70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eşine hasretinden bu hale geldim de rüşvet iste :82:

eşine hasretinden bu hale geldim de rüşvet iste :82:
şu anda uçakta geliyo. bir iki saate gelir. bakalım kg verdiğimi farkedicek mi
o zaman yapıştırıcam işte senin yüsüden bu hale geldim benim bırakıp bırakıp gidiveeedin gavur izmirlereeee die

aman sena yokluğu ilk başlarda zor oluyodu aaliodum böölee tek başıma ama şimdi kg milo da verdim sanki birazda iyi mi oldu ne yaw

bu arada çok pis fırça kayıyosun sen korktum ben senden

Son düzenleyen: Moderatör:

hieeeyytt var mı sana yan bakan.. kay fırçanı kayy

aslım öyle deme senle benim kaderim iki ileri bi geri bak takıma ilk geldiğimde bana rakip oldum 9. takımdaydık o zaman 30 ekimde gelmiştim hedefimiz aynıydı bak hedefe yavaş yavaş yaklaşıyoz ama ben korkuyom ya gıdenler geri gelirse....
bu arada yeni çizelgem nasıl beğendin mi hemen değiştirdim kıskananlar çatlasın ohhhhhhhh
şaka maka kendimi kınıyom ya 30 ekımden bu yana 2.5 ay ve 3.5 kilo boğazımı tutmayıp diyetimi bozduğum 20 gunu mecburen sayıcam.neyse sömestr a da 2 hafta kaldı o zamn napcez bakalım diyet bozmadan nasıl durcaz

çizelgen çok güzel olmuş canımm inş devamıda gelecek bende haftasonları tutamıyorum kendimi hep ondan veremiyorum duraklıyo ama bu haftasonu bpzmuycam kararlıyım bakalım becerebilirsem benimde korkum sömestr çünki büyük kızım yatılı kalıyo o gelince ister istemez çörek börek istiycek yemeden durabilecekmiyim bide kızım gelince gideceğimiz gezmeler var işim zor yaniii keşke 2şer kilodan 70 olabilsem 2 haftadaa süper olurda bu totoyla zor biraz

bnm eşim şehir dışına çıkmaz ama binde bir geç gelir o gelene kadar zaman hiç geçmez uykuya bile tedirgin dalarım ben alışamam yanii ama sen alışmışsın ne güzel..
fırça atmadım uyardım eqerki kilo vermek istiyorsak bazı şeylerden fedakarlık yapmamız gerekiyor burada birbirimize destek olmalıyız ve gerektiğinde uyarmalıyız arkadaşımızın yazdıqı günlük liste diyetle alakası olmayan bir liste 10 günde bir böyle kaçamak yapabiliriz ama sürekli olursa kilo veremeyiz hiçkimse çıkıp o listeye çok güzel bir liste diyemez baştan sona yanlışlarla dolu olmuş en az 1 hafta kaçamaksız devam etmesi gerekiyor ..

hieeeyytt var mı sana yan bakan.. kay fırçanı kayy

est.canım yaa kim demişti bir arkadaş tatlı sert olduqumu söylemişti hakikaten öyleyim ama içimde asla art niyet olmaz burda bişeyler yazıyorsak hepsi daha rahat kilo verebilmemiz içindir ben yorumumu yaparım isteyen uygular isteyen sallar ..

biliyorumm senam yaa ama börek yemedimm pide de sabah yedim ztn kepek ekmeğim bitmişş =( cafe ye de gidince tabi dediğim gibi o ortamda bulabildiğim en sağlıklı şey tosttu yani :S diğerleri kıymalı kaşarlı pide fln yedi :S ben özellikle dedim ki kepek ekmeğine yaparsanız daha iyi olur yağsız dedimm kaşarlı bile yemedim yani beyaz peynirli hala da bişi yemedim bunların üstüne saatlerdir açım yani birazdan 1-2 kaşık yoğurt yesem diye düşünüyorum ya da 12 ye kadar dayanıp aç uyusam?

kızlar bugün menümm

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
2 kk peynir
0.5 lt su
1 şekersiz türk kahvesi

ara yok

öğlen
1 tabak tavuklu mantar sote
1 tabak salata

ara 1 bardak süt
ara 2 mandalin

akşam
2 yumurta bi kaşık lorla yapılmış omlet
1 domates

2 fincan beşibir yerde çay
2 lt su

acıkınca 1 bardak süt
bir avuçta fındık yesem olurmu

yatana kadar 1 lt su içerim daha

bir avuç fındık çok fazla 4 tane ye en çok bence 4 tanesinde bile 5 gr yağ var düşün! ben yılbaşında fındıktan kaçırdım işin ucunu kilo aldım uyarıyım da sen bilirsin yine...

14.01.2011 tarihli yarışmamızın sonuçları
sudem34.............76,7........74,2.....2,5 kg ile birincimiz
mektup...............77,1........75,1.....2kg ile ikincimiz
mountainmist.......72,3........70,8....1,5 kilo ile üçüncümüz
gül78.................74...........73 .......1kilo ile dördüncümüz
cenera...............74...........73.........1 kilo ile dördüncümüz
bilge.................72............71..........1 kilo ile dördüncümüz
handeor............73............72..........1 kilo ile dördüncümüz
green4.............71.............70..........1 kilo ile dördüncümüz
dilalayka............77,8..........77..........800gr ile beşincimiz
nilimben.............73............72,8........800gr ile beşincimiz
rahimefunda.......64,1..........63,5........600 gr ile altıncımız
meloş85............71.............70,5..........500gr ile yedincimiz
cleopatra.........78..............77,5..........500 gr ile yedincimiz
ayşebahar.........71,2..........70,8.........400 gr ile sekizincimiz

KİLO VEREN AMA HAFTALIK BELİRLEDİĞİMİZ MİNUMUM GR ÜZERİNE ÇIKAMAYANLAR İSE,
shryvz..............74,5.........74,3..........200gr ile ceza grubumuz
erginsena.........75,8.........75,7...........100gr ile ceza grubumuz
asl35..............74.............73,9..........100gr ile ceza grubumuz

KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM ,SONUÇLAR GÜZEL
AMA HAFTAYA DAHA DA BİR HIRSLI OLACAK GİBİ GELİYOR.ÇÜNKÜ DÖRDÜNCÜ ,BEŞİNCİ VE YEDİNCİLİKLER ORTAK PAYLAŞILMIŞ BU HAFTA DENGELER DEĞİŞEBİLİR KIZLAR.

GELELİM HAFTANIN 1.2. VE 3. ÜNE ÖDÜLLERİMİZ
1.SUDEM34:OLUŞTURDUĞUN MENÜNE CANIM PAYLAŞTIRMAK ŞARTIYLA EN SEVDİĞİN YİYECEĞİ
3 ÖĞÜN OLARAK EKLEYEBİLİRSİN
2.MEKTUP:CANIM SENDE 2 ÖĞÜN OLARAK
3.MOUNTAİNMİST:HAYATIM SENDE 1 ÖĞÜN OLARAK

BİRDE SİZE BOL ÖPÜCÜKLERİMİ SUNABİLİRİM TEBRİKLER KIZLAR

CEZAYI PAYLAŞAN ARKADAŞLARIMIZDA HAFTA SONU 100 MEKİK .(KOLAY GELSİN)

Son düzenleme:
çok can sıkıcı çok sessiz bi topik burası neden kimse 70 li kilolarda değil

canım 70.8 kg um.. yakında burdaki herkes 70 leri görecek...

ne güzel hoşgeldin...
benimde 3 çocuğum var...
5-2 ve 5 aylık

emzirirken verirsin bebeğim

kizlar b'r sorun neden' 'le sonu.lar yarina kaldi
klavyemde b'r sorun var anlayamadim/.ocuklar bununda ]ztes'nden geld'ler

halledilmiş sorun

sudem mektup ve sevgili rakibem mountainmist kızlar tebrik ediyorum sizi...

çizelgeyi hala yapamadım bu arada...

nilimben ellerine sağlık arkadaşım sen olmasan halimiz harap...
ellerin dert görmesin senin emi

1 dilim kaşar peyniri yesen çokta güzel tok kalırsın deqerde 1 yada böyle durumlar için evde ton balıqı bulundur yanında light gazozla tüketirsin ve midem dolar ikisininde deqer 0 aç kalma sakın sonrasında yediğin herşey depolanır vücut savunmaya geçiyor cnm..

nehir menün gayet güzel evet fındık fazla gibi ama başalrda direk herşeyi kesemez zamanla miden küçülecek ve zaten çok daha az yiceksin senin listende gördüğüm en güzel menü..

sudemcimm ve mektupcumm ikinizide çok tebrik ediyorum kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum..

Aslıcım haftanın yüz karası ikimiz olduk kutlarım canım beni yalnız bırakmadıqın için teşekkkür ederim kader arkadaşım benimm :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…