arkadaşım şimdide ya ben kör oldum yada kör cahil imzamı bulamıyorumki yapıştırayım
mrb kızlar bişey sormak istiyorum. şu isminizn altındaki kilo panelini nasıl yapıyoruz..
arkadaşlar günah çıkarıyorum resmen sabah ıspanaklı börek yedimm yeme rabia dedim ama dayanamadım napimmama yok sevdim ben bu şekilde inannın hiç acıkmıyorum yoksa çok mu yiyorum
benim en büyük hatam dogumdan sonra 69 la eve geldim sonra 66 falanda kaldım hayatımın hatasını o zaman yaptım şu zayıflama hapları varya ondan kullandım allahda ölmedim çünki melim ayagım uyuşuyordu inatla kullandım 5 kilo falan verdimm ama bi sene sonra hızla kilo almaya başladım farkında olmadan inanın yemede değişiklik yoktu 74 çıktım ve burdayım asla ama asla dogal yollardan vazgeçmeyin
arkadaşlar bende katılabilirmiyim yarışa 77.200 hı ne dersinizlüfften
günaydın kıslarrrr,
valla burada olmak harika ve diyetisyene tonla para dökmeye gerek yok. diyetisyen zaten size dogru olan beslenme şeklini bildirmek ve size öğretmen edası ile kilo alınca hesap verceğiniz bir otorite gibi.
benim diyetisyenlerim birden fazla. sizsiniz kızlarrr. hepiciinizi seviyorum ve kucaklıyorum...:81::81::81::81:
çünkü hayatımda uzun zamandır ilk kez kilo veriyorum ve bu sizin sayenizde oluyorrr..
bu sabah ki kahvaltımı biraz abarttım. tüm bütün gün çorba içince özledim normal yemek yemeyi napim
1 haşlanmış yumurta 1 tavada yumurta
çok az tavuk eti parçası
bir salatalık
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
iki dilim ekmek
3 yeşil zeytin
bir kupa çay
bir bardak portakal suyu
1 saat sonra : 0,5 litre su..
şu anda da doguşun çıkardığı karanfilli tarçınlı yeşil çayımı içiyorum bir litrede suyum var akşama kadar detoks çorbası ile beraber biticek.
o çorbayı içmeyi hiç istemiyorum belki bugün az tuz eklerim yoksa yiyecek gibi değilim ama yemem lazım. artık 60 lı kg ları görmek istiyoruummmmmmm
arkadaşım diyetine karışmak istemem fakat iki yumurta kilo vermeyi iice zorlaştırır haftada 2 yumurta yemek bile zorlaştırıyor yani deneyimlerimden ve drumun tavsiyesi olarak biliyorum ne kadar az protein o kadar hızlı kilo gider...arkadaşın olarak hatırlatayım
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
çok mutluyum bu sabahh
çünkü 77 i gördümmmmmm
Angelina Jolie’ nin doğumunun hemen ardından Sarmısak çayı diyeti ile 11 kilo vermesi herkesi şaşırttı.
Bu diyetin ünlü diyetisyen
Ender Saraç Sarmısak çayı olduğunu açıkladı.
Bu çay sağlıklı zayıflama için yapılan doğal bir çaydır.
Kullanılan malzemeler:
1. Taze zencefil.
2. 2 diş sarmısak.
3. 2 çay kaşığı limon suyu.
4. 2 çay kaşığı bal
Sarmısak çayı nasıl yapılır?
Küçük bir taze zencefili soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır.Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır.
Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir.
Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.
HEP BERABER DENİYELİM Mİİİİİİİİİİİİ
günaydın kızlar nasılsınız?kahvaltımı ettim
1 dilim peynir
5 zeytin
1 kızarmış ekmek
şekersiz çay
1 saatlik yürüyüşümüde yaptım
tamam sabahı kapattım
günaydın
hastayım yaaaaaa bir an önce iyileşmek istiyorum.
öğle menüm
salata,2 kaşık makarna,
1 adet lahana sarması
1 dilim kepek ekmek
ara menüm
1 muz
yarım litre su
öğle...
çeyrek ekmek arası peynir yicem...
1 fincan yeşil çay :120:
herkese merhabalar...
düşündümki böyle bir gruba katılmak faydalı olacaktır.Kısaca kilo hikayemi anlatayım hayatım boyunca kilo problemim olmuştur şuan 29 yaşındayım evlenmeden önce 56 kiloya inmeyi başarmıştım 56 kilo iyi duruyor bende sonra evlendim 67 lere çıktım bu kioyla hamile kaldım 79 ile doğuma gittim doğumdan sonra 76 ya çıktım ekim ayında diyetisyene gittiğimde tartıda 76.3 gördük 2 ay diyetle 67. 8 e indim şimdi hedefim 56 olmak yani yaklaşık 12 kg spor yapamıyorum küçük bebeğim var işten sonrada onla ilgilenmek benim tüm vaktimi alıyorama her hafta diyetisyen kontrolüm oluyor listeye uymaya çalışıyorum bugün kontrol vardı geçen haftaya göre 700gr. vermişim şimdi yeniden azimlendim destek bekliyorum zor bir süreç ((
arkadaşlar günah çıkarıyorum resmen sabah ıspanaklı börek yedimm yeme rabia dedim ama dayanamadım napimmama yok sevdim ben bu şekilde inannın hiç acıkmıyorum yoksa çok mu yiyorum
benim en büyük hatam dogumdan sonra 69 la eve geldim sonra 66 falanda kaldım hayatımın hatasını o zaman yaptım şu zayıflama hapları varya ondan kullandım allahda ölmedim çünki melim ayagım uyuşuyordu inatla kullandım 5 kilo falan verdimm ama bi sene sonra hızla kilo almaya başladım farkında olmadan inanın yemede değişiklik yoktu 74 çıktım ve burdayım asla ama asla dogal yollardan vazgeçmeyin
doğal yöntemlerle bile geri alınıyoken doğal olmayan yöntemlerin geri tepmemesi mümkün değil bence.aslında işin sırrı düzenli beslenmek ve beyninle ortak çalışmak.gözümüzün doymasını beklersek daha çok beklicemize eminimsürekli kendimize telkinde bulunup beynimizin doyduğunu algılamak için çaba göstermeliyiz.
ben öyle olduğunu düşünmüyorum.neyi nekadar yediğimiz önemli olan.doyum noktasını kaçırdığımız an kilo almaya başlıyor insanİşin asıl sırrı neyi neyin yanında yemeliyiz yada yememeliyiz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?