tuzsuz yağsız mısırın bildiğim kadarıyla kalorisi yok yada yemene engel olacak kadar bi kaloriye sahip değil.ama yinede yanlış yönlendirmiş olmak istemem en son duyumum buydu iyi eğlenceler bol kaçamaklar
aferin kıss sana bak işi kaptın hemen ha gayrettt bu hafta üst sıralarda olmamız lazımmyemedim daha canım kocamı bekliyorum daagecikti.zaten geç vakte kaldım yemicem bulgur pilavını.tavsiyelerin için sağol.bu mekiklerden sonra uslandım bak
bu hafta tekrar kaçamak yapma canımyine ben geldimsena kulağımı çekecek ama bugün tek öğün beslenebildim kayınvalidemin günü vardı onunla gezmeye gittim.yemek yenmesi saat 3 ü bulunca ben anca kahvaltı öğlen ve akşam yemeğini bi arada yemiş oldum
2/3 simit
4 zeytin
aşağı yukarı 1 k k. kadar peynir
sanırım mayonezli sarmısaklı patates salatası 1 kaşık kadar
tatlı olarakta sanırım rendelenmiş elma ve bisküvi üzerinde krema ve çikolata sosu yaklaşık 5x5 ebatında
ve sayısını hatırlayamadığım kadar çar( 5-6 fincan en az )
mısır yasaklı ürünler arasında canım içinde çok yaq var direk kilo aldırır ve zaten kendi yaqının dışında yaqda kavrularak yapılıyor karbonhidratıda çok fazlaarkadaşlar ben çıkıyorum herkese ii akşamlar..
oğluşu anneme bırakıp bu akşan eşimle biraz kaçamak yapıcaz
sinemaya qidicez orda patlamış mısır yesem bişi olr mu
kalorisi ne kadar acaba hiçte bilmiorm :26:
öpüorum hepinizi... :80:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.2 olmuşum haftayada ilklerde olabilirim inşallah.......
bugün spor yaptımoldukçada az yedim yarın toparlarım inşallah
bu arada mısırla ilgili küçük bi araştırma yaptım yağsız tuzsuz patlatılırsa 1 bardağında (patlamış olarak tabi)70 kalori varmış ama diğer türlüsünü hiç düşünmeyin bile kalorisi oldukça yüksek tabi
bugünkü menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim kepek ekmekten yapılmış kaşarlı tost
yeşilçay
ara
1 yeşil elma
öğlen
ciqer sote
light gazoz
ara
yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
ızgara köfte
1/2 biber turşusu
ara
yeşilçay
3 litre su..
bugün süpermişsin sen bebeğimmmbu arada ben dün 23.00 gibi 1 elam yedim gece 2 ydi uyuduğumda sabah 11.30 da kalktım çok acıkmışım 11.30-15.00 arası sürekli bişiler yedim yani... akşam yarım domates,1 kase mercimek çorba,1 kase yoğurt light,3-4 parça brokoli yedim ve bayaa doydum hatta limonlu haşlanmış brokoli favori diyet yiyeceğim şu an listenin kalanını 11.30-15.00 arası yedim
kızlarrrr71 olmuşummmm bu da bugün kü listemn 1,5 saatte spor yaptım bugün 30 dk yürüyüş 10 dk bisiklet 50 dk da aerobik-pilates
[1] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[2] Elma 1 ADET 60.00
[3] Mandalina 1 ADET 50.00
[4] kinder pane cioc 2 adet 254.00
[5] Domates 2.5 ADET 35.00
[6] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[7] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 70 gr 41.30
[8] Brokoli 50 GRAM 17.50
Toplam : 792.80kal.
3 tane de rondo choco yedim sabah kardeşimin paketinin sonuydu o da bi paket 550 kcal olduğuna göre en fazla 250 kcal dır 21.30 gibi bi de elma fln yemeyi düşünüyorum bu akşam çok riskli bnm için dolapta çikolatalı pasta ve çekmece de poğaçalar duruyo içerde de misafir :S inş tutabilirim boğazımı
16.30-18.00 arası spordaydım 10 dk bisiklet 30 dk tempolu hem de baya tempolu yürüyüş 50 dk da aerobik-pilates karışık yaptık
71 olmuşummm!!! bugün spor çıkışı yine tartıldım geçen hafta 72 çıktığım tartıda 71 çıktım! 300 gr yağ,700 gr ödem gitmişyani 4. lerdenimm ve bence bu sabah o çikolatalarla yeterince ödüllendirdim kendimi
süpriz bir gelişme olmazsa kaçamak yapma niyetinde kesinlikle değilim cnm yürüyüş yapmayı çok seviyorum hemen yanıbaşımızda yürüyüş parkuru var ama hava çok pis doqalgaz kokusu boqazımı yakıyor herkes gece gündüa doqalgazı yakıyor ve yürüyüş imkansız oluyor plates için kontenjan bekliyorum kış için en azından spor salonuna gitmek istiyorum2-3 haftadan sende ulaşacaksın bebeğmmm inanıyorummm :)) o kadar kesin konuşma bnm dengesiz bi vucudum var haftaya kilo almış bile olabilirim çok zor veriyprum çünkü :/ hadi bu hafta çok güzel geçsin seninde benimde haftaya en az 1 kg vermiş olalım hatta sen bu haftayı telafi için hiç hiç hiç kaçamak yapma ve hergün yürüyüş fln yap 1,5-2 olssun
kilom 73 offf artık baslafım diyete hADI HAYIRLISI
SABAH PİLATES YAPTIM
1 saat yürüdüm belkide daha fazlabugün haşatım çıktı resmen.yarın yürüyüşe çıkmaktan şimdiden üşendim ne yalan söylim.
canım bizim burda yürüyüş parkuru var ne kadar yürüdüğün falan hepsi hesaplı her 250 metrede uyarı çizgileri var her tur 1 km ediyor ve normal tempoda 1 tur yani 1 km 5 dakikada yürünüyor 4 tur atsan 20 dakikada bitiyor ve 2 km yürüyüş yapmış oluyorum 1 saat yürümene gerek yok 2 yada 3km gayet ideal her 5 dakika yürüyüşünü 1 km olarak hesapla ne kadar yürüdüğünü belirle fazlasına gerek yok ..
tatlım hemen bi spor salonuna yazıl bence bu havada dışarda yürünmez allah korusun diyetteyiz bi de vücudumuzdaki en ufak bağışıklık eksikliğinden hasta olursunn :2: mesela ben bugün 25 dk da 3.2 km yürüdüm koşu bandında arada tempomu düşürdüğüm için az oldu biraz ama 200 küsür kcal gitti :)
süpriz bir gelişme olmazsa kaçamak yapma niyetinde kesinlikle değilim cnm yürüyüş yapmayı çok seviyorum hemen yanıbaşımızda yürüyüş parkuru var ama hava çok pis doqalgaz kokusu boqazımı yakıyor herkes gece gündüa doqalgazı yakıyor ve yürüyüş imkansız oluyor plates için kontenjan bekliyorum kış için en azından spor salonuna gitmek istiyorum
canım aramıza hoşgeldinanlat bakalım yaşın kaç boyun kaç kilon kaç kaç kiloya kadar inmek istiyorsun uyguladıqın bir diyet varmı annem baban amcan dayın nasıllarr
menümü yazayım hemen
kahvaltıdan önce koca bir bardak yeşil çay
sabah:
bir dilim ekmek ama küçük bir dilim
haşlanmış yumurtanın beyazı
peynir
zetin 2 tane
domates salatalık
çookkkk az bal
2 bardak şekersz çay
ara:
bir bardaktan biraz az süt
yarım muz
avuç içi kadar leblebi
öğle:
yarım tabak pırasa
bir tabak salata
bi tane 9o kalorilik k fleksin çikolatası(pirinç patlaklı)
ara:
bir tane portakal
akşamdaha yemedim)
yarım tabak pırasa(dökülmesin)
iki kaşık yada daha az ciğer
iki kaşık bulgur pilavı
yazmıyorum ama su da içiyorum gerçi bu gün az içtim ama(biraz su içme özürlüyüm de)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?