ayyyyyyyyy pizzaaaaaaaaaaaaaaaaaavalla bozdum diyeti...
pizzaları yedim bitirdim...
bende makarnaaaaaaaa
nilimben hoşqeldin bitanemmm
slm kızlar benim akşam yemeğimde şöyle
1 kepçe çorba
fırında köfte
200gr kadar yoğurt
azda fırında patates
nasıl ...senacımmm.. Fena değil demi artık düzene girecem başka yolu yok
teşekkür ederimcanım hoşbuldum.topiği taşımışsınız omuzlarınızda
bakıyorumda yokluğumu aratmıyorsunuz canım helal olsun valla size
canım bende geliyim mi size yemek yapacak halim yok
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim banada destek olursanız sevinirim..ilk diyete başladığımda 92 kilo idim şuan ise 76 kiloyum şuanda devam ediyorum diyete ve spora
ay tatlım teklııfn için çok saol da ben öğlenciiyim de sabahta uyuzluktan anca kalkıp okula yetişiyom.11 de kalk 12.30 okul gelsemde zaten doya doya oturup kaynasamayız.Canım çok geçmiş olsun ben 15 tatilde seni hiçbiryere göndermek istemiyorum sadece bana gel canımmmmmmm(sudemcim gelsene hafta içi oliviuma tanışıp bişeyler yeriz)
saol bitanem allah kımseyı sağlıkla imtihan etmesin desem dogru bır dua mı olur bılmıyorum ama sağlıklı günlerin kıymeti ancak sağlıksız gunlerden sonra anlaşılıyo nefes almak,boazından katı bişeyin geçmesi bile bi nimetmiş onu anladım:canımm benim geçmiş olsun.inş en kısa zamanda iyileşirsin Rabbim şifa versin.zaten benim eksiğim spor biliyorum.aman kendine dikkat et artık hastalık gerçekten zor.
canım ancak gırebıldım sen benden önce davranıp hazırlmısısn zaten bende çok zorlandım baştada sonra kaptım sımdık hızlıca hazırlıyomsudem öncelikle çok teşekkür ederim..
dün sabaha kadar nasıl çizelge yapacağım diye forumu didik didik ettim...
kızım 6 kez uyandı..
oğlum fena hasta..
zaaten yemek yemezdi..
şimdi hiçbişey yemiyor...
2 günde çok zayıfladı...
çizelgeyi benim için yapabilirsen çok sevinirim inan...
umarım istediğin kiloya düşersin
86 kg ile başladım ben...hedefim 62 (inşallah) bende istiyorum...
canım senin gibi o kadar çok kişi ben geldim diyip bi daha uğramamazlık ettiki artık gelen herkese gönlümüz açık yeterki devam edin.3.5 aydan beri bu topıkteyım kımler geldı kımler gectı eskı sayfalara bakarsan gorürsün şimdi sana hoşgeldin diyorum bu hoşgeldin sana 69 kg ya ınene kadar bızı bırarakmaman için baglayıcı bı unsur olavcak ve sen bızı bırakmıycaksın kabul edıyosan hosgeldın dıyorum.....kabıl ettin gibi......hoşgeldinHerkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım.... Hoşgeldin diyen yok muuuuu
canım 100 gram olsun ya ben sağlığıma kavuşmanın şerefini kutluyorum da....kaç gün katı yiyemedim malum.....Eğer halim olursa haftalık yarışmamızın listesini sunacağım .ama pazar günü çektiğimiz mekik sayısını yazalım demiştim .benim bu hafta toplam çektiğim mekik sayım
salıdan itibaren 210 adet cumartesi ve bugün yok maalesef
birde bu hafta minumum kilo vermemiz kaç gr olsun?
Bu hafta standart herkesin sporuna ek olarak ne yapalım günlük kaç adet olsun?ben omuzda sopa çevirme yada twister diyorum günlük 150 uygun olurmu?
Sizi seviyorum tekrar görüşmek üzere allah nasip ederse eğer.
BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM LÜTFEN HER SAYFAYA TAŞIYALIM.
kızlar hastalancaksanız bak 2.5 kılo gııdiyo ha hastalanıp bı de kılo vermezsenız karısmamayyy nilim kaptann sen ağırlamaktan mutluluk duyarım canım koş gel ben sana çok iyi bakarım biran önce iyileşirsin inş.
canım çok geçmiş olsun bide ben hastalansammı acaba diyorum her hastalanan kilo veriyo bakalım sende verirsen bende hastalanıcaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla süper olması gereken gibi maşallahSabah 2 mil leslie ile güne başlangıç..
1 bardak ılık su
2 dilim elmek
peynir
domates salatalık biber
öğle
1 kepce corba
1 tabak dolusu sebze yemeği
1 saat yuruyusss
ara
2 bardak çay
4 adet yulaflı biskuvi
aksam
kocamn 1 tabak ton balıklı salata
nasılım iyi gidiyormuyum sizce??????
valla süper olması gereken gibi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?