bugun kılo bıldıırm günü değil mi yahu kimse bildirim yapmıyo mu?
ben yapıyım 74.2 kılodayım 2.5 kılo vermışım aslım 300 gramcık daha verırsem aynı kılodayız
nılımbene seslenıyorum
hedefım 74.9 olmaktı bana olamazsın demışti gördünmü canım ben oldum ya sen kaç kilo verdin bakım herkesi tek tek aldın eline vurdun sopayı
ya ben çok hastayım ya iyileşiyim bir an önce de haftada 1 kılo vermeye de razıyım
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün çok mutluyum
tam 2KİLO vermişim.
bugünkü kilom 75.1
erginsenaaa ... canım o zaman öğlen önce 1 kase çorba ekliyorum et yemeğini akşam yiycem canımm nerdeyse sıfır yağsız fında yaptığım karnıyarık 2 kaşık bulgur plavı ve önden yine çoba vee yağsız salata kuruyemişte sadece 1 çor.kaş. kuruüzüm ve leblebi canımm yaa ara öğünde biraz tok tutsun diye kalorileri toplamda 40 ediyo
aç karna içmiş olmayasın ?? bende sevmiyordum o buruk tadı ama içine limon sıkıp içebilliyorum. dene istersen yeşil çay çok önemli metabolizma için. mahrum olmanı istemem cnm:44::44::44::44:birde ben artık yeşil çay içemicem üzgünüm ama bugün içtigimde elim ayagım titredi midem bulandı başımdöndüü hatta afedersiniz çıkardım çok kötü oldum dünde mide bulantısı yapmıştı yaramıyo bana artık iyice anladım sabahları bi bardak form içiyorum artık onla idare edeceğim
bugun kılo bıldıırm günü değil mi yahu kimse bildirim yapmıyo mu?
ben yapıyım 74.2 kılodayım 2.5 kılo vermışım aslım 300 gramcık daha verırsem aynı kılodayız
nılımbene seslenıyorum
hedefım 74.9 olmaktı bana olamazsın demışti gördünmü canım ben oldum ya sen kaç kilo verdin bakım herkesi tek tek aldın eline vurdun sopayı
ya ben çok hastayım ya iyileşiyim bir an önce de haftada 1 kılo vermeye de razıyım
senacım hani böyle tatlı sert ablalar vardır ya seni öyle görüyorum. gerçi benden küçüksündür kesin ama ossuntebrik ederim canıminsan kilo verdiğini görünce nasıl mutlu oluyor deqilmi bunu detoks olmadanda yapabilirsin yapıcaksında ben kahvaltını çok beğendim yumurtayla ekmeqi beraber yemişsin ama eqer gün içinde başka ekmek yemezsen sorun yok gayet güzell
angelinayı geçmek imkansız ya kadın çöp gibi bişey üflesen uçar ben seni geçiiym yeter zaten 300 gram neki hehehheetebrik ederim rakibemm senin bu hastalık uzarsa sende kilo diye bişey kalmaz beni değilavatarındaki kadını bilem geçersino kadarına gerk yok ben kendi adıma
o yüzden allah aaaaacil şifalar versinde biran önce iyileşesin inş.
bak örmedin bana kazak hasta oldum görüyon mu üşüdüm soğukta titredim öyle :2::2::2::2:sudemimmm canımm benimm çok geçmiş olsun cnm bolbol c vitamini al bebeqim bu arada herkes kilo bildirimi yaptı canım merak etme geçmişi oku tatlımmbu arada verdiğin kilodan dolyı tebrik ederim bitanem
canım en çok ben mutlu oldum yeni geldiğin günleri hatırlıyorum neyi nasıl yapsam diye soruyordun bak gördünmü inş. hiç yaq denen bişey kalmıcak tekrar tebrikler
oda birşey mi ben bu sabahh tartılırken üstümde hiçbişi yoktugeçen hafta üzerimde bikaç parça kıyafet vardıçok hastaydım ve üşüyodum.ozaman tartıldığımda 72.6 gelmiştim.bugün üzerimde iççamaşırım atletim badim falan vardı 70.0 kilo geldim.dolayısıyla 1 kilo civarı vermiş olduğumu düşünüyorum.kıyafetler çok farketmes deniyor ama farkediyor ogün üzerimde sütyenim atletim kısakollu bad,m boğazlı badim ve kazağım vardı allattanda eşortmanım eksik bile saymış olabilirim evet evet hepsini bikerede giydiğim halde yine çok üşüyodum
bende içemiyorum ne yalan söylim :18: varsın metabolizmam yavaşlasın 3 gün aç kalmaya razıyım bitki çayı içmektense
söylemesi ayıp kabız falan olduğumda bikaç kere içmişliğim var oda kaynatıp soğuduktan sonra içine limon sıkıp 1 kerede kafaya dikmişliğim vardı.pekte ii geldiği söylenemezdi :2:
ben sevdiğin şeyleri yemedikten sonra kilo verileceğine inanmıyorum.bişeyi az yada çok yiyecek içecekte olsa severek tüketmelisin.verilmesi gereken kilonun 10 küsürlerde olduğunu düşünürsek ve bunun en az 2 ay gibi bir sürede verileceğini hesaba katarsak nereye kadar hoşlanmadığımız şeyleri tüketerek dayanabilirizki
senacım hani böyle tatlı sert ablalar vardır ya seni öyle görüyorum. gerçi benden küçüksündür kesin ama ossun
yaptığım şey çok diyet değildi ama detokstu. pek tavsiye etmiyorum çünkü zor ve verdiğim kiloları koruyamamak kabusum oldu şimdi
gün içerisinde iki dilim daha ekmek hakkı tanıyorum kendime akşam yemegini meyve ile geçiştirdiğim için kendime bu hakkı vermek zorundayım üzgünüm. yoksa aç geziyorum. ama tavsiyene uyucam gün gün azaltıcam ekmee söz sana
protein diyeti ile verdiğin kilolar inanılmaz ama ben günde 5 on yumurta yersem isilik dökerim günde bir yumurta yeterli. sabahları işe giderken 10 dk yürüyorum. evim de en üst katta her akşam yaklaşık 120 merdiven çıkıyorum işte böyle.
ama yakında iş gezisi için irana gidicem orda et ve pirinç agılıklı bir diyet hakim. napçam bilmiyorum meyve ve salatasız. akşam yemegine götürcekler hayır yemem diyemem kırıcı olur buda.
napim ne tavsiye edersiniz ??:44::44::44:
doğrusuda o olmalıoda birşey mi ben bu sabahh tartılırken üstümde hiçbişi yoktu
angelinayı geçmek imkansız ya kadın çöp gibi bişey üflesen uçar ben seni geçiiym yeter zaten 300 gram neki hehehhee
bak örmedin bana kazak hasta oldum görüyon mu üşüdüm soğukta titredim öyle :2::2::2::2:
bu arada maşşallah topik ne kadar hareketlı aynı anda 7-8 kişiyi bu topikte görmek pek nasip olmamıştı.60-69 topıgıne benzemış maşşş
oda birşey mi ben bu sabahh tartılırken üstümde hiçbişi yoktu
ben zaten hep kansızım baktırmama gerek yok ki o yüzden artık kalori felan demiyom aç karnına 1-2 yemek kaşığı içiyom sağlığım daha önemli sonuçta zayıflayacam diye ölüyüm mü yavAhhh canımm gel sana börekler açammm .. erit kızım yaqlarını eritt donmuş senin yaqlarınnşaka biyana kansızlıkmı var sudemcim bende çok üşürüm kansızmışım baktırdınmı cnm kanına..
:26:yanlış topiqtemiyim
ben zaten hep kansızım baktırmama gerek yok ki o yüzden artık kalori felan demiyom aç karnına 1-2 yemek kaşığı içiyom sağlığım daha önemli sonuçta zayıflayacam diye ölüyüm mü yav
örnek ver bakiim sevdiğin şeyler nelermiş?
canım yaşım 36
yumurtayı hiç yemediğim günlerde oluyor tercih meselesi ekmek olayıan gelince ekmek yediğinde evet doyarsın ama biraz sonra acıkırsın ekmek seni acıktırır sadece sabahları ye en fazla öğlen 1 dilim akşam yemeqini neden meyveyle geçiştiriyorsun anlamadım olurmu öyle şey yanlış besleniyosun aç kalıyorsun ben size bikaç tene örnek menü yazayım kendi listemden ajandamı alıp geliyorum[/QUOTE
ben nisanda 33 olacam o zaman abla gibi görebilirim seni
valla senacım akşam meyve ile geçiştiriyorum ama beş gibi hafif bişiler atıştırıyorum biraz peynir domates zeytin gibi. akşam yedi gibi eve gelince bol meyve yada salata yetiyo. zaten 10 da yatıyorum tavuk gibi:26::26: yani aç kalmıyorum. normal şartlarda ekmeği çok seven biriyim özellikle de yemeğin suyuna ekmek banmayı severim ama azalttım. yine de kilo veriyorum sanırım azaltmam işe yaradı. ekmek beni acıktırmıyo tok tutuyo. beyaz ekmek yemiyorum zaten. ya kepekli etimek yada kepekli uno. elma vs. beni açlıktan kudurtuyo mesela kan şekerimi aniden yükseltiyo böyle olunca zavallı vucudum şekeri düşürmek için insülini pompalıyo hoop şeker düşünce karnım açıkıyo ellerim titriyo. ama ekmek dengeliyo. ama merak etme aşırıya kaçmam söz.
geçen hafta hiç kilo verememiştim bir buçuk kg vermişim bu hafta oleey
yeni kan tahlili oldum demir eksikliği çıktı ki herzaman çıkarwalla ne yaptıysam kansızlıqım gitmedi en sonunda kan iğnesi yedim 1.5 sene önceydi normal deqerlere ancak öyle geldi ama hala iğne yerlerimin izi duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?