70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geldimm kaçmak mümkünmü bu kilolarla ayyyy çok kötüyüm yaaa neden böyleyim bu hafta hiç sporumu aksatmadım yinede olmuyoo

canım beni bırakmaaaaaaaaaaaa lütfen hadi bana destek ol bu hafta hiç olmazsa 1 kilo veriyim bıktım yaa 73 görmüşken yine 74 oldum 2 haftadır inemiyorum

bugünkü kahvaltım
1.5 kepek ekmek
30 gr peynir
7 aet tuzsuz zeytin
2 de son lokmalarımı bala batırdım
şekersiz çay:26::26:
nasıl canım çokmu yaa daha napabilirim

Aslıcım bırakmam aşkımm senii kahvaltın çok çok iyi suyumu az içtin yoksa şekerlimi yedin günlük tam liste görmek istiyorum arkadaşlar yanlış nerde görelim aslıcım vericez canım moral bozmak yok yaqlarımıza göstericez omu yaman bizmii

he he kısss hala gülüyommm bennn

gül gül gülmek idir
herkes kahvaltısını yapmış öğlen yemeğini düşünürkene ben hala kahvaltımı yapmadım iştahımda yok ama yemeğe başlayınca gerisi geliyo zaten
menüm herzamanki gibi
1 domates
1 biber
1 salatalık
4 zeytin (fazlada olabilir)
biraz peynir ama 10 -15 gramı pek geçemiyorum .
içebildiğim kadar çay 3 kupa civarı
bitki çayları gibi yararlı içecekleri içemiyorum.hatta yarralı şeylerle hiç arama yok demek daha doğru olucak.

selam kızlar epeydir ötelediğim kilo verme işine artık başlamanım zamanı geldi
geçen bi magazanın boy aynasında kendime şöle bi baktım
bi daha baktım vay anam vayyy sanki komik aynalar olurya hani şişman yapar ona bakmışım gibi oldu
yok anacığım derhal forma girmeliyim buradaki arkadaşlar bu yolda süper ilerliyorlar bende kolunuza gireyim hep beraber önümüze gelen kilolara bi tekme yapalım

bugün cuma kilom 71.5 hedefim 7-8 kilo haydi bismillah
elma sirkesi içtim açken kepek ekmeği zeytin yeşilcay domates kahvaltım

yok canım yaa günlük 2 lt altına düşmüyorum yeşilçay ve çaylar hariç tatlıda enson pazargünü çikolata yedimm dur bak ben sana ikindi dahil bugün yiyeceklerimi kopyalayım bu siteye üye oldum 3 gündür hep kontrollü yiyorum artık ..kalorisepeti..bunlar ikindi dahil yiycem akşam yok sadece içinde önceden liste yapıyorum gün içinde muhtemelen yiyceklerimi kalorilerine bakıp fazla olanları çıkarıyorum böylede veremezsem ben artık varyaaa kendimi denize atcammm
[1] havuç 1 adet 26
[2] Maydanoz 5 1 gr 2
[3] Kuru Üzüm 1 YEMEK KAŞIĞI 19
[4] Leblebi Beyaz 1 AVUÇ 20
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
[8] Portakal 1 ADET 50
[9] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[10] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05
[11] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[12] Ekmek 1.5 DİLİM 97.5
Toplam : 619.55 kal.
nasıl canım çokmu daha spor yapıcam 50 dk yürüyüş oda 250 kalorisini yakıyo daha ne yapıyım bana bi yol göster canımm hatalarımı söyle bekliyorummm

Herkse qünaydınnnnnnnnn
buqün kaynanamlarda kuran var ve kaynanam bir sürü börek,poğaça yapmıştır
napıcam ben yaa :26:

senacım yazdıklarını okudum saol cevapların için...
tmm her qün bir kapsülü çöpe atarım eşim anlamaz o zaman :90:

teşekkür ederim canımm benimm saoll hep birlikte daha nice kilo vermeleree ben çıkıyorum kızlar hastaneye gidicem akşam görüşürüzz öptüm hepinizi

görüşürüz canım öpüyorum seni güle güle git :80:

canım kahvaltını kalkar kalkmaz hemen yapmalısın acıkırsan metobolizma depolamaya başlıyor gerisi gelmicek sanıyor hem acıkırsan daha çok yersin çok acıkmadan yemek gerekiyor üstüne bişeyler giyde git yemeğini yeee

anlaştık canım bugün az ye sonra bnm gibi üzülürsün kilo bildirimi rica edelim NİL gelince sorar

peynir 2 defa gözüküyo ama birini sabah yedim birinide öğlen yağsız peynir az su koyup 2 yumurtayla omlet yapmayı düşündüm hem tok tutuyo hemde seviyorum

uyanır uyanmazda yenilmezki hani biri hazırlasa neyse zaten kalkalı 1 saat oldu olmadı çayım oldu şimdi yemeye başlıcam.zaten benim yemem 1 saat sürüyo pc karşısında

Rabbim muvaffak etsin kardeşim hoşgeldin aramıza

peynir 2 defa gözüküyo ama birini sabah yedim birinide öğlen yağsız peynir az su koyup 2 yumurtayla omlet yapmayı düşündüm hem tok tutuyo hemde seviyorum

canım omlet çok güzel bir seçim peyniri ye istediğin kadar zararı yok

anlaştık canım bugün az ye sonra bnm gibi üzülürsün kilo bildirimi rica edelim NİL gelince sorar

Az önce tartıldım canım 77.5 çıktım...
dün sabah tartıldığımda 77.2 ydim ...
ama buraya qeldiğimde yani birkaç qün önce 78 dim
gramlarla savaşıyorum.. çok yavaşımm çokkk...:26:

bugun kılo bıldıırm günü değil mi yahu kimse bildirim yapmıyo mu?

ben yapıyım 74.2 kılodayım 2.5 kılo vermışım aslım 300 gramcık daha verırsem aynı kılodayız

nılımbene seslenıyorum

hedefım 74.9 olmaktı bana olamazsın demışti gördünmü canım ben oldum ya sen kaç kilo verdin bakım herkesi tek tek aldın eline vurdun sopayı

ya ben çok hastayım ya iyileşiyim bir an önce de haftada 1 kılo vermeye de razıyım

bazen peynir kalıyo kuruyo yada tadı değişiyo gibi ozaman içine 1 yumurta kırıyororum içine bol maydanoz bazen çörek otuda katıyorum.hepsini karıştırıp yağsız tavada kısık ateşte pişiriyorum.sonra ters düz yapıyorum.denemenizi tavsiye ederim ben çok severek yiyorum. tatlı kriziniz olduğundada keçiboynuzu yiyin hem çok sağlıklı hemde bi süre sonra tokluk hissi uyandırıyor

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün çok mutluyum
tam 2KİLO vermişim.
bugünkü kilom 75.1

erginsenaaa... listemin devamı nasıll hangilerini yememeliyim sence

Aslıcım hani bunun çorbası hani bunun sebzesi hani bunun et yemeği doldurmuşsun havuç kuruyemiş meyve kilo verirken saqlıklı kilo vermemiz gerekiyor tekrar söylüyorum her akşam günlük tam liste görmek istiyorum herkesin listesinde çorba sebze yemeqi mümkünse et olacak bize kilo verdiren bunlar arkadaşlar..

Az önce tartıldım canım 77.5 çıktım...
dün sabah tartıldığımda 77.2 ydim ...
ama buraya qeldiğimde yani birkaç qün önce 78 dim
gramlarla savaşıyorum.. çok yavaşımm çokkk...:26:

hayatım vücut kilo vermeye başladıqında zaman zaman direnişe geçer hiç kilo vermediğimiz zamanlar olacak sürekli kilo veremeyiz deqilmi küçük küçük gidecek inş. kilolara karşı biz galip gelicez inş. seneye bu vakitleri bu yazdıklarımızı okuyup güzel bir hatıra olarak gülücez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…