70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tuzsuz yağsız mısırın bildiğim kadarıyla kalorisi yok yada yemene engel olacak kadar bi kaloriye sahip değil. ama yinede yanlış yönlendirmiş olmak istemem en son duyumum buydu iyi eğlenceler bol kaçamaklar

saol tatlımmm yerim o zamannn
qörüşmek üzeree

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.2 olmuşum haftayada ilklerde olabilirim inşallah.......

tebrik ederim henüz yeni olduğumdan isimleri henüz net anımsayamıyorum inşallah zamanla hatırlar ve tanırım

yemedim daha canım kocamı bekliyorum daagecikti.zaten geç vakte kaldım yemicem bulgur pilavını.tavsiyelerin için sağol.bu mekiklerden sonra uslandım bak
aferin kıss sana bak işi kaptın hemen ha gayrettt bu hafta üst sıralarda olmamız lazımm

bu hafta tekrar kaçamak yapma canım

mısır yasaklı ürünler arasında canım içinde çok yaq var direk kilo aldırır ve zaten kendi yaqının dışında yaqda kavrularak yapılıyor karbonhidratıda çok fazla

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.2 olmuşum haftayada ilklerde olabilirim inşallah.......

inşallah canım bu işi başarır dediğim kişiler arasındasın senden atak bekliyorum

bugün spor yaptım oldukçada az yedim yarın toparlarım inşallah
bu arada mısırla ilgili küçük bi araştırma yaptım yağsız tuzsuz patlatılırsa 1 bardağında (patlamış olarak tabi )70 kalori varmış ama diğer türlüsünü hiç düşünmeyin bile kalorisi oldukça yüksek tabi

bak cleopatrayı yanlış yönlendirdin yicek şimdi

bugünkü menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim kepek ekmekten yapılmış kaşarlı tost
yeşilçay

ara
1 yeşil elma

öğlen
ciqer sote
light gazoz

ara
yok

akşam
1 kase mercimek çorbası
ızgara köfte
1/2 biber turşusu

ara
yeşilçay

3 litre su..

bugün süpermişsin sen bebeğimmm bu arada ben dün 23.00 gibi 1 elam yedim gece 2 ydi uyuduğumda sabah 11.30 da kalktım çok acıkmışım 11.30-15.00 arası sürekli bişiler yedim yani... akşam yarım domates,1 kase mercimek çorba,1 kase yoğurt light,3-4 parça brokoli yedim ve bayaa doydum hatta limonlu haşlanmış brokoli favori diyet yiyeceğim şu an listenin kalanını 11.30-15.00 arası yedim

kızlarrrr 71 olmuşummmm bu da bugün kü listemn 1,5 saatte spor yaptım bugün 30 dk yürüyüş 10 dk bisiklet 50 dk da aerobik-pilates

[1] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[2] Elma 1 ADET 60.00
[3] Mandalina 1 ADET 50.00
[4] kinder pane cioc 2 adet 254.00
[5] Domates 2.5 ADET 35.00
[6] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[7] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 70 gr 41.30
[8] Brokoli 50 GRAM 17.50

Toplam : 792.80kal.

3 tane de rondo choco yedim sabah kardeşimin paketinin sonuydu o da bi paket 550 kcal olduğuna göre en fazla 250 kcal dır 21.30 gibi bi de elma fln yemeyi düşünüyorum bu akşam çok riskli bnm için dolapta çikolatalı pasta ve çekmece de poğaçalar duruyo içerde de misafir :S inş tutabilirim boğazımı

16.30-18.00 arası spordaydım 10 dk bisiklet 30 dk tempolu hem de baya tempolu yürüyüş 50 dk da aerobik-pilates karışık yaptık

71 olmuşummm!!! bugün spor çıkışı yine tartıldım geçen hafta 72 çıktığım tartıda 71 çıktım! 300 gr yağ,700 gr ödem gitmiş yani 4. lerdenimm ve bence bu sabah o çikolatalarla yeterince ödüllendirdim kendimi

tebrikler canım insan nasıl mutlu oluyor kilo verdiğini görünce :124: 6lı rakamlara benden önce sen ulaşacaksın canım o heyecanı tahmin edebiliyorum

2-3 haftadan sende ulaşacaksın bebeğmmm inanıyorummm :)) o kadar kesin konuşma bnm dengesiz bi vucudum var haftaya kilo almış bile olabilirim çok zor veriyprum çünkü :/ hadi bu hafta çok güzel geçsin seninde benimde haftaya en az 1 kg vermiş olalım hatta sen bu haftayı telafi için hiç hiç hiç kaçamak yapma ve hergün yürüyüş fln yap 1,5-2 olssun

1 saat yürüdüm belkide daha fazla bugün haşatım çıktı resmen.yarın yürüyüşe çıkmaktan şimdiden üşendim ne yalan söylim.

süpriz bir gelişme olmazsa kaçamak yapma niyetinde kesinlikle değilim cnm yürüyüş yapmayı çok seviyorum hemen yanıbaşımızda yürüyüş parkuru var ama hava çok pis doqalgaz kokusu boqazımı yakıyor herkes gece gündüa doqalgazı yakıyor ve yürüyüş imkansız oluyor plates için kontenjan bekliyorum kış için en azından spor salonuna gitmek istiyorum

kilom 73 offf artık baslafım diyete hADI HAYIRLISI

SABAH PİLATES YAPTIM

canım aramıza hoşgeldin anlat bakalım yaşın kaç boyun kaç kilon kaç kaç kiloya kadar inmek istiyorsun uyguladıqın bir diyet varmı annem baban amcan dayın nasıllarr

1 saat yürüdüm belkide daha fazla bugün haşatım çıktı resmen.yarın yürüyüşe çıkmaktan şimdiden üşendim ne yalan söylim.

canım bizim burda yürüyüş parkuru var ne kadar yürüdüğün falan hepsi hesaplı her 250 metrede uyarı çizgileri var her tur 1 km ediyor ve normal tempoda 1 tur yani 1 km 5 dakikada yürünüyor 4 tur atsan 20 dakikada bitiyor ve 2 km yürüyüş yapmış oluyorum 1 saat yürümene gerek yok 2 yada 3km gayet ideal her 5 dakika yürüyüşünü 1 km olarak hesapla ne kadar yürüdüğünü belirle fazlasına gerek yok ..

tatlım hemen bi spor salonuna yazıl bence bu havada dışarda yürünmez allah korusun diyetteyiz bi de vücudumuzdaki en ufak bağışıklık eksikliğinden hasta olursunn :2: mesela ben bugün 25 dk da 3.2 km yürüdüm koşu bandında arada tempomu düşürdüğüm için az oldu biraz ama 200 küsür kcal gitti :)

hayatım yazıldım platese ama kontenjan doluymuş boşalınca arıcaklar

böhöhöytt anam babam amcam dayım hepsi iyi hepsi şişman heheh

25 yasındayım 72 73 kılo arasında gidip geliyorum evlendiğimde 3 sene once 57 kilo idim
57 olmakkk istiyorummmmmmmmmm

olmasa da 60 da olur...

evet akşam yemeğinde değişiklik oldu canlarım :
2 kaşık ciğer sote
3 kaşık pırasa(yiyemedim hepsini doydum inanılmazz)
1 tabk salata çokk az yağlı ve tuzlu bol limonlu

sonrasında yeşil çay birazcık da meyve yiyicem çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…