70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ne güzel duruyor 3 kilo çezelgende öylee

tşkler canımm artık kilo çizelgeme baktıkca hırs yaparım inşallah
dün qörümcemi qördüm kilo verio
oda evine spor aleti almış
ondan önce zayıflayıp incecik olmam lazımm

bal küpüm uyandıı
ben hemen onun kahvaltısını hazırlayıp yedireyim
sonra qelirim kızlar :80:
sayfa açık...

günaydın kızlarr nasılsınızz
kahvaltımı yaptım ama o kadar sıktım kendimi evdekilere ıspanaklı börek yaptım tatmadım bilee
azcık ıspanaklı için içine yumurta kırdım onu yedim yinede kalorim fırladı
erginsenaaa....canım bişey sorabilirmiyim sana benim 45 günde 5 kilo vermem için ve almam gereken
kalori 1347 imiş istediğim yemeği yiyerek bu kaloriyi geçmesem yinede 5 kilo verirmiyim acaba birnevi kalori saymak yaniama ben kalorilerimi proteinden yana kullanırım çoğunu ne dersin bi bilgin varmı
yada bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilirmisiniz lütfenn

hayatım bak şöyle yapalım birgün önceden yada sabahtan bana ne yemek yapacaqını söyle ben sana günlük liste hazırlıyım kalori hesabını bırak karbon önemli ayrıca ben günlerdir yazıyorum börek yapmışsın 1 dilim börek kahvaltıda yiyebilrdin ekmek yerine neden yemedinki diyetine engel olmazki keşke yeseydin..

haklısın dışarısı çok fena canım
en qüzeli ya spor salonunda yada evde egzersizleri vs yapmak...

birkaç kilo daha verince verdiğim kilo 20 olacak sarkma olmaması için vücudumu sıkılaştırmam lazım yürüyüşü çok seviyorum bahar gelsede yürüyebilsek en güzeli yürüyüş bence ..

Kıslar beim evde oturaksız bisiklet var ama bitürlü çalışmaya zaman ayıramadım yaa üfff

ben geldim kimin nazarı değdiyse akşam bi dana kesseydiniz önümde oturur yerdim o derece çok yedim ve uzunca bi zamandan sonra ilk kez yürüyüşlerime başladım.50 dk yürüdüm 25 dk aletli jimlastik yaptım belki akşam yediklerimi yakmışımdır koskoca 1 ayda 1 akşamlık kaçamak olsun napim :26:
okadar yoruldumki bişi yemeye halim kalmadı

Kıslar beim evde oturaksız bisiklet var ama bitürlü çalışmaya zaman ayıramadım yaa üfff

benimde koşu bandım var ama vakit ayıramıyorum malesef :26:
çok sinirleniyorum bu yüzden
oğlum uyanıkken uyusun yürürüm diorum
o uyuyunca anca evin işlerini bitiriyorum
tam işlerim bitio oğlum uyanıo :26:

Son düzenleme:
Kahvaltım:

Kibrit kutusundan accık daha büyük peynir
3 zeytin
1 dilim kaşar
1 fincan yeşil çay (ŞEKERSİZ)
EKMEK YOK...

azim var! hırs var!

Son düzenleme:
düşünceli arkadaşımm benimm NİL duy bak sehere beni sana yem etmek istememiş helal bee

ööle düşünceliyimdir işte kilolarımızı birleştirip transformers oluşturalım nile karşıı
Evet hiç heveslenme nilcim bu hafta "yee ye birisi sana bakıp aaa çok kilo almışsın demiyecek sanki"diyemeyeceksin banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…