70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hastalandığım süreçte uyku düzenim bozuldu çok erken uyuyorum kendimi çok kasmama rağmen anca saat 10 falan oluyo anında uyuyorum.hatta 2 gün önce dizi koydum izliyorum yatakta off ne çok izlemişim deyip uyuyayım dediğimde sadece 7 dk izlediğimi görünce çok şaşırmış sabah çok gülmüştüm bu aralar 4 civarı hep uyanıyorum sonra kalkmaya üşenirsem tekrar uykuya dalıyorum.bugün üşenmedim kalktım ama şimdide uykum geldi az biraz.çamaşır var makinada bitsin asarım sonra gelecek planı yaparım üşenmezsem markete gitmeyi planlıyorum bakalım nasip kısmet

birara bende erken uyanıyordum şimdi uyumamak için elişi fala yapıyorum zaten bu akşam ehliyet kursum başlıyor 18.00-21.00 arası eve gelen 10 olur yatmam 12 e böyle olunca sabah 6ya kadar uyurum uykusuzluk çok zor vakit geçmek bilmiyor Allah yardımcın olsun cnm

ğınn ğınnn düttttttttttttt dicen artık öylemi hadi kolay gelsin derslerine çalış ihmal etme :89: girecez bakalım düzene 3-4 senelik ilaç kontenjanımı 10 günde harcayınca doğal olarak vucut feleğini şaştı sokarız bi ara düzene

sen saqlıqına kavuş herşey düzene girer canım dütmü dicem yoksa diyemicemmi bende bilmiyorum kursa gitmek bişey değil sınavdan çok korkuyorum okadar yazıyı aklımda tutamazsam ve kazanamazsam :18:

kazananlar nasıl kazanıyosa genelde benzer sorular soruyolar geçmişte çıkan sorular diye satılıyodur muhakak :26: :26:başarılı olmak istemedikten sonra hayatta hiçbirşeyi başaramazsın.yada mutlu olmak istemiyorsan kimsede seni zorla mutlu edemez.yani herşey kendinde olup bitiyor

Günaydın kızlarrrrrrrrr
Güne MÜKEMMEL BAŞLADIMMMMMMMMMM
Neden miii???
çünkü 76yı qördümmmmmm

ben kendimle çok barışık olan biriyim başarılı olmakk ve mutlu istemediğimi nerden çıkardın tabiki herşey bende bitiyor arabayı çok güzel kullanıyorum bnm tedirginliğim daha önce bu sınava girmediğim için buda gayet normal motive edeceğine negatif enerji vermişsin..

ben başarı ve mutluluk olayını genel olarak söyledim senin için değil.yani endişe etme başarmak istiyosan muhakkak başarırsın demek istedim aslında

saol canım
yaa belkide mısırlar olmasa veremicektim dimii
mısır midenin suyunu almıştır kesin

günaydın bitanem tebrik ederim cnm çok güzel bir duyqu bu devamıda gelecek inşallah

teşekkür ederim canım inşallah yaa
ama dün o kadar çok idrara çıktım ki anlatamam
sanırım vücudumdaki ödemi atıyorum
yeşil çay, elma çayı falan içiorum ya :26:
aman tartı zayıf qöstersinde vücudum neyi atarsa atsın

neyi atarsa atsın sabah sabah güldürdün beni canısı bende 3 gündür 75.1 de takıldım vücut direnç gösteriyor böyle durumlarda direnci kırdıqın gün kilo kaybu her zamankinden fazla oluyor bakalım 1-2 güne kadar 74 ü görürüm

aralarda bakınca irade kaybı yaşıyorum bu yüzden sadece haftada 1 kere tartılıyorum uykum açıldı sanki gidim çamaşırlarımı asim markete gidim.yürüyüş müyüyüş yapamam 2 dklık markete gider 5 dk yürüyüş yağmış olurum kısa günün karı

inşallah canımm zayıfladığımı qörmek beni çok fazla motive etti
daha çok hırs yaptım ve heyecanlandım
daha haftanın başında 1 kg verdim...
bu cuma kesin ben birinciyim inşallahh..

kahvaltı yapmadıysan 1 bardak ılık su iç canım
yürüyüşün her türlüsü kardır 5dk da 5dk dır

kısmet canım gitmezsem bi yere neden olmasın

Günaydın kızlarrrrrrrrr
Güne MÜKEMMEL BAŞLADIMMMMMMMMMM
Neden miii???
çünkü 76yı qördümmmmmm

inşallah canımm zayıfladığımı qörmek beni çok fazla motive etti
daha çok hırs yaptım ve heyecanlandım
daha haftanın başında 1 kg verdim...
bu cuma kesin ben birinciyim inşallahh..
inşallah canım sudemden ve senden bu hafta iyi haberler bekliyorum

kısmet canım gitmezsem bi yere neden olmasın

sudemcim seni çok özlüyorum lütfen daha sık gir bebeqimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…