70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kırmayın beni yağlarımı çekin sadece siteye girmek hayırlı olur inşallah benim adıma yazın ortasında değil yaza girerken ince olmak istiyorum.hatta tüm kıyafetlerm üzerimden düşşün giyecek bişi bulamim

evet 2 hafta geçti bile ama ben başlıyorum devamı gelmiyor inşallah bu sefer bırakmam. sizinle birlikte olursa bırakamam diye düşünüyorum.[/QUOTE]

yok bitaenm ben bırakmam seni artık işi öğrendin tabii özelime gelmez oldun
tmm canım yapayım şimdi
seni mi kırcam

hala yapmamışsın amaaaa

walla ben sana bi ceza vericem siteye az girdiğin için bidaha çıkamıcaksın burdan ona göree KAPTAN

kıslar hangi gün bildirim yapıyosunuzzzzz???????????

arkadaşlar söylemişler ama birde ben diyim CUMA..

hani çorba nerdee doymazsın tabii öqünlerini eksik yiyorsun olmazz

ben hayatımda hiiiiçç mekik çekmedim onun yerine haftada 2 gün platese gitsem kontenjan olduqunda arıcaklar boş yer yokmuş başlayamadım nilcim
geçen cumadan beri ipin ucunu biraz kaçırdım ama yinede fena değil 63.5oldum yaşasın :79:gerçekten bu sefer başarıcam

canım arkadaşım benimm kızlar funda bnm reelden arkadaşım iki sokak ötede oturuyor 2 yaşında cerenimiz var onun dışında 2 tanede okula giden çocuqu var fırsat bulup giremiyor ama en azından haftalık bildirimlerini yapıyor tebrikler fundacımm

canim cok sikin ya sirf 500 gr verebilmisim yine yani 70,5 kiloyum haftada 3 kere 45 dakika kosmama ragmen

100qr. verenlerde var canım verdiğin kilonun kıymetini bil

çorba ney yiyemem sevdiğim şeyleri yerim ben okadar ne ben ne eşim çok çeşit yemek yemiyoruz dolayısıyla yapıldımı kalıyor bozuluyor müsriflik yani eşim saolsun kilo aldıracak şeyleri pek sever ama kendisi kilo almaz akşam yemeğinde kızartma yapacağız beyimize çorba yapsam 1 hafta yer dururum artık her yemek o öğün yenilip bitilecek şekilde ayarlanıyor bizde neyse bi parça keçi boynuzu yedim onun sayesinde kendime geldim akşamada yoğurtlu karnıbahar salatası yapacam artık yanına kendime bişiler ayarlıcam yada onunla doymaya çalışıcam

sende yapabilirsin canım kızartma kendine,
ben şöle yapıyorum hani tost makinası varya ona istediğimi
patlıcan olsun biber olsun domates olsun küçük küçük doğrayıp
koyuyorum üzerine çok az zeytinyağı gezdiriyorum.sonra birde
sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor denemeni tavsiye ederim
ne yani kocişler herşeyi yerde biz yiyemezmiyiz.

ERGİNSENA:walla ben sana bi ceza vericem siteye az girdiğin için bidaha çıkamıcaksın burdan ona göree KAPTAN
VER GÜZELİM CEZAM YETERKİ SİZİN GİBİ BAYANLARDAN OLSUN

ERGİNSENA:ben hayatımda hiiiiçç mekik çekmedim onun yerine haftada 2 gün platese gitsem kontenjan olduqunda arıcaklar boş yer yokmuş başlayamadım nilcim
OLMAZ ŞARTLARI OKUDUNUZ KABUL ETTİNİZ

ERGİNSENA:canım arkadaşım benimm kızlar funda bnm reelden arkadaşım iki sokak ötede oturuyor 2 yaşında cerenimiz var onun dışında 2 tanede okula giden çocuqu var fırsat bulup giremiyor ama en azından haftalık bildirimlerini yapıyor tebrikler fundacımm
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN EVET ÇOCUK OLUNCA GERÇEKTEN ZOR OLUYOR.

ERGİNSENA:100qr. verenlerde var canım verdiğin kilonun kıymetini bil[/QUOTE]

KİM 100 GR VERMİŞ CANIM?

Son düzenleme:
ben hazır iştahım pek yokken böyle şeyler yememeye çalışıyorum.3 gün önce kayınvalideme gittim eşim seviyo diye kızartma yaptı bende simit istedimdi uzun zamandır yemedimdi diye.1 simit yanında rahat 10-15 tane biber kızartması 1 köfte 5-6 dilim patates 1 aydır yemediğim kadar yedimdi o beni 1 ay götürür.ben çok yedimmi daha çok yiyesi gelen daha çabuk acıkan biriyim.nekadar az yersem okadar çok tokum anlıcan yakında annemin yanına gidicem o beni iice forma sokar daha kapıdan girdiğimde hoşgeldin diyip yapılacak işleri tektek sıralamaya başlar geceleri uyutmaz ii form tutarım.sonrasında yavaş yavaş dikkat ederek yaza kadar istediğim kiloya ulşamayı umuyorum

ben siteye daha dün geldim ama bu hafta 1 kilo verdim :26: Sayılırmı

kim 100 gr vermiş canım?[/quote]

çok can sıkıcı çok sessiz bi topik burası neden kimse 70 li kilolarda değil

slm arkadaşlar bende bugün başladım diyete yediklerime dikkat etmeye aynaya baktığımda karar verdim..

doğumdan sonra çok kilo aldım kızım 2 yaşına girecek şubatta ama hala veremedim

şu anda 79.6 kg ile başladım umarım iyi sonuçlar alırım..

sabah:yarım haslanmış yumurta yarım, dilim kepek ekmeği yedim ve 1 bardak naneli yeşil çay içtim.

öğle:yarım elma yedim bol su içtim.

akşam: kıvırcık ve roka ağırlıklı yağsız ve tuzsuz salata hazırlicam ve yatana kadar bol su ve 1 bardak yeşil çay içicem..

çok az yemiş olmama rağmen pek fazla açlık hissim yok

daha sonra açlık hissin oluşması muhtemel.eninde sonunda oluyor çünkü öğlen ve akşam yemeğinde yediklerin daha çok ara öğün gibi yanlarına seni tok tutabilecek bişeyler eklemen diyetinin ilerleyen safhalarında senin yararına olur.

slm kızlar yeni gelebildim.geçmişi okudum çoookkk güldüm doğrusu.kilo veren arkadaşlar tebriklerrrrkilo veremeyen sabitlenen arkadaşlar devammm yılmak yokkk.ben deeee 200 gr verebildimm.çünküü bu haftaaa çookk kaçırdım ben. 74.3 üm şuan da.bu hafta daha çok dikkat etmeliyim.bu karbon diyetini araştırıp uygulyacağım sanırım.yeter artık diyorum kendime.sizi seviyorum canlarım görüşmek üzere.

pek fazla yemek yemiyordum zaten pek iştahlı değilim ama eşim et yemeklerinin haricinde pek yemek yemiyor mecburen onunla yediğim için dikkat etmiyordum:26: pek bi sıkıntı çekmiyorum şu an salatadan sonra acıkırsamda bir kaç kepekli büsküvi ile bastırırım sanırım..

ilk gün için bence sorun yok ilerleyen safhalarda ani açlık duygusu oluşmasında.zaten ne giderse ilk hafta gidiyor sonrasında zaten haftada 1 kilonun üzerinde çok nadir kilo verilebiliyor bidaha evlenirsem tercihlerim arasında otçul birileri olcak

heheheh sanırım bende aynı şeyleri düşünüyorum..

ilk haftayı bi atlatayım sonra günlük liste çıkarıcam kendime..

en doğrusu düzene koymak zaten eşlerimizi atamıyacağımıza göre onlarla ortak bi yaşam şekli oluşturmamız lazım. bende ilk diyete başladığım zamanlar senin kilondaydım aşağı yukarı.bu sanırım aralık ayının 17siydi.1 ay olmak üzere aşırı aburcubur yiyen biri olduğum için bırakınca ödemde atılınca kısa sürede hatrı sayılır bi kilo kaybım oldu.esas maraton şimdiden sonra başlayacak.burdaki arkadaşların azimlerini gördükçe bende pes etmemeye çalışıyorum umarım başarılı olcaz

evet katılıyorum.. yazın hemen hemen 2 haftada 7 kilo verdim ramazanda ye ye ye aldım yine inşallah hep birlikte vericez kiloları..

bahçeden topadım yeşillikleri sıra hazırlamaya geldi

hadi afiyet olsun.bende birazdan eşim için kızartma yapmaya başlıcam.allahtan pat. kızartması sevdiğim bişi değil yoksa haftanın 3 günü kızartma yapıyorum sevsem dayanmam mümkün olmazdı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…