herkese günaydın sabah tartıldım ve 1 kilo vermişimm arkadaşlar çok mutlu oldum öncedaen tok 74 aç 73 idim şimdi tok 73 aç 72 yim bundan sonra açken olan kilomu yani gerçek kilomu söyleleyimmm ama işte bugün oturmamız var malum pasta börek bakalım dayanabilecekmiyimmm
Bendeeee
rakip olalım mı
[ı][sıze=3]mrb arkaşlar maşallah topigimiz süper olmuşşşş ama be fırsat bulup gelemiyorummmDiyetler nasılll inşş süperdir hepinizin [/sıze][/ı]
[ı][sıze=3]nilimben yarın bildirim yapacagımm ama çok ama çok umutsuzum kötü sayılar alcam galiba ben buaradan ayrı kalınca dikkat edemiyorumm kendimi toplayıpğ burda olmak istiyorummmmmmm[/sıze][/ı]
canımmm dün ve bugün engelliyemeyeceğim menülerle dolu günlerdi dünü yazdım okumuşsundur bugünse kursta parti verdik belki 30 çeşit yicek vardı hepsi karbonhidratHocamız tam bnm karşıma geçti oturdu bugünlük diyeti bırak falan vs.. Bildik sözler yanii.. Bana kalsa salata yicektim sadece neyse buna şükür ya hepsinden yedirseydii
Hayatımm sen acından ölürdün bence kahrımdan ölücem nerdeyse dün ve bugün kontrolümün dışında gelişen olaylar ve yarından korkuyorumm nil şimdi bana sayıcakkk..
aslıcım günaydın canım kaçma kıssss gel buraya :94: Düşündüm taşındım seni yalnız bırakmamaya karar verdim bende 100qr.vermişim ama haftayı deqerlendirdiğimde cumartesi lavaş ve 1.5 porsiyon tatlı yemişim pazartesi arkadaşa gidip börek ve patates yemişim salı akşamı kocaman bir çikolata çarşamba burda kriz geçirdiğim gün kocaman bir börek koca 1 tabak kısır ve tatlı dün yine börek poça tatlı ayrıca akşam son anda tekrar kabak tatlısından yedim yine 100qr. Vermişim buna şükür ama haftaya allahın izniyle çok iddialıyım duyy benii nillllll
olalım canım... ben hazırım rakibem...
inşallah canım bizde sana yetişsek :)geçen cumadan beri ipin ucunu biraz kaçırdımama yinede fena değil 63.5oldum yaşasın :79:gerçekten bu sefer başarıcam
TEBRİKLER CANIM GÜZEL BENCEcanim cok sikin ya sirf 500 gr verebilmisim yine yani 70,5 kiloyum haftada 3 kere 45 dakika kosmama ragmen
zararın neresinden dönsek kardır bencedehataları yaparak ; bazen bilerek bazen bilmeyerekte olsa doğru yolu bulucaz. şuan incecik bi ip üzerindeyim elimi bişeye uzatıp ağzıma attım atacam o derece ama çok şükürki evde öyle zararlı şeyler yok yoksa halim dumandı
ben siteye daha dün geldim ama bu hafta 1 kilo verdim :26: sayılırmıkızlar kilo bildirimlerimiz en geç 21:00 a kadar bitmiş olsun lütfen
AKŞAM LİSTEYİ YAYINLAYALIM DA GÜN BİTMEDEN YORUMLARIMIZA BAKALIM
OLARMI?
ben siteye daha dün geldim ama bu hafta 1 kilo verdim :26: Sayılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?