kıskandımmmmm
gidim de bende mekik çekimm
cezalı deilim ama olsun
ben geldimkimin nazarı değdiyse akşam bi dana kesseydiniz önümde oturur yerdim o derece çok yedim ve uzunca bi zamandan sonra ilk kez yürüyüşlerime başladım.50 dk yürüdüm 25 dk aletli jimlastik yaptım belki akşam yediklerimi yakmışımdır koskoca 1 ayda 1 akşamlık kaçamak olsun napim :26:
okadar yoruldumki bişi yemeye halim kalmadı
Kahvaltım:
Kibrit kutusundan accık daha büyük peynir
3 zeytin
1 dilim kaşar
1 fincan yeşil çay (ŞEKERSİZ)
EKMEK YOK...
azim var! hırs var!
gidim de mekik çekim barriii
kıskandımmmmm
gidim de bende mekik çekimm
cezalı deilim ama olsun
ayyy totoş tansa yaptırmam ben bananesudemcim koldan deqil canım totodankan iğnesinde kuvvetli demir olduqundan 1 yılı aşkın zaman morluklar gitmiyor hemşireye sormuştum normal dedi ama hala zaman zaman acısını hissediyorum kansızlık iyi bişey deqil lütfen git bir tahlil yaptır koldan alıyorlar tahlil için kanı sağlık ocakları yapıyor lütfen ihmel etme cnm:94:
doğru dürüst yemek yememişsinki listeni çok saqlıksız buldum ne sebze var nede et çorbada yok ayrıca bir sürü kaçamak yapmışsın 2 defa börek yemişsin pide +tost yemişsin kek yemişsin lütfen listeni düzenle bu şakilde kilo veremezsin
tatlım aynı sorun ıkımzıde de var bende sömestra kayınvalıdeme gıtmek ıstıyorum gıdersem o bana iyi bakar müthiş yiyecekler hazırlar eltimde öyle o yüzden sömestrdan önce vermeliyimaslım öyle deme senle benim kaderim iki ileri bi geri bak takıma ilk geldiğimde bana rakip oldum 9. takımdaydık o zaman 30 ekimde gelmiştim hedefimiz aynıydı bak hedefe yavaş yavaş yaklaşıyoz ama ben korkuyom ya gıdenler geri gelirse....
bu arada yeni çizelgem nasıl beğendin mi hemen değiştirdim kıskananlar çatlasın ohhhhhhhh
şaka maka kendimi kınıyom ya 30 ekımden bu yana 2.5 ay ve 3.5 kilo boğazımı tutmayıp diyetimi bozduğum 20 gunu mecburen sayıcam.neyse sömestr a da 2 hafta kaldı o zamn napcez bakalım diyet bozmadan nasıl durcaz
çizelgen çok güzel olmuş canımm inş devamıda gelecek bende haftasonları tutamıyorum kendimi hep ondan veremiyorum duraklıyo ama bu haftasonu bpzmuycam kararlıyım bakalım becerebilirsembenimde korkum sömestr çünki büyük kızım yatılı kalıyo o gelince ister istemez çörek börek istiycek yemeden durabilecekmiyim bide kızım gelince gideceğimiz gezmeler var işim zor yaniii keşke 2şer kilodan 70 olabilsem 2 haftadaa süper olurda bu totoyla zor biraz
kız yenı projen yokmu dedım mılletı kırdın gecırdın :26::26::26:bu sefer yenı proje dersem ne edecensudem34:canım tebrik ediyorum seni ,
istersen yeni projelerimlekarşında olabilirim
teşekkür ederim canım saolasın çizelgeyi uğraş yapamazsan ben sana yapıp lınkı gonderııym olursa oyle deneyelımcanım 70.8 kg um.. yakında burdaki herkes 70 leri görecek...
ne güzel hoşgeldin...
benimde 3 çocuğum var...
5-2 ve 5 aylık
emzirirken verirsin bebeğim
halledilmiş sorun
sudem mektup ve sevgili rakibem mountainmist kızlar tebrik ediyorum sizi...
çizelgeyi hala yapamadım bu arada...
nilimben ellerine sağlık arkadaşım sen olmasan halimiz harap...
ellerin dert görmesin senin emi
saolasın canım arkadaşım1 dilim kaşar peyniri yesen çokta güzel tok kalırsın deqerde 1 yada böyle durumlar için evde ton balıqı bulundur yanında light gazozla tüketirsin ve midem dolar ikisininde deqer 0 aç kalma sakın sonrasında yediğin herşey depolanır vücut savunmaya geçiyor cnm..
nehir menün gayet güzel evet fındık fazla gibi ama başalrda direk herşeyi kesemez zamanla miden küçülecek ve zaten çok daha az yiceksin senin listende gördüğüm en güzel menü..
sudemcimm ve mektupcumm ikinizide çok tebrik ediyorum kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum..
kız haftaya aranıza 1 kişilik daha yer açın ben anca iyileşirim heralde diyet felanda yapamam gibiAslıcım haftanın yüz karası ikimiz olduk kutlarım canımbeni yalnız bırakmadıqın için teşekkkür ederim kader arkadaşım benimm :13:
canım öncelikle hiç su içmezdim suyu her gün en az 1.5 lt içtimaman Allahım ama ben hak ettim bunu neymiş reglmişim de canım tatlı istiyomuş.oh olsun bana.bu hafta 1 kilo vericam ama bu 100 mekiklekilo veren arkadaşlarrr tebriklerrr sudemcim nasıl verdin 2.5 kilo hiç menünü takip etmemişim heralde bana da lazım o menüü tebrik edrim canım yaaa evet sevgili ceza arkadaşlarım kolay gelsin hepimizeee.
ayyy totoş tansa yaptırmam ben bananeben pekmeze devam ediiyim zaten doğumdan sonra basenımin ağrısı 4.5 ay geçmedi hala da ağrıyo
tatlım aynı sorun ıkımzıde de var bende sömestra kayınvalıdeme gıtmek ıstıyorum gıdersem o bana iyi bakar müthiş yiyecekler hazırlar eltimde öyle o yüzden sömestrdan önce vermeliyim
kız yenı projen yokmu dedım mılletı kırdın gecırdın :26::26::26:bu sefer yenı proje dersem ne edecenama varya senın lafını sana yutturdum ya ben bıle ınanamadım her şerde bir hayır varmış ya benim hastalıkta böyle hayırlı çıktı bana
teşekkür ederim canım saolasın çizelgeyi uğraş yapamazsan ben sana yapıp lınkı gonderııym olursa oyle deneyelım
saolasın canım arkadaşım
kız haftaya aranıza 1 kişilik daha yer açın ben anca iyileşirim heralde diyet felanda yapamam gibi
canım öncelikle hiç su içmezdim suyu her gün en az 1.5 lt içtimsalıya kadar her gün zayıflama kemeri gunde nerdeyse 1 saat yaptım ,3 gun felan bisiklet sürdüm,mekik çektim ama 1 gün olabilir.salı 1.5 saat felan yurudum.salıdan sonra bi hastalandım bişey yiyemedım zaten 24 saat yattıgım bıle oldu bayada ter attım terledıkcade su içtim.banada süpriz oldu bende anlamadım nasıl oldu.bi yöntemim felan yok yani ben pek anlamam dieyetten zaten anlasam şimdiye mezun olur giderdim.bi de tabi nilimbene çok hırslandım önceki haftada 700 gram kılo almıştımya onun hırsıyla ne oldu bende bilmiyim.3 gündür paso çorba içiyorum.yutkunmak zor olduğu için besinleri.
canım öncelikle hiç su içmezdim suyu her gün en az 1.5 lt içtimsalıya kadar her gün zayıflama kemeri gunde nerdeyse 1 saat yaptım ,3 gun felan bisiklet sürdüm,mekik çektim ama 1 gün olabilir.salı 1.5 saat felan yurudum.salıdan sonra bi hastalandım bişey yiyemedım zaten 24 saat yattıgım bıle oldu bayada ter attım terledıkcade su içtim.banada süpriz oldu bende anlamadım nasıl oldu.bi yöntemim felan yok yani ben pek anlamam dieyetten zaten anlasam şimdiye mezun olur giderdim.bi de tabi nilimbene çok hırslandım önceki haftada 700 gram kılo almıştımya onun hırsıyla ne oldu bende bilmiyim.3 gündür paso çorba içiyorum.yutkunmak zor olduğu için besinleri.
hayatım ayda 1 ödüllendir zaten kendinii yediklerin sefan olsun cnm ama inan kimsenin nazarı deqmemiştir biz burda hepimiz arkadaşız gözü olanın gözünü çıkarırımm hee
çok hafif bir kahvaltı olmuş madem ekmek yemedin bir yumurta ekleyebilirdin ama çok geç yaptın kahvaltını öldün kıss açlıktan bu kadar acıkmadan yemen gerekiyor yoksa vücut yediklerini depolar cnm..
bnm yerime çek o zaman kıss
hadi bakalım gitsin göbeciklerrr canım sen de doğum yaptın heralde benim gibi.kocaman bi göbek kaldı
gitsinler canımm
benim qöbeğim doğumdan sonra zamanla qitti canım
qöbeğim nerdeyse eski haline qeldi diyebilirim
ama bende basen popo var bide yanlarım var
belimi inceltmem lazım :26:
senin bebeğin ne kadarlık ?
ne zaman doğum yaptın canım?
canım yumurta protein gubundan yani yaq yakımında büyük rolü var kolestrolün yoksahergün yumurta yemenin hiçbir zararı yok tam ersine yaqlarını eritir ben yazın bile hergün yiyorum rahatlıkla tüketebilirsin canım4. olmuşumm ne güzel ama diyete yeni başlayan biri için normal vucüt ilk defa aç kaldıya verdi umarım haftayada veririmm 1 kilo ama kilom yanlış olmuşş 73 den 72 ye düştüm birede ben hergün bir haçlanmış yumurta yiyorum tok tutuyo ekmek bir dilimden fazla yemiyorum yumurtayı hergün yemesemmi acaba
menümü yazayım hemen
kahvaltıdan önce koca bir bardak yeşil çay
sabah:
bir dilim ekmek ama küçük bir dilim
haşlanmış yumurtanın beyazı
peynir
zetin 2 tane
domates salatalık
çookkkk az bal
2 bardak şekersz çay
ara:
bir bardaktan biraz az süt
yarım muz
avuç içi kadar leblebi
öğle:
yarım tabak pırasa
bir tabak salata
bi tane 9o kalorilik k fleksin çikolatası(pirinç patlaklı)
ara:
bir tane portakal
akşamdaha yemedim)
yarım tabak pırasa(dökülmesin)
iki kaşık yada daha az ciğer
iki kaşık bulgur pilavı
yazmıyorum ama su da içiyorum gerçi bu gün az içtim ama(biraz su içme özürlüyüm de)
buqünkü menüm..
Kahvaltım:
Kibrit kutusundan accık daha büyük peynir
3 zeytin
1 dilim kaşar
1 fincan yeşil çay (ŞEKERSİZ)
ara:
1 bardak süt
öğle: yani şimdi yicem
1 kase ezogelin çorbası
1 minnacıkkk ısırımlık ekmekk
5 bardak su
ara:
1 muz
1 bardak su
akşam
3,5 kaşık fasülye turşusu kavurması...
3 bardak su...
not: bu qün ilk defa hiç! ekmek yemedim
ve artık ekmeği hayatımdan tamamen çıkarttım
belki haftada bir qün sabahları
1 dilim börek yada poğaca yiyerek
kendimi ödüllendirebilirim...
benim oğlum 7 aylık canım bundan 2 ay öncesine kadar qöbeğim vardıbenim de yanlar falan değil de göbek kaldı ama dışarıdan aaa göbek diyecek kadar değil tabi.ama eskiden yoktu hiç.benim bebiş 1 yaşına yen bastı.yani geçen sene bu zamanlar yatıyordukikimiz de :)senin ki ne kadarlık daha yeni heralde
doyduysan sorun yok cnm hatta az bile yemişsin çorbanın yanında sebze yada et ürünlerinden ve ayran yoqurt ve salata tüketebilirsin ekmek ve börek yediğinde kahvaltıda ye bak nasıl kilolar tıkır tıkır gidecek
eqer akşam yemeğini yemediysen bulgur pilavını yeme onun yerine salata ayran yada yoqurt ye menün gayet güzel leblebi ve bulgur pilavının dışında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?