70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tahminimdende küçükmüşsün canım ya.sen daha gelişme çağının başlarındasın.belki yaşıtlarına göre daha iri olabilirsin ama bunu büyük bi sorun haline getirme ki öyle abartılacak bi kilonda yok.saplıklı değerleri düşünürsende benim 52 kilo olmam lazım buna naca gülerim 60 kilo olmam bile benim 1 deri 1 kemik olmam anlamına geliyor.sayılara çok takılmaman lazım en önemlisi o senin tek yapman gereken diyet şu tatlı abur cuburlardan uzak dur ve normal düzenli yemeğini ye anladığım kadarıyla senin sorunun yemekler değil abur cuburlar nekadar dikkat etsende menünde muhakkak zararlı bi hazır besin bulunuyor.bunlarını hayatından çıkardığında emin ol farketmeden kısa sürede zayıf incecik bi kız olacaksın.bi derdin sıkıntın dayanmadığın anlarda ben hep buralardayım bana ulaş seni dinlerim herzaman :82:

Geldimmmmmm bu çocuğu doyurmak bir işkenceee
ben kilo verirsem açlıktan deil
bu çocukla boğuşmaktan vercem
vucut artık alışmıştır bu tempoya bu yüzden spor olarak görmüyodur bu durumu.yoksa çok hareketli mızmız çocukları olan insanlar nedense daha bi kilolu oluyolar bende anlam veremiyorum ama öyle

eşim uyanıp pcyi zaptetmezse burda olurum sanırım doyur bebişini yesin büyük adam olsun ailesine çevresine hayırlı bi evlat olsun

eşin bu saate kadar uyuyo muu
maşallah..
benim eşim c.tesi pazar günleride çalışıo
15 günde bir izin yapıo
izinli olduğu günlerde 8den daha qeç kalkmaz :26:
normal günlerde 6 da işe gidio

kızzz benim oğlum usluydu aslında
şu 1 aydır falan diş çıkartıcak heralde iyice bi kudurdu:90:

eşin bu saate kadar uyuyo muu
maşallah..
benim eşim c.tesi pazar günleride çalışıo
15 günde bir izin yapıo
izinli olduğu günlerde 8den daha qeç kalkmaz :26:
normal günlerde 6 da işe gidio
eşim büyük ihtimalle sabah 5-6 gibi yatmıştır hafta sonu olduğu içinde artık nezaman uyanırsa eli kulağında uyanmak üzeredir.öğretmen olduğu için yarım gün çalışıyo dolayısıyla uyku problemi olmuyo her bulduğu fırsatta uyuyor yada uykusuz kalabiliyor

he güzelmiş canım... benim eşimde otogarda büfeci..
kendi işimiz olduğu için sürekli işcilerin başında olması gerekio
boş bırakamıo
işcilerden önce qidip işcilerden sonra qelio :26:
qerçi 24 saat açık bizim dükkan ama yinede eşim kendini çok yoruo :26:

ist. bayrampaşa
sen nerde oturuosun?
esk,şehir ama bayrampaşadan buraya yağmur gelmez meteoroloji yağmurlu dedi hafta sonunu ama dün burası yaz gibiydi akşam geç vakit biraz serinlediki eskişehir için bu gayet normal bi sıcaklıktı burda yazlarıda geceleri oldukça serin olur :97:

eşim iiki memur tüm gün ondan ayrı kalmaya dayanamazdım.8 senedir alışmışım annemin yanına gidiyorum uzun bi süre kalıyorum acayip özlüyorum varlığını

geçen yaz biz pişmiştik valla
en sonunda eve klima alarak çareyi bulduk
çok sıcaktıı bide ben mayısta doğum yapmıştım
ay çok fenaydı benim için o sıcaklar hiç çekilmiodu yaa
eskişehir serin oluosa süper valla...
yazın oraya qelmek lazım demekki

gündüz sıcak olsada geceleri biçok yerle kıyaslanmayacak kadar serin oluyor.bu sene burasıda sıcaktı baya ama bunaltacak kadar değil.eskişehirin özelliği bu hele güneş görmeyen yada az gören bi evdeysen yaz akşamları ince bi yorganla yatacak kadar serin olur.

eşim iiki memur tüm gün ondan ayrı kalmaya dayanamazdım.8 senedir alışmışım annemin yanına gidiyorum uzun bi süre kalıyorum acayip özlüyorum varlığını

ay özlenmez mii bizde annem olmasa birbirimize hiç vakit ayıramıcaz çocuktan
ama Allahtan annem var
verioruz oğlumu anneme çoğu zaman
akşamları birlikte dışarda veya evde vakit qeçirebilioruz
dışarı çıkmazsakta eşim akşam 10da kesin uyuyo
çok kötü oluyo benim oğlumda 10da uyuyo ben tek kalıyorum
kk da olmasa çok sıkılırdım ya 10dan sonra kk ya qeliorum
yada oğlumun sitesi var oraya bişeyler ekliorum

ay süper yaa!
benim annemler yarım bodumda oturuo qüneş qörüo yinede ama pek değil
yazın orası süper oluooo
akşamları yorqanla uyuyo annemler
yazın orası bana cennet qibi qelio valla

internet olmadan ne yapıyomuşuz ya çok sosyal olmayıp hep evde olunca internet en yakın arkadaşın oluyor ne yazıkki

# erginsena
# independent
# asl35

napıonuz aşağıdaa
hoşqeldinizz :80:

erginsena green4 bana dün akşam mısır yedirttiiiii bende kocaaa bi mısır yedim valla

annem izmirde dolayısıyla serin olması mümkün değil bu yaz çok ayaklarımı duvara dayadım camdan dışarı çıkardım

harbiden hee bende şimdi düşündümm
ama internet olmasa ben elişi yapardım heralde
bi dönem yapmışlığım vardı ama oda sıkıyor gereksiz geliyor başka şeyler bulmak lazım senin en azından bebeğin var bi şekilde vakit geçiriyosun bende oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…