70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slmm kızlarrr =) nilllll geçmiş olsunnn :/ bi an önce iyileşşş canım dikkat kendine yorma vücudunu bi de bol bol limonlu su iç bak ben kışın öyle korunuyorumm bütün hastalıklardan koruyoo limon mucizevii bişi valla bu arada haftalık hedef 250 gr olsun bence :)
şimdii anladığım kadarıyla herkesin listesi güzel-fena sayılmaz arasında gidip gelmiş bugünnn bi ben sabahh uçmuşummm :S neyse ki akşam dengeledim...
16.30 1 teneke zero cola
18.00 1 elma, 1 dilim beyaz ekmek
19.30 1 bardak zero cola, bi tabak haşlanmış limonlu brokoli
şu anda da yeşil çaya yüklendimmm pizza ve makarna yiyen yoldaşlarımmm yarın size karbonhidratlı besinler yani birinci dereceden karbon olanlar yani ekmek-makarna-PATATES-poğaça-simit vs. herşey yasak haberiniz olsun! tabi benim için de geçerli bu sabahki kuru pastalardan sonra... neyse ya dolapta pasta ve mutfakta kaymaklı revani var ama tadına dahi bakmadım annem yağlama yapmış bnm hakkım duuruyo fırında ucundan bile bölmedim düşünün neler çekiyorum şu annn :'( :'( oh olsun bana sabah o kadar yemicektimmm!! :S yarında yasakladım ayrıca yarın kendime ve size izin verdiğimmm (yani önerimmm ) tek karbon lu yiycek günde toplam 3 elma ya da armut ona göree!!! :2::2::2::2:

sonraaa cezalı olmakta ne kötü bişey zaten yedikten sonraki vicdan azabı yetiyoda artıyoda insana

sonraaa cezalı olmakta ne kötü bişey zaten yedikten sonraki vicdan azabı yetiyoda artıyoda insana

sonraaa kaldığım yerden devam edipp bu haftada 1 kilo verip 70 e inmeyi planlıyorum yani salı günü kendime yine izin vercem 3 dilim k.ekmeği ve 5 porsiyon meyve hakkım olcak :) ben meyvesiz yaşayamam yaaa :'( ara öğünlerimde hep meyve yerim ben dayanamam mümkün değil... ztn diyetisyenim de bana bunu bildiğinden 5 porsiyon meyve hakkı vermişti benim diyette yağı kısıyo daha çok söğüş sebze fln istediğim kadar yiyebiliyorum mesela karbon azaltma diyetini sormuştum çok sağlıksız önemli olan sağlıklı bi şekilde verebilmek demişti karbon çok kısıldığında vücut suyu atıomuş daha çok yağı değil yani dediğine göre :/ şu anda da tokluk durumum gayet iyi yatana kadar bişi yemeyi düşünmüyorum tabi mutfağa da pek uğramıcam :/ sadece 1 yeşil çay daha alcam birazdan gidip inş. dayanırım :)

diyet psikolojisinden kurtulursan bişicin kalmaz ama daha minnacıksın sen bukadar diyet olayları için yıpratma kendini.ama annede pek gaddar evmi orası pastanemi hergünde tıkabasa dolu mutfakmı olur canım.hadi seni düşünmüyo kendini düşünsün biraz sağlıklı kalorisi az besinlerle doldursun mutfağı yazık günah

bizim ev böyle yaaa =( annemde öğretmen ya bu haftasonuna özgü bişi değil mesela haftasonu okuldan çıkıp eve gelirken acıktım der girer pastaneye eve bi gelir.... kek,poğaça,paskalya hatta bazen abartır ekler pasta rulo pasta fln alırr kendi de kilolu ztn boyu benle aynı ama 77 kilo!! :S işte cuma günü acımışta bana sonunda brokoli haşlamış mercimek çorbası fln yapmış kızım diyette die saol anne dedim yani evde şu kadar şey varken çok yardımcı oluosunnn!

annenin bu zevklere göre maşallahı var.bi eğitimci olarak bilinçli olup sana destek olmalı.b yaşta bukadar sorun ediyosan destek şart biraz sağlıklı beslemeli seni yada artık kendi yemeğini kendin yapıp bu azaptan kurtulmalısın

iyiyim saol bitanem sen nasılsın?
görürsünüzz cuma qünü ben birinci olucammmmm
tşk cnm bende iyiyim cuma günü senden birincilik bekliyorum cnm..
inşallah canım boll iradeler..

canımı makarna çektirdin valla şimdi bende haşlıcammm

valla bozdum diyeti...
pizzaları yedim bitirdim...
hiişşşttttt herkesin canım çekicek
bende makarnaaaaaaaa
ooooooo bide onu yersen kilo alma rekoru kırarsın

ara:
1 bardak süt

öğlen:
yarım kase çorba

ara:
1 kaşık yoğurt
1 elma çayı
3 tane eti form light bisküvi

akşam:
1 tabak makarna yicem yoğutlu
8-10 kaşık yesem olur mu?
8-10 kaşık

slm kızlar benim akşam yemeğimde şöyle
1 kepçe çorba
fırında köfte
200gr kadar yoğurt
azda fırında patates
nasıl ...senacımmm.. fena değil demi artık düzene girecem başka yolu yok
patates 1-2 dilimse zararı yok patatesin karbonu çok fazla dikkatli yemelisin onun dışında menün gayet iyi cnm temennim böyle devam etmen..

çok geçmiş olsun canım

canım bnm bu tür hareketlerle aram iyi değil evde spor yapamıyorum yürüyüş yapmayı seviyorum onun içinde baharın gelmesi lazım birde kontenjan açılırsa platese gidicem
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim banada destek olursanız sevinirim..ilk diyete başladığımda 92 kilo idim şuan ise 76 kiloyum şuanda devam ediyorum diyete ve spora
hoşgeldin cnm takıl bize kurtul kilolardan

çok çok güzel bir liste tebriklerr

canım 15 tatilde görüşürüz bizde

canım lahmacunu öğlen yediğinde diyete hiçbir zararı olmaz aklında bulunsun..

bugünkü menüm

kahvaltıyı öqleye doqru yaptık
1 bardak su
sucuklu omlet
1 çay kaşıqı bal
kaşar peynir
yeşilçay

ara
1 dilim ızgara sucuk

akşam
2 dilim dalyan köfte
2 yemek kaşıqı pilav
1 bardak ayran
havuç salatası

ara
1 duble bardak süt

2 litre su..

ay sevdiğimden değil mecburiyetten yedim yaz saatin göre öğlen sayılır herhalde 6 civarı yedik

evet öyle yapcam artık aslında o da biliyo sağlıksız olduğunu gençken 56-57 kilo bişimişş düşün yani bilmese nasıl olsun öyle incecik ama şu an böyle yani bi de saldı kendini 2 çocuktan sonra napıyım zayıf olupta gibilerinden yoksa o yediklerini bi kesse hemen incelirr ya bi kolay veriyo o düşünnn 4-5 sene önce 65 ken rahatsız olup 1 ayda 60 a inmişti ve kardeşim gelene kadarda korumuştu

anneye parmak yapıyorum kendi dışarda yesin yesin yedirtmesin düşünceli olmasın anaç olmasın yavrumu yemedim yedirmedim yapmasın bıraksın yavrucunu kendi halinde büyüsün desteklemesin
bende ilk diyet yapmaa başladığımda senin yaşlarındaydım o gün bu gündür yapıyorum 10 senedir alıp vermekten bıkmadım en son kaç kilo olduğumu bilemiyorum ama tahminimce 90 kilo kadar olmuşluğum var.her sene bi kısmını verip bi kısmını geri aldım.şimdiye kadar düştüğüm en az kilo 60 oldu.genel olarak 65-75 arasında gelir giderim yorulmadan inşallah bu sefer gittiğim yerde kalıcı yatılı kalmak istiyorum inşallah şimdiki diyetimi 1 ay daha bozmazsam süper olcak

günaydın çıtır adaylarııııı
ben artık sizleri takip etmekte zorlanıyorum maş. bayağı kalabalıklaştık inş hep böyle kalırız kızlarr bizi bırakıp gitmiyceniz demiii
kahvaltım
[10] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[11] Portakal 1 ADET 50
[12] Sucuklu Yumurta 0.2 PORSİYON 68
[13] Mevsim Salata 0.5 POR.(150GR.) 22.5
[14] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[15] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5
bide yeşilçayyy
kahveyle portakalı arada yiycem
senacımm nasıl gidiyorum canım yorumlarmısınmeyve günde 2 adet çok seviyorum çünkii

Son düzenleme:
günaydın aslıcım menün gayet iyi mevsim salatasını kahvaltıda yiyebiliyormusun enteresan geldi meyva olayını bi dene bakalım 1 hafta ne kadar vereceksin günde 2 tane meyva çok deqil bence ama 3.yü yeme sonuçta şeker var içinde

sabahın 4 ünden beri uyanığım sadece kızarmış kepekli ekmekle yarım k k kadar belkide daha az beyaz peynir ve çay içtim.oda sırf aç durduğum zaman aralığı çok mideme bişi girsin diye öğlene doğrı 12 gibi bişiler yerim diye düşünüyorum

hayırdır cnm neden uyumadın 12 çok geç arada lütfen bişeyler ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…