere başvuruyoruz ne yazıkki bende her seferinde bidaha kilo almıyacağım deyip yine boğazıma hakim olamayıp tekrar tekrar kilo alıyorum.
işin en kötü kısmıda eğer evliyseniz eşinizden daha ağır olmanız ama inşallah bende bu sefer kalıcı olarak kilo vermeyi başaracam inşallah.

aynen bende daha geçen aya kadar bende zayıflama hapı kullanıyordum ama kilo vericeme daha aldım iştahım arttı allahım ya gerçekten aptalmışımki inandım hapa, neyse şimdiki formülüm süper hiç pişman değilim 2 haftada 2 kilo gitti bile iştahım çok azaldı ve hiç yediklerimede dikkat etmem gerekmiyo ama fazlasıyla su içmem gerekiyo 79kgdum şimdi geçen pazar tartıldım 77.2 gösterdi bakalım bu pazar kaç olmuş olucam merak ediyorum

doğal yöntemlerle bile geri alınıyoken doğal olmayan yöntemlerin geri tepmemesi mümkün değil bence.aslında işin sırrı düzenli beslenmek ve beyninle ortak çalışmak.gözümüzün doymasını beklersek daha çok beklicemize eminim sürekli kendimize telkinde bulunup beynimizin doyduğunu algılamak için çaba göstermeliyiz.

arkadaşlar bende katılabilirmiyim yarışa 77.200 hı ne dersiniz lüfften

hoşgeldin deriz

haklısın canım birbirimize destek olmak için burdayız CANIM kahvaltıda yumurta yediğin zaman ekmek yemene gerek yok ekmek yersen yumurta yeme yumurta yersen ekmek yeme

hangi doktor demiş onu külliyen yanlış proteinler yaq yakımını saqlayan TEK unsurlardır vücudumuzda kilo almamızı saqlayan karbonhidratlardır karbonhidratları eriten proteinlerdir proteinler nelerdir (kırmızı ve beyaz et balık ve yumurta) ben günde 2-3 aklıma ne kadar eserse yumurta yedim ve 2 ayda 16 kilo verdim denenmiş tastikli örneqidir yumurta çok saqlıklı bir besindir ve bol protein kaynaqıdır kasları kuvvetlendirir karbonhidratları yani yaqları eritir kolestorol sorunu olmayanlar rahatlıkla tüketebilir çokta güzel tok tutar..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
çok mutluyum bu sabahh
çünkü 77 i gördümmmmmm

tebrikelr cnm..

ilginç :82:
günaydın kızlar nasılsınız?kahvaltımı ettim
1 dilim peynir
5 zeytin
1 kızarmış ekmek
şekersiz çay
1 saatlik yürüyüşümüde yaptım
tamam sabahı kapattım

kahvaltın gayet iyi canım aynen devam

günaydın
hastayım yaaaaaa bir an önce iyileşmek istiyorum.

bende diyorum nerde benim sudemimm geçmiş olsun canımmm biran önce iyileş ve bize bolbol çene yetiştir
öğle menüm
salata,2 kaşık makarna,
1 adet lahana sarması
1 dilim kepek ekmek

çok yanlış bir beslenme tarzı makarna sarma ve ekmek bunların hiçbirini aynı öğünde yememen lazım yoksa kilo veremezsin makarnayla ekmek yenirmi yaa yada sarmayla

ara menüm
1 muz
yarım litre su

öğle...
çeyrek ekmek arası peynir yicem...
1 fincan yeşil çay :120:

çeyrek ekmek çok canım ekmeqi yiceksen sadece sabhalrı ye oda en fazla 2 dilim

hoşgeldni cnm aramıza

canım sabah kahvaltıdaki 2 dilim ekmeğinin yerine 1 dilim börek yersen sorun kalmaz gün içinde tekrar ekmek yemek kaydıyla ..

sena nasılsın canım
ay ben grıp gıbı bıseyım bır an önce sağlıklı günlerime kavuşmak iatiyorum
bu arada topik maşşallah ne kadar hareketlenmiş.
k flex kullanıp zayıflayan var mı ya kızın bırı onlan 16 kılo verdım dıyo bıde ögunlerde cok az yedım tok tutuyo dıyo

İşin asıl sırrı neyi neyin yanında yemeliyiz yada yememeliyiz ..

slm kızlar gördüğünüz gibi ben geldimm
offffffff bugünüde YİYEREK atlattım neyse zorunlu kabus bitti

kara liste 2

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peynir
yeşilçay

ara
su

öğlen
(zorunlu menü)
1 küçücük poqaça
1 küçük ıspanaklı börek
1 tane kabak tatlısı
1 kaşık kereviz salatası
1 kaşık kabaklı havuç salatası
yeşilçay

ara ve akşam sadece su içicem naparsam yapıyım yarın NİLE mahçup olucam biliyorum başa gelen çekilirr :18::18::18:

kızlar bende zayıflama hapı kullanıyorum
ama düzensiz:26:
sizler ne kullanmıştınız?
ben haftada 1 kg vererek ilerliyorum şuanda 77 kgdayım

haftada 1 kiloyu hapsızda rahat verebilirsin bence hapa alıştırmamalısın bünyeni.herkes şikayetci gördüğün gibi.bir süre sonra fazlasıyla geri almış herkes kilolaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…