70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende zayıflama hapı kullanıyorum
ama düzensiz:26:
sizler ne kullanmıştınız?
ben haftada 1 kg vererek ilerliyorum şuanda 77 kgdayım

valla ben bir ay öncesine kadar acai berry zayıflama hapı kullanıyordum ama hiç etkisini görmedim aksine kilo aldım ve iştahım acaıp artmıştı bırakalı 1 ay oldu rahatladım yahu şimdide 2 hafta oldu alalı akupunktur küpesi kullanıyorum başladığımda 79 kg idim geçen pazar 77.2 oldum bakalım bu pazar kaç olmuşum merak ediyorum çok faydasını gördüm arkadaşlar abur cubur 2 haftadır yemiyorum hiç iştahım yok denecek kadar azaldı

iyiym bitanem sen nasılsın çok geçmiş olsun geldimi gitmek bilmiyor bu grip bu arada avatarına baktıkça üşüyorum kıss dur sana bir kazak öreyim yok canım yaa k flex karbonhidrat hiç bulaşma derim

canım çoook zararlı böbrekleri iflas ettiriyor bazıları ölüme bile neden oluyor lütfen burdaki listeleri takip et bu sana yeter içme bu kötülüğü kendine yapma

YAAAAA sen kabak tatlısımı yedin ben tatlı olmaz dedin diye kaç zamandır yemiyorummmmmmmmmmm.tatlı diye (heleki kabak)ölüyorum görürsün sen bende yiyeceğim işte

kız ben bunları yesem acımdan ölürüm bi de okadar güzel yiyecekleri görupte 1 er tane yemişin ya helal olsun ayakta alkışlamak lazım seni ben olsam ooooooo

canım bene akupunktur kullandım evet kilo veriyorsun ama zamanla vücut alışıyor ve kilo vermen duruyor şuda var onu çıkardıqın zaman kilo almaya başlıyorsun çünkü o sana nasıl beslenmen gerektiğini öqretmiyor ama biz burda nasıl beslenmemiz gerektiğini biliyoruz ve öqreniyoruz hergün yeni birleyler duyuyoruz çıkardıqın an alıcaksın bence hiç kullanma

kız sende taktın benim avatarıma haaaaaaa
ne istiyon onu da mı değiştireyim değiştirmiyom sen en iyisi bana kazak ör malum olivıum yakın gelir alırım kazağımı bedavadan bi de güzel kazağım olsun
modelini ve rengini veriyorum kruvaze modeli rengi de kırmızı
haha söylediğine bin pişmansın demiiiiiiiii

YAAAAA sen kabak tatlısımı yedin ben tatlı olmaz dedin diye kaç zamandır yemiyorummmmmmmmmmm.tatlı diye (heleki kabak)ölüyorum görürsün sen bende yiyeceğim işte

canımmm dün ve bugün engelliyemeyeceğim menülerle dolu günlerdi dünü yazdım okumuşsundur bugünse kursta parti verdik belki 30 çeşit yicek vardı hepsi karbonhidrat hocamız tam bnm karşıma geçti oturdu bugünlük diyeti bırak falan vs.. bildik sözler yanii.. bana kalsa salata yicektim sadece neyse buna şükür ya hepsinden yedirseydii
kız ben bunları yesem acımdan ölürüm bi de okadar güzel yiyecekleri görupte 1 er tane yemişin ya helal olsun ayakta alkışlamak lazım seni ben olsam ooooooo

hayatımm sen acından ölürdün bence kahrımdan ölücem nerdeyse dün ve bugün kontrolümün dışında gelişen olaylar ve yarından korkuyorumm NİL şimdi bana sayıcakkk..

sudemcim istediğin kazak olsun canım benim sen gel tanışalım ben sana hediye ederim

saysın nasıl olsa sen de ona sayıyon ne değişiyo

canım nisa hastanesine başvurmuştun hala bi haber yok eşimde orası olsun istiyor bakalım bekliyoruz

nisaa mıı ben orda doğum yaptım 3 numarayı çok güzel ve temizdir inş. başvurun kabul edilir canımm
bugün bayağı yoğunmuş burasıı bende biraz önce geldim bi bakıyım dedim oku oku bitiremedim hadi bakalım inş. yarın herkes sevinirr ben hiç bi fark hissetmiyorum gerçi görücezz

bak bakkk nolmuş bu topike kazaklar örülüyo hediye ediliyoo kızımmmm bizim başımız kelmii bende isyorummmmmm
kıskanmayalım
sen de cıplak avatar koy sana örsün ne öyle avatarın neyim yok senin başın kel mi? galiba kel

canım bir ara bende şu biber hapından kullandım evet veriyosun ama bıraktığın zaman geri alıyorsun.hatta aldıklarımın biri sahteymiş az daha ölüyodum vede hemen bıraktım hiç bulaşma bu hap olayına en güzeli yeme düzenini değiştirmek.

hapı bence de hiç kullanma. ben biber hapını iki kez kullandım birincisinde 3 kilo verdim gerisin geriye 5 kilo aldım ikincisinde az daha hastanelik oluyordum.diyetlede rahat verirsin 1 haftada bir kiloyu. dogru sölüyo arkadaş.

çok yemek yediğimi düşünmekten nefret ediyorum sonuca hemen ulaşma isteğindende nefret ediyorum biraz memnunniyetsiz bi yapım var sanırım.sabahtan beri değişik gruplardaki yorumlara bakıyorum.bi çok kişiye göre oldukça şanslıyım bunu bildiğim halde bile şu anki durumumdan memnun olmuyorum.kısaca nankörüm az biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…