böhöhöytt anam babam amcam dayım hepsi iyi hepsi şişman heheh
25 yasındayım 72 73 kılo arasında gidip geliyorum evlendiğimde 3 sene once 57 kilo idim
57 olmakkk istiyorummmmmmmmmm
olmasa da 60 da olur...
evet akşam yemeğinde değişiklik oldu canlarım :
2 kaşık ciğer sote
3 kaşık pırasa(yiyemedim hepsini doydum inanılmazz)
1 tabk salata çokk az yağlı ve tuzlu bol limonlu
sonrasında yeşil çay birazcık da meyve yiyicem çok az
böhöhöytt anam babam amcam dayım hepsi iyi hepsi şişman heheh
25 yasındayım 72 73 kılo arasında gidip geliyorum evlendiğimde 3 sene once 57 kilo idim
57 olmakkk istiyorummmmmmmmmm
olmasa da 60 da olur...
gecen sene 60 69 grubundaydım mart ayında çok güseldii zayıflamıstım
ama yıne kılo aldımmmmmm
bebek istiyorumm ama bu kiloyla hamıle kalırsam PATLARIMMMMMMMMMMMMMMMM
uygukadıqın bir diyet varmı cnm?
OLMAZ meyve hakkını fazlasıyla doldurdun sehercim yeşilçay ve su içip yatıyorsun canım
bak şimdi şekerim ben sana bugun yediklerimi yazayım yanlısım varsa ustunu çizyeme degünlük menülerini paylaş bizimle bakalım ne var ne yok uayrılarımızı dikkate alırsan rahatlıkla kilolarını verirsin cnm
YOK..
klasık diyet işte herseyden ye az ye çok hareket et ama bişeyler ters gidiyo sanırım hiç eksilmiyo kilom aklıma bu sıte geldi biraz motıvasyon biraz bilgi iyi gelecek insallah yıne
pilates ile bu sabah basladım
NE YAPABİLİRİM BASKAAAA
ya ama yaaaa ağlarımmben heralde bu meyvelerden kilo alıyorum çok yiyorum yaaa
tamam senacım yemiyorumm.vericeim kiloları düşün seher düşün düşünn
bak şimdi şekerim ben sana bugun yediklerimi yazayım yanlısım varsa ustunu çizyeme de
sabah
1 bardak su ile acılısı yaptım
yumurta peynır domates salatalık sakarınlı cay zeytın 2 dılım kepek ekmği
öğle 1 fincan kahve 1 dilim kek
aksam
tavuk çorbası
kofte
piyaz azcık da patates
şuan da sakarınlı cay içiyorum
hiç meyve yemedım
seher mızmızlanmaadayanamama gibi bir tehlike varsa yeşilini içi ve hemen cumburlop yatak canımmmmmmm
ya ama yaaaa ağlarımmben heralde bu meyvelerden kilo alıyorum çok yiyorum yaaa
tamam senacım yemiyorumm.vericeim kiloları düşün seher düşün düşünn
tamam tamam yemiyorum dayanıcammen iyisi ben yediklerimi azaltayım da meyve yiyim yaaa bööle olmucak yani
salatalık fln yiyebilirsin cnm meyve yerine hem negatif karbonhidrat o kan şekerini dengeler ve çok düşük kalorili gerçi bence meyve yemende en azından küçük bi elma da da sakınca yok çünkü akşam pilav yerine salata yemişsinn takdir ettimama karbon diyeti yapıosan sena daha iyi biliyo tabi ben karbon yaapmıyorum o yüzden okumadım ve pek bilmiyorum karbon değerlerini fln :/
kısaca şöyle yazayım
1-kahvaltıda yumurta yiceksen ekmek yemiceksin çünkü yumurta proteşn gurubudur yaq eritme özelliği vardır ekmekle beraber tüketirsen vücudundaki yaqların yerine yediğin ekmeği eritir
2-ekmeqi sadece kahvaltıda tüketiyoruz börek çörek türü şeyler yemek istersek bir sonraki gün kahvaltıda ekmek yerine 1 dilim börek yiyoruz gün içinde tekrar ekmek börek yemiyoruz
3-yumurtayla ekmeği aynı öğünde yiyemediğimiz gibi pilavla et makarnayla et yada ekmek tüketmiyoruz
4-şekeri hayatımızdan çıkarıyoruz asla bu ürünlerden yemiyoruz canımız tatlı istediğinde 1 bardak sütün içine 1 çubuk tarçın atıp içiyoruz yarım saat içinde tatlı isteğimiz geçiyor ayda 1-2 defa küçük tatlı kaçamakları yapıyoruz ama asla 3 deqil
5- öğlen yada akşam öğünlerinde tavuk balık yada kırmızı et tüketiyoruz yanında sebze ve çorba içebiliyoruz salata ve yoqurt serbest
6-meyvelerdede şeker olduqundan çok sınırlı tüketiyoruz mümkünse günde 1 tane
7-3 litre su içmemeiz gerekiyor
8- kaptanımız NİL hanım cuma günleri kendisine kilo bildirimi yapıyoruz verdiğin kilo 300qramın altındaysa 100 mekik ceza alıyorsun
9- listeye girmek için 1 hafta yediklerini bildirmen gerekiyor 2. hafta listeye alınıyorsun
10-okudum kabul ettim diye imzanı atıp başlayabilirsinbaşarılar
kısaca şöyle yazayım
1-kahvaltıda yumurta yiceksen ekmek yemiceksin çünkü yumurta proteşn gurubudur yaq eritme özelliği vardır ekmekle beraber tüketirsen vücudundaki yaqların yerine yediğin ekmeği eritir
2-ekmeqi sadece kahvaltıda tüketiyoruz börek çörek türü şeyler yemek istersek bir sonraki gün kahvaltıda ekmek yerine 1 dilim börek yiyoruz gün içinde tekrar ekmek börek yemiyoruz
3-yumurtayla ekmeği aynı öğünde yiyemediğimiz gibi pilavla et makarnayla et yada ekmek tüketmiyoruz
4-şekeri hayatımızdan çıkarıyoruz asla bu ürünlerden yemiyoruz canımız tatlı istediğinde 1 bardak sütün içine 1 çubuk tarçın atıp içiyoruz yarım saat içinde tatlı isteğimiz geçiyor ayda 1-2 defa küçük tatlı kaçamakları yapıyoruz ama asla 3 deqil
5- öğlen yada akşam öğünlerinde tavuk balık yada kırmızı et tüketiyoruz yanında sebze ve çorba içebiliyoruz salata ve yoqurt serbest
6-meyvelerdede şeker olduqundan çok sınırlı tüketiyoruz mümkünse günde 1 tane
7-3 litre su içmemeiz gerekiyor
8- kaptanımız nil hanım cuma günleri kendisine kilo bildirimi yapıyoruz verdiğin kilo 300qramın altındaysa 100 mekik ceza alıyorsun
9- listeye girmek için 1 hafta yediklerini bildirmen gerekiyor 2. Hafta listeye alınıyorsun
10-okudum kabul ettim diye imzanı atıp başlayabilirsinBaşarılar
hahahasenafunclub yaaa çok güzel açıklamışsınn da meyve de takıldım ben hacıı bütün ara öğünlerim 1 porsiyon meyveden oluşuyo bnm gerçi karbon diyeti yapmıyorum ben ama karbon hidratta yanında protein olmayınca spor fln da yapıosan bi de yağ eritmekte kullanılıyo die biliyorum sonuçta vücudun o yağları eritmek için de karbon a ihtiyacı var dimi ama minareyi çaldım kılıfını hazırladımm itirafffff ben günde en az 4 porsiyon meyve tüketen bi meyve canavarıyımmm ama en az 2 tanesi elma olur ve de muz-kivi-ananas-portakal yemem elma-mandalina ikilisinden yanayım
bitanem karbonhidrat kilo aldıran besinlerdir içinde yaq var yani senin deyiminle yaqı yaq yakımında kullanmak diye bişey söz konusu deqil ha şu var karbonhidratları eritmek için proteinler kullanılır yumurta ve et ürünlerinin dışında kalan bütün gıdalar karbonhidrattır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?