70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

100 kilodan 68 kiloya inen bir arkadaşın başarı öyküsünü kopyalıyorum yediklerine ve yemediklerine dikkat edelim şuanda 63 kiloya düştü ve 1 yılda verdi

önceleri pek umursamazdım kilo aldıkça üzerime göre elbise diktirip giyerdim
taki mağazaya giripte çalışanların abla bunlar sana olmaz çok kilo lusunuz demelerinden sonra(( karar verdim ben kilo vermeliyim dedim kendi kendime önceleri çok yavaş verdim ayda 2 kilo gibi verdim hafif bir şeki,lde yemeklerimi kıstım 3 ayda 6 kilo verdim derken 87 kiloya düştüm bu şekilde
sonrasında biraz hızlandırmak istedim tabi tamamen aç kalarak değil
hayatımdan 3 şeyi çıkardım sayılır un,yağ,şeker
yaptığım diyet şu şekildeydi
günde en az 3 litre su içmek
beyaz et yemek balık ,tavuk göğsü yada siyah yağsız et
yağsız sebze yemeği
ve akşama 7 den sonra hiç bişey yememek
midem çok kıyıldığında yarım yada bir tane pötübör biküvi yerdim yada yarım bardak süt veya ayran
veya yarım porsiyon meyve
yarım elma yarım portakal gibi çünkü kıştı o zaman
hamur işleri yasaktı tamamen ekmek yemedim ilk 20 gün sonrasında diyet ekmek veya
kepek ekmek ile devam ettim
bu şekilde 1 ayda 9 kilo verdim:))))
2.ayda 5 kilo verdim hızımı düşürmek istedim hızlı veripte hızlı almak istemedim
ama yine kurallarım geçerliydi sadece biraz esnek davrandım normal ekmeğe
geçtim zamanla hamur işlerini yine yemedim yağlı ve şekerli tatlıları yemedim sadece sütlü tatlıları yedim
oda çok az haaa bu arada ilk etaplarda canım çok tatlı çektiğinde
siyah kuru kayısı yerdim bazen günde on taneye yakın yerdim
aylar sonra sütlü tatlılara geçtim:)))
ama daha hedefime ulaşamadım hedefim 60-63 arası inşl olurum
darısı herkese son kilolar zor gidiyor azcık :)))inat ediyorlar yani
unuttuğum bişey varsa ve sizin sormak istediğiniz şeyler olursa cvp lamaya hazırım
kilo vermek isteyen arkadaşlara şimdiden başarılarr
Düzenleyen: zilan.80 Düzenleme Tarihi :

arkadaşlar yazıma cvp veren olmamıs ama ben sizin yazdıklarınızdan şunu cıkardım siz ölüm diyeti yapıyosunuz yaa.günde 1000 kalori ne demek en 1200-2000 arası olmalı ben hep öyl egördüm yani.Ben sizin gibi diyet yapamam yapmam da cunku yapmayı denedım daha bır strese gırıyorum sureklı öğün beklıyorum ve daha cok acıkıyorum bu psıkolojıy egırıyorum yanı.ama dıkkat ederım yeme yanlıslıklarımı düzelterek ancak bırde emzırdıgım ıcın zaten korkuyorum neyı nasıl yapcam dıye.bırde bır arkadas 2 ayda 16 kılo vermıs bu ıyı bısey mı anlamadım dıyetısyenler ayda en fazla 4 kılo dıyo gerısı kastan gıder dıyo.

ben karbonhidrat diyeti yapıyorum son zamanlarda dr.lar (tvde sürekli protein ağırlıklı beslenerek kilo verilmeli diyorlar yani bunun adı karbonhidrat diyeti) bu beslenme tarzını tam destekliyor protein ağırlılı beslendiğim için sadece yaqlardan veriyorum bildiğin gibi proteinler kasları kuvvetlendiren en önemli besin gurbunu oluşturuyor merak etme yaptıqım diyetin (aslında diyet deqil sağilıklı beslenme tarzı) ne olduqunu nelerden kaybettiğimi gayet iyi biliyorum yoksa buraya gelipte bu kadar kişinin mesuliyetini almam kurallara uyarsan 2 ayda 20 kiloda verirsin asla aç kalmadım hemde tıka basa yedim ama doqru şeyleri yedim sen aç kalmaktan bahsetmişsin bnm yazılarımın hepsini okursan içeriği anlarsın kolay gelsin..

haklısın arcakcım aynı şekilde düşünüyorum. kalori hesabı yapmıyorum ben. sadece saglıklı ve zamanında besleniyorum.
sen bence çok katı bi diyet yapma zaten. bebeğine süt lazım. bol bol yeşillik

selam kızlar
Nasılsınız? ben 1 kilocuk vermişim.73 tüm 72 olmuşum.Gün içinde tekrar uğruycam, kızmın karnı acıktı beni yiycek nerdeyse :))

birde ben çalışıyorum oturduğum yerde bıle acıkıyorum yanı tok olsamda can sıkıntısından işte.işede arabayla gidip geiyorum bebek olduğu için yanı hareketim yok yürüyüş de yapamıyorum bel fıtığım var doktor yapma dedı yanı tedavı olamadım dogumdan kısa süre sonra işe başladığım için ama kılo vermek ıstıyorum gıydıkelrımı yakıstırmıyorum hıc boyumd aoldugu ıcın iri duruyorum.bol su ıcıp ekmeği ve tatlıyı azaltıp aksam bellı bır saatten sonra yemeyerek kılo verebılır mıyım sızce??

biraz önce örnek listeler yayınladım oku onları oradaki gibi beslenmeye gayret edersen kilo verirsin..

süper yaa
artık kendi kilolarmı imkansız olarak qörmorumm

vaaaaaaaaaavvvv süpersinnnnnn
teşekkür ederim canım inşallah devamı gelir

canım en çok ben mutlu oldum yeni geldiğin günleri hatırlıyorum neyi nasıl yapsam diye soruyordun bak gördünmü inş. hiç yaq denen bişey kalmıcak tekrar tebrikler[/QUOTE]

evet 2 hafta geçti bile ama ben başlıyorum devamı gelmiyor inşallah bu sefer bırakmam. sizinle birlikte olursa bırakamam diye düşünüyorum.

selam kızlar ,dün için özür diliyorum sizden hiç vakit bulup giremedim,
bugün baktımda YA SİZ HARİKASINIZ EEEEE NE DE OLSA BENİM GRUBUM
ÇOK GÜZEL KİLO VERENLER OLMUŞ ARAMIZDA ÖZELLİKLE DE BANA İNAT KİLO
VEREN ARAKADAŞLARI DA GÖRDÜMOHH İYİKİDE ÖLE BİRŞEY YAPMIŞIM
AYYYSİZİ BÖLE GÖRDÜM YAA İNANIN ÇOK MUTLUYUM
ŞİMDİ GELELİM BENİM KİLO BİLDİRİMİM
72,2:800GR

ŞİMDİDEN KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM KIZLAR LİSTE İNŞALLAH EN GEÇ 21:00GİBİ BİTERSE BU GECEDEN HAZIRLARIM LİSTEYİ

KİLOLAR SANA İNAT YAŞACAĞIM KENDEİMİ SİL BAŞTAN119::119::119::119::119::119::119::119:

herkese günaydın sabah tartıldım ve 1 kilo vermişimm arkadaşlar çok mutlu oldum öncedaen tok 74 aç 73 idim şimdi tok 73 aç 72 yim bundan sonra açken olan kilomu yani gerçek kilomu söyleleyimmm ama işte bugün oturmamız var malum pasta börek bakalım dayanabilecekmiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…