70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ara:
1 bardak süt

öğlen:
yarım kase çorba

ara:
1 kaşık yoğurt
1 elma çayı
3 tane eti form light bisküvi

akşam:
1 tabak makarna yicem yoğutlu
8-10 kaşık yesem olur mu?

Son düzenleme:
slm kızlar benim akşam yemeğimde şöyle
1 kepçe çorba
fırında köfte
200gr kadar yoğurt
azda fırında patates
nasıl ...senacımmm.. fena değil demi artık düzene girecem başka yolu yok

selam kızlar nasılsınız,gördüğüm kadarıyla süper gidiyor topiğimiz,
inşallah kilolarda böle gider
Kızlar çok hastayım 2 gündür hiç halim yok.grip olacam sanırım
ama bunun yanında o kadar kötü bir kulak ağrım varki sormayın.
Bu gece uyutmadı beni illet ağrı.yarın da geçmezse doktora gitmeyi
düşünüyorum.:94::94:insanın keyfi yerindeyken oluyormuş yürüyüş,mekik vs.
Bugün kolumu bile kıpırtadamıyorum.herşeyin başı sağlık aman arkadaşlar
fazla kaptırıp da kendimizi vücudumuzu dirençsiz bırakmayalım.daha dikkatli
menülerle yavaş yavaş kızlar.
Eğer halim olursa haftalık yarışmamızın listesini sunacağım .ama pazar günü çektiğimiz mekik sayısını yazalım demiştim .benim bu hafta toplam çektiğim mekik sayım
salıdan itibaren 210 adet cumartesi ve bugün yok maalesef

birde bu hafta minumum kilo vermemiz kaç gr olsun?

Bu hafta standart herkesin sporuna ek olarak ne yapalım günlük kaç adet olsun?ben omuzda sopa çevirme yada twister diyorum günlük 150 uygun olurmu?

Sizi seviyorum tekrar görüşmek üzere allah nasip ederse eğer.

teşekkür ederimcanım hoşbuldum.topiği taşımışsınız omuzlarınızda
bakıyorumda yokluğumu aratmıyorsunuz canım helal olsun valla size

çok qeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.
evet topiği taşıyoruz :)
biran önce iyileş sende qel

Eğer halim olursa haftalık yarışmamızın listesini sunacağım .ama pazar günü çektiğimiz mekik sayısını yazalım demiştim .benim bu hafta toplam çektiğim mekik sayım
salıdan itibaren 210 adet cumartesi ve bugün yok maalesef

birde bu hafta minumum kilo vermemiz kaç gr olsun?

Bu hafta standart herkesin sporuna ek olarak ne yapalım günlük kaç adet olsun?ben omuzda sopa çevirme yada twister diyorum günlük 150 uygun olurmu?

Sizi seviyorum tekrar görüşmek üzere allah nasip ederse eğer.

BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM LÜTFEN HER SAYFAYA TAŞIYALIM.

nilimbennn ben hergün 50dk. fitness ve 25-30 dk.da mezdeke yapıyorum gerek varmı bizler için bu 150 sopa çevirme neyim ztn hergün bu sporları yapıyorumda mrk ettim :26::26:

canım bende geliyim mi size yemek yapacak halim yok

ayyy nilim kaptann sen ağırlamaktan mutluluk duyarım canım koş gel ben sana çok iyi bakarım biran önce iyileşirsin inş.
canım çok geçmiş olsun bide ben hastalansammı acaba diyorum her hastalanan kilo veriyo bakalım sende verirsen bende hastalanıcaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim banada destek olursanız sevinirim..ilk diyete başladığımda 92 kilo idim şuan ise 76 kiloyum şuanda devam ediyorum diyete ve spora

Sabah 2 mil leslie ile güne başlangıç..

1 bardak ılık su
2 dilim elmek
peynir
domates salatalık biber

öğle

1 kepce corba
1 tabak dolusu sebze yemeği

1 saat yuruyusss

ara

2 bardak çay
4 adet yulaflı biskuvi

aksam

kocamn 1 tabak ton balıklı salata

nasılım iyi gidiyormuyum sizce??????

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim banada destek olursanız sevinirim..ilk diyete başladığımda 92 kilo idim şuan ise 76 kiloyum şuanda devam ediyorum diyete ve spora

hoşgeldinnnnnnnnnn
topik şenleniyoooooo

Canım çok geçmiş olsun ben 15 tatilde seni hiçbiryere göndermek istemiyorum sadece bana gel canımmmmmmm (sudemcim gelsene hafta içi oliviuma tanışıp bişeyler yeriz)
ay tatlım teklııfn için çok saol da ben öğlenciiyim de sabahta uyuzluktan anca kalkıp okula yetişiyom.11 de kalk 12.30 okul gelsemde zaten doya doya oturup kaynasamayız.

canımm benim geçmiş olsun.inş en kısa zamanda iyileşirsin Rabbim şifa versin.zaten benim eksiğim spor biliyorum.aman kendine dikkat et artık hastalık gerçekten zor.
saol bitanem allah kımseyı sağlıkla imtihan etmesin desem dogru bır dua mı olur bılmıyorum ama sağlıklı günlerin kıymeti ancak sağlıksız gunlerden sonra anlaşılıyo nefes almak,boazından katı bişeyin geçmesi bile bi nimetmiş onu anladım:16:

canım ancak gırebıldım sen benden önce davranıp hazırlmısısn zaten bende çok zorlandım baştada sonra kaptım sımdık hızlıca hazırlıyom

Herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım.... Hoşgeldin diyen yok muuuuu
canım senin gibi o kadar çok kişi ben geldim diyip bi daha uğramamazlık ettiki artık gelen herkese gönlümüz açık yeterki devam edin.3.5 aydan beri bu topıkteyım kımler geldı kımler gectı eskı sayfalara bakarsan gorürsün şimdi sana hoşgeldin diyorum bu hoşgeldin sana 69 kg ya ınene kadar bızı bırarakmaman için baglayıcı bı unsur olavcak ve sen bızı bırakmıycaksın kabul edıyosan hosgeldın dıyorum.....kabıl ettin gibi......hoşgeldin

canım 100 gram olsun ya ben sağlığıma kavuşmanın şerefini kutluyorum da....kaç gün katı yiyemedim malum.....

kızlar hastalancaksanız bak 2.5 kılo gııdiyo ha hastalanıp bı de kılo vermezsenız karısmamaslım kuzum hasta olmanı istemem yavrum çok zor valla hayatın tadı tuzu bişeyi kalmıyo.bak kendıne nilimben sende iyi bak sakın hastalanman haaaaaaaa

slm ben geldim yine bugünkü menüm
sabahı yazmıştım ama yine yazım
domates salatalık 6-7 zeytin 1 kk kadar peynir 3-4 kupa çay
öğlen yiyemedim zaten kahvaltımı 1 e doğru yaptıydım akşam yemeğinde dışardaydık 1,5 lahmacun yanında bikaç meze piyaz acılı ezme patates salatası gibi hepsi 1 er yemek kaşığı kadar hepsi bu artık bişi yemem

valla süper olması gereken gibi maşallah

ay anam ben habire alıp veriyorum bu almede bi sibel can bi ben varım inşallah busefer son verişim ve bidaha almayışım olcak meyve yemek güzel alışkanlık valla yiyebiliyosan ne güzel.meyve yemek için yazı bekliyorum ozamana kadarda inşallah 3 numara yün tığı gibi olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…