selam kızlar bugünn
sabah: 1 yumurta
2-3zeytin
2-3çatal peynir
ince dilim ekmek
ara:elma
akşam1.5 tabak makarna
yogurt brokoli
ve bol bol suuuuuu
bugünkü menüm
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim kepek ekmekten yapılmış kaşarlı tost
yeşilçay
ara
1 yeşil elma
öğlen
ciqer sote
light gazoz
ara
yok
akşam
1 kase mercimek çorbası
ızgara köfte
1/2 biber turşusu
ara
yeşilçay
3 litre su..
öglen bişi yemedın mı
canım yumurta protein gubundan yani yaq yakımında büyük rolü var kolestrolün yoksahergün yumurta yemenin hiçbir zararı yok tam ersine yaqlarını eritir ben yazın bile hergün yiyorum rahatlıkla tüketebilirsin canım
teşekkürler arkadaşımm kolestorolümü bilmiyorum ama tok tututugu içinn yicemmmm
inşallah canım başarırım şimdilik iyi gidiyor ilk günler zorlandım ama şimdi daha iyi.inşallah canım bu işi başarır dediğim kişiler arasındasın senden atak bekliyorum
aferin kıss sana bak işi kaptın hemen ha gayrettt bu hafta üst sıralarda olmamız lazımm
bu hafta tekrar kaçamak yapma canım
mısır yasaklı ürünler arasında canım içinde çok yaq var direk kilo aldırır ve zaten kendi yaqının dışında yaqda kavrularak yapılıyor karbonhidratıda çok fazla
inşallah canım bu işi başarır dediğim kişiler arasındasın senden atak bekliyorum
bak cleopatrayı yanlış yönlendirdin yicek şimdi
günaydın
CLeOpaTRa ben akşam yanlış yönlendirdim ama sende koca paket mısırı yemedin umarım.kalorisi olmasa bile sınırlı yemek lazım herşeyi :18: yağsız ve tuzsuz yediysen zaten sorun olmaz kalorisi en az çerez sınıfına giriyor.ama az yağlı tuzluysa geçmiş olsun diyorum
diyetin başlangıç aşamasında bu tarz kaçamaklar olur benceyoksa diyetle görevlendirilmiş asker misali insan bi yerde o zincirlerden kurtulmak istiyor önemli olan hatayı üst üste tekrarlamamak.ipin ucu incelebilir ama kopmamalıdır. bende cuma akşamı ipi iice bi sündürdüydüm ama dün kendimi iice bi cezalandırırnca bugün adam oldum
afiyet olsunyeme deseydim güzelim filmin tadını çıkaramıcaktın dedimya hazır kaçamak yaptın tam yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?