ğınn ğınnn düttttttttttttt dicen artık öylemihadi kolay gelsin derslerine çalış ihmal etme :89: girecez bakalım düzene 3-4 senelik ilaç kontenjanımı 10 günde harcayınca doğal olarak vucut feleğini şaştı sokarız bi ara düzene
kazananlar nasıl kazanıyosagenelde benzer sorular soruyolar geçmişte çıkan sorular diye satılıyodur muhakak :26: :26:başarılı olmak istemedikten sonra hayatta hiçbirşeyi başaramazsın.yada mutlu olmak istemiyorsan kimsede seni zorla mutlu edemez.yani herşey kendinde olup bitiyor
tebrik ederimbenim mısırlar işe yaradı
Günaydın kızlarrrrrrrrr
Güne MÜKEMMEL BAŞLADIMMMMMMMMMM
Neden miii???
çünkü 76yı qördümmmmmm
ben başarı ve mutluluk olayını genel olarak söyledim senin için değil.yani endişe etme başarmak istiyosan muhakkak başarırsın demek istedim aslındaben kendimle çok barışık olan biriyim başarılı olmakk ve mutlu istemediğimi nerden çıkardın tabiki herşey bende bitiyor arabayı çok güzel kullanıyorum bnm tedirginliğim daha önce bu sınava girmediğim için buda gayet normal motive edeceğine negatif enerji vermişsin..
mısır midenin suyunu almıştır kesinsaol canım
yaa belkide mısırlar olmasa veremicektim dimii
günaydın bitanem tebrik ederim cnmçok güzel bir duyqu bu devamıda gelecek inşallah
teşekkür ederim canım inşallah yaa
ama dün o kadar çok idrara çıktım ki anlatamam
sanırım vücudumdaki ödemi atıyorum
yeşil çay, elma çayı falan içiorum ya :26:
aman tartı zayıf qöstersinde vücudum neyi atarsa atsın
neyi atarsa atsınsabah sabah güldürdün beni canısı bende 3 gündür 75.1 de takıldım vücut direnç gösteriyor böyle durumlarda direnci kırdıqın gün kilo kaybu her zamankinden fazla oluyor bakalım 1-2 güne kadar 74 ü görürüm
aralarda bakınca irade kaybı yaşıyorum bu yüzden sadece haftada 1 kere tartılıyorumuykum açıldı sanki gidim çamaşırlarımı asim markete gidim.yürüyüş müyüyüş yapamam 2 dklık markete gider 5 dk yürüyüş yağmış olurum kısa günün karı
kısmet canım gitmezsem bi yere neden olmasıntşk cnm bende iyiyim cuma günü senden birincilik bekliyorum cnm..
inşallah canım boll iradeler..
hiişşşttttt herkesin canım çekicek
ooooooo bide onu yersen kilo alma rekoru kırarsın
8-10 kaşık
patates 1-2 dilimse zararı yok patatesin karbonu çok fazla dikkatli yemelisin onun dışında menün gayet iyi cnm temennim böyle devam etmen..
çok geçmiş olsun canım
canım bnm bu tür hareketlerle aram iyi değil evde spor yapamıyorum yürüyüş yapmayı seviyorum onun içinde baharın gelmesi lazım birde kontenjan açılırsa platese gidicem
hoşgeldin cnm takıl bize kurtul kilolardan
çok çok güzel bir liste tebriklerr
canım 15 tatilde görüşürüz bizde
canım lahmacunu öğlen yediğinde diyete hiçbir zararı olmaz aklında bulunsun..
avatarın çok hoşGünaydın kızlarrrrrrrrr
Güne MÜKEMMEL BAŞLADIMMMMMMMMMM
Neden miii???
çünkü 76yı qördümmmmmm
kısmet canım gitmezsem bi yere neden olmasın
inşallah canım sudemden ve senden bu hafta iyi haberler bekliyoruminşallah canımm zayıfladığımı qörmek beni çok fazla motive etti
daha çok hırs yaptım ve heyecanlandım
daha haftanın başında 1 kg verdim...
bu cuma kesin ben birinciyim inşallahh..
sudemcim seni çok özlüyorum lütfen daha sık gir bebeqimmkısmet canım gitmezsem bi yere neden olmasın
inşallah canım sudemden ve senden bu hafta iyi haberler bekliyorum
sudemcim seni çok özlüyorum lütfen daha sık gir bebeqimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?