saol tatlımm
peki kilo verebilmek için qünde kaç cal. qeçmememiz lazım?
1000 mi?
canım bak orda kaç günde ne kadar kıloya ulaşmak ıstıyosan yazıyosun o senı yonlendırıyo her gun su kadar kalorı alman lazım dıyo ben hafta sonu cozuttum da o yuzden kendıme 1000 hedefledım bıde yaptgın sporlarıda yazıyosun yedıklerınden dusuyo mesela 1500 luk yedım 500 luk spor yaptım 1000 lık yemıs gıbi oluyon vucudun gunluk 2000 e ıhtıyacı varsa sen 1000 den tamamlarsan zayıflarsın heralde ya da hepımız heralde zayıflarız.İhtiyacın : 2374.86 Kal.
Daha Alabirsiniz : 2374.86 Kal.
İdaal Kilon : 58 kg.
Yağsız Kilon : 51 kg.
(VKİ) Vücut Kilo İndexi : 27
(VKİ) Kilon: Kilolu
Protein İhtiyacın : 66 gr.
Kapladığın Alan : 1.86 m²
yazıo ay benim idealimde 58 olmak zaten yaa
yediklerini ve sporlarını yaz 881 i gecmemeye calısırsan ok ama ne kadar sağlıklı olur orasını bılemem çünkü mikroplar buldugu ılk fırsatta hasta ediveriyo.sen yine de sitede diyet geçmişi iyi olanlara yediklerini yaz danış100 qünde yazdım
881 cal almam lazımmış qünde :26:
yediklerini ve sporlarını yaz 881 i gecmemeye calısırsan ok ama ne kadar sağlıklı olur orasını bılemem çünkü mikroplar buldugu ılk fırsatta hasta ediveriyo.sen yine de sitede diyet geçmişi iyi olanlara yediklerini yaz danış
sena sana yardım ederben pek diyetten anlamıyorum ama haftada yarım ya da 1 kılo vermenın ıdeal oldugunu bılıyorum
hihoyt ben bu hafta kendımden pek bişey beklemıyom ya sağlıgıma kavusmanın şerefını kutluycam.......
ay kuzum kıyamamkız hastasonu annem burda ona gıttık babaanne burda ona gıttık yegenın dogum gunu felan fıstık bı de bı yandan hastalık bı de kociş nete çok giriyom dıye kızıyo akşamları kısıtlı sokuyo beni zararlı diye.offfff anlıycan muhabbetin belini kıramıyoz:26::26::26: bu aralar bi de bebelerin karneleri yaklaşıyo malum notlar felan onlan uğrascez off ne çok işim varmış yaaa.
zaten girdikçe senlen aslım ne yazmış bana cevap dıye butün sayfaları tek tek tarıyom arada baska bıri de bısey yazar gozden kaçırmayım ayıp olmasın dıye.oda zor oluyo artık.
yeni gelenler çok çeneci anacım bi ara topıkte bı gunde bı sayfa ılerlemezken maşşallah şimdi bi saati bulmuyo bazen
canım kahvaltın çok süper yalnız bu menüye bişey eklemeni isticem ya 1 tane haşlanmış yumurta ekle yada 1-2 dilim ekmek bunları dönüşümlü olarak kullanmalısın çünkü ekmeqi tamamen kesemeyiz içindeki minerallere ihtiyacımız var yumurtada protein kasları kuvvetlendirir ve yaq yakımı için güçlü bir besindirKahvaltım....
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ılık su
1 minnacık domates
1 salatalık
3 zeytin
kibrit kurusu kadar peynir
1 büyük fincan yeşil çay
ßuqün 3. qünüm ve hiç! ekmek yemedimmmmm
sudemcimm canım benimm reçel pekmez poratkal suyu hepsi aynı öqündekahvaltım
2011-01-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kayısı reçeli 1 GRAM 2.87
[2] Zeytin (yeşil) 2 GRAM 2.88
[3] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[4] Portakal Suyu 0.2 LİTRE 90
[5] Pekmez 1 YEMEK KAŞIĞI 64
Toplam : 187.25 kal.
kendime acilen dur diyorum bütün kaçamaklarımın sonuçlarına katlanıp acilen kendimi kampa alıyorum.
bugun 1000 kalorıyı gecmemem lazım.bi de becerebilirsem 1saat spor yapmak ıstıyom
beğendiğine sevindim canım portakalıda yemedim hatta canım salata değildi tam söğüştü amaa domates salatalık maydanoz filandı ama çok azdı 1 porsiyon değil yarım bile yoktu 1 kaç çatal ama yinede m.salata diye hesaplattım ne yediysem lokmasına kadar yazıcam bu hafta yoksa arada bişeymi yiyorum haberim olmadanondanmı veremiyorum
arada gelsene bizim 1 takıma orası kendi evimiz gibi hep aynı arkadaşlar olunca daha iyi tanıyıp takip edebiliyoruz burası çoğaldı ben karıştırıyorum kimdi diye amaaaa 2 takımıda çok seviyorumiyiki buldum burayı artık hiç sıkılmıyorum
canım kahvaltın çok süper yalnız bu menüye bişey eklemeni isticem ya 1 tane haşlanmış yumurta ekle yada 1-2 dilim ekmek bunları dönüşümlü olarak kullanmalısın çünkü ekmeqi tamamen kesemeyiz içindeki minerallere ihtiyacımız var yumurtada protein kasları kuvvetlendirir ve yaq yakımı için güçlü bir besindir
sudemcimm canım benimm reçel pekmez poratkal suyu hepsi aynı öqündehepsi şekerli kilo vermeni yavaşlatır bitanemm
bugün yakalandın zaten sobeledim senisen çaqırırsında ben gelmemmi bak geliyomm
yaktığın ve yediğin kalori arasındaki fark 7000 küsürleri bulduğunda 1 kilo vermiş oluyosun canım.bu yüzden günlük bi limit koymak imkansız ama normal kilo aralığında bi insan ilk hafta ödem şu bu atımının dışında haftada en fazla 1-1,5 kilo verebilirmiş sağlıklı olarak ki bu değer bile fazla biçok tıpçıya göre.saol tatlımm
peki kilo verebilmek için qünde kaç cal. qeçmememiz lazım?
1000 mi?
yukarda bir masa vardı ki sormayınn
patates kızartması,çoko krem,fındık ezmesi,börek,kurabiyeler
offffffffff ama benn naptımm!!!!
hiç birini yemedimmmmmmmm tadına bile bakmadımm
çay bile içmedim
şimdi yedim karnım çok tok dedim oğluşumla oturdum öle bi köşede
muhabbete eşlik ettim sadece
rejimde olduğumuda eşimden başka kimse bilmio zaten
zayıflayınca qörsünler hıh! :))))))))
çok şükür kazasız belasız geldin.dayanamazsın diye korkumdan endişe ile bekledim seniyukarda bir masa vardı ki sormayınn
patates kızartması,çoko krem,fındık ezmesi,börek,kurabiyeler
offffffffff ama benn naptımm!!!!
hiç birini yemedimmmmmmmm tadına bile bakmadımm
çay bile içmedim
şimdi yedim karnım çok tok dedim oğluşumla oturdum öle bi köşede
muhabbete eşlik ettim sadece
rejimde olduğumuda eşimden başka kimse bilmio zaten
zayıflayınca qörsünler hıh! :))))))))
bildiğime göre bişiciğim yok şimdilik :18:arkadaşlar aranızda tiroit hastası olan varmı varsa nasıl diyet yapıyorsunuz biliyorsunuz tiroit hastaları herşeyi yiyemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?