70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam fena kaçırdım napacam bilmiyorum akşamları sapıtıyorum hep şu akşama bir çare bulan var mı?

ben normalde akşamları kesinlikle yemem
senelerdir alışmışım akşam 6dan sonra bişey yiyemiorum
yersemde ağır qelio
ama dün akşam eşime uydum saat 10 qibi belkide dhaa qeçti
sütlü tatlı yedim ( adını söylemiorum canınız çekmesin )
amaa yemez olaydım bütün qece kabus qördüm sabaha kadar
bide miğdemi çok feci yaktı

neyse arkadaşlar ben qidim hazır benim minik sıpa
uyuyorken bende uyimmm
dün qece zırt bırt uyandı zaten bi dişlerini çıkartamadı
yorqunluktan benim dişlerim dökülecek valla
öpüorum hepinizi qörüşmek üzere
iyi qecelerr

akşam fena kaçırdım napacam bilmiyorum akşamları sapıtıyorum hep şu akşama bir çare bulan var mı?

ben buldum tatlımm =)

1)kendine yemek için süre tanı yani tabağına diyetindeki kadar yemeği aldıktan sonra de ki 15 dk içinde sofradan kalkıcam
2)yemeye başlamadan önce 2-3 bardak su iç
3)yemekten kalktıktan sonra 2 -3 bardak su iç tokluk hissetmiosan sonra da masada durma uzaklaş ordan herkes yemeğini bitirene kadar
4)en başından ortada yemek durmasın serviis tabakları kullan herkese yemesi gerektiği kadar servis et yemeğin kalanını gözünün önünden kaldır
5)akşam bol bol çay-yeşil çay hiç olmadı limonlu sıcak su iç

kızlar günaydın geçmişi okuyamadım
ben moralman eksilerdeyim o kadar dikkat ettim güyaa kendi adıma ama anca 100 gr eksilmişim:18::18:
yani ..73 900.. görüşürüz by

hayatım beynin seni deqil sen beynini yönetmelisin yemeden duramam diye düşünürsen zaten yapamazsın şöyle düşün kilo vermem için bazı kurallar var ve ben bu kurallara uyarsam kilo vericem.. inanırmısın ben asla yemek yemiyen biriydim nerde börek poça pasta ben ordayım nerdeyse habersiz bir misafirim gelse ikram edecek bişeyler herzaman olurdu öyle bir ciddiyetle başaldımki bu işe dışarda gördüğüm simitler pastalar börekelr bana canavar gibi görünmeye başladı onalr yüzünden almıştım kiloları yedimde ne oldu kilo aldım ve mutsuz oldum hepsini birden hayatımdan çıkardım ancak ayda yılda bir yedim zaten şuda var ekmek yersen her öqünde ekmek acıktırır seni bak dene ekmek ye 1 saat sonra acıkacaksın aynı yemeqi ekmeksiz (makarna pilavda dahil )olmadan ye asla acıkmazsın heleki menünde et türü bişeyde varsa uzun süre tok kalırsın yada şöyle yapalım acıktıran gıdaları ben size yazayım ona göre beslenelim

1- Unlu gıdaların hepsi
2- Şekerli gıdaların hepsi
3- Makarna pirinç bulgur buqday (mecbursanız en fazla 2 yemek kaşıqı yiyebilirsiniz)
4- Bakliyat ürünleride karbonu yüksek gıdalar arasında yer alıyor ama ben özellikle mercimek çorbasını hep içtim diyetime bir zararı olmadı ölçülü olarak tüketelim arkadaşlar..
bu yazdıqım besinler tüketildiği zaman kan şekerini aniden yükseltir ve o an için tokluk hissi verir 1 saat içinde kan şekeri aynı hızla birden düşer ve yiyeceklere saldırmamıza neden olur yani bir nevi bizi aldatır arkadaşımız ekmek yemeden duramıyorum diyor ya aslında ekmek bizi yedikten biraz sonra daha çok acıktırıyor bunun farkına vardıqı zaman zaten arkadaşımızda yemicek (ne ekmek nede ekmek türü gıdalar şekerli herşeyde ekmek gibi etki eder) bakın kendinizi deneyin çok acıktıqınızda oturun ekmekli unlu ve şekerli gıdalardan birini yiyin mesela pide yiyebilirsiniz 1 saat sonra acıkırsınız başka birgün yine deneyin acıktıqınızda 1 kase çorba yanında köfte yada tavuk ayran salat bunları yiyin akşama kadar tok kalacaksınız ve kilo vereceksiniz ..

evet canımm çok doqru unlu ve şekerli gıdalardan uzak durmak çok önemli bunlardan uzak duramazsak kilo veremeyiz arkadaşlar beslenme şeklimizi deqiştirmemiz şart hem daha saqlıklı hem tok kalarak hemde hızlı bir şekilde kilo vericez ne güzel çıkarın artık şu gereksiz şeyleri listenizden yapabilirsiniz yeterki istediğin sonrasında verdiğiniz kilolara inanamayacaksınız..

öğlen yediğin çeyrek ekmekle akşam yediğin çeyrekte olsa lahmacun yasaklı ürünler arasında eqer çalışıyorsan öğlen dışarda ızgara türü bişeyler yeme imkanın yoksa yanına ton balıqı al (light olmasın) yanında light içecek içebilirsin ve tam bir ana öğün oluyor tok kalıyprsun ben yazın öğlen ve akşam öğünlerinde mutlaka ton balıqı+lihgt çamlıca gazoz içtim deneyebilrisin cnm..

geçmiş olsun cnm şekersiz olmak kaydıyla istediğin içeceği içebilirsin diyetine bir zararı olmaz

parana değil saqlıqına yazık bu tür ilaçların zararları hemen çıkmaz yıllar sonra böbreklerle baş gösteriyor öyle 2-3 günde zararı ortaya çıkmış olsa herkes bunun farkına varır ve firma hiç ilaç satamaz zamanla iflas ediyor vücut..
o hap palavra bende hemen bıraktım çok iim şimdi boşver bırak allah kahretsin onları bugün utanmadan arıyorlar bide beni memnun kaldınızmı diye pislikler

yardıma geleyimmi canım linç edelim bizi soyup soqana çevirmek istiyorlar

kızlar günaydın geçmişi okuyamadım
ben moralman eksilerdeyim o kadar dikkat ettim güyaa kendi adıma ama anca 100 gr eksilmişim:18::18:
yani ..73 900.. görüşürüz by

Aslıcım günaydın canım kaçma kıssss gel buraya :94: düşündüm taşındım seni yalnız bırakmamaya karar verdim bende 100qr.vermişim ama haftayı deqerlendirdiğimde cumartesi lavaş ve 1.5 porsiyon tatlı yemişim pazartesi arkadaşa gidip börek ve patates yemişim salı akşamı kocaman bir çikolata çarşamba burda kriz geçirdiğim gün kocaman bir börek koca 1 tabak kısır ve tatlı dün yine börek poça tatlı ayrıca akşam son anda tekrar kabak tatlısından yedim yine 100qr. vermişim buna şükür ama haftaya Allahın izniyle çok iddialıyım duyy benii NİLLLLLL

evet ceneracım kesinlikle motive oluyorsun ben de oluyorum. buraya üye olalı çok olmadı ama kısa zamanda olumlu sonuçlar aldım.
veeeeeeeee bugün ki kilo bildiririmimi yapıyorum kızlar 70.80 kg olmuşum oleyyyy
iki gündür igrenç bir detoks yaptığım için kahvaltımda kendimi şımarttım. ilk gün bir kilo ikinci gün 0 gram verdim. dayanması zaten zor iki gün bundan sonra bir gün yapacam bunu.
kahvaltım
1 dillim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
domates salatalık üzerine bir çay kaşığı zeytinyağı
sekiz adet yeşil zeytin ( ki çok biliyorum ama tuzu özlemişim sabah yedim işte akşam deği ya )
bir kaç çatal suda bekletilip tuzu alınmış peynir

tebrik ederim canım insan kilo verdiğini görünce nasıl mutlu oluyor deqilmi bunu detoks olmadanda yapabilirsin yapıcaksında ben kahvaltını çok beğendim yumurtayla ekmeqi beraber yemişsin ama eqer gün içinde başka ekmek yemezsen sorun yok gayet güzell

tebrik ederim aşka geldim bende 2 haftadır 1 er kilo verip duruyorum.şöyle 1 hafta 2 kiloya ulaşsam zaten ondan sonra yavaş yavaş veririm :79: herkes kahvaltısını yapmış bende yapayım bari ne yiyeceğim konusunda kararsızım ama tabağı doldurmakta şimdiye kadar gü.lük çekmedim yine çekmem sanırım

canım 2 haftada 1 er kilo çok güzell daha ne istiyosun yavaş yavaş saqlam adımlarla ilerlemek en güzeli kilo bildirimini yap cnm.

aslı öyle tabi haftada 1 kilo veriyom .alırken 1-2 günümü almamıştır bu 1 kilo
kilo bildirimi nasıl yapıyoruz ben daha dün geldimdi çizelgemde görülüyo işte bugün itibariyle 70.0 kiloyum :26:

aslı öyle tabi haftada 1 kilo veriyom .alırken 1-2 günümü almamıştır bu 1 kilo
kilo bildirimi nasıl yapıyoruz ben daha dün geldimdi çizelgemde görülüyo işte bugün itibariyle 70.0 kiloyum :26:

geçen haftaki kilonu ve bu haftaki kilonu yazarsan bizde kaç kilo verdiğini anlarız bitanem

geçen hafta üzerimde bikaç parça kıyafet vardı çok hastaydım ve üşüyodum.ozaman tartıldığımda 72.6 gelmiştim.bugün üzerimde iççamaşırım atletim badim falan vardı 70.0 kilo geldim.dolayısıyla 1 kilo civarı vermiş olduğumu düşünüyorum.kıyafetler çok farketmes deniyor ama farkediyor ogün üzerimde sütyenim atletim kısakollu bad,m boğazlı badim ve kazağım vardı allattanda eşortmanım eksik bile saymış olabilirim evet evet hepsini bikerede giydiğim halde yine çok üşüyodum

merhaba arkadaşlar 2 haftadır işyerinden dolayı yoğunum giremedim. ancak cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyorum..nihayet işten ayrılıyorum bu gün son günüm, artık hep sizlerle olucam kilo verme maceramı sporla da destekleyip amacıma ulaşmayı düşünüyorum.bu hafta 800 gr gitmiş toplamda 2 hafta da 1 kilo oldu..umarım önümüzdeki haftalar güzel olur..inş.sizlerde amacınıza ulaşmışsınızdır..

gözlerime inanamıyorum neler yazmışsın sennn dur gözlüklerim nerde bidaha okuyum var var yazmadıqın bir iki küçük parça eşya daha vaarrrrrrr ayyyyy ne güldüm sabah sabahhhh sende gül ısınırsınnnn

günaydınnn kk nın en cici çıtırr adaylarııııı kahvaltım
1 dilim kızarmış köy ekmeği (tam buğdaylı)
1,5 dilim beyaz peynir
1 tane siyah zeytin
4-5 tane salatalık
7.30 da kahvaltımı yaptım birazdan ultrasona gidicem ve şuan 1,5 litre su içiyorum...
gelelimm kilomaaa72 71 e düşmüşümm darısıı sizleree canlarımmmm

bilgecimm kucak dolusu tebrikelr senin için canım afffeerimmmmm

bak gördünmü millet nasıl toplandı siteyeeee senin sayendeee

çıplaklıkla reklam olmaz diyolar bak oluyomuş işte reklam şart
konuya derinlemesine bi açıklama getirmek istemiştim aslında :26: ama napalım reklamın iisi kötüsü olmaz :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…