70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım sudemden ve senden bu hafta iyi haberler bekliyorum

sudemcim seni çok özlüyorum lütfen daha sık gir bebeqimm
hihoyt ben bu hafta kendımden pek bişey beklemıyom ya sağlıgıma kavusmanın şerefını kutluycam.......
ay kuzum kıyamam kız hastasonu annem burda ona gıttık babaanne burda ona gıttık yegenın dogum gunu felan fıstık bı de bı yandan hastalık bı de kociş nete çok giriyom dıye kızıyo akşamları kısıtlı sokuyo beni zararlı diye.offfff anlıycan muhabbetin belini kıramıyoz:26::26::26: bu aralar bi de bebelerin karneleri yaklaşıyo malum notlar felan onlan uğrascez off ne çok işim varmış yaaa.
zaten girdikçe senlen aslım ne yazmış bana cevap dıye butün sayfaları tek tek tarıyom arada baska bıri de bısey yazar gozden kaçırmayım ayıp olmasın dıye.oda zor oluyo artık.
yeni gelenler çok çeneci anacım bi ara topıkte bı gunde bı sayfa ılerlemezken maşşallah şimdi bi saati bulmuyo bazen

Son düzenleme:

hayatım bnm çenem düşük millet bana yak uydurdu kaç yaşında çocukların kız erkek ?

yaşlılık zor zanaat anacım 2dklık markete gittim yoruldum geldim sanki tüm gün iş yaptım bi yorgunluk bi uyku hali sardı beni sormayın :26::26:

Kahvaltım....

1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ılık su
1 minnacık domates
1 salatalık
3 zeytin
kibrit kurusu kadar peynir
1 büyük fincan yeşil çay

ßuqün 3. qünüm ve hiç! ekmek yemedimmmmm

avatar konusu geçince aklıma geldi değiştirim dedim konuma duruma en uygun bu gibi geldi başarı çok yakın kara göründü

bidaha değiştiricem zaman sanada yollarım en sevimlilerinden off dayanamıcam gibi gidip biraz uzanım bida 4 te kalkmakmı kendimi zorla uyutucam hem daha az süre aç gezmiş olurum 1 taşla 2 kuş

bidaha değiştiricem zaman sanada yollarım en sevimlilerinden off dayanamıcam gibi gidip biraz uzanım bida 4 te kalkmakmı kendimi zorla uyutucam hem daha az süre aç gezmiş olurum 1 taşla 2 kuş

git yat canım dinlen :)

kahvaltım
2011-01-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kayısı reçeli 1 GRAM 2.87
[2] Zeytin (yeşil) 2 GRAM 2.88
[3] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[4] Portakal Suyu 0.2 LİTRE 90
[5] Pekmez 1 YEMEK KAŞIĞI 64
Toplam : 187.25 kal.
kendime acilen dur diyorum bütün kaçamaklarımın sonuçlarına katlanıp acilen kendimi kampa alıyorum.
bugun 1000 kalorıyı gecmemem lazım.bi de becerebilirsem 1saat spor yapmak ıstıyom

ahanda burdaymış benim rakibem nasıl oldun canım hastalığı atlattınmı tamamen aman bidaha gelmesin defet solladın geçtin beni sayesinde :26::26:
canım işin çok zor yaa stresin çok yani allah kolaylık versin
benim menümü gördünmü canım artık önceden yazıyorum ne yiyeceğimi şöyle gözümün önüne koyup dışına çıkmıycam artık senin kadar olmazsada bu hafta 1 kilo tam vermek istiyorum eeeeeeeeeyoksa bana ulaşmayaı bırak geçecen

beğendiğine sevindim canım portakalıda yemedim hatta canım salata değildi tam söğüştü amaa domates salatalık maydanoz filandı ama çok azdı 1 porsiyon değil yarım bile yoktu 1 kaç çatal ama yinede m.salata diye hesaplattım ne yediysem lokmasına kadar yazıcam bu hafta yoksa arada bişeymi yiyorum haberim olmadan ondanmı veremiyorum

arada gelsene bizim 1 takıma orası kendi evimiz gibi hep aynı arkadaşlar olunca daha iyi tanıyıp takip edebiliyoruz burası çoğaldı ben karıştırıyorum kimdi diye amaaaa 2 takımıda çok seviyorum iyiki buldum burayı artık hiç sıkılmıyorum

hocammmm geç kaldın okulaaa nasıl hesapladın öyle canım yaa 2 gr zeytin kaç taneki böyle gidersen sen 2 kiloda bu hafta verirsin :76::76:

avatar konusu geçince aklıma geldi değiştirim dedim konuma duruma en uygun bu gibi geldi başarı çok yakın kara göründü
ben de bayılıyorum avtar değiştirmeye ve değiştirenlere

bidenem rakibbem ya seni de özledim çok daha iyiyim şükür ayyyy ne zormuş hastalık yaa allahım düşmanın basına vermesın dıycem de ıste hastalıktan bıze bı ımtıhan bı yerde ne bılım....

günaydııın kızlar bir kilo gitti..ama hala kahvaltı yapamadım misafirim gelecek anca size yazdım yoksa vaktim yok
günaydın canım

hocammmm geç kaldın okulaaa nasıl hesapladın öyle canım yaa 2 gr zeytin kaç taneki böyle gidersen sen 2 kiloda bu hafta verirsin :76::76:
kız 3 tanecık kaç gram ederki evde hassas mutfak tartııs olsa onu da tartıcam haaadaha 12.30 da kız okul

heeee kop gel bizim takıma

kaloriler nasıl nereden hesaplanıo yaa?
bende hesaplasamm :26:
kalorisepeti.com canım hemen ıkı dakka uye ol hesaplarsın ordan kalori cetveli yapcen

saol tatlımm
peki kilo verebilmek için qünde kaç cal. qeçmememiz lazım?
1000 mi?

Son düzenleme:
İhtiyacın : 2374.86 Kal.
Daha Alabirsiniz : 2374.86 Kal.
İdaal Kilon : 58 kg.
Yağsız Kilon : 51 kg.
(VKİ) Vücut Kilo İndexi : 27
(VKİ) Kilon: Kilolu
Protein İhtiyacın : 66 gr.
Kapladığın Alan : 1.86 m²

yazıo ay benim idealimde 58 olmak zaten yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…