sonraaaslmm kızlarrr =) nilllll geçmiş olsunnn :/ bi an önce iyileşşş canım dikkat kendine yorma vücudunu bi de bol bol limonlu su iç bak ben kışın öyle korunuyorumm bütün hastalıklardan koruyoo limon mucizevii bişi vallabu arada haftalık hedef 250 gr olsun bence :)
şimdii anladığım kadarıyla herkesin listesi güzel-fena sayılmaz arasında gidip gelmiş bugünnn bi ben sabahh uçmuşummm :S neyse ki akşam dengeledim...
16.30 1 teneke zero cola
18.00 1 elma, 1 dilim beyaz ekmek
19.30 1 bardak zero cola, bi tabak haşlanmış limonlu brokoli
şu anda da yeşil çaya yüklendimmm pizza ve makarna yiyen yoldaşlarımmm yarın size karbonhidratlı besinler yani birinci dereceden karbon olanlar yani ekmek-makarna-PATATES-poğaça-simit vs. herşey yasak haberiniz olsun! tabi benim için de geçerli bu sabahki kuru pastalardan sonra... neyse ya dolapta pasta ve mutfakta kaymaklı revani var ama tadına dahi bakmadım annem yağlama yapmış bnm hakkım duuruyo fırında ucundan bile bölmedim düşünün neler çekiyorum şu annn :'( :'( oh olsun bana sabah o kadar yemicektimmm!! :S yarında yasakladım ayrıca yarın kendime ve size izin verdiğimmm (yani önerimmm) tek karbon lu yiycek günde toplam 3 elma ya da armut ona göree!!! :2::2::2::2:
sonraaacezalı olmakta ne kötü bişey zaten yedikten sonraki vicdan azabı yetiyoda artıyoda insana
diyet psikolojisinden kurtulursan bişicin kalmaz ama daha minnacıksın sen bukadar diyet olayları için yıpratma kendini.ama annede pek gaddar evmi orası pastanemihergünde tıkabasa dolu mutfakmı olur canım.hadi seni düşünmüyo kendini düşünsün biraz sağlıklı kalorisi az besinlerle doldursun mutfağı yazık günah
tşk cnm bende iyiyim cuma günü senden birincilik bekliyorum cnm..iyiyim saol bitanem sen nasılsın?
görürsünüzz cuma qünü ben birinci olucammmmm
inşallah canım boll iradeler..senaaaaa duy sessimiiiiiiiiiii ! biliyorum çok kızdın banaa ama elimde değildi ki yaww dün en son 23 te bişiler yemiştim gece 3 te uyudum kahvaltı başına geçtiğimde saat 10.30 du hem de duştan sonra ! vücuduma engel olamadım valla sohbetti çaydı derken ne yediğimi anlamadım :S ama pasta da vardı ondan bi çatal bile almadım mesela hemde çikolatalı pastaydı yani yine de haklı gösterme biliyorum ama hırs yaptım ub hafta sonunda 70 olcammm seninn içinn kesinlikle kaçamak yok bu hafta meyve sayımı da sınırlıcam protein ağırlıklı besleniceemm sözz
canımı makarna çektirdin valla şimdi bende haşlıcammm
hiişşşttttt herkesin canım çekicekvalla bozdum diyeti...
pizzaları yedim bitirdim...
ooooooo bide onu yersen kilo alma rekoru kırarsınbende makarnaaaaaaaa
8-10 kaşıkara:
1 bardak süt
öğlen:
yarım kase çorba
ara:
1 kaşık yoğurt
1 elma çayı
3 tane eti form light bisküvi
akşam:
1 tabak makarna yicem yoğutlu
8-10 kaşık yesem olur mu?
patates 1-2 dilimse zararı yok patatesin karbonu çok fazla dikkatli yemelisin onun dışında menün gayet iyi cnm temennim böyle devam etmen..slm kızlar benim akşam yemeğimde şöyle
1 kepçe çorba
fırında köfte
200gr kadar yoğurt
azda fırında patates
nasıl ...senacımmm.. fena değil demi artık düzene girecem başka yolu yok
çok geçmiş olsun canımselam kızlar nasılsınız,gördüğüm kadarıyla süper gidiyor topiğimiz,
inşallah kilolarda böle gider
Kızlar çok hastayım 2 gündür hiç halim yok.grip olacam sanırım
ama bunun yanında o kadar kötü bir kulak ağrım varki sormayın.
Bu gece uyutmadı beni illet ağrı.yarın da geçmezse doktora gitmeyi
düşünüyorum.:94::94:insanın keyfi yerindeyken oluyormuş yürüyüş,mekik vs.
Bugün kolumu bile kıpırtadamıyorum.herşeyin başı sağlık aman arkadaşlar
fazla kaptırıp da kendimizi vücudumuzu dirençsiz bırakmayalım.daha dikkatli
menülerle yavaş yavaş kızlar.
Eğer halim olursa haftalık yarışmamızın listesini sunacağım .ama pazar günü çektiğimiz mekik sayısını yazalım demiştim .benim bu hafta toplam çektiğim mekik sayım
salıdan itibaren 210 adet cumartesi ve bugün yok maalesef
birde bu hafta minumum kilo vermemiz kaç gr olsun?
Bu hafta standart herkesin sporuna ek olarak ne yapalım günlük kaç adet olsun?ben omuzda sopa çevirme yada twister diyorum günlük 150 uygun olurmu?
Sizi seviyorum tekrar görüşmek üzere allah nasip ederse eğer.
canım bnm bu tür hareketlerle aram iyi değil evde spor yapamıyorum yürüyüş yapmayı seviyorum onun içinde baharın gelmesi lazım birde kontenjan açılırsa platese gidicemEğer halim olursa haftalık yarışmamızın listesini sunacağım .ama pazar günü çektiğimiz mekik sayısını yazalım demiştim .benim bu hafta toplam çektiğim mekik sayım
salıdan itibaren 210 adet cumartesi ve bugün yok maalesef
birde bu hafta minumum kilo vermemiz kaç gr olsun?
Bu hafta standart herkesin sporuna ek olarak ne yapalım günlük kaç adet olsun?ben omuzda sopa çevirme yada twister diyorum günlük 150 uygun olurmu?
Sizi seviyorum tekrar görüşmek üzere allah nasip ederse eğer.
BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN DÜŞÜNCELERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM LÜTFEN HER SAYFAYA TAŞIYALIM.
hoşgeldin cnm takıl bize kurtul kilolardanmrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim banada destek olursanız sevinirim..ilk diyete başladığımda 92 kilo idim şuan ise 76 kiloyum şuanda devam ediyorum diyete ve spora
Sabah 2 mil leslie ile güne başlangıç..
1 bardak ılık su
2 dilim elmek
peynir
domates salatalık biber
öğle
1 kepce corba
1 tabak dolusu sebze yemeği
1 saat yuruyusss
ara
2 bardak çay
4 adet yulaflı biskuvi
aksam
kocamn 1 tabak ton balıklı salata
nasılım iyi gidiyormuyum sizce??????
canım 15 tatilde görüşürüz bizdeay tatlım teklııfn için çok saol da ben öğlenciiyim de sabahta uyuzluktan anca kalkıp okula yetişiyom.11 de kalk 12.30 okul gelsemde zaten doya doya oturup kaynasamayız.
saol bitanem allah kımseyı sağlıkla imtihan etmesin desem dogru bır dua mı olur bılmıyorum ama sağlıklı günlerin kıymeti ancak sağlıksız gunlerden sonra anlaşılıyo nefes almak,boazından katı bişeyin geçmesi bile bi nimetmiş onu anladım:16:
canım ancak gırebıldım sen benden önce davranıp hazırlmısısn zaten bende çok zorlandım baştada sonra kaptım sımdık hızlıca hazırlıyom
canım senin gibi o kadar çok kişi ben geldim diyip bi daha uğramamazlık ettiki artık gelen herkese gönlümüz açık yeterki devam edin.3.5 aydan beri bu topıkteyım kımler geldı kımler gectı eskı sayfalara bakarsan gorürsün şimdi sana hoşgeldin diyorum bu hoşgeldin sana 69 kg ya ınene kadar bızı bırarakmaman için baglayıcı bı unsur olavcak ve sen bızı bırakmıycaksın kabul edıyosan hosgeldın dıyorum.....kabıl ettin gibi......hoşgeldin
canım 100 gram olsun ya ben sağlığıma kavuşmanın şerefini kutluyorum da....kaç gün katı yiyemedim malum.....
kızlar hastalancaksanız bak 2.5 kılo gııdiyo ha hastalanıp bı de kılo vermezsenız karısmamaslım kuzum hasta olmanı istemem yavrum çok zor valla hayatın tadı tuzu bişeyi kalmıyo.bak kendıne nilimben sende iyi bak sakın hastalanman haaaaaaaa
canım lahmacunu öğlen yediğinde diyete hiçbir zararı olmaz aklında bulunsun..slm ben geldim yinebugünkü menüm
sabahı yazmıştım ama yine yazım
domates salatalık 6-7 zeytin 1 kk kadar peynir 3-4 kupa çay
öğlen yiyemedim zaten kahvaltımı 1 e doğru yaptıydımakşam yemeğinde dışardaydık 1,5 lahmacun yanında bikaç meze piyaz acılı ezme patates salatası gibi hepsi 1 er yemek kaşığı kadar hepsi bu artık bişi yemem
annenin bu zevklere göre maşallahı var.bi eğitimci olarak bilinçli olup sana destek olmalı.b yaşta bukadar sorun ediyosan destek şart biraz sağlıklı beslemeli seni yada artık kendi yemeğini kendin yapıp bu azaptan kurtulmalısın
hahaahamucizeee! annemler kaymaklı revani yiyoo şu an ve 1 çatal bile almadımm
hahaahamucizeee! annemler kaymaklı revani yiyoo şu an ve 1 çatal bile almadımm
anneye parmak yapıyorumevet öyle yapcam artık aslında o da biliyo sağlıksız olduğunu gençken 56-57 kilo bişimişş düşün yani bilmese nasıl olsun öyle incecik ama şu an böyle yani bi de saldı kendini 2 çocuktan sonra napıyım zayıf olupta gibilerinden yoksa o yediklerini bi kesse hemen incelirr ya bi kolay veriyo o düşünnn 4-5 sene önce 65 ken rahatsız olup 1 ayda 60 a inmişti ve kardeşim gelene kadarda korumuştu
günaydın aslıcım menün gayet iyi mevsim salatasını kahvaltıda yiyebiliyormusun enteresan geldi meyva olayını bi dene bakalım 1 hafta ne kadar vereceksin günde 2 tane meyva çok deqil bence ama 3.yü yeme sonuçta şeker var içindegünaydın çıtır adaylarııııı
ben artık sizleri takip etmekte zorlanıyorum maş. bayağı kalabalıklaştık inş hep böyle kalırız kızlarr bizi bırakıp gitmiyceniz demiii
kahvaltım
[10] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[11] Portakal 1 ADET 50
[12] Sucuklu Yumurta 0.2 PORSİYON 68
[13] Mevsim Salata 0.5 POR.(150GR.) 22.5
[14] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[15] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
bide yeşilçayyy
kahveyle portakalı arada yiycem
senacımm nasıl gidiyorum canım yorumlarmısınmeyve günde 2 adet çok seviyorum çünkii
sabahın 4 ünden beri uyanığımsadece kızarmış kepekli ekmekle yarım k k kadar belkide daha az beyaz peynir ve çay içtim.oda sırf aç durduğum zaman aralığı çok mideme bişi girsin diye öğlene doğrı 12 gibi bişiler yerim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?