hihoyt ben bu hafta kendımden pek bişey beklemıyom ya sağlıgıma kavusmanın şerefını kutluycam.......inşallah canım sudemden ve senden bu hafta iyi haberler bekliyorum
sudemcim seni çok özlüyorum lütfen daha sık gir bebeqimm
ay kuzum kıyamamkız hastasonu annem burda ona gıttık babaanne burda ona gıttık yegenın dogum gunu felan fıstık bı de bı yandan hastalık bı de kociş nete çok giriyom dıye kızıyo akşamları kısıtlı sokuyo beni zararlı diye.offfff anlıycan muhabbetin belini kıramıyoz:26::26::26: bu aralar bi de bebelerin karneleri yaklaşıyo malum notlar felan onlan uğrascez off ne çok işim varmış yaaa.
zaten girdikçe senlen aslım ne yazmış bana cevap dıye butün sayfaları tek tek tarıyom arada baska bıri de bısey yazar gozden kaçırmayım ayıp olmasın dıye.oda zor oluyo artık.
yeni gelenler çok çeneci anacım bi ara topıkte bı gunde bı sayfa ılerlemezken maşşallah şimdi bi saati bulmuyo bazen
canım ben 3.5 yıllık evlıyım hiç çocuğum yokhayatım bnm çenem düşük millet bana yak uydurdukaç yaşında çocukların kız erkek ?
canım ben 3.5 yıllık evlıyım hiç çocuğum yok
yaşlılık zor zanaat anacım 2dklık markete gittim yoruldum geldim sanki tüm gün iş yaptım bi yorgunluk bi uyku hali sardı beni sormayın :26::26:
avatar konusu geçince aklıma geldi değiştirim dedimkonuma duruma en uygun bu gibi geldi başarı çok yakın kara göründü
bidaha değiştiricem zaman sanada yollarım en sevimlilerindenoff dayanamıcam gibi gidip biraz uzanım bida 4 te kalkmakmı kendimi zorla uyutucam hem daha az süre aç gezmiş olurum 1 taşla 2 kuş
hihoyt ben bu hafta kendımden pek bişey beklemıyom ya sağlıgıma kavusmanın şerefını kutluycam.......
ay kuzum kıyamamkız hastasonu annem burda ona gıttık babaanne burda ona gıttık yegenın dogum gunu felan fıstık bı de bı yandan hastalık bı de kociş nete çok giriyom dıye kızıyo akşamları kısıtlı sokuyo beni zararlı diye.offfff anlıycan muhabbetin belini kıramıyoz:26::26::26: bu aralar bi de bebelerin karneleri yaklaşıyo malum notlar felan onlan uğrascez off ne çok işim varmış yaaa.
zaten girdikçe senlen aslım ne yazmış bana cevap dıye butün sayfaları tek tek tarıyom arada baska bıri de bısey yazar gozden kaçırmayım ayıp olmasın dıye.oda zor oluyo artık.
yeni gelenler çok çeneci anacım bi ara topıkte bı gunde bı sayfa ılerlemezken maşşallah şimdi bi saati bulmuyo bazen
günaydın aslıcım menün gayet iyi mevsim salatasını kahvaltıda yiyebiliyormusun enteresan geldi meyva olayını bi dene bakalım 1 hafta ne kadar vereceksin günde 2 tane meyva çok deqil bence ama 3.yü yeme sonuçta şeker var içinde
kahvaltım
2011-01-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kayısı reçeli 1 GRAM 2.87
[2] Zeytin (yeşil) 2 GRAM 2.88
[3] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[4] Portakal Suyu 0.2 LİTRE 90
[5] Pekmez 1 YEMEK KAŞIĞI 64
Toplam : 187.25 kal.
kendime acilen dur diyorum bütün kaçamaklarımın sonuçlarına katlanıp acilen kendimi kampa alıyorum.
bugun 1000 kalorıyı gecmemem lazım.bi de becerebilirsem 1saat spor yapmak ıstıyom
ben de bayılıyorum avtar değiştirmeye ve değiştirenlereavatar konusu geçince aklıma geldi değiştirim dedimkonuma duruma en uygun bu gibi geldi başarı çok yakın kara göründü
bidenem rakibbem ya seni de özledim çok daha iyiyim şükür ayyyy ne zormuş hastalık yaa allahım düşmanın basına vermesın dıycem de ıste hastalıktan bıze bı ımtıhan bı yerde ne bılım....ahanda burdaymış benim rakibemnasıl oldun canım hastalığı atlattınmı tamamen aman bidaha gelmesin defet solladın geçtin beni sayesinde :26::26:
canım işin çok zor yaa stresin çok yani allah kolaylık versin
benim menümü gördünmü canım artık önceden yazıyorum ne yiyeceğimi şöyle gözümün önüne koyup dışına çıkmıycam artık senin kadar olmazsada bu hafta 1 kilo tam vermek istiyorumeeeeeeeeeyoksa bana ulaşmayaı bırak geçecen
günaydın canımgünaydııın kızlar bir kilo gitti..ama hala kahvaltı yapamadım misafirim gelecek anca size yazdım yoksa vaktim yok
kız 3 tanecık kaç gram ederki evde hassas mutfak tartııs olsa onu da tartıcam haaahocammmm geç kaldın okulaaanasıl hesapladın öyle canım yaa 2 gr zeytin kaç taneki böyle gidersen sen 2 kiloda bu hafta verirsin :76::76:
heeee kop gel bizim takımabeğendiğine sevindim canım portakalıda yemedim hatta canım salata değildi tam söğüştü amaa domates salatalık maydanoz filandı ama çok azdı 1 porsiyon değil yarım bile yoktu 1 kaç çatal ama yinede m.salata diye hesaplattım ne yediysem lokmasına kadar yazıcam bu hafta yoksa arada bişeymi yiyorum haberim olmadanondanmı veremiyorum
arada gelsene bizim 1 takıma orası kendi evimiz gibi hep aynı arkadaşlar olunca daha iyi tanıyıp takip edebiliyoruz burası çoğaldı ben karıştırıyorum kimdi diye amaaaa 2 takımıda çok seviyorumiyiki buldum burayı artık hiç sıkılmıyorum
kalorisepeti.com canım hemen ıkı dakka uye ol hesaplarsın ordan kalori cetkaloriler nasıl nereden hesaplanıo yaa?
bende hesaplasamm :26:
ben de bayılıyorum avtar değiştirmeye ve değiştirenlere
bidenem rakibbem ya seni de özledim çok daha iyiyim şükür ayyyy ne zormuş hastalık yaa allahım düşmanın basına vermesın dıycem de ıste hastalıktan bıze bı ımtıhan bı yerde ne bılım....
günaydın canım
kız 3 tanecık kaç gram ederki evde hassas mutfak tartııs olsa onu da tartıcam haaadaha 12.30 da kız okul
heeee kop gel bizim takıma
kalorisepeti.com canım hemen ıkı dakka uye ol hesaplarsın ordan kalori cetveli yapcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?