canım ne güzel duruyor 3 kilo çezelgende öylee
tşkler canımm artık kilo çizelgeme baktıkca hırs yaparım inşallah
dün qörümcemi qördüm kilo verio
oda evine spor aleti almış
ondan önce zayıflayıp incecik olmam lazımm
canım o zaman çizelgende b sorun var benim boyum 1,68 66,700 kılom vucut endeksim 23 küsür senin nasıl 19 oluyor :26: boyunu 1,80 falan sandım o yüzden sordum canımcım
hangisinden almış cnm
sormadım ama bisiklet falan sürüomuş :26:
günaydın kızlarr nasılsınızz
kahvaltımı yaptım ama o kadar sıktım kendimi evdekilere ıspanaklı börek yaptım tatmadım bilee
azcık ıspanaklı için içine yumurta kırdım onu yedim yinede kalorim fırladı
erginsenaaa....canım bişey sorabilirmiyim sana benim 45 günde 5 kilo vermem için ve almam gereken
kalori 1347 imiş istediğim yemeği yiyerek bu kaloriyi geçmesem yinede 5 kilo verirmiyim acaba birnevi kalori saymak yaniama ben kalorilerimi proteinden yana kullanırım çoğunu ne dersin bi bilgin varmı
yada bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilirmisiniz lütfenn
bende platese gidicem şuan ye yokmuş kontenjan bekliyorum yürüyüş yapamıyorum dışarsı iğrenç kokuyor ..
haklısın dışarısı çok fena canım
en qüzeli ya spor salonunda yada evde egzersizleri vs yapmak...
Kıslar beim evde oturaksız bisiklet var ama bitürlü çalışmaya zaman ayıramadım yaa üfff
birkaç kilo daha verince verdiğim kilo 20 olacak sarkma olmaması için vücudumu sıkılaştırmam lazım yürüyüşü çok seviyorum bahar gelsede yürüyebilsek en güzeli yürüyüş bence ..
düşünceli arkadaşımm benimm NİL duybak sehere beni sana yem etmek istememiş helal bee
sehercim haftanın yüzkarası olarak bu hafta 1 kilo vermemiz lazım yoksa bizi topa tutarlar napıp napıp 1 kilo vermeliyiz hele NİL varyaa artık ayakları yer basmaz artık kilo veremezsem ama hiç heveskenme NİLCİM bu hafta seni hayal kırıklıqına uqratıcam üzgünüm canımm
gidim de mekik çekim barriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?