70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim eşimde boğaz düşkünüdür ama oda zayıflamaya çalışıyor :))
ortak noktamız var şuanda yani
daha önce eşim biz evlenmeden önce 95 kiloydu
askere qidince 70lere düşmüştü ve çok mutlu olmuştu
uzun süre formunu korudu ama biz evlenince tekrardan kilo aldı
sonra zayıflamak için spor salonuna qitti eve koşu bandı aldı vs ama
boğazını tutamadı ee hem yemek hemde zayıf kalmak zor :))
şimdi 85 kg ve sürekli kendinden şikayet ediyor
çok kilo aldım vs diye
yani ona ben diyet menü hazırlasam sevinir bile

eşim 180 boyunda ve 75 kilo boğazına düşkün olsada öyle çok kilo alacak biri değil.belki yıllar yıllar sonra 80 falan olur

belki kalırız bellimi olur aileden gelen bi durum eşiminki öyle çok kolay kilo almazlar ailesinin geneli ince yapılı benim ailemde tam tersi g.t göbek baldır bacak ne arasan var

belki kalırız bellimi olur aileden gelen bi durum eşiminki öyle çok kolay kilo almazlar ailesinin geneli ince yapılı benim ailemde tam tersi g.t göbek baldır bacak ne arasan var

ay bizim ailede öylee yaa halalarım zayıftır aslnda ama teyzemler 100 kg ve üzeri
bitek annem zayıf içlerinde bide anneannem
oda annem hep aç qezer yani
bende çeke çeke teyzelerime çekmişim
ama allahtan eşimin ailesi öle zayıf deiller
yoksa psikolojik bunalıma qirerdim heralde :84:

eşim zayıf olunca tabi hoş olmuyor biz evlendiğimizde ikimizde 63 kiloyduk düşünebiliyonmu ama kilo aynı olsada boy dengesi farklı olunca bir düz bide yuvarlak hatlı iki ayrı tipte olunca edi büdü gibi gözüküyosun
eşimin bana bi yorumu vardı otururken senin gövdenin böyle belden aşağının bu büyüklükte olabileceğini tahmin etmek zor diye yanlış genler işte sona kalan dona kalır misali son çocuk olunca kötü genler ban akalmış

yok canımm bence sen bölgesel olarak spor yapsan inceltirsin belden aşağınıda

beden şeklini değiştirmek kolay değil ben seviyorum kıvrımlarımı kadın dediğinde kıvrımlı olcak zaten var olan tek yerim popom bacakalrım onlar normal boyutlarda olsa geriye bişi kalmıyor bel üstü oldukça fakir safi kemik

benim popom yok bacaklarımda ince ama basenlerim çok var :44:
üstte de qöbeğim yok qöğüslerim var
zayıflayınca basenlerim hiç kalmıo ve qöğüslerimde küçülür inşallah

daha emzirmeyi yeni bıraktın anca normal boyutlarına inerler.normal olarak doğal bedeninden 1 benden farkeder küçüklükleri.
bu hafta umutla 6 ile başlayan kilolar göreceğimi umuyorum böyle tartılıncada rehavete kapılıyorum aceleye gerek yok zayıflarım diyip bırakasım geliyo hemen

ben öldümmmmm! =( =( ya ben dün gece 3 te uyudum sabah 9.30 da kalktım ama bişi yemeden direk duşa grdim duştan çıkınca saat 10.30 du ve ben kurt gibi açtımmm! =( bi de bizim pazar kahvaltılarında en az 1,5 saat fln kalınır sofrada sohbet çay fln derken....10.30-13.00 arası yediklerim... neyse ki şu an ağzıma bi sakız aldım akşama kadar güvendeyim akşam da yine misafir var annem tatlı yapıyo yine =( ama brokolim var bnm akşama ve şu saate kadar günlük ihtiyacı geçmişim ztn =( bu bana ders olsun diye yazıyorum şu an ama 1 tane minicik kuru pastada nasıl 75 kcal olur ki ya bu arada orda hesaplattığım sucuklu yumurta 2-3 çatal bi de 3-4 çatal da patatesli yumurta yedim dünden kalma yoğurtta 3-4 tatlı kaşığı poğaça da böle anca 3 te biri kadar fln eder ama sonuçta yine bittim ben bugün! =( =(

[1] Kuru Pasta 5 ADET 375.00
[2] Paykek Meyveli 60 GRAM 247.80
[3] Domates 2 ADET 28.00
[4] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90.00
[5] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[6] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[7] Sucuklu Yumurta 0.3 PORSİYON 102.00
[8] Patates (kızarmış) 20 gr 56.00
[9] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 25 gr 14.75

Toplam : 1033.55kal.

ordaki paykek de aslında 2 tane çok ince dilim sade kek yani meyveli fln değil ama ama hemen hemen paykek kalınlığında diye öyle hesaplattım =( =( kendimden nefret ediyourm ya bu hafta çok çok çok dikkat edicem ama söz günlük 800 kcal ı geçmicem bugünü telafi edicemmm akşamda kesinlikle brokoli ve yoğurt dışında bişi yemicemm meyve dahil

merhaba daha önce okuduğum msjlarına göre öğrenci olduğunu düşünüyorum.yanlış anlamış yada karıştırmış olmamada muhtemel ama eğer 20 li yaşların altındaysan kendini bukadar psikolojik olarak kasmaman lazım.daha gelişme çağındasın hala biçok vitamin ve minerale ihtiyacın var. kısa zamanda kilo vermeye çalışmamalısın her yediğin şey içinde kendini cezalandırma böyle.biz koca kazık kadar kadınlar olduk hala doğru beslenemiyoruz sende zamanla öğreneceksin canın ne çekiyosa ye ama sınırını koymayı öğren ve çok kasma.benden sana bi abla tavsiyesi.yoksa tüm hayatın bu kalori hesaplarıyla geçer

bence azmine devam et canım iyice zayıflayana kadar bırakma bu işn yakasını
ben oğlumu yedirip qleiorum tatlm burdaysan devam ederiz

eşim uyanıp pcyi zaptetmezse burda olurum sanırım doyur bebişini yesin büyük adam olsun ailesine çevresine hayırlı bi evlat olsun

ama benim kahvaltım 11 i buluyor akşam yemeginide 5 gibi yiyorum öglen diye bişey olmuyor bunun hata oldugunu biliyorum ama geç kalkıyorum ve acıkmıyorum alışmışım çünki vucut kıtlıga falan girmiyor hatta 11 de bile çok istemiyorum kahvaltıyıı

Herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım.... Hoşgeldin diyen yok muuuuu

hoşgeldin arkadaşım bende yeniyim ama normal böyle olması diğer kızların önceden bi muhabbetti ve kilo takipleri var bizde yavaş yavaş katılacağız napalımm sben okuyorum yazdıklarını hem motive oluyor hemde arada yazarak bende burdayım diyorum önce bizim zayıflamaya adapte olmamız lazımm sonrasıı gelirrr ama yanlız değilsinnnn

bende yeniyim perşembenden beri burdayım bir nevi içini dökme platformu burası.yaptığınız hata yada doğruları paylaştıkça kafanızdaki o diyetteyim psikolojisinden kurtuluyosunuz.bide başarıya ulaşmak üzere olan insanlari gördükçe biraz daha hırslanıyor gayretleniyor insan

haklısın cnm yaa =) teşekkür ederim tavsiyelerin için evet 16 yalındayım ben daha ama vücuttaki yağ oranıma vs. değerlerime göre vücudum 30 yaşındaymış.... o yüzden panikledim bi de daha dün 71 e inebildiğimi öğrendim uçtum sevinçten diyetisyenime de söz verdim haftaya en fazla 70.5 olcam die bi de ztn 3 senedir fln kilo vermeye çalışıyorum ben bi ara metabolizmam 1200 fln dı yavaş demişti önceki diyetisyenim spora başladım 5 öğün yemeye çalıştım fln 1500 lere çektim sonunda ama bu haftasonları hep böyle oluyo annem de erken kaldırmıyo haftasonu uyusun diye tabi kötülük ediyo aslında ama...

Geldimmmmmm bu çocuğu doyurmak bir işkenceee
ben kilo verirsem açlıktan deil
bu çocukla boğuşmaktan vercem

off bir sürüde işim var :26:
bi uyusa da benim sıpa işlerimi yapsamm
çamaşır asıcaktım hava da yağıo :26:
içeri asarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…