çok yemek yediğimi düşünmekten nefret ediyorumsonuca hemen ulaşma isteğindende nefret ediyorum biraz memnunniyetsiz bi yapım var sanırım.sabahtan beri değişik gruplardaki yorumlara bakıyorum.bi çok kişiye göre oldukça şanslıyım bunu bildiğim halde bile şu anki durumumdan memnun olmuyorum.kısaca nankörüm az biraz
Aslıcım ben sudeme kazaqı yanıma gelmesi şartıyla almayı kabul etti e sende gel sanada alammmbak bakkk nolmuş bu topike kazaklar örülüyo hediye ediliyoo kızımmmm bizim başımız kelmii bende isyorummmmmm
Allah'ım inş. yarın 300qr.cık olsun vermiş olurum düşmanlarımı (NİL'İ):113: sevindirme Allah'ımmm!nisaa mıı ben orda doğum yaptım 3 numarayı çok güzel ve temizdir inş. başvurun kabul edilir canımm
bugün bayağı yoğunmuş burasıı bende biraz önce geldim bi bakıyım dedim oku oku bitiremedim hadi bakalım inş. yarın herkes sevinirr ben hiç bi fark hissetmiyorum gerçi görücezz
canım bir ara bende şu biber hapından kullandım evet veriyosun ama bıraktığın zaman geri alıyorsun.hatta aldıklarımın biri sahteymiş az daha ölüyodum vede hemen bıraktım hiç bulaşma bu hap olayına en güzeli yeme düzenini değiştirmek.
canımmm dün ve bugün engelliyemeyeceğim menülerle dolu günlerdi dünü yazdım okumuşsundur bugünse kursta parti verdik belki 30 çeşit yicek vardı hepsi karbonhidrathocamız tam bnm karşıma geçti oturdu bugünlük diyeti bırak falan vs.. bildik sözler yanii.. bana kalsa salata yicektim sadece neyse buna şükür ya hepsinden yedirseydii
ya insanların bu seferlik ye bişi olmaz demelerine gıcık oluyorum.sanki biz yemek istemiyoruz.neyse bu kadar çeşitin içinde iyi kurtarmışsın.ama benim aklım kabak tatlısında kaldı.
kabak tatlısınıda kurstaki mahmut amcamız kendi elleriyle yapmış gerçekten güzledi
bende istiyom bendeee
est. olurmu öyle şey bende sen gibiydim hemen sonuç almak istiyordum burda sabretmeyide öqreniyor insan sakın kopma bizden sıkı tut kıss ellerimizii :109:çok yemek yediğimi düşünmekten nefret ediyorumsonuca hemen ulaşma isteğindende nefret ediyorum biraz memnunniyetsiz bi yapım var sanırım.sabahtan beri değişik gruplardaki yorumlara bakıyorum.bi çok kişiye göre oldukça şanslıyım bunu bildiğim halde bile şu anki durumumdan memnun olmuyorum.kısaca nankörüm az biraz
canım yalnız deilsin emin ol. bende hala 60 lı kiloları görememkten nefret ediyorum. oysaki çok değil bir iki ay önceye kadar 4 kilo daha agırdım. yavaş sonuç almak can sıkıyor ama sonuç almak güzel
bende bikaç ay önce 90 kiloydum aynen senin gibi 6 lı rakamları görmek için acele ediyorum:95:
Aslıcım ben sudeme kazaqı yanıma gelmesi şartıyla almayı kabul etti e sende gel sanada alammm
Allah'ım inş. yarın 300qr.cık olsun vermiş olurum düşmanlarımı (NİL'İ):113: sevindirme Allah'ımmm!
canım bir ara bende şu biber hapından kullandım evet veriyosun ama bıraktığın zaman geri alıyorsun.hatta aldıklarımın biri sahteymiş az daha ölüyodum vede hemen bıraktım hiç bulaşma bu hap olayına en güzeli yeme düzenini değiştirmek.
kabak tatlısınıda kurstaki mahmut amcamız kendi elleriyle yapmış gerçekten güzledi
est. olurmu öyle şey bende sen gibiydim hemen sonuç almak istiyordum burda sabretmeyide öqreniyor insan sakın kopma bizden sıkı tut kıss ellerimizii :109:
bende bikaç ay önce 90 kiloydum aynen senin gibi 6 lı rakamları görmek için acele ediyorum:95:
ya sen harikasın evde kendi kendine 15 kg vermişsin ben de vermek istiyommmm:26::26::26:
slmm kızlarrrr =) önce neler yediğimi fln yazıyımm ssonra dönüp mesajları okucam teker teker =) yalnız ben yarın tartılamam ki ya cumartesi tartılabilirim ancak o zamn versem rapor olur mu??
07.00-07.30 1 domates,1 elma(kırmızı), 1 bardak şekersiz çay
12.45 3/4 simit, şekersiz çay
16.00 1 elma (yeşil)
16.30-18.00 arası spordaydım 10 dk bisiklet çevirdim (100 kcal) 45 dk step yaptık, 23 dk koşu bandında koşu-yürüyüş karışık 183 kcal yaktım sayaçlar doğruysa tabi...
20.00-20.30 1 balık ızgara,1 domates,2 mandalina, 1 bardak zero cola
şimdide 1 elma ve yeşil çay...
dünü dengelemiş miyim sizcee?
Aslıcım ben sudeme kazaqı yanıma gelmesi şartıyla almayı kabul etti e sende gel sanada alammm
Allah'ım inş. yarın 300qr.cık olsun vermiş olurum düşmanlarımı (NİL'İ):113: sevindirme Allah'ımmm!
ya sen harikasın evde kendi kendine 15 kg vermişsin ben de vermek istiyommmm:26::26::26:
karbonhidrat diyeti topiqinde Selin diye bir arkadaş vardı (şimdi haber alamıyoruz kendisinden) 4 ayda 26 kilo vermiş onun yönlendirmesi ve tavsiyeleri sayesinde 2 ayda 16 kilo verdim sonra 3 ay kadar ara verdim 3 hafta oldu yeniden devam ediyorum sizlerde kolay kilo verin diye bilgilerimi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşıyorum çünkü ben o arkadaşın dediklerinin çok faydasını gördüm menüleri takip edin ve yediklerinizi paylaşın ki hatalarınızı gmrelim ve uyaralım hep beraber kalkıcaz bu işin altından aklınıza takılan herşeyi sorun birkaç ay sonra bu kiloların hepsinden kurtulmuş olucaz inş.
bugun ayran corbası detoksum bitti ama akşam eve gelince içmedim.midemi kaldırıyo artık.
gelince bir salatalık bir bardak çorba ve iki mandalina yedim.
yarın sabah tartılıp kg bildiriminde bulunucam. çook tedirginim
slm kısslar yeni girebildim.canım çok sıkkın2 gündür abarttım yaa yine niye ben bööleyim kendime hakim olamadım.bi de reglm ve tatlı isteği malum off offffff.çok umutsuzum şuan .yakalmaya çalışıyorum bi yerden ama.spor da yapaıyorum çok yorulyorum.rtık hava ısınsa da yürüyüş yapsam ne olcak benim bu halim Allahım
canım 2 gündür benimde karbon tavan yaptı geriye bakarak ilerleyemeyiz yarın yeni birgün yeni umutlarımız var beklentilerimiz var asla olumsuz düşünme unutma nasıl düşünürsen öyle olur reqliylen canımız tatlı istediğinde napıyoruz hemen 1 bardak süt ısıtıyoruz içine 1-2 tane çubuk tarçın atıp içiyoruz ve iksir gibi yarım saat içinde tatlı isteğimiz yok oluyorrr hepsi bu kadar spora gelince bilnçsiz yapıyorsan kas yapar kilon çoksa kalbini yorar en güzeli yürüyüş yada spor salonu cnm..
tatlım çok doğru söylüyosun ertesi gün oluyo ben yine aynı kararlar alıyorum yok.neyse inş vericem yaaa bu kiloları.sizler çok destek oluyosunuz bana herkese teşekkür edrimbak bu süt olayını bilmiydum deneyim bari.kilom 74.5 yürüyüş yapmak istiyorum da havalar çookkk soğuk bide çalışıyorum.bahara inş.
sena nasılsın canım
ay ben grıp gıbı bıseyım bır an önce sağlıklı günlerime kavuşmak iatiyorum
bu arada topik maşşallah ne kadar hareketlenmiş.
k flex kullanıp zayıflayan var mı ya kızın bırı onlan 16 kılo verdım dıyo bıde ögunlerde cok az yedım tok tutuyo dıyo
ben kullanmıştım 2 hafta da spor yapmadığım dönemdi ama 1,5 kilo vermiştim ama ben sadece kahvaltı da yemiştim çok tok tuttu beni akşam yemeğinde dahi biraz yiyip çekilebiliyodum öğlen zaten yemekhanede oluyodum o tabakların yarısı bile bitmeden midem şişiodu resmensonra bıraktım ama her sabah her sabah sıkıldım gerek yok o kadar sıkmaya bence
senacığımm sen bugün yine iyi atlatmışsınnn cnm yarını boşver hatta yarın tartılma bile bence ama önümüzdeki hafta için hedef koy kendine böylece önümüzdeki hafta bu 2 günlük şoku hatırlayıp hırs yaparsınben karbonhidrat diyeti yapamıyorum cnm ya tam bi meyve bağımlısıyım ben yoğurt ve meyveden öldürseler vazgeçemiyorum hem meyve yemezsem hatta günde 3-4 tane dn az yersem akşam tatlı krizi geçiriyorum resmen :'( :'( :'(
akşam menüm
2 kaşık fasülye turşusu kavurması...
çeyrek lahmacunn
bir büyüüük bardak ayran :81:
bulgur pilavı nohut çorbası 2 dilim ekmek yoğurt ve bol salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?