hahaha tatlandır azcık hepten yavan yeme.adı salata olan her şeye bayılıyorum ya tek sorunum yapmaya üşeniyorum.biri hazır yapsa beni yedirse yeminle kilo almam
sen tam hazırcısın.valla mc danolda 2 sokak ötede dışarda özelliklede salataya para vermek saçma geliyor bana.dışarda yediğim salata kebabın yanında gelenden başkası değiloda beleş
yarın öbürgün başlar benim kocişim dışarda yemek yiyelim isteklerine.adamın çok parası olsa evde haftada 1 yer oda değişiklik olsun diyekaç günlerdir pizza yap hamur kızart deyip duruyor allahtan son 2 haftadır hastayım üsteleyemiyo bu yüzden
allahtan sevmiyorum dışarı yemeğini yoksa halim haraptıkaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 28 yaşındayım ve henüz anne değilim. en azından anne olmuşsun şuanki kilon fazlada olsa sorun değil verirsin ben hamile kalsam 100 kilo olurum kesin
tamamdır ayşe.nihahha elimdesin
kilo çizelgeni de yapsana şeker
ben yardımcı olmak isterdim ama çıkmam gerekiyor.hepinize iyi akşamlar kalorisiz günler
canım ya ben hiç yaptırmadım faydası oldu mu yaptırayım mı bır de çok acıyo mu izinde değilim pek aşı gibi heralde de kolda bi iz mi kalıyo yoksa morluk gibi mi? offf daha tetanoz aşısı olucamwalla ne yaptıysam kansızlıqım gitmedi en sonunda kan iğnesi yedim 1.5 sene önceydi normal deqerlere ancak öyle geldi ama hala iğne yerlerimin izi duruyor..
aslım öyle deme senle benim kaderim iki ileri bi gerislm kızlar nasılsınız
valla ben artık bu topiki takip edimiyorum maş. çoğaldık yeni yeni kızlar geldi
hemde kilo verdiler 3 günde 5 günde biz kaç ay oldu sayıyoruz yerimizde tebrik ederim kilo veren herkesi
bende iyiki almamışım deyip 100 gr ma seviniyorum
canım ya ben hiç yaptırmadım faydası oldu mu yaptırayım mı bır de çok acıyo mu izinde değilim pek aşı gibi heralde de kolda bi iz mi kalıyo yoksa morluk gibi mi? offf daha tetanoz aşısı olucam
aslım öyle deme senle benim kaderim iki ileri bi geribak takıma ilk geldiğimde bana rakip oldum 9. takımdaydık o zaman 30 ekimde gelmiştim hedefimiz aynıydı bak hedefe yavaş yavaş yaklaşıyoz ama ben korkuyom ya gıdenler geri gelirse....:26::26::26:
bu arada yeni çizelgem nasıl beğendin mi hemen değiştirdim kıskananlar çatlasın ohhhhhhhh
şaka maka kendimi kınıyom ya 30 ekımden bu yana 2.5 ay ve 3.5 kilo boğazımı tutmayıp diyetimi bozduğum 20 gunu mecburen sayıcam.neyse sömestr a da 2 hafta kaldı o zamn napcez bakalım diyet bozmadan nasıl durcaz:26::26::26:
doğru dürüst yemek yememişsinki listeni çok saqlıksız buldum ne sebze var nede et çorbada yok ayrıca bir sürü kaçamak yapmışsın 2 defa börek yemişsin pide +tost yemişsin kek yemişsin lütfen listeni düzenle bu şakilde kilo veremezsinslmm kızlarrr =) bugün kilo bildirim günü biliyorum ama ben ancak yarın tartılabilcemyarın güncellerim kilo cetvelimi ya da hiç veremediysem güncellemem :S neyse bugün o dün yazdığıma uyamadım ve farkettim ki yumurta benim iştahımı açıyo :S
ben bugün neler yedim? öncelikle şunu söyliyimm 11.00*11.40 arası beden eğitimi dersiydi 15 dk fln badminton 10 dk fln da voleybol oynadım ama sabah biraz fazla kaçmıştı durun anlatıyım...
sabah: yaklaşık 1 kbrt kutusu beyaz peynir,1 domates, 1 haşlanmış yumurta ,böyle alt kolumun yarısı kadar pide (bunu 2 dilim beyaz ekmek diye hesaplattım) 2 bardak şekersiz çay
12.00 1 elma
13.00 1 bardak yeşil çay
16.00 1 elma
16.30-17.15 kafedeydim bulabildiğim en az kalorili şey kepek ekmekli beyaz peynirli tosttu tabi ben onu söylerken 2 tane verceklerini bilmiodum... yani toplamda 2 dilim beyaz peynir,4dilim kepek ekmeği yemiş oldum,yanında 2 bardak şekersiz çay,marul (böle 1 çay kaşığı kadar fln mayonez vardı snaırım üstünde hafif tadı geldi ağzıma),domate,salatalık (tostun yanında tost tabağındaydı bunlarda)
biraz önce de 1 bardak yeşil çay içtim 1 tane kestane yedim tadımlık, yarım ince dilim kek yedim tadımlık hatta annem çikolata uzattı biraz önce ama reddettimlistem...
[1] Beyaz Peynir (yağlı) 3 DİLİM 366.00
[2] Kepekli Ekmek 4 DİLİM 220.00
[3] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[4] Elma 2 ADET 120.00
[5] Kestane (kavurulmuş) 5 GRAM 12.25
[6] Domates 2 ADET 28.00
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[8] Mayonez 1 YEMEK KAŞIĞI 102.00
[9] Marul 20 gr 2.80
[10]yumurta haşlanmış 25 gr 39.50 (1 tanesi ancak 25 gramdır herhalde)
Toplam: 1031.55 Kcal
keki hesaplatmadım onun yerine mayonezi 1 yemek kaşığı hesaplattım zaten kek 2 çatal fln dı çok çok az yani kestane de 1 tane közlenmişti herhalde 5 gr flndır yaklaşık die düşündüm bundan sonra da acıkırsam 1 kase yağsız yoğurt yemeyi planlıyorum
nasıl sizce?
benim kociş son bir kaç aydır şehir dışında çalışıyo sadece haftasonları evde. dolayısı ile akşamlar evde yemek pişirmiyo ve yemiyorum. sadece işyerinde yediğim öğle yemegi, akşam da salata meyve yada yogurtla geçiriyorum.en doğrusu düzene koymak zateneşlerimizi atamıyacağımıza göre onlarla ortak bi yaşam şekli oluşturmamız lazım. bende ilk diyete başladığım zamanlar senin kilondaydım aşağı yukarı.bu sanırım aralık ayının 17siydi.1 ay olmak üzere aşırı aburcubur yiyen biri olduğum için bırakınca ödemde atılınca kısa sürede hatrı sayılır bi kilo kaybım oldu.esas maraton şimdiden sonra başlayacak.burdaki arkadaşların azimlerini gördükçe bende pes etmemeye çalışıyorum umarım başarılı olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?