# erginsena
# independent
# asl35
napıonuz aşağıdaa
hoşqeldinizz :80:
erginsena green4 bana dün akşam mısır yedirttiiiiibende kocaaa bi mısır yedim valla
düşünmüomusunuz bebiş?bi dönem yapmışlığım vardı ama oda sıkıyor gereksiz geliyorbaşka şeyler bulmak lazım senin en azından bebeğin var bi şekilde vakit geçiriyosun bende oda yok
hemen şikayetaz bi soluklansınlar bekle.ben sena kadar zorlayamam anam yiyin için sefanız olsun kilonuz olmasın
kızlar nasılsınız şöyle bi bakınıyım dedim haftasonu moralim çok bozuk oluyo benim yaa çünki herkes evde ve diyet bozuluyo sonra tüm hafta toparlıyamıyorum offff yaaaaa yine öyle bi haftasonu malesef moralman eksilerdeyim anlycanız
sadece düşünce aşamasında ama hayata geçirmek gibi bi düşüncemiz yok.düşünmüomusunuz bebiş?
hahahah
sadece düşünce aşamasında ama hayata geçirmek gibi bi düşüncemiz yok.artık alıştıkta sessizliğe nasip kısmet belki gün gelir fikrimiz değişir zaten küçük yaşta evlendik eşim 23 ben 19 yaşındaydım anca gelinlik damatlık yaşa yeni geldik bundan sonra düşünürüz
baştan yapmışsınız 2-3 sene yapmasaydınız sizde istemezdiniz anca çevre baskısıyla falan düşünürdünüzbende 18 yaşında evlendim eşim 23 yaşındaydı
şimdi 21 yaşındayım
sen bilirsin cnm..ahh hayırrr yapma bunu banaya nie ara öğün olarak hep meyve yazıolar o zaman kii ara öğün yemesem bi türlü yesem bi türlüüü bi de bu az karbon olayının doktor yorumlarını okudum ben sağlıksız fln diolar her yerde en az 3 meyve günlük yazıodu bende sevinmiştim oh be sonunda sevdiğim bişeyi sağlıklı diye doktorlarda önerdi gibisinden nese dayanabilen yemesin daha iyi o zaman haklısın ama biraz önce o çikolatalı pasta ve kuru pasta tabağını reddettiğim gibi meyveyi reddedemem ben illa ki geçiyorum 1 taneyi 1 günde
makarna 1.5 tabakkselam kızlar bugünn
sabah: 1 yumurta
2-3zeytin
2-3çatal peynir
ince dilim ekmek
ara:elma
akşam1.5 tabak makarna
yogurt brokoli
ve bol bol suuuuuu
inşallah canım başarırım şimdilik iyi gidiyor ilk günler zorlandım ama şimdi daha iyi.inşallah canım bu işi başarır dediğim kişiler arasındasın senden atak bekliyorum
zero colayı içebilirsin cnm kilo yapmaz canlı örneği karşınızdatuzsuzdu canım ama yağlıdır heralde bilmiorum ki adamı yaparken qörmedim
geçmiş olsun banaa
çerezin üzerine bide dün
kola içtim ama zero
yani şekersiz
bütün qün uyquladığım mükemmel menümün üstüne bunlarda
hediyem oldu
doqruudiyetin başlangıç aşamasında bu tarz kaçamaklar olur benceyoksa diyetle görevlendirilmiş asker misali insan bi yerde o zincirlerden kurtulmak istiyor önemli olan hatayı üst üste tekrarlamamak.ipin ucu incelebilir ama kopmamalıdır. bende cuma akşamı ipi iice bi sündürdüydüm ama dün kendimi iice bi cezalandırırnca bugün adam oldum
hoşgeldin cnm bugğn biraz geç girdim siteye onun için gecikti kusura bakmaHerkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım.... Hoşgeldin diyen yok muuuuu
söylenebilecek tek şey kahvaltın SÜPER canımKahvaltım...
1 haşlanmış yumurta ( dilimledim üzerine pul biberi ve karabiber döktüm qözüme güzel qörünsün die,bide tadı daha qüzel oluo )
2 zeytin ( tabağıma 3 koymustum ama 3.sünü yiyemedim doydum)
1 salatalık
1 minnacık domates (misketten az daha büyük :))
kibrit kutusundan az daha küçük peynir
ve 1 fincan yeşil çay...
inşaallah bitanem hep beraber görürüz o günleriben bile umutlusam kendimden
sende umutlu ol tabiki
kara sana daha yakın
Allahım o qüzel qünleri en tez zamanda bize qöstersin de
bizde başarı öykülerimizi yazalım buraya
yorum yapmaya gerek duymuyorum listeni beqenmediğimi tahmin edersin cnmben öldümmmmm! =( =( ya ben dün gece 3 te uyudum sabah 9.30 da kalktım ama bişi yemeden direk duşa grdim duştan çıkınca saat 10.30 du ve ben kurt gibi açtımmm! =( bi de bizim pazar kahvaltılarında en az 1,5 saat fln kalınır sofrada sohbet çay fln derken....10.30-13.00 arası yediklerim... neyse ki şu an ağzıma bi sakız aldım akşama kadar güvendeyim akşam da yine misafir var annem tatlı yapıyo yine =( ama brokolim var bnm akşama ve şu saate kadar günlük ihtiyacı geçmişim ztn =( bu bana ders olsun diye yazıyorum şu an ama 1 tane minicik kuru pastada nasıl 75 kcal olur ki ya bu arada orda hesaplattığım sucuklu yumurta 2-3 çatal bi de 3-4 çatal da patatesli yumurta yedim dünden kalma yoğurtta 3-4 tatlı kaşığı poğaça da böle anca 3 te biri kadar fln eder ama sonuçta yine bittim ben bugün! =( =(
[1] Kuru Pasta 5 ADET 375.00
[2] Paykek Meyveli 60 GRAM 247.80
[3] Domates 2 ADET 28.00
[4] Poğaça (sade) 0.5 ADET 90.00
[5] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[6] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[7] Sucuklu Yumurta 0.3 PORSİYON 102.00
[8] Patates (kızarmış) 20 gr 56.00
[9] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 25 gr 14.75
Toplam : 1033.55kal.
ordaki paykek de aslında 2 tane çok ince dilim sade kek yani meyveli fln değil ama ama hemen hemen paykek kalınlığında diye öyle hesaplattım =( =( kendimden nefret ediyourm ya bu hafta çok çok çok dikkat edicem ama söz günlük 800 kcal ı geçmicem bugünü telafi edicemmm akşamda kesinlikle brokoli ve yoğurt dışında bişi yemicemm meyve dahil
bende istanbuldayım cnm z.burnu olıvıumist. bayrampaşa
sen nerde oturuosun?
hoşbulduk bitanem nasılsınerginsena Hoşqeldinn canımmm
okadar konuşmuşsunuzki oku oku bitmedi aşadan yukarı anca çıkabildim evet canım biliyorum cuma günü senden daha fazla kilo vermek için seni oyuna getirdi canım# erginsena
# independent
# asl35
napıonuz aşağıdaa
hoşqeldinizz :80:
erginsena green4 bana dün akşam mısır yedirttiiiiibende kocaaa bi mısır yedim valla
şimdiye kadar yedikte noldu şişman ve mutsuz olduk ..hemen şikayetaz bi soluklansınlar bekle.ben sena kadar zorlayamam anam yiyin için sefanız olsun kilonuz olmasın
aslıcım canım benimm naber kıss fıstıkkkızlar nasılsınız şöyle bi bakınıyım dedim haftasonu moralim çok bozuk oluyo benim yaa çünki herkes evde ve diyet bozuluyo sonra tüm hafta toparlıyamıyorum offff yaaaaa yine öyle bi haftasonu malesef moralman eksilerdeyim anlycanız
tahminimdende küçükmüşsün canım ya.sen daha gelişme çağının başlarındasın.belki yaşıtlarına göre daha iri olabilirsin ama bunu büyük bi sorun haline getirme ki öyle abartılacak bi kilonda yok.saplıklı değerleri düşünürsende benim 52 kilo olmam lazımbuna naca gülerim 60 kilo olmam bile benim 1 deri 1 kemik olmam anlamına geliyor.sayılara çok takılmaman lazım en önemlisi o senin tek yapman gereken diyet şu tatlı abur cuburlardan uzak dur ve normal düzenli yemeğini ye anladığım kadarıyla senin sorunun yemekler değil abur cuburlar nekadar dikkat etsende menünde muhakkak zararlı bi hazır besin bulunuyor.bunlarını hayatından çıkardığında emin ol farketmeden kısa sürede zayıf incecik bi kız olacaksın.bi derdin sıkıntın dayanmadığın anlarda ben hep buralardayım bana ulaş seni dinlerim herzaman :82:
vucut artık alışmıştır bu tempoya bu yüzden spor olarak görmüyodur bu durumu.yoksa çok hareketli mızmız çocukları olan insanlar nedense daha bi kilolu oluyolar bende anlam veremiyorum ama öyle
Slm kızlarramaannnn ne çene var sizde böylee oku oku bitmedii ee nasılsınız CANLARIMM BENİMMM
sen bilirsin cnm..
makarna 1.5 tabakkve akşam öğününde yemişsin neyse devam et cumaya görüşürüz
inşallah canım başarırım şimdilik iyi gidiyor ilk günler zorlandım ama şimdi daha iyi.
ya sen çay içmeden nasıl duruyosun?ben çay ve kahve olmazsa olmazlarımdan zaten şimdi şekersiz içiyorum eskisi kadar zevk almıyorum.
çayı şekersiz içemiyorum be canımm onun için normal çayla aramı açtım süt light içecekler ve bitki çaylarını kullanıyorum..
zero colayı içebilirsin cnm kilo yapmaz canlı örneği karşınızda
doqruu
hoşgeldin cnm bugğn biraz geç girdim siteye onun için gecikti kusura bakma
söylenebilecek tek şey kahvaltın SÜPER canım
inşaallah bitanem hep beraber görürüz o günleri
yorum yapmaya gerek duymuyorum listeni beqenmediğimi tahmin edersin cnm
bende istanbuldayım cnm z.burnu olıvıum
hoşbulduk bitanem nasılsın
okadar konuşmuşsunuzki oku oku bitmedi aşadan yukarı anca çıkabildim evet canım biliyorum cuma günü senden daha fazla kilo vermek için seni oyuna getirdi canım
şimdiye kadar yedikte noldu şişman ve mutsuz olduk ..
aslıcım canım benimm naber kıss fıstıkkbenimi takip ediyosun hemen arkama geldinn hafta sonuna yenik düşme bitanemm çıtır olacaqın günleri düşün :98:
1.5 tabak makarnanınn çok oldugunu biliyorumm ama çok güzeldi dayanamadımm ama vicdan azabı duydum sonraa gece yatmadan baya hareket yaptımm
canımı makarna çektirdin valla şimdi bende haşlıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?