70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltım...

1 haşlanmış yumurta ( dilimledim üzerine pul biberi ve karabiber döktüm qözüme güzel qörünsün die,bide tadı daha qüzel oluo )
2 zeytin ( tabağıma 3 koymustum ama 3.sünü yiyemedim doydum)
1 salatalık
1 minnacık domates (misketten az daha büyük :))
kibrit kutusundan az daha küçük peynir
ve 1 fincan yeşil çay...

Son düzenleme:
Teşekkür ederimmm!

Ben 1.67 boydayım kilom ise 73... Hedefim 10 kilo mayısa kadar hayatımda yeni bir sayfa açmak istiyorum, sadece kilo değil herşey değişecek... Daha iyi olucam ama desteğinize ihtiyacım varrr...

Öncelikle kilo cetveli nasıl hazırlanıyor yardımcı olur musunuzz?

green4 78den 70e ne kadar zamanda düştün canım :26:
ben şuan hemen hemen senin diyete ilk başladığın zamanlardaki kilodayım

Son düzenleme:
ben 1 aydır diyet yapıyorum yarın 1 ay olcak yani.ben çok abartılı yemek yiyordum pardan abartılı abur cubur bu yüzden kilomun büyük bi kısmı ödem oluşturuyodu yanlış anımsamıyosam ilk hafta 3 kilo civarı verdim sonra 1 er 2 şer gitti.hayatımda hiç yürüyüş ve aletli jimlastik yapmamıştım. 2 hafta kadar yaptım hastalanınca bırkatım.

yinede süper canım yaa
maşallah nazarım değmesin
inşallah bende biran önce zayıflıyayım yaa off
çok sabırsızlanıyorum...
kendime kıyafet almıyorum
zayıflayınca amacıma ulaşınca kendimi ödüllendiricem inşallah

inşallah canım başaracaksın. bikere niyetine girmişsin zaten.önemli olan sana ne kilo aldırıyor onu bilmek ve ondan uzak durmak ben yemek yemez sürekli abur cubur tüketirdim.dolayısıyla kısa zamanda dengesiz ve sağlıksız kilo alıyorum.bırakıncada kısa sürede kilo verebiliyorum.gençken bu dah açabuk oluyodu ama artık yaş ilerledi metabolizma eskiye göre yavaşladı :26: bu yüzden daha dikkatli olmam gerekiyor

evet haklısın.. doğrudur
ben aslında zayıfdım ama hamileliğim ve emzirme dönemimde
çok kilo aldım.. evlenirken 60 kiloydum ve süperdim
68le hamile kaldım 85 ile doğuma qirdim.
doğumdan çıktığımda 74e düştüm ama emzirme dönemimde
tekrar kilo aldım 80 bile olmuştum
oğlum 1 aydır emmeyi tamamen bıraktı ve artık kendime bakmam lazım
eski formuma dönmem lazım
and içtim evlendiğim zamankinden daha zayıf olucam inşallah
manken qibi olucammmmm :84:

inşallah olcaz
ben zaten gayet iri kemikli dolgun basenli bi bayanım.istersem 50 kilo olim yine manken gibi olamam.60 -63 kiloda zaten 38 bedene rahat girebilecek kadar incelmiş olcam.artık o günleri nezaman görürsek ama kara okadarda uzak görünmüyo şuan gözüme

ben bile umutlusam kendimden
sende umutlu ol tabiki
kara sana daha yakın
Allahım o qüzel qünleri en tez zamanda bize qöstersin de
bizde başarı öykülerimizi yazalım buraya

inşallah yazarız :92: eğer diyetimi bozmaz dikkat etmeye devam edersem mart ayının en kötü ihtimal sonunda istediğim kiloya düşmüş olurum.ama hiç belli olmaz bazen ipin ucunu kaçırıyorum :26: annemin yanına gittiğim zamanlara umut ediyorum annem asker misali çalıştıracak beni bende eve döndüğümde en azından 65 kilo olmuş olacağım diye düşünüyorum ama evdeki hesap çarşıya uymaya bilir

ben şuanda hırs iipini sıkıca tutmuş durumdayım
ve hiç bırakmaya niyetim yok
inşallah böyle devam ederim

biri bana kalkıp kahvaltı hazırlarsa bende tutucam ben yanlızken daha çok atıştırırım yerim.yanımda birileri olduktan sonra isterse bin bir çeşit yemek olsun 2 çatal yesem doyarım.hiç öyle pasta börek var kendime nasıl hakim olucam gibi korkularım yoktur. bu yüzden günleri severim çünkü az yerim kalabalık olduğu için

bendede tam tersi yanlızken hiç bişey yiyemem
birileri olunca hep pasta börek yapip yemek isterim
bide yiyip doydukdan sonra masa başında çay içerken muhabbet oooooohhh
ama artık malesef bunlar olmucak en azından uzun bir süre
gelen misafirlerimede diyet menüler hazırlıcam bundan sonra
brokoli salatası vs..

herhalde çıktı yada başka topiklerde bende yanımda biri olsun ona pasta börek yapim yedirim severim.diyet menüler hazırlamam mümkün değil.eşim özellikle kızartma kebap et dışarda yenen bilimum kilo aldıracak şeyler hamur işleri düşkünü yemek en hassas noktası olduğu içinde öyle hadi aşkım bugünde brokoli yiyelim deme gibi bi lüksüm yok dolayısıyla aynı ande yemek yediğimiz çok nadirdir genelde menüye göre ben karnımı istediğim şeyle doyururum ona istediği şeyi yaparım

sabah menümü açıklıyorum öğlen oldu ama
salatalık domates
peynir
4-5 zeytin
çay 3-4 kupa
canım başka bişi yemek istemiyor ne ekmek ne yumurta akşama yerim artık çok acıkırsam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…