70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar bugünn
sabah: 1 yumurta
2-3zeytin
2-3çatal peynir
ince dilim ekmek
ara:elma
akşam1.5 tabak makarna
yogurt brokoli
ve bol bol suuuuuu

inşallah canım bu işi başarır dediğim kişiler arasındasın senden atak bekliyorum [/QUOTE]
inşallah canım başarırım şimdilik iyi gidiyor ilk günler zorlandım ama şimdi daha iyi.

ya sen çay içmeden nasıl duruyosun?ben çay ve kahve olmazsa olmazlarımdan zaten şimdi şekersiz içiyorum eskisi kadar zevk almıyorum.

inşallah canım bu işi başarır dediğim kişiler arasındasın senden atak bekliyorum
inşallah canım başarırım şimdilik iyi gidiyor ilk günler zorlandım ama şimdi daha iyi.

ya sen çay içmeden nasıl duruyosun?ben çay ve kahve olmazsa olmazlarımdan zaten şimdi şekersiz içiyorum eskisi kadar zevk almıyorum.[/QUOTE]

valla bende çaysız duramam başım agrır çayı listeye bile koymuyorum çünkii çok içiyorum şekersiz içtigim için içim rahat bi nebzee

kızlar bir de ben trambolinde zıplamaya başladım kızım için almıştım ama zayıflamak içinde yararlıymışş kızımm istediği kadar zıplıyor ama ben 5 dakikada tıkanıyorumm şimdilik 5 er dakika yapıyorumm

ay o trambolun çok zevkli bişi yaa bayaa da kcal yaktırıyo yani zıpla zıpla iyi olur bu arada öğlen bişi yememek çok zararlı vücudun en aktif olduğu zamanda ona yakacak yakıt vermemeiz lazım yoksa akşama kıtlık moduna girer ve akşam yediklerinin hepsini hoopp depoya atar

bak cleopatrayı yanlış yönlendirdin yicek şimdi

ama ben yedimmmm

günaydın
CLeOpaTRa ben akşam yanlış yönlendirdim ama sende koca paket mısırı yemedin umarım.kalorisi olmasa bile sınırlı yemek lazım herşeyi :18: yağsız ve tuzsuz yediysen zaten sorun olmaz kalorisi en az çerez sınıfına giriyor.ama az yağlı tuzluysa geçmiş olsun diyorum

tuzsuzdu canım ama yağlıdır heralde bilmiorum ki adamı yaparken qörmedim
geçmiş olsun banaa
çerezin üzerine bide dün
kola içtim ama zero
yani şekersiz
bütün qün uyquladığım mükemmel menümün üstüne bunlarda
hediyem oldu

acıkmıştım zaten
mısırla karnımı doyurdum valla
max boyutundan aldık ama eşimle birlikte yedik
hepsini ben yemedim yani

diyetin başlangıç aşamasında bu tarz kaçamaklar olur bence yoksa diyetle görevlendirilmiş asker misali insan bi yerde o zincirlerden kurtulmak istiyor önemli olan hatayı üst üste tekrarlamamak.ipin ucu incelebilir ama kopmamalıdır. bende cuma akşamı ipi iice bi sündürdüydüm ama dün kendimi iice bi cezalandırırnca bugün adam oldum

:90: neyse oldu bi kere yedik :90:

afiyet olsun yeme deseydim güzelim filmin tadını çıkaramıcaktın dedimya hazır kaçamak yaptın tam yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…