70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslıcım haftanın yüz karası ikimiz olduk kutlarım canım beni yalnız bırakmadıqın için teşekkkür ederim kader arkadaşım benimm :13:

sorma canım yaaa nasıl oldu niye oldu valla anlamadım o kadarda spor yaptım diyetimi bozmadım güyaa
neyse artık mekik çekicez hatta ben 200 çekicem ohh olsun banaa
canımcım önerilerini bekliyorum bu hafta için enaz 1 kilo vermek istiyorum yaaaa

canım ben dünki listemi yazmayı unutmuşum paylaşıcam birazdan sen yazdınmı dünki menünü yz bakalım ne var ne yok ona göre yorum yapalım tatlımm

günaydın cnm..

aman Allahım ama ben hak ettim bunu neymiş reglmişim de canım tatlı istiyomuş.oh olsun bana.bu hafta 1 kilo vericam ama bu 100 mekikle kilo veren arkadaşlarrr tebriklerrr sudemcim nasıl verdin 2.5 kilo hiç menünü takip etmemişim heralde bana da lazım o menüütebrik edrim canım yaaaevet sevgili ceza arkadaşlarım kolay gelsin hepimizeee.

dünki menüm
kahvaltı
1 kepekli ekmeqe sürülmüş krem peynir
1 çay kaşıqı bal
yeşilçay

ara
1 avuç fındık

2. ara
haşlanmış yumurta
ızgara sucuk
light gazoz

öğlen
1 kase mercimek çorbası
ciqer sote

ara
biraz daha fındık

akşam
yeşilçay..

sabah 7 de kahvaltı yaptıqım için 2 ara öğün yaptım öğlen yemeqimide 2 de yedim kızlar..
2.5 litre su..

ben dünkü menümü yazıyorum...
sabah yarım kibrit kutusu kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
4 tane zeytin

ara yok..

öğlen
kaynanamlardaydık börek çörek vs yapmıştı ama ben...
küçük parmağımın yarısı kadar börek yedim yani 1 ısırımlık
açma vs yemedim
1 tane sarma yedim
1 tane kurabiye yedim 1 bardak çay içtim şekersiz...

akşam hiç bişey ymedim bunları yediğim için
sadece su içtim... :26:

sehercim haftanın yüzkarası olarak bu hafta 1 kilo vermemiz lazım yoksa bizi topa tutarlar napıp napıp 1 kilo vermeliyiz hele NİL varyaa artık ayakları yer basmaz artık kilo veremezsem ama hiç heveskenme NİLCİM bu hafta seni hayal kırıklıqına uqratıcam üzgünüm canımm

bravo canım iyi atlatmışsın günü böyle kaçamaklarda akşam eve gelince et ürünlerinden yersek gün içinde yediğimiz hamur işleri eritilir cnm aklında bulunsun

dün akşam bişey yemedim diye öyle çok acıktım ki
ama inat ettim sudan başka bişey yemedim içmedim
şuanda miğdem kazınıyo resmen
şimdi bir bardak su içicem
kahvaltı ne yapcağım belli değil yaptığımda yazarım yediklerimi

kahvaltı zamanın neden belli değil cnm

kahvaltı zamanın neden belli değil cnm

Oğlum benim yatağımın üzerinde uyuyo onu bırakıp mutfağa qidemiorum
dönüp düşebilir o uyanınca ilk onu yediricem
ondan sonra ben kendime kahvaltı hazırlıcam inşallah
ama belli olmaz belki birazdan gidip hemen hızlıca hazırlarım kahvaltımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…