akşam fena kaçırdım napacam bilmiyorum akşamları sapıtıyorum hep şu akşama bir çare bulan var mı?
akşam fena kaçırdım napacam bilmiyorum akşamları sapıtıyorum hep şu akşama bir çare bulan var mı?
ama napıyım ben ekmeksiz yapamıyorum ama biliyormusun ben 1ay öncesine kadar
bir oturuşta bir bütün beyaz ekmek yerdin bırakında yavaş yavaş bırakayım zaten zor dayanıyordum ama artık alışmaya başladım 2dilimden fazla yemiyorum ama dediğini yapıp akşamları ekmek yemiycem zaten bulgurun makarnanın yanında yemiyorum ama salata olunca yediriyo işte kahrosıca şeyler neyse saol
sena ya katılıyorum arkadaşlar menüleri günlük yazın böyle takip etmek de zor oluyo yorumlamakta... evet kesinliklee neyi neyle yediğimiz çok öenmli arkdaşlar çünkü vücuttda 2 karşı hormon var biri yağ depolamayı diğeri ise stoktaki yağı yakmayı söylüyo ki bu bizim istediğimizeğer öyle pilav patates ekmek bi arada yersenizzz ne kadar az kalori alsanızda gün boyuu hooooppp direk depoya gider o yüzden bunlara dikkat etmek gerek mesela 2 yemek kaşığı pilav=1 dilim ekmek demek birinden birini seçin her öğün akşam ekmek yemeseniz ve ekmek yerine geçen hiçbişi yemeseniz de kaybedeceğiniz tek şey kilo olur akşam yememeye dikkat o yüzden çünkü akşam bu dediğim hormonlardan düşmanımız olanı harekete geçer yani yedikleriniz depı edilebilcek şeylersee hoop direk depoya...
tmm canım senin için buqünkü menümü tam olarak yazıyorum
kahvaltım...
çeyrek dilim ekmek ve 1 ince dilim kaşar...
1 fincan elma çayı ''şekersiz'' ( ilk defa içiyorum tadı mükemmellllll)
ara menüm
1 muz
yarım litre su
öğle...
çeyrek ekmek arası peynir ...
1 fincan yeşil çay :120:
akşam menüm
2 kaşık fasülye turşusu kavurması...
çeyrek lahmacunn
bir büyüüük bardak ayran
birde ben artık yeşil çay içemicem üzgünüm ama bugün içtigimde elim ayagım titredi midem bulandı başımdöndüü hatta afedersiniz çıkardım çok kötü oldum dünde mide bulantısı yapmıştı yaramıyo bana artık iyice anladım sabahları bi bardak form içiyorum artık onla idare edeceğim
bende acai berry kullanıyorum 79kg dan 77e düştüm ama düzensiz kullanıyorum
mesela 2 qün sabah akşam kullanıosam 1 qün kullanmıorum falan
hap içmekten nefret ederim ve acai berry hapı miğdemi çok bulandırıyor ağzımda tadı kaldığı için
özellikle sabahları :120::120::120:
lütfen kendini düşünüyorsan o ilaçları çöpe at senin miden çöp tenekesi değil neden kimyasal madde yüklüyorsun midene..
annemede 1 kapsül vermiştim denesin diye
anneme yan etki yaptı benim içtiğim hap :26:
miğdesinde şişkinlik ve sancı yaptı kadın mahfoldu
daha da içmedi zaten iyiki kutusunu almamış kadının parasına da yazık olcaktı:26:
bana herhanqi qözle qörülür bi yan etki yapmadı ama zaten ben düzensiz kullanıyorum...
o hap palavra bende hemen bıraktım çok iim şimdi boşver bırak allah kahretsin onları bugün utanmadan arıyorlar bide beni memnun kaldınızmı diye pislikler
hayatım menülerinizi tam olarak gün bitiminde yazarsanız yanlışlarınızı söyleriz bnm dijital bir tartım var ve her sabah aç karnına düzenli olarak tartılıyorum haftada 1 tartılmak beni motive etmiyor günlük 200 qr 300 qr gittiğini görmek beni ogün için inanılmaz motive ediyor yine günlük kilomda artış olduqunda hemen ogün hafif şeyler yemeqe gayret ediyorum bunun için günlük tartılıyorum ve adapte oluyorum her sabah küçükte olsa o kilonun gittiğini görmek diyete sıkı sıkı tutnmamı saqlıyor..kıss sende bana 2 ayda 16 kilo verdir
sonra dile benden ne dilersen
sen söyle ben yiyeyim PATRONİÇE :82:
etlerle aran iyiyse işin herkesten daha kolay öqünlerinde et türü bişey mutlaka olsun çünkü karbonhidratları eritip enerjiye dönüştüren yumurta ve et ürünleridir köftenin içine ekmek koyma tavuk balık köfte gibi şeyleri fırın poşetine koy fırında pişir yaq falan sürme ilk önce bir kase çorba iç sonra et yemeqini ye ayran ve salata bak gör kilolar nasıl gidiyor..bende isterimmmbenim başım kel mi hatta 16 yı geçtim bi 7-8 gitse tamamdır benim iş ama meyveyi bırakamam ki ben ya yemekten en çok zevk aldığım şeyler meyveler... en az zevk aldıklarımda kırmızı etler :S karbon diyeti bana sökmez,sökemez yani
kurallara uyarsan rüya deqil gerçek olduqunu görürsün cnm takıl bana hayatını yaşaabenim vermeyi istediğim zaten 15-16 kg var ondan sonra formumu korumak için herşeyi yaparım yaa
ayy hele 20 kg versem varyaaaa
offffffff offfffffffffffffff bu sadece rüyaaaaaaa
o kadar kiloyu hayatta verememmm ben 20 kg versem bekarlığımdan bile daha zayıf olurum
ve mükemmel olurum manken qibi yaaaaaaaaa
ay doğrudur tabiki tatlım yemine qerek yok
ama ne bilim çok şaşırdım of napim o kadar hapı yaa atsam eşim kızar :18:
atmasam eşim nie içmdin die sorar poffffffsss
ne yao biliyomusun hergün içiyormuş gibi 1 tane ilacı çöpe at ama sakın içmee
menün gayet güzel canım akşamları sakın makarna pilav ekmek tarzı bişey yeme..niye veremeyesin tatlım verirsinn sadece azim ve kararlılık gerekgir bak diyet başarı öykülerine inancın yerine gelsin
fazla bi yan etki yapmadıysa sende bitirene kadar kullan istersen ama 2.ay sakın diorum yani hem verdiğin paraya da yazık bundan sonra da böle haplara güvenme ama en iyi ve en kalıcı yolu boğazını tutup sporunu yapmak emin olyemeyince ztn veriosun ister istemez yeri gelmişken ben yarın uymaya çalışıcam listeyide not ediyorum buraya akşam daha belli değil ama ne yersem yiyim toplamda 1000 kcal ı geçmemeye çalışıcam
sabah
[1] SEK light yoğurt 1 100gr 48.10
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
ara
[4] Elma 1 ADET 60.00
öğlen
[5] Tavuk 60 GRAM 129.00
[6] Domates 1 ADET 14.00
[7] İce Tea Limon (250 ML) 1 ADET 70.00
ara(16.00)
[8] Elma 1 ADET 60.00
buraya kadar toplam:450.10 kcal ediyor 21.00 da da 1 elma yiycemi farzedersek 510 yapar akşam yemeğinde de 300 ü geçmiim bi zahmetyalnız şu tavuktan emin değilim okulda dürümün içindeki malzemeleri çıkarttırıp tabağa koyduruyorum bi dürümde de yaklaşık 60 gram tavuk oluyo die biliyorum tabi domates de 1 domates değil aslında işte 3-4 dilim anca ama yeşillik turşu fln oluyo ya yanında anca 1 domates eder diye düşündüm
ara öğünleri atlamadan yersen akşam çok fazla acıkmazsın yediğin şeylere bakmak lazım acıktıran gıdalardan tüketiyor olabilirsin acıktıqın zaman özellikle akşam yemeden duramazsan ton balıqı+light gazoz al inanılmaz tok tutuyor ve karbon deqer ikisininde sıfır ayrıca ton balıqı et ürün olduqu için yaq yakar kilo verdirir..
ben normalde akşamları kesinlikle yemem
senelerdir alışmışım akşam 6dan sonra bişey yiyemiorum
yersemde ağır qelio
ama dün akşam eşime uydum saat 10 qibi belkide dhaa qeçti
sütlü tatlı yedim ( adını söylemiorum canınız çekmesin)
amaa yemez olaydım bütün qece kabus qördüm sabaha kadar
bide miğdemi çok feci yaktı
ayda yılda bir butür isteklerimiz olabilir ama yine an az zararla kapatmalıyız 1 kase yiyeceğimize yarım kase yersek daha güzel olur ayrıca rüyanda gördüğün kabus BENDİM
kızlar günaydın geçmişi okuyamadım
ben moralman eksilerdeyim o kadar dikkat ettim güyaa kendi adıma ama anca 100 gr eksilmişim:18::18:
yani ..73 900.. görüşürüz by
şimdi cuma günü herkes kaç kilo verdiğinimi yazacak ama benim3 gün oldu sabah tartılır yazarım arkadaşlar gerçekten burası beni motive ediyor çok mutluyum umarım bu sefer şeytanın bacagını kıracagım iyiki varsınız
evet ceneracım kesinlikle motive oluyorsun ben de oluyorum. buraya üye olalı çok olmadı ama kısa zamanda olumlu sonuçlar aldım.
veeeeeeeee bugün ki kilo bildiririmimi yapıyorum kızlar 70.80 kg olmuşum oleyyyy
iki gündür igrenç bir detoks yaptığım için kahvaltımda kendimi şımarttım. ilk gün bir kilo ikinci gün 0 gram verdim. dayanması zaten zor iki gün bundan sonra bir gün yapacam bunu.
kahvaltım
1 dillim kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
domates salatalık üzerine bir çay kaşığı zeytinyağı
sekiz adet yeşil zeytin ( ki çok biliyorum ama tuzu özlemişim sabah yedim işte akşam deği ya)
bir kaç çatal suda bekletilip tuzu alınmış peynir
tebrik ederimaşka geldim bende 2 haftadır 1 er kilo verip duruyorum.şöyle 1 hafta 2 kiloya ulaşsam zaten ondan sonra yavaş yavaş veririm :79: herkes kahvaltısını yapmış bende yapayım bari ne yiyeceğim konusunda kararsızım ama tabağı doldurmakta şimdiye kadar gü.lük çekmedim yine çekmem sanırım
aslı öyle tabi haftada 1 kilo veriyom .alırken 1-2 günümü almamıştır bu 1 kilo
kilo bildirimi nasıl yapıyoruz ben daha dün geldimdiçizelgemde görülüyo işte bugün itibariyle 70.0 kiloyum :26:
geçen hafta üzerimde bikaç parça kıyafet vardıçok hastaydım ve üşüyodum.ozaman tartıldığımda 72.6 gelmiştim.bugün üzerimde iççamaşırım atletim badim falan vardı 70.0 kilo geldim.dolayısıyla 1 kilo civarı vermiş olduğumu düşünüyorum.kıyafetler çok farketmes deniyor ama farkediyor ogün üzerimde sütyenim atletim kısakollu bad,m boğazlı badim ve kazağım vardı allattanda eşortmanım eksik bile saymış olabilirim evet evet hepsini bikerede giydiğim halde yine çok üşüyodum
günaydınnn kk nın en cici çıtırr adaylarıııııkahvaltım
1 dilim kızarmış köy ekmeği (tam buğdaylı)
1,5 dilim beyaz peynir
1 tane siyah zeytin
4-5 tane salatalık
7.30 da kahvaltımı yaptım birazdan ultrasona gidicem ve şuan 1,5 litre su içiyorum...
gelelimm kilomaaa72 71 e düşmüşümmdarısıı sizleree canlarımmmm
bak gördünmü millet nasıl toplandı siteyeeeesenin sayendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?