- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
canım kahvaltı dışında ekmek yemezsen daha kolay kilo verirsin günde en fazla 3 dilim kepek ekmeqi yenebilir ama kesinlike pilav yada makarna tarzı besinlerin yanında ekmek yenmez böyle kilo veremezsin
arkadaşlar menülerinizi ayrı ayrı yazmayın tam gün olarak yazarsanız deqerlendirmek daha kolay olur
valla ben bir ay öncesine kadar acai berry zayıflama hapı kullanıyordum ama hiç etkisini görmedim aksine kilo aldım ve iştahım acaıp artmıştı bırakalı 1 ay oldu rahatladım yahu şimdide 2 hafta oldu alalı akupunktur küpesi kullanıyorum başladığımda 79 kg idim geçen pazar 77.2 oldum bakalım bu pazar kaç olmuşum merak ediyorum çok faydasını gördüm arkadaşlar abur cubur 2 haftadır yemiyorum hiç iştahım yok denecek kadar azaldı
canım çoook zararlı böbrekleri iflas ettiriyor bazıları ölüme bile neden oluyor lütfen burdaki listeleri takip et bu sana yeter içme bu kötülüğü kendine yapma
birde ben artık yeşil çay içemicem üzgünüm ama bugün içtigimde elim ayagım titredi midem bulandı başımdöndüü hatta afedersiniz çıkardım çok kötü oldum dünde mide bulantısı yapmıştı yaramıyo bana artık iyice anladım sabahları bi bardak form içiyorum artık onla idare edeceğim
bende acai berry kullanıyorum 79kg dan 77e düştüm ama düzensiz kullanıyorum
mesela 2 qün sabah akşam kullanıosam 1 qün kullanmıorum falan
hap içmekten nefret ederim ve acai berry hapı miğdemi çok bulandırıyor ağzımda tadı kaldığı için
özellikle sabahları :120::120::120:
annemede 1 kapsül vermiştim denesin diye
anneme yan etki yaptı benim içtiğim hap :26:
miğdesinde şişkinlik ve sancı yaptı kadın mahfoldu
daha da içmedi zaten iyiki kutusunu almamış kadının parasına da yazık olcaktı:26:
bana herhanqi qözle qörülür bi yan etki yapmadı ama zaten ben düzensiz kullanıyorum...
bende acai berry kullanıyorum 79kg dan 77e düştüm ama düzensiz kullanıyorum
mesela 2 qün sabah akşam kullanıosam 1 qün kullanmıorum falan
hap içmekten nefret ederim ve acai berry hapı miğdemi çok bulandırıyor ağzımda tadı kaldığı için
özellikle sabahları :120::120::120:
annemede 1 kapsül vermiştim denesin diye
anneme yan etki yaptı benim içtiğim hap :26:
miğdesinde şişkinlik ve sancı yaptı kadın mahfoldu
daha da içmedi zaten iyiki kutusunu almamış kadının parasına da yazık olcaktı:26:
bana herhanqi qözle qörülür bi yan etki yapmadı ama zaten ben düzensiz kullanıyorum...
karbonhidrat diyeti topiqinde Selin diye bir arkadaş vardı (şimdi haber alamıyoruz kendisinden) 4 ayda 26 kilo vermiş onun yönlendirmesi ve tavsiyeleri sayesinde 2 ayda 16 kilo verdim sonra 3 ay kadar ara verdim 3 hafta oldu yeniden devam ediyorum sizlerde kolay kilo verin diye bilgilerimi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşıyorum çünkü ben o arkadaşın dediklerinin çok faydasını gördüm menüleri takip edin ve yediklerinizi paylaşın ki hatalarınızı gmrelim ve uyaralım hep beraber kalkıcaz bu işin altından aklınıza takılan herşeyi sorun birkaç ay sonra bu kiloların hepsinden kurtulmuş olucaz inş.
kıss sende bana 2 ayda 16 kilo verdir
sonra dile benden ne dilersen
sen söyle ben yiyeyim PATRONİÇE :82:
aman diyorum cnm bence hemen bırak... zararlı olduğu gibi hemen geri alıosun kilocukları... bende düşünmüştüm ilk çıktığında denesem mi diye bi arkadaş aldı 1 ay kullandı diyetle birlikte sporsuz 5 kilo verdi hatta o an demiştim tamam alıyorum diyeama sonraki ay bıraktı ve diyetine devam etmesine rağmen 7 kilo birden aldı bende o an dedim iyi ki param yetmemişte almamışım
kıss sende bana 2 ayda 16 kilo verdir
sonra dile benden ne dilersen
sen söyle ben yiyeyim PATRONİÇE :82:
bende isterimmmbenim başım kel mi hatta 16 yı geçtim bi 7-8 gitse tamamdır benim iş ama meyveyi bırakamam ki ben ya yemekten en çok zevk aldığım şeyler meyveler... en az zevk aldıklarımda kırmızı etler :S karbon diyeti bana sökmez,sökemez yani
o hap palavra bende hemen bıraktım çok iim şimdi boşver bırak allah kahretsin onları bugün utanmadan arıyorlar bide beni memnun kaldınızmı diye pislikler
benim bi ablam o hap ile sporsuz 1 ayda 8kg verdi ve halada kullanıyor
onu görünce cesaretlendim bende eşime aldırdım
düzensizde olsa kullnıyorum :26:
bari kutuyu bitireyim
paraya yazık
bende isterimmmbenim başım kel mi hatta 16 yı geçtim bi 7-8 gitse tamamdır benim iş ama meyveyi bırakamam ki ben ya yemekten en çok zevk aldığım şeyler meyveler... en az zevk aldıklarımda kırmızı etler :S karbon diyeti bana sökmez,sökemez yani
hadi yaaaa :26:
yemin ederim söylediklerim doğru
benim vermeyi istediğim zaten 15-16 kg var ondan sonra formumu korumak için herşeyi yaparım yaa
ayy hele 20 kg versem varyaaaa
offffffff offfffffffffffffff bu sadece rüyaaaaaaa
o kadar kiloyu hayatta verememmm ben 20 kg versem bekarlığımdan bile daha zayıf olurum
ve mükemmel olurum manken qibi yaaaaaaaaa
ay doğrudur tabiki tatlım yemine qerek yok
ama ne bilim çok şaşırdım of napim o kadar hapı yaa atsam eşim kızar :18:
atmasam eşim nie içmdin die sorar poffffffsss
niye veremeyesin tatlım verirsinn sadece azim ve kararlılık gerekgir bak diyet başarı öykülerine inancın yerine gelsin
fazla bi yan etki yapmadıysa sende bitirene kadar kullan istersen ama 2.ay sakın diorum yani hem verdiğin paraya da yazık bundan sonra da böle haplara güvenme ama en iyi ve en kalıcı yolu boğazını tutup sporunu yapmak emin olyemeyince ztn veriosun ister istemez yeri gelmişken ben yarın uymaya çalışıcam listeyide not ediyorum buraya akşam daha belli değil ama ne yersem yiyim toplamda 1000 kcal ı geçmemeye çalışıcam
saol canım.. hemen qirip okuyayım diyet başarı öykülerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?