70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kahvaltı dışında ekmek yemezsen daha kolay kilo verirsin günde en fazla 3 dilim kepek ekmeqi yenebilir ama kesinlike pilav yada makarna tarzı besinlerin yanında ekmek yenmez böyle kilo veremezsin

ama napıyım ben ekmeksiz yapamıyorum ama biliyormusun ben 1ay öncesine kadar
bir oturuşta bir bütün beyaz ekmek yerdin bırakında yavaş yavaş bırakayım zaten zor dayanıyordum ama artık alışmaya başladım 2dilimden fazla yemiyorum ama dediğini yapıp akşamları ekmek yemiycem zaten bulgurun makarnanın yanında yemiyorum ama salata olunca yediriyo işte kahrosıca şeyler neyse saol

şimdi cuma günü herkes kaç kilo verdiğinimi yazacak ama benim3 gün oldu sabah tartılır yazarım arkadaşlar gerçekten burası beni motive ediyor çok mutluyum umarım bu sefer şeytanın bacagını kıracagım iyiki varsınız

arkadaşlar menülerinizi ayrı ayrı yazmayın tam gün olarak yazarsanız deqerlendirmek daha kolay olur

tmm canım senin için buqünkü menümü tam olarak yazıyorum

kahvaltım...

çeyrek dilim ekmek ve 1 ince dilim kaşar...
1 fincan elma çayı ''şekersiz'' ( ilk defa içiyorum tadı mükemmellllll )

ara menüm
1 muz
yarım litre su

öğle...
çeyrek ekmek arası peynir ...
1 fincan yeşil çay :120:

akşam menüm
2 kaşık fasülye turşusu kavurması...
çeyrek lahmacunn
bir büyüüük bardak ayran

Son düzenleme:
birde ben artık yeşil çay içemicem üzgünüm ama bugün içtigimde elim ayagım titredi midem bulandı başımdöndüü hatta afedersiniz çıkardım çok kötü oldum dünde mide bulantısı yapmıştı yaramıyo bana artık iyice anladım sabahları bi bardak form içiyorum artık onla idare edeceğim

bende acai berry kullanıyorum 79kg dan 77e düştüm ama düzensiz kullanıyorum
mesela 2 qün sabah akşam kullanıosam 1 qün kullanmıorum falan
hap içmekten nefret ederim ve acai berry hapı miğdemi çok bulandırıyor ağzımda tadı kaldığı için
özellikle sabahları :120::120::120:

canım çoook zararlı böbrekleri iflas ettiriyor bazıları ölüme bile neden oluyor lütfen burdaki listeleri takip et bu sana yeter içme bu kötülüğü kendine yapma

annemede 1 kapsül vermiştim denesin diye
anneme yan etki yaptı benim içtiğim hap :26:
miğdesinde şişkinlik ve sancı yaptı kadın mahfoldu
daha da içmedi zaten iyiki kutusunu almamış kadının parasına da yazık olcaktı:26:
bana herhanqi qözle qörülür bi yan etki yapmadı ama zaten ben düzensiz kullanıyorum...

Son düzenleme:

bende yeşl çaydan nefret ediyorum
iğrenç bi tadı var
ama günde 1 fincan bile olsa içmeye çalışıyorum
elma çayı çok güzel tavsiye ederim

o hap palavra bende hemen bıraktım çok iim şimdi boşver bırak allah kahretsin onları bugün utanmadan arıyorlar bide beni memnun kaldınızmı diye pislikler

aman diyorum cnm bence hemen bırak... zararlı olduğu gibi hemen geri alıosun kilocukları... bende düşünmüştüm ilk çıktığında denesem mi diye bi arkadaş aldı 1 ay kullandı diyetle birlikte sporsuz 5 kilo verdi hatta o an demiştim tamam alıyorum diye ama sonraki ay bıraktı ve diyetine devam etmesine rağmen 7 kilo birden aldı bende o an dedim iyi ki param yetmemişte almamışım

Son düzenleme:
mrb arkaşlar maşallah topigimiz süper olmuşşşş ama be fırsat bulup gelemiyorummm diyetler nasılll inşş süperdir hepinizin
nilimben yarın bildirim yapacagımm ama çok ama çok umutsuzum kötü sayılar alcam galiba ben buaradan ayrı kalınca dikkat edemiyorumm kendimi toplayıpğ burda olmak istiyorummmmmmm

benim bi ablam o hap ile sporsuz 1 ayda 8kg verdi ve halada kullanıyor
onu görünce cesaretlendim bende eşime aldırdım
düzensizde olsa kullnıyorum :26:
bari kutuyu bitireyim
paraya yazık

Son düzenleme:

benim bi ablam o hap ile sporsuz 1 ayda 8kg verdi ve halada kullanıyor
onu görünce cesaretlendim bende eşime aldırdım
düzensizde olsa kullnıyorum :26:
bari kutuyu bitireyim
paraya yazık

sen bilirsin cnm ama dediğim gibi görüldü,onaylandı yani büyük ihtimalle o tanıdığınız da bırakınca geri alcaktır kiloları çünkü metabolizmayı mahvediyo bu hapların hepsi annemde biber hapı kullanmıştı kilo verdirmediği gibi günde 20 kez wc ye çıkarıyodu nerdeyse ona rağmen kilo veremedi annem yani düşün çünkü yediklerini kullanamıyo vücut yağ yakmak için de karbon a ihtiyacı var az da olsa ama sindirim-emilim olayını hepten karıştırıyo bu haplar...

benim vermeyi istediğim zaten 15-16 kg var ondan sonra formumu korumak için herşeyi yaparım yaa
ayy hele 20 kg versem varyaaaa
offffffff offfffffffffffffff bu sadece rüyaaaaaaa
o kadar kiloyu hayatta verememmm ben 20 kg versem bekarlığımdan bile daha zayıf olurum
ve mükemmel olurum manken qibi yaaaaaaaaa

Son düzenleme:

niye veremeyesin tatlım verirsinn sadece azim ve kararlılık gerek gir bak diyet başarı öykülerine inancın yerine gelsin

ay doğrudur tabiki tatlım yemine qerek yok
ama ne bilim çok şaşırdım of napim o kadar hapı yaa atsam eşim kızar :18:
atmasam eşim nie içmdin die sorar poffffffsss

fazla bi yan etki yapmadıysa sende bitirene kadar kullan istersen ama 2.ay sakın diorum yani hem verdiğin paraya da yazık bundan sonra da böle haplara güvenme ama en iyi ve en kalıcı yolu boğazını tutup sporunu yapmak emin ol yemeyince ztn veriosun ister istemez yeri gelmişken ben yarın uymaya çalışıcam listeyide not ediyorum buraya akşam daha belli değil ama ne yersem yiyim toplamda 1000 kcal ı geçmemeye çalışıcam

sabah
[1] SEK light yoğurt 1 100gr 48.10
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
ara
[4] Elma 1 ADET 60.00
öğlen
[5] Tavuk 60 GRAM 129.00
[6] Domates 1 ADET 14.00
[7] İce Tea Limon (250 ML) 1 ADET 70.00
ara(16.00)
[8] Elma 1 ADET 60.00

buraya kadar toplam:450.10 kcal ediyor 21.00 da da 1 elma yiycemi farzedersek 510 yapar akşam yemeğinde de 300 ü geçmiim bi zahmet yalnız şu tavuktan emin değilim okulda dürümün içindeki malzemeleri çıkarttırıp tabağa koyduruyorum bi dürümde de yaklaşık 60 gram tavuk oluyo die biliyorum tabi domates de 1 domates değil aslında işte 3-4 dilim anca ama yeşillik turşu fln oluyo ya yanında anca 1 domates eder diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…