kırmayın beni yağlarımı çekin sadeceSiteye girmek hayırlı olur inşallah benim adıma Yazın ortasında değil yaza girerken ince olmak istiyorum.hatta tüm kıyafetlerm üzerimden düşşün giyecek bişi bulamim
teşekkür ederim canım inşallah devamı gelir
canım en çok ben mutlu oldum yeni geldiğin günleri hatırlıyorum neyi nasıl yapsam diye soruyordun bak gördünmü inş. hiç yaq denen bişey kalmıcak tekrar tebrikler
tmm canım yapayım şimdi
seni mi kırcam
selam kızlar ,dün için özür diliyorum sizden hiç vakit bulup giremedim,
bugün baktımda YA SİZ HARİKASINIZ EEEEE NE DE OLSA BENİM GRUBUM
ÇOK GÜZEL KİLO VERENLER OLMUŞ ARAMIZDA ÖZELLİKLE DE BANA İNATKİLO
VEREN ARAKADAŞLARI DA GÖRDÜMOHH İYİKİDE ÖLE BİRŞEY YAPMIŞIM
AYYYSİZİ BÖLE GÖRDÜM YAA İNANIN ÇOK MUTLUYUM
ŞİMDİ GELELİM BENİM KİLO BİLDİRİMİM
72,2:800GR
ŞİMDİDEN KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM KIZLAR LİSTE İNŞALLAH EN GEÇ 21:00GİBİ BİTERSE BU GECEDEN HAZIRLARIM LİSTEYİ
KİLOLAR SANA İNAT YAŞACAĞIM KENDEİMİ SİL BAŞTAN119::119::119::119::119::119::119::119:
kıslar hangi gün bildirim yapıyosunuzzzzz???????????
öğlen kendime haşlanmış karnıbahar domates biber soğanla karışık sirkeli zeytin yağlı karışık bi salata ve kepekli kızarmış ekmekli bi menü hazırladım.koca bi tas salatayı yememe rağmen kendimi hala aç hissediyorum
tamam canım bakalım göreceğiz.ama önce cezan var 100 mekiği sen bir çekte hafta sonu
Yalnız birşey diyim mi;bazen insanları eleştirmek gerçekten güzel oluyor
bak bu hafta o sözlerimden sonra sırf bana inat olsun diye kilo veren arkadaşlarımız
var.napıyım şimdi ben ?yok ben yine ara sıra tarafsız iğneli yorumlarımı yapacağım.
Kız insan daha bir hırslanıyor.
geçen cumadan beri ipin ucunu biraz kaçırdımama yinede fena değil 63.5oldum yaşasın :79:gerçekten bu sefer başarıcam
canim cok sikin ya sirf 500 gr verebilmisim yine yani 70,5 kiloyum haftada 3 kere 45 dakika kosmama ragmen
ben siteye daha dün geldim ama bu hafta 1 kilo verdim :26: sayılırmı
çorba ney yiyemem sevdiğim şeyleri yerim ben okadarNe ben ne eşim çok çeşit yemek yemiyoruz dolayısıyla yapıldımı kalıyor bozuluyor müsriflik yani Eşim saolsun kilo aldıracak şeyleri pek sever ama kendisi kilo almaz Akşam yemeğinde kızartma yapacağız beyimize çorba yapsam 1 hafta yer dururum artık Her yemek o öğün yenilip bitilecek şekilde ayarlanıyor bizde Neyse bi parça keçi boynuzu yedim onun sayesinde kendime geldim Akşamada yoğurtlu karnıbahar salatası yapacam artık yanına kendime bişiler ayarlıcam yada onunla doymaya çalışıcam
ben siteye daha dün geldim ama bu hafta 1 kilo verdim :26: Sayılırmı
erginsena:walla ben sana bi ceza vericem siteye az girdiğin için bidaha çıkamıcaksın burdan ona göree kaptan
Ver güzelim cezam yeterki sizin gibi bayanlardan olsun
erginsena:ben hayatımda hiiiiçç mekik çekmedim onun yerine haftada 2 gün platese gitsem kontenjan olduqunda arıcaklar boş yer yokmuş başlayamadım nilcim
Olmaz şartları okudunuz kabul ettiniz
erginsena:canım arkadaşım benimm kızlar funda bnm reelden arkadaşım iki sokak ötede oturuyor 2 yaşında cerenimiz var onun dışında 2 tanede okula giden çocuqu var fırsat bulup giremiyor ama en azından haftalık bildirimlerini yapıyorTebrikler fundacımm
Allah yardımcımız olsun evet çocuk olunca gerçekten zor oluyor.
erginsena:100qr. Verenlerde var canım verdiğin kilonun kıymetini bil
ilk gün için bence sorun yok ilerleyen safhalarda ani açlık duygusu oluşmasında.zaten ne giderse ilk hafta gidiyor sonrasında zaten haftada 1 kilonun üzerinde çok nadir kilo verilebiliyorpek fazla yemek yemiyordum zaten pek iştahlı değilim ama eşim et yemeklerinin haricinde pek yemek yemiyor mecburen onunla yediğim için dikkat etmiyordum:26: pek bi sıkıntı çekmiyorum şu an salatadan sonra acıkırsamda bir kaç kepekli büsküvi ile bastırırım sanırım..
ilk gün için bence sorun yok ilerleyen safhalarda ani açlık duygusu oluşmasında.zaten ne giderse ilk hafta gidiyor sonrasında zaten haftada 1 kilonun üzerinde çok nadir kilo verilebiliyorbidaha evlenirsem tercihlerim arasında otçul birileri olcak
en doğrusu düzene koymak zateneşlerimizi atamıyacağımıza göre onlarla ortak bi yaşam şekli oluşturmamız lazım. bende ilk diyete başladığım zamanlar senin kilondaydım aşağı yukarı.bu sanırım aralık ayının 17siydi.1 ay olmak üzere aşırı aburcubur yiyen biri olduğum için bırakınca ödemde atılınca kısa sürede hatrı sayılır bi kilo kaybım oldu.esas maraton şimdiden sonra başlayacak.burdaki arkadaşların azimlerini gördükçe bende pes etmemeye çalışıyorum umarım başarılı olcaz
hadi afiyet olsun.bende birazdan eşim için kızartma yapmaya başlıcam.allahtan pat. kızartması sevdiğim bişi değilyoksa haftanın 3 günü kızartma yapıyorum sevsem dayanmam mümkün olmazdı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?