tahminimdende küçükmüşsün canım ya.sen daha gelişme çağının başlarındasın.belki yaşıtlarına göre daha iri olabilirsin ama bunu büyük bi sorun haline getirme ki öyle abartılacak bi kilonda yok.saplıklı değerleri düşünürsende benim 52 kilo olmam lazımhaklısın cnm yaa =) teşekkür ederim tavsiyelerin için evet 16 yalındayım ben daha ama vücuttaki yağ oranıma vs. değerlerime göre vücudum 30 yaşındaymış.... o yüzden panikledim bi de daha dün 71 e inebildiğimi öğrendim uçtum sevinçten diyetisyenime de söz verdim haftaya en fazla 70.5 olcam die bi de ztn 3 senedir fln kilo vermeye çalışıyorum ben bi ara metabolizmam 1200 fln dı yavaş demişti önceki diyetisyenim spora başladım 5 öğün yemeye çalıştım fln 1500 lere çektim sonunda ama bu haftasonları hep böyle oluyo annem de erken kaldırmıyo haftasonu uyusun diye tabi kötülük ediyo aslında ama...
vucut artık alışmıştır bu tempoya bu yüzden spor olarak görmüyodur bu durumu.yoksa çok hareketli mızmız çocukları olan insanlar nedense daha bi kilolu oluyolar bende anlam veremiyorum ama öyleGeldimmmmmm bu çocuğu doyurmak bir işkenceee
ben kilo verirsem açlıktan deil
bu çocukla boğuşmaktan vercem
eşim uyanıp pcyi zaptetmezse burda olurum sanırımdoyur bebişini yesin büyük adam olsun ailesine çevresine hayırlı bi evlat olsun
orası neresi yağmur yağmur istiyorum bendeoff bir sürüde işim var :26:
bi uyusa da benim sıpa işlerimi yapsamm
çamaşır asıcaktım hava da yağıo :26:
içeri asarım artık
tahminimdende küçükmüşsün canım ya.sen daha gelişme çağının başlarındasın.belki yaşıtlarına göre daha iri olabilirsin ama bunu büyük bi sorun haline getirme ki öyle abartılacak bi kilonda yok.saplıklı değerleri düşünürsende benim 52 kilo olmam lazımbuna naca gülerim 60 kilo olmam bile benim 1 deri 1 kemik olmam anlamına geliyor.sayılara çok takılmaman lazım en önemlisi o senin tek yapman gereken diyet şu tatlı abur cuburlardan uzak dur ve normal düzenli yemeğini ye anladığım kadarıyla senin sorunun yemekler değil abur cuburlar nekadar dikkat etsende menünde muhakkak zararlı bi hazır besin bulunuyor.bunlarını hayatından çıkardığında emin ol farketmeden kısa sürede zayıf incecik bi kız olacaksın.bi derdin sıkıntın dayanmadığın anlarda ben hep buralardayım bana ulaş seni dinlerim herzaman :82:
vucut artık alışmıştır bu tempoya bu yüzden spor olarak görmüyodur bu durumu.yoksa çok hareketli mızmız çocukları olan insanlar nedense daha bi kilolu oluyolar bende anlam veremiyorum ama öyle
eşim büyük ihtimalle sabah 5-6 gibi yatmıştır hafta sonu olduğu içinde artık nezaman uyanırsa eli kulağında uyanmak üzeredir.öğretmen olduğu için yarım gün çalışıyo dolayısıyla uyku problemi olmuyo her bulduğu fırsatta uyuyor yada uykusuz kalabiliyoreşin bu saate kadar uyuyo muu
maşallah..
benim eşim c.tesi pazar günleride çalışıo
15 günde bir izin yapıo
izinli olduğu günlerde 8den daha qeç kalkmaz :26:
normal günlerde 6 da işe gidio
orası neresi yağmur yağmur istiyorum bende
eşim büyük ihtimalle sabah 5-6 gibi yatmıştır hafta sonu olduğu içinde artık nezaman uyanırsa eli kulağında uyanmak üzeredir.öğretmen olduğu için yarım gün çalışıyo dolayısıyla uyku problemi olmuyo her bulduğu fırsatta uyuyor yada uykusuz kalabiliyor
esk,şehir ama bayrampaşadan buraya yağmur gelmezist. bayrampaşa
sen nerde oturuosun?
eşim iiki memur tüm gün ondan ayrı kalmaya dayanamazdım.8 senedir alışmışım annemin yanına gidiyorum uzun bi süre kalıyorum acayip özlüyorum varlığınıhe güzelmiş canım... benim eşimde otogarda büfeci..
kendi işimiz olduğu için sürekli işcilerin başında olması gerekio
boş bırakamıo
işcilerden önce qidip işcilerden sonra qelio :26:
qerçi 24 saat açık bizim dükkan ama yinede eşim kendini çok yoruo :26:
esk,şehir ama bayrampaşadan buraya yağmur gelmezmeteoroloji yağmurlu dedi hafta sonunu ama dün burası yaz gibiydi akşam geç vakit biraz serinlediki eskişehir için bu gayet normal bi sıcaklıktı burda yazlarıda geceleri oldukça serin olur :97:
gündüz sıcak olsada geceleri biçok yerle kıyaslanmayacak kadar serin oluyor.bu sene burasıda sıcaktı baya ama bunaltacak kadar değil.eskişehirin özelliği bu hele güneş görmeyen yada az gören bi evdeysen yaz akşamları ince bi yorganla yatacak kadar serin olur.geçen yaz biz pişmiştik valla
en sonunda eve klima alarak çareyi bulduk
çok sıcaktıı bide ben mayısta doğum yapmıştım
ay çok fenaydı benim için o sıcaklar hiç çekilmiodu yaa
eskişehir serin oluosa süper valla...
yazın oraya qelmek lazım demekki
eşim iiki memur tüm gün ondan ayrı kalmaya dayanamazdım.8 senedir alışmışım annemin yanına gidiyorum uzun bi süre kalıyorum acayip özlüyorum varlığını
gündüz sıcak olsada geceleri biçok yerle kıyaslanmayacak kadar serin oluyor.bu sene burasıda sıcaktı baya ama bunaltacak kadar değil.eskişehirin özelliği bu hele güneş görmeyen yada az gören bi evdeysen yaz akşamları ince bi yorganla yatacak kadar serin olur.
internet olmadan ne yapıyomuşuz yaçok sosyal olmayıp hep evde olunca internet en yakın arkadaşın oluyor ne yazıkki
bi dönem yapmışlığım vardı ama oda sıkıyor gereksiz geliyorharbiden hee bende şimdi düşündümm
ama internet olmasa ben elişi yapardım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?