70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sudemimmm canımm benimm çok geçmiş olsun cnm bolbol c vitamini al bebeqim bu arada herkes kilo bildirimi yaptı canım merak etme geçmişi oku tatlımm bu arada verdiğin kilodan dolyı tebrik ederim bitanem
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün çok mutluyum
tam 2KİLO vermişim.
bugünkü kilom 75.1

canım en çok ben mutlu oldum yeni geldiğin günleri hatırlıyorum neyi nasıl yapsam diye soruyordun bak gördünmü inş. hiç yaq denen bişey kalmıcak tekrar tebrikler

arkadaşlar yediklerinize takılmamak lazım :89: ben 2 zeytin yerim kilo veririm başkası yer kilo alır.herkes kendi hayatı daha önceki yeme düzenini göz önünde bulundurarak hangi hatalarının kilo almasını hızlandırdığını tespit etmesi lazım.daha sonra zamanla kilolar gitmeye başlar.çok bilmiş eşimin bilimsel açıklaması şöyle.kadınlar düzenli beslendiklerinde kilo verir erkekler kilo alır.
dediği de doğru düzenli yediğiniz zaman kilo almıyor bayanlar.arada kaçamak bile yapmış olsanız kilonuz sabit kalıyor düzenli beslendiğiniz için. bu yüzden ben bu hafta vermedim az verdim çok verdim diye tasa etmeyin.düzeninizi bozmadan devam edin belli bi süreden sonra bu düzene vucudunuzda karşılık verecektir üzülmeyin

erginsenaaa ... canım o zaman öğlen önce 1 kase çorba ekliyorum et yemeğini akşam yiycem canımm nerdeyse sıfır yağsız fında yaptığım karnıyarık 2 kaşık bulgur plavı ve önden yine çoba vee yağsız salata kuruyemişte sadece 1 çor.kaş. kuruüzüm ve leblebi canımm yaa ara öğünde biraz tok tutsun diye kalorileri toplamda 40 ediyo

çok güzel bir menü aslıcım ama kuruyemiş sana kilo aldırır neden bu kadar aqırlık veriyorsun?

aç karna içmiş olmayasın ?? bende sevmiyordum o buruk tadı ama içine limon sıkıp içebilliyorum. dene istersen yeşil çay çok önemli metabolizma için. mahrum olmanı istemem cnm:44::44::44::44:

tebrik ederim rakibemm senin bu hastalık uzarsa sende kilo diye bişey kalmaz beni değilavatarındaki kadını bilem geçersin o kadarına gerk yok ben kendi adıma
o yüzden allah aaaaacil şifalar versinde biran önce iyileşesin inş.

bende içemiyorum ne yalan söylim :18: varsın metabolizmam yavaşlasın 3 gün aç kalmaya razıyım bitki çayı içmektense
söylemesi ayıp kabız falan olduğumda bikaç kere içmişliğim var oda kaynatıp soğuduktan sonra içine limon sıkıp 1 kerede kafaya dikmişliğim vardı.pekte ii geldiği söylenemezdi :2:
ben sevdiğin şeyleri yemedikten sonra kilo verileceğine inanmıyorum.bişeyi az yada çok yiyecek içecekte olsa severek tüketmelisin.verilmesi gereken kilonun 10 küsürlerde olduğunu düşünürsek ve bunun en az 2 ay gibi bir sürede verileceğini hesaba katarsak nereye kadar hoşlanmadığımız şeyleri tüketerek dayanabilirizki

senacım hani böyle tatlı sert ablalar vardır ya seni öyle görüyorum. gerçi benden küçüksündür kesin ama ossun
yaptığım şey çok diyet değildi ama detokstu. pek tavsiye etmiyorum çünkü zor ve verdiğim kiloları koruyamamak kabusum oldu şimdi
gün içerisinde iki dilim daha ekmek hakkı tanıyorum kendime akşam yemegini meyve ile geçiştirdiğim için kendime bu hakkı vermek zorundayım üzgünüm. yoksa aç geziyorum. ama tavsiyene uyucam gün gün azaltıcam ekmee söz sana
protein diyeti ile verdiğin kilolar inanılmaz ama ben günde 5 on yumurta yersem isilik dökerim günde bir yumurta yeterli. sabahları işe giderken 10 dk yürüyorum. evim de en üst katta her akşam yaklaşık 120 merdiven çıkıyorum işte böyle.
ama yakında iş gezisi için irana gidicem orda et ve pirinç agılıklı bir diyet hakim. napçam bilmiyorum meyve ve salatasız. akşam yemegine götürcekler hayır yemem diyemem kırıcı olur buda.
napim ne tavsiye edersiniz ??:44::44::44:

angelinayı geçmek imkansız ya kadın çöp gibi bişey üflesen uçar ben seni geçiiym yeter zaten 300 gram neki hehehhee

bak örmedin bana kazak hasta oldum görüyon mu üşüdüm soğukta titredim öyle :2::2::2::2:
bu arada maşşallah topik ne kadar hareketlı aynı anda 7-8 kişiyi bu topikte görmek pek nasip olmamıştı.60-69 topıgıne benzemış maşşş

Son düzenleme:
oda birşey mi ben bu sabahh tartılırken üstümde hiçbişi yoktu

örnek ver bakiim sevdiğin şeyler nelermiş?

canım yaşım 36
yumurtayı hiç yemediğim günlerde oluyor tercih meselesi ekmek olayıan gelince ekmek yediğinde evet doyarsın ama biraz sonra acıkırsın ekmek seni acıktırır sadece sabahları ye en fazla öğlen 1 dilim akşam yemeqini neden meyveyle geçiştiriyorsun anlamadım olurmu öyle şey yanlış besleniyosun aç kalıyorsun ben size bikaç tene örnek menü yazayım kendi listemden ajandamı alıp geliyorum

doğrusuda o olmalı zaten biz değil kıyafetler ağır olan
geçen 2 hafta sürekli ateşim yükseliyodu vs. doktora gittim aile hekimine.gitmişkene tartıl dedi bana üzerimdekileri bu sefer saymim ama 10 parçadan fazla olduğunu söyleyebilirim 76 kilomu ne gelmiştim eski tarz yaylı tartılardandı şok olmuştum büyük bir buhrandı hala atlatamadım

Ahhh canımm gel sana börekler açammm .. erit kızım yaqlarını eritt donmuş senin yaqlarınn şaka biyana kansızlıkmı var sudemcim bende çok üşürüm kansızmışım baktırdınmı cnm kanına..

:26:yanlış topiqtemiyim

daha öncede söyledim kahvaltı yapmadıkça doymuyorum asla ama hayatımdan şöyle bi örnek verim.
2 sene önce köyde mahsur kalmıştım halam ısrarla fındık toplamadan gidemezsin diyip beni 20 gün kadar köyde zaptetmişti.birazda iştahlı bi aileyiz söylemesi ayıp.sabah kahvaltısı bitince öğlen yemeğini hazırlıyor yemek hazır oluncada oturup yiyorduk köyde temiz hava vs insanın iştakı açılıyor.ben mecburen her kurulan sofraya oturmak zorunda kalıyodum.günde en az 4 kere yemek yeniyordu.ben dikkat ederek bu 20 günde 5 kilo vermiştim ki sürekli yemek yiyorduk.hiç dayanamadığım şeylerden biridir ev yapımı ekmek ve trabzon ekmeği.halam sürekli ekmek yapıyordu mecburende ucundan kıyısından bazen tamamını yediğimde oluyordu ozaman anladımki az az sık sık yiyerek kilo veriliyormuş bu senede halamın kampınamı yazılsam ne yapsam bilemiyorum

örnek menü
kahvaltı
kepek ekmekle yapılmış kaşarlı tost(2 dilim)
yeşilçay

ara
yumurta
salatalık
ızgara sucuk
domates

öğlen
taze fasulye

ara

1 dilim kaşar peynir

akşam
fırında tavuk
ayran

bu menü yaz ayından kalan bir menü sıcak havada çorba içemedim

örnek menü 2

kahvaltı
2 dilim ekmek
beyaz peynir
kaşar peyniri
yarım domates
yarım salatalık
1 çay kaşıqı bal
yeşilçay

ara
1 portakal

öğlen
1 kase tarhana çorbası
tavuk sote
ayran
salata

ara
1 bardak süt

akşam
1 kase tarhana çorbası
karnabahar yemeqi
ayran
salata

ara
yeşilçay

örnek menü 3

kahvaltı

1 dilim börek
yarım domates
yarım salatalık
beyaz peynir
1 çay kaşıqı reçel
yeşilçay

ara
1 bardak süt

öğlen
1 kase mercimek çorbası
ızgara köfte 4 tane
domates
ayran

ara
1 tane elma

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak taze fasulye
salata
yoğurt

ara
yeşilçay..

ben zaten hep kansızım baktırmama gerek yok ki o yüzden artık kalori felan demiyom aç karnına 1-2 yemek kaşığı içiyom sağlığım daha önemli sonuçta zayıflayacam diye ölüyüm mü yav

ben zaten hep kansızım baktırmama gerek yok ki o yüzden artık kalori felan demiyom aç karnına 1-2 yemek kaşığı içiyom sağlığım daha önemli sonuçta zayıflayacam diye ölüyüm mü yav

walla ne yaptıysam kansızlıqım gitmedi en sonunda kan iğnesi yedim 1.5 sene önceydi normal deqerlere ancak öyle geldi ama hala iğne yerlerimin izi duruyor..

walla ne yaptıysam kansızlıqım gitmedi en sonunda kan iğnesi yedim 1.5 sene önceydi normal deqerlere ancak öyle geldi ama hala iğne yerlerimin izi duruyor..
yeni kan tahlili oldum demir eksikliği çıktı ki herzaman çıkar ama bu sefer sınıra yakın değerlerdeydi.doktor demir hapı verdi hergün 1 tane içmem için.:82: illa hastaneye gitmeye gerek yok bunun için. sağlık ocakları her türlü hizmeti veriyor sadece 5 dk nızı alacak bi tahlil.iğne yerine tatlı şurup istersiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…