- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kızlar bende zayıflama hapı kullanıyorum
ama düzensiz:26:
sizler ne kullanmıştınız?
ben haftada 1 kg vererek ilerliyorum şuanda 77 kgdayım
sena nasılsın canım
ay ben grıp gıbı bıseyım bır an önce sağlıklı günlerime kavuşmak iatiyorum
bu arada topik maşşallah ne kadar hareketlenmiş.
k flex kullanıp zayıflayan var mı ya kızın bırı onlan 16 kılo verdım dıyo bıde ögunlerde cok az yedım tok tutuyo dıyo
kızlar bende zayıflama hapı kullanıyorum
slm kızlar gördüğünüz gibi ben geldimm
offffffff bugünüde YİYEREK atlattımneyse zorunlu kabus bitti
kara liste 2
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peynir
yeşilçay
ara
su
öğlen
(zorunlu menü)
1 küçücük poqaça
1 küçük ıspanaklı börek
1 tane kabak tatlısı
1 kaşık kereviz salatası
1 kaşık kabaklı havuç salatası
yeşilçay
ara ve akşam sadece su içicem naparsam yapıyım yarın NİLE mahçup olucam biliyorum başa gelen çekilirr :18::18::18:
kız ben bunları yesem acımdan ölürüm bi de okadar güzel yiyecekleri görupte 1 er tane yemişin ya helal olsun ayakta alkışlamak lazım seni ben olsam oooooooslm kızlar gördüğünüz gibi ben geldimm
offffffff bugünüde YİYEREK atlattımneyse zorunlu kabus bitti
kara liste 2
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim kaşar peynir
yeşilçay
ara
su
öğlen
(zorunlu menü)
1 küçücük poqaça
1 küçük ıspanaklı börek
1 tane kabak tatlısı
1 kaşık kereviz salatası
1 kaşık kabaklı havuç salatası
yeşilçay
ara ve akşam sadece su içicem naparsam yapıyım yarın NİLE mahçup olucam biliyorum başa gelen çekilirr :18::18::18:
valla ben bir ay öncesine kadar acai berry zayıflama hapı kullanıyordum ama hiç etkisini görmedim aksine kilo aldım ve iştahım acaıp artmıştı bırakalı 1 ay oldu rahatladım yahu şimdide 2 hafta oldu alalı akupunktur küpesi kullanıyorum başladığımda 79 kg idim geçen pazar 77.2 oldum bakalım bu pazar kaç olmuşum merak ediyorum çok faydasını gördüm arkadaşlar abur cubur 2 haftadır yemiyorum hiç iştahım yok denecek kadar azaldı
kız sende taktın benim avatarıma haaaaaaaiyiym bitanem sen nasılsın çok geçmiş olsun geldimi gitmek bilmiyor bu grip bu arada avatarına baktıkça üşüyorum kıss dur sana bir kazak öreyimyok canım yaa k flex karbonhidrat hiç bulaşma derim
canım çoook zararlı böbrekleri iflas ettiriyor bazıları ölüme bile neden oluyor lütfen burdaki listeleri takip et bu sana yeter içme bu kötülüğü kendine yapma
YAAAAA sen kabak tatlısımı yedin ben tatlı olmaz dedin diye kaç zamandır yemiyorummmmmmmmmmm.tatlı diye (heleki kabak)ölüyorum görürsün sen bende yiyeceğim işte
kız ben bunları yesem acımdan ölürüm bi de okadar güzel yiyecekleri görupte 1 er tane yemişin ya helal olsun ayakta alkışlamak lazım seni ben olsam ooooooo
kız sende taktın benim avatarıma haaaaaaa
ne istiyon onu da mı değiştireyim değiştirmiyom sen en iyisi bana kazak ör malum olivıum yakın gelir alırım kazağımı bedavadan bi de güzel kazağım olsun
modelini ve rengini veriyorum kruvaze modeli rengi de kırmızı
haha söylediğine bin pişmansın demiiiiiiiii
kız kıyamam yavrum naptın sen bi ara iş arıyodun buldun mu ?kafana göre bi iş yok mu?sudemcim istediğin kazak olsun canım benim sen gel tanışalım ben sana hediye ederim
kız kıyamam yavrum naptın sen bi ara iş arıyodun buldun mu ?kafana göre bi iş yok mu?
nisa nerdecanım nisa hastanesine başvurmuştun hala bi haber yok eşimde orası olsun istiyor bakalım bekliyoruz
saysın nasıl olsa sen de ona sayıyon ne değişiyocanımmm dün ve bugün engelliyemeyeceğim menülerle dolu günlerdi dünü yazdım okumuşsundur bugünse kursta parti verdik belki 30 çeşit yicek vardı hepsi karbonhidrathocamız tam bnm karşıma geçti oturdu bugünlük diyeti bırak falan vs.. bildik sözler yanii.. bana kalsa salata yicektim sadece neyse buna şükür ya hepsinden yedirseydii
hayatımm sen acından ölürdün bence kahrımdan ölücem nerdeyse dün ve bugün kontrolümün dışında gelişen olaylar ve yarından korkuyorumm NİL şimdi bana sayıcakkk..
nisa nerde
yakın mı servisi felan var mı nasıl gidip gelcen
sudemcim istediğin kazak olsun canım benim sen gel tanışalım ben sana hediye ederim
canım nisa hastanesine başvurmuştun hala bi haber yok eşimde orası olsun istiyor bakalım bekliyoruz
kıskanmayalımbak bakkk nolmuş bu topike kazaklar örülüyo hediye ediliyoo kızımmmm bizim başımız kelmii bende isyorummmmmm
canım bir ara bende şu biber hapından kullandım evet veriyosun ama bıraktığın zaman geri alıyorsun.hatta aldıklarımın biri sahteymiş az daha ölüyodum vede hemen bıraktım hiç bulaşma bu hap olayına en güzeli yeme düzenini değiştirmek.kızlar bende zayıflama hapı kullanıyorum
canımmm dün ve bugün engelliyemeyeceğim menülerle dolu günlerdi dünü yazdım okumuşsundur bugünse kursta parti verdik belki 30 çeşit yicek vardı hepsi karbonhidrathocamız tam bnm karşıma geçti oturdu bugünlük diyeti bırak falan vs.. bildik sözler yanii.. bana kalsa salata yicektim sadece neyse buna şükür ya hepsinden yedirseydii
ya insanların bu seferlik ye bişi olmaz demelerine gıcık oluyorum.sanki biz yemek istemiyoruz.neyse bu kadar çeşitin içinde iyi kurtarmışsın.ama benim aklım kabak tatlısında kaldı.
hapı bence de hiç kullanma. ben biber hapını iki kez kullandım birincisinde 3 kilo verdim gerisin geriye 5 kilo aldım ikincisinde az daha hastanelik oluyordum.diyetlede rahat verirsin 1 haftada bir kiloyu. dogru sölüyo arkadaş.kızlar bende zayıflama hapı kullanıyorum
bende istiyom bendeeebak bakkk nolmuş bu topike kazaklar örülüyo hediye ediliyoo kızımmmm bizim başımız kelmii bende isyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?