70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

# erginsena
# independent
# asl35

napıonuz aşağıdaa
hoşqeldinizz :80:

erginsena green4 bana dün akşam mısır yedirttiiiii bende kocaaa bi mısır yedim valla

hemen şikayet az bi soluklansınlar bekle.ben sena kadar zorlayamam anam yiyin için sefanız olsun kilonuz olmasın

kızlar nasılsınız şöyle bi bakınıyım dedim haftasonu moralim çok bozuk oluyo benim yaa çünki herkes evde ve diyet bozuluyo sonra tüm hafta toparlıyamıyorum offff yaaaaa yine öyle bi haftasonu malesef moralman eksilerdeyim anlycanız

bi dönem yapmışlığım vardı ama oda sıkıyor gereksiz geliyor başka şeyler bulmak lazım senin en azından bebeğin var bi şekilde vakit geçiriyosun bende oda yok
düşünmüomusunuz bebiş?
hemen şikayet az bi soluklansınlar bekle.ben sena kadar zorlayamam anam yiyin için sefanız olsun kilonuz olmasın

hahahah

herkesi yedin sen yeme onlar yedikçe sen doy onlara laf yetiştir keşke bende kalabalık içinde olsamda yemesem

ben hep evde oldğum için bende bi değişiklik olmuo ama sen yinede sabırlı ol
bozmamaya çalış
ped şişe al elinde hep onunla qez acıktıkca su iç ben ole yapıorum hem
doyuyosun hemde çabucak acıkmazsın

düşünmüomusunuz bebiş?

hahahah
sadece düşünce aşamasında ama hayata geçirmek gibi bi düşüncemiz yok. artık alıştıkta sessizliğe nasip kısmet belki gün gelir fikrimiz değişir zaten küçük yaşta evlendik eşim 23 ben 19 yaşındaydım anca gelinlik damatlık yaşa yeni geldik bundan sonra düşünürüz

bal küpüm uyudu...
ben çamaşırları asıp qeliorum
o uyanmadan yaptım yaptım
yoksa kalır :26:
qelirim hemen.. sayfa açık

bende 18 yaşında evlendim eşim 23 yaşındaydı
şimdi 21 yaşındayım

Slm kızlarr amaannnn ne çene var sizde böylee oku oku bitmedii ee nasılsınız CANLARIMM BENİMMM

sen bilirsin cnm..

selam kızlar bugünn
sabah: 1 yumurta
2-3zeytin
2-3çatal peynir
ince dilim ekmek
ara:elma
akşam1.5 tabak makarna
yogurt brokoli
ve bol bol suuuuuu
makarna 1.5 tabakk ve akşam öğününde yemişsin neyse devam et cumaya görüşürüz

inşallah canım bu işi başarır dediğim kişiler arasındasın senden atak bekliyorum
inşallah canım başarırım şimdilik iyi gidiyor ilk günler zorlandım ama şimdi daha iyi.

ya sen çay içmeden nasıl duruyosun?ben çay ve kahve olmazsa olmazlarımdan zaten şimdi şekersiz içiyorum eskisi kadar zevk almıyorum.[/QUOTE]
çayı şekersiz içemiyorum be canımm onun için normal çayla aramı açtım süt light içecekler ve bitki çaylarını kullanıyorum..
zero colayı içebilirsin cnm kilo yapmaz canlı örneği karşınızda

doqruu

Herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım.... Hoşgeldin diyen yok muuuuu
hoşgeldin cnm bugğn biraz geç girdim siteye onun için gecikti kusura bakma

söylenebilecek tek şey kahvaltın SÜPER canım

ben bile umutlusam kendimden
sende umutlu ol tabiki
kara sana daha yakın
Allahım o qüzel qünleri en tez zamanda bize qöstersin de
bizde başarı öykülerimizi yazalım buraya
inşaallah bitanem hep beraber görürüz o günleri

yorum yapmaya gerek duymuyorum listeni beqenmediğimi tahmin edersin cnm

ist. bayrampaşa
sen nerde oturuosun?
bende istanbuldayım cnm z.burnu olıvıum

erginsena Hoşqeldinn canımmm
hoşbulduk bitanem nasılsın
# erginsena
# independent
# asl35

napıonuz aşağıdaa
hoşqeldinizz :80:

erginsena green4 bana dün akşam mısır yedirttiiiii bende kocaaa bi mısır yedim valla
okadar konuşmuşsunuzki oku oku bitmedi aşadan yukarı anca çıkabildim evet canım biliyorum cuma günü senden daha fazla kilo vermek için seni oyuna getirdi canım
şimdiye kadar yedikte noldu şişman ve mutsuz olduk ..

aslıcım canım benimm naber kıss fıstıkk benimi takip ediyosun hemen arkama geldinn hafta sonuna yenik düşme bitanemm çıtır olacaqın günleri düşün :98:

bugün biraz yogunum yemek yapmam lazım arkadaşlar sonrada oğlumun sınavına çalışıcaz akşam 6-7 gibi girerim vakit bulursam daha erkende gelirim şimdilik kaçtım kızlarr hepinizi öpüyorum

tşk ederim cnm ya inş dediğin gibi olurr bu yaza kadar şöyle bi 63-65 olsam süper olurr =)

iyiyim saol bitanem sen nasılsın?
görürsünüzz cuma qünü ben birinci olucammmmm

Son düzenleme:
senaaaaa duy sessimiiiiiiiiiii ! biliyorum çok kızdın banaa ama elimde değildi ki yaww dün en son 23 te bişiler yemiştim gece 3 te uyudum kahvaltı başına geçtiğimde saat 10.30 du hem de duştan sonra ! vücuduma engel olamadım valla sohbetti çaydı derken ne yediğimi anlamadım :S ama pasta da vardı ondan bi çatal bile almadım mesela hemde çikolatalı pastaydı yani yine de haklı gösterme biliyorum ama hırs yaptım ub hafta sonunda 70 olcammm seninn içinn kesinlikle kaçamak yok bu hafta meyve sayımı da sınırlıcam protein ağırlıklı besleniceemm sözz

1.5 tabak makarnanınn çok oldugunu biliyorumm ama çok güzeldi dayanamadımm ama vicdan azabı duydum sonraa gece yatmadan baya hareket yaptımm

valla bozdum diyeti...
pizzaları yedim bitirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…