Aslıcım günaydın canım kaçma kıssss gel buraya :94: düşündüm taşındım seni yalnız bırakmamaya karar verdim bende 100qr.vermişim ama haftayı deqerlendirdiğimde cumartesi lavaş ve 1.5 porsiyon tatlı yemişim pazartesi arkadaşa gidip börek ve patates yemişim salı akşamı kocaman bir çikolata çarşamba burda kriz geçirdiğim gün kocaman bir börek koca 1 tabak kısır ve tatlı dün yine börek poça tatlı ayrıca akşam son anda tekrar kabak tatlısından yedim yine 100qr. vermişim buna şükür ama haftaya Allahın izniyle çok iddialıyım duyy benii NİLLLLLL
çıplaklıkla reklam olmaz diyolar bak oluyomuş iştereklam şart
konuya derinlemesine bi açıklama getirmek istemiştim aslında :26: ama napalım reklamın iisi kötüsü olmaz :79:
Aslıcım bırakmam aşkımm senii kahvaltın çok çok iyi suyumu az içtin yoksa şekerlimi yedin günlük tam liste görmek istiyorum arkadaşlar yanlış nerde görelim aslıcım vericez canım moral bozmak yok yaqlarımıza göstericez omu yaman bizmiicanım geldimmkaçmak mümkünmü bu kilolarla ayyyy çok kötüyüm yaaa neden böyleyim bu hafta hiç sporumu aksatmadım yinede olmuyoo
canım beni bırakmaaaaaaaaaaaa lütfen hadi bana destek ol bu hafta hiç olmazsa 1 kilo veriyim bıktım yaa 73 görmüşken yine 74 oldum 2 haftadır inemiyorum
bugünkü kahvaltım
1.5 kepek ekmek
30 gr peynir
7 aet tuzsuz zeytin
2 de son lokmalarımı bala batırdım
şekersiz çay:26::26:
nasıl canım çokmu yaa daha napabilirim
bilgecimm kucak dolusu tebrikelr senin için canım afffeerimmmmm
he he kısss hala gülüyommm bennn
Aslıcım bırakmam aşkımm senii kahvaltın çok çok iyi suyumu az içtin yoksa şekerlimi yedin günlük tam liste görmek istiyorum arkadaşlar yanlış nerde görelim aslıcım vericez canım moral bozmak yok yaqlarımıza göstericez omu yaman bizmii
teşekkür ederim canımm benimm saoll hep birlikte daha nice kilo vermelereeben çıkıyorum kızlar hastaneye gidicem akşam görüşürüzz öptüm hepinizi
gül gül gülmek idir
herkes kahvaltısını yapmış öğlen yemeğini düşünürkene ben hala kahvaltımı yapmadımiştahımda yok ama yemeğe başlayınca gerisi geliyo zaten
menüm herzamanki gibi
1 domates
1 biber
1 salatalık
4 zeytin (fazlada olabilir)
biraz peynir ama 10 -15 gramı pek geçemiyorum .
içebildiğim kadar çay3 kupa civarı
bitki çayları gibi yararlı içecekleri içemiyorum.hatta yarralı şeylerle hiç arama yok demek daha doğru olucak.
Herkse qünaydınnnnnnnnn
buqün kaynanamlarda kuran var ve kaynanam bir sürü börek,poğaça yapmıştır
napıcam ben yaa :26:
senacım yazdıklarını okudum saol cevapların için...
tmm her qün bir kapsülü çöpe atarım eşim anlamaz o zaman :90:
selam kızlar epeydir ötelediğim kilo verme işine artık başlamanım zamanı geldi
geçen bi magazanın boy aynasında kendime şöle bi baktım
bi daha baktım vay anam vayyy sanki komik aynalar olurya hani şişman yapar ona bakmışım gibi oldu
yok anacığım derhal forma girmeliyim buradaki arkadaşlar bu yolda süper ilerliyorlar bende kolunuza gireyim hep beraber önümüze gelen kilolara bi tekme yapalım
bugün cuma kilom 71.5 hedefim 7-8 kilo haydi bismillah
elma sirkesi içtim açken kepek ekmeği zeytin yeşilcay domates kahvaltım
peynir 2 defa gözüküyo ama birini sabah yedim birinide öğlen yağsız peynir az su koyup 2 yumurtayla omlet yapmayı düşündüm hem tok tutuyo hemde seviyorum
anlaştık canım bugün az ye sonra bnm gibi üzülürsün kilo bildirimi rica edelim NİL gelince sorar
yok canım yaa günlük 2 lt altına düşmüyorum yeşilçay ve çaylar hariç tatlıda enson pazargünü çikolata yedimm dur bak ben sana ikindi dahil bugün yiyeceklerimi kopyalayım bu siteye üye oldum 3 gündür hep kontrollü yiyorum artık ..kalorisepeti..bunlar ikindi dahil yiycem akşam yok sadece içinde önceden liste yapıyorum gün içinde muhtemelen yiyceklerimi kalorilerine bakıp fazla olanları çıkarıyorum böylede veremezsem ben artık varyaaa kendimi denize atcammm
[1] havuç 1 adet 26
[2] Maydanoz 5 1 gr 2
[3] Kuru Üzüm 1 YEMEK KAŞIĞI 19
[4] Leblebi Beyaz 1 AVUÇ 20
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
[8] Portakal 1 ADET 50
[9] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[10] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05
[11] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[12] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
Toplam : 619.55 kal.
nasıl canım çokmu daha spor yapıcam 50 dk yürüyüş oda 250 kalorisini yakıyo daha ne yapıyım bana bi yol göster canımm hatalarımı söyle bekliyorummm
erginsenaaa... listemin devamı nasıll hangilerini yememeliyim sence
Az önce tartıldım canım 77.5 çıktım...
dün sabah tartıldığımda 77.2 ydim ...
ama buraya qeldiğimde yani birkaç qün önce 78 dim
gramlarla savaşıyorum.. çok yavaşımm çokkk...:26:
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün çok mutluyum
tam 2KİLO vermişim.
bugünkü kilom 75.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?