Herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım.... Hoşgeldin diyen yok muuuuu
ben 1 aydır diyet yapıyorumyarın 1 ay olcak yani.ben çok abartılı yemek yiyordum pardan abartılı abur cubur bu yüzden kilomun büyük bi kısmı ödem oluşturuyodu yanlış anımsamıyosam ilk hafta 3 kilo civarı verdim sonra 1 er 2 şer gitti.hayatımda hiç yürüyüş ve aletli jimlastik yapmamıştım. 2 hafta kadar yaptım hastalanınca bırkatım.
Çizelgemi hazırlamaya çalıştım bakalım olmuş mu...
inşallah canım başaracaksın. bikere niyetine girmişsin zaten.önemli olan sana ne kilo aldırıyor onu bilmek ve ondan uzak durmakyinede süper canım yaa
maşallah nazarım değmesin
inşallah bende biran önce zayıflıyayım yaa off
çok sabırsızlanıyorum...
kendime kıyafet almıyorum
zayıflayınca amacıma ulaşınca kendimi ödüllendiricem inşallah
inşallah canım başaracaksın. bikere niyetine girmişsin zaten.önemli olan sana ne kilo aldırıyor onu bilmek ve ondan uzak durmakben yemek yemez sürekli abur cubur tüketirdim.dolayısıyla kısa zamanda dengesiz ve sağlıksız kilo alıyorum.bırakıncada kısa sürede kilo verebiliyorum.gençken bu dah açabuk oluyodu ama artık yaş ilerledi metabolizma eskiye göre yavaşladı :26: bu yüzden daha dikkatli olmam gerekiyor
inşallah olcaz
ben zaten gayet iri kemikli dolgun basenli bi bayanım.istersem 50 kilo olim yine manken gibi olamam.60 -63 kiloda zaten 38 bedene rahat girebilecek kadar incelmiş olcam.artık o günleri nezaman görürsek ama kara okadarda uzak görünmüyo şuan gözüme
inşallah yazarız :92: eğer diyetimi bozmaz dikkat etmeye devam edersem mart ayının en kötü ihtimal sonunda istediğim kiloya düşmüş olurum.ama hiç belli olmaz bazen ipin ucunu kaçırıyorum :26: annemin yanına gittiğim zamanlara umut ediyorum annem asker misali çalıştıracak benibende eve döndüğümde en azından 65 kilo olmuş olacağım diye düşünüyorum ama evdeki hesap çarşıya uymaya bilir
biri bana kalkıp kahvaltı hazırlarsa bende tutucamben yanlızken daha çok atıştırırım yerim.yanımda birileri olduktan sonra isterse bin bir çeşit yemek olsun 2 çatal yesem doyarım.hiç öyle pasta börek var kendime nasıl hakim olucam gibi korkularım yoktur. bu yüzden günleri severim çünkü az yerim kalabalık olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?