70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yalnız deilsin emin ol. bende hala 60 lı kiloları görememkten nefret ediyorum. oysaki çok değil bir iki ay önceye kadar 4 kilo daha agırdım. yavaş sonuç almak can sıkıyor ama sonuç almak güzel

bak bakkk nolmuş bu topike kazaklar örülüyo hediye ediliyoo kızımmmm bizim başımız kelmii bende isyorummmmmm
Aslıcım ben sudeme kazaqı yanıma gelmesi şartıyla almayı kabul etti e sende gel sanada alammm

Allah'ım inş. yarın 300qr.cık olsun vermiş olurum düşmanlarımı (NİL'İ):113: sevindirme Allah'ımmm!

slmm kızlarrrr =) önce neler yediğimi fln yazıyımm ssonra dönüp mesajları okucam teker teker =) yalnız ben yarın tartılamam ki ya cumartesi tartılabilirim ancak o zamn versem rapor olur mu??

07.00-07.30 1 domates,1 elma(kırmızı), 1 bardak şekersiz çay
12.45 3/4 simit, şekersiz çay
16.00 1 elma (yeşil)
16.30-18.00 arası spordaydım 10 dk bisiklet çevirdim (100 kcal) 45 dk step yaptık, 23 dk koşu bandında koşu-yürüyüş karışık 183 kcal yaktım sayaçlar doğruysa tabi...
20.00-20.30 1 balık ızgara,1 domates,2 mandalina, 1 bardak zero cola
şimdide 1 elma ve yeşil çay...

dünü dengelemiş miyim sizcee?

canım simiti sabah yesen öğleden sonra daha zor erir meyvelerinide çok fazla buldum sonuçta hepsi şekerli ..

bugun ayran corbası detoksum bitti ama akşam eve gelince içmedim.midemi kaldırıyo artık.
gelince bir salatalık bir bardak çorba ve iki mandalina yedim.
yarın sabah tartılıp kg bildiriminde bulunucam. çook tedirginim

slm kısslar yeni girebildim.canım çok sıkkın 2 gündür abarttım yaa yine niye ben bööleyim kendime hakim olamadım.bi de reglm ve tatlı isteği malum off offffff.çok umutsuzum şuan.yakalmaya çalışıyorum bi yerden ama.spor da yapaıyorum çok yorulyorum.rtık hava ısınsa da yürüyüş yapsam ne olcak benim bu halim Allahım

canım aslında ben bu tür şok diyetlere çok karşıyım ama hevesiniz kırılmasın diye bişey demedim dengeli beslenerek verilen kilolar en saqlıklı kilolar tedirgin olacak bir durum yok düşünsene şimdiye kadar kilo vermek gibi bir çabamız yokken artık burdayız hep beraberiz küçük küçükte olsa kilo veriyoruz acelemiz yok en güçlü silahımız sabrımız olacak arkadaşlar gerisi kolay..

canım 2 gündür benimde karbon tavan yaptı geriye bakarak ilerleyemeyiz yarın yeni birgün yeni umutlarımız var beklentilerimiz var asla olumsuz düşünme unutma nasıl düşünürsen öyle olur reqliylen canımız tatlı istediğinde napıyoruz hemen 1 bardak süt ısıtıyoruz içine 1-2 tane çubuk tarçın atıp içiyoruz ve iksir gibi yarım saat içinde tatlı isteğimiz yok oluyorrr hepsi bu kadar spora gelince bilnçsiz yapıyorsan kas yapar kilon çoksa kalbini yorar en güzeli yürüyüş yada spor salonu cnm..

tatlım çok doğru söylüyosun ertesi gün oluyo ben yine aynı kararlar alıyorum yok.neyse inş vericem yaaa bu kiloları.sizler çok destek oluyosunuz bana herkese teşekkür edrim bak bu süt olayını bilmiydum deneyim bari.kilom 74.5 yürüyüş yapmak istiyorum da havalar çookkk soğuk bide çalışıyorum.bahara inş.

kilolarımız çok yakın birbirimize bende 75.1 dim ama dünve bugün yediklerimden sonra kaç oldum bilmiyorum yarın sabah görücez haklısın çok soğuk yürümek için ama sen en azından işe gidip geliyorsun evde kalanlarda var

ben kullanmıştım 2 hafta da spor yapmadığım dönemdi ama 1,5 kilo vermiştim ama ben sadece kahvaltı da yemiştim çok tok tuttu beni akşam yemeğinde dahi biraz yiyip çekilebiliyodum öğlen zaten yemekhanede oluyodum o tabakların yarısı bile bitmeden midem şişiodu resmen sonra bıraktım ama her sabah her sabah sıkıldım gerek yok o kadar sıkmaya bence

senacığımm sen bugün yine iyi atlatmışsınnn cnm yarını boşver hatta yarın tartılma bile bence ama önümüzdeki hafta için hedef koy kendine böylece önümüzdeki hafta bu 2 günlük şoku hatırlayıp hırs yaparsın ben karbonhidrat diyeti yapamıyorum cnm ya tam bi meyve bağımlısıyım ben yoğurt ve meyveden öldürseler vazgeçemiyorum hem meyve yemezsem hatta günde 3-4 tane dn az yersem akşam tatlı krizi geçiriyorum resmen :'( :'( :'(

bir 15 gün dene bakalım kaç kilo vereceksin banada haber ver kaç kilo verdiğini tatlım..

akşam menüm
2 kaşık fasülye turşusu kavurması...
çeyrek lahmacunn
bir büyüüük bardak ayran :81:

Son düzenleme:
bulgur pilavı
nohut çorbası
2 dilim ekmek
yoğurt ve bol salata

Son düzenleme:
sena ya katılıyorum arkadaşlar menüleri günlük yazın böyle takip etmek de zor oluyo yorumlamakta... evet kesinliklee neyi neyle yediğimiz çok öenmli arkdaşlar çünkü vücuttda 2 karşı hormon var biri yağ depolamayı diğeri ise stoktaki yağı yakmayı söylüyo ki bu bizim istediğimiz eğer öyle pilav patates ekmek bi arada yersenizzz ne kadar az kalori alsanızda gün boyuu hooooppp direk depoya gider o yüzden bunlara dikkat etmek gerek mesela 2 yemek kaşığı pilav=1 dilim ekmek demek birinden birini seçin her öğün akşam ekmek yemeseniz ve ekmek yerine geçen hiçbişi yemeseniz de kaybedeceğiniz tek şey kilo olur akşam yememeye dikkat o yüzden çünkü akşam bu dediğim hormonlardan düşmanımız olanı harekete geçer yani yedikleriniz depı edilebilcek şeylersee hoop direk depoya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…