70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi salata bi tuzlu doymazsan 1 tatlı bol çay içtinmi şiştn doydun gitti.bol boldedikodu yapağzınıaçtıkça oldu bitti

öğlen kendime haşlanmış karnıbahar domates biber soğanla karışık sirkeli zeytin yağlı karışık bi salata ve kepekli kızarmış ekmekli bi menü hazırladım. koca bi tas salatayı yememe rağmen kendimi hala aç hissediyorum

[sıze="3"]arcak81,sweetler,benefsecun,sinderellaa,triendy21,menekşe81,samyeli26,
didemutku,green4 aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdır.hoş geldiniz kızlar .sizleri de ekliyorum listeye ,ama bazı arkadaşlar kilosunu vermemiş tekrar belirtirlerse daha iyi olur.kendimizce düzenlediğimiz grup kurallarımız var .eğer onlara bi bakarsanız güzel olur.tekrar hoş geldiniz.....
[/sıze]

Son düzenleme:

canım asla umudumuzu kaybetmek yok.sen zaten öle hemen pes edecek bir insan değilsin
ilk başlarda ben senden kuvvet almıştım.ben hala o ezgiyi görüyorum .hiç birşey için
geç değil hayatım zararın neresinden dönersek kardır.lütfen şimdi kendini topla bitanem ve hep bizimle ol ok?

zararın neresinden dönsek kardır bencede hataları yaparak ; bazen bilerek bazen bilmeyerekte olsa doğru yolu bulucaz. şuan incecik bi ip üzerindeyim elimi bişeye uzatıp ağzıma attım atacam o derece ama çok şükürki evde öyle zararlı şeyler yok yoksa halim dumandı

tamam canım bakalım göreceğiz.ama önce cezan var 100 mekiği sen bir çekte hafta sonu

Yalnız birşey diyim mi;bazen insanları eleştirmek gerçekten güzel oluyor
bak bu hafta o sözlerimden sonra sırf bana inat olsun diye kilo veren arkadaşlarımız
var.napıyım şimdi ben ?yok ben yine ara sıra tarafsız iğneli yorumlarımı yapacağım.
Kız insan daha bir hırslanıyor.

uzun süredir diyetteysen bi yavaşlama olmuştur :26: arada bi hareketlerinde menünde değişiklik yaparsan sorun yaşamazsın.bende 2 hafta öncesind spor yapıyodum 2 haftadır sağlık problemlerim yüzünden yapamıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum ve hatta spor yaptığım döneme göre daha fazla yiyorum buna rağmen haftada 1 kilo verebildim :44:

geçen cumadan beri ipin ucunu biraz kaçırdım ama yinede fena değil 63.5oldum yaşasın :79:gerçekten bu sefer başarıcam
inşallah canım bizde sana yetişsek :)

canim cok sikin ya sirf 500 gr verebilmisim yine yani 70,5 kiloyum haftada 3 kere 45 dakika kosmama ragmen
TEBRİKLER CANIM GÜZEL BENCE
EVET BENDE 3 KERE DÜŞÜNÜYORUM ,NOLCAK Kİ DİYORUM ÖNCE SONRA PİŞMAN OLCAKSIN YAPMA DEYİP VAZGEÇİYORUMM İŞİMİZ SABIRRRR

kızlar kilo bildirimlerimiz en geç 21:00 a kadar bitmiş olsun lütfen
AKŞAM LİSTEYİ YAYINLAYALIM DA GÜN BİTMEDEN YORUMLARIMIZA BAKALIM
OLARMI?

Son düzenleme:
her sene kilo verip tekrar almaktan bıktım umarım bu sefer son olcak en sinir olduğum şeyde yemek yemekten gerçekten hoşlanmadığım halde sadece can sıkıntısı ve evde yanlız olmaktan kendimi yemeye veriyo olmak bu site ve burdaki arkadaşlar sayesinde inşallah biraz azim biraz kıskançlık la bu sefer istediğim kiloya gelip orda kalmayı başaracağım

herkse selamlar

k. bakmayın uzun zamandır giremiyorum ama çok yoğunum bu aralar sınavda yaklaştı zaten

nasılsınız hanımlar keyifler nasıl bakalım

ben 70.6 yla sabitlendim kaldım 60 lara düşemiyorum bir türlü:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…