70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol tatlımm
peki kilo verebilmek için qünde kaç cal. qeçmememiz lazım?
1000 mi?

canım bak orda kaç günde ne kadar kıloya ulaşmak ıstıyosan yazıyosun o senı yonlendırıyo her gun su kadar kalorı alman lazım dıyo ben hafta sonu cozuttum da o yuzden kendıme 1000 hedefledım bıde yaptgın sporlarıda yazıyosun yedıklerınden dusuyo mesela 1500 luk yedım 500 luk spor yaptım 1000 lık yemıs gıbi oluyon vucudun gunluk 2000 e ıhtıyacı varsa sen 1000 den tamamlarsan zayıflarsın heralde ya da hepımız heralde zayıflarız.
sol köşe de link var
kurcala o siteyi ya baya şeyler var

Son düzenleme:
100 qünde yazdım
881 cal almam lazımmış qünde :26:
yediklerini ve sporlarını yaz 881 i gecmemeye calısırsan ok ama ne kadar sağlıklı olur orasını bılemem çünkü mikroplar buldugu ılk fırsatta hasta ediveriyo.sen yine de sitede diyet geçmişi iyi olanlara yediklerini yaz danış
sena sana yardım ederben pek diyetten anlamıyorum ama haftada yarım ya da 1 kılo vermenın ıdeal oldugunu bılıyorum

evet her öğünümü burda paylaşıyorum zaten canım
ve qüzel qidiyorum şimdilik
inşallah hep böyle qider de biran önce kilolarımı veririm
şu 100 qünde 10kg versem bile bana yeterr

Öğretmensin sanırım... kolay gelsin canım haftaya kapanıyooo

bir yeni gelen olarak çok yazmıyorum ama alındım gerçekten yazdıklarına...
demek çok çenebazız?:2:

aslında yeni olmamızın heyecanından...
ama sizler sanırım uzun süredir arkadaşsınız...
alışmışsınızdır birbirinize tabiii...
e bizi de alın aranıza
çenebaz menebaz

canım kahvaltın çok süper yalnız bu menüye bişey eklemeni isticem ya 1 tane haşlanmış yumurta ekle yada 1-2 dilim ekmek bunları dönüşümlü olarak kullanmalısın çünkü ekmeqi tamamen kesemeyiz içindeki minerallere ihtiyacımız var yumurtada protein kasları kuvvetlendirir ve yaq yakımı için güçlü bir besindir
sudemcimm canım benimm reçel pekmez poratkal suyu hepsi aynı öqünde hepsi şekerli kilo vermeni yavaşlatır bitanemm

bugün yakalandın zaten sobeledim seni sen çaqırırsında ben gelmemmi bak geliyomm

kahvaltımı beğenmene çok sevindim yaa :124:
tmm tatlım yumurta eklerim...
öğlen yesemmi yumurta acaba:26:
akşamda brokoli çorbasu içicem
bu arada ara öğün olarak taze sıkılmış portakal suyu içtim

saol tatlımm
peki kilo verebilmek için qünde kaç cal. qeçmememiz lazım?
1000 mi?
yaktığın ve yediğin kalori arasındaki fark 7000 küsürleri bulduğunda 1 kilo vermiş oluyosun canım.bu yüzden günlük bi limit koymak imkansız ama normal kilo aralığında bi insan ilk hafta ödem şu bu atımının dışında haftada en fazla 1-1,5 kilo verebilirmiş sağlıklı olarak ki bu değer bile fazla biçok tıpçıya göre.

uyumaya gitmiştim ama uyuyamadım iimi hem uykusuz hem aç kaldım sabah 5 sularında yediğim kepekli kızarmış ekmekten sonraki ilk kahvaltımı takriben 5 dk sonra yapmaya başlamış olcam
baya irice bi domates 1kk kadar peynir ama hepsini yiyebilirmiyim şüpheli 5 tane zeytin artık nekadar içelim belirsiz şekersiz çay
akşam menümdede en sevdiğim şeylerden biri haşlanmış tavuk eti olcak şimdiden söylim yanındada salata soğan falan yerim herhalde kısmetse

Son düzenleme:
kızlarr buda öğlen yemeğim

[9] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[10] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59
[11] Karnıyarık 1 PORSİYON 270

senacımmm yorumlarını alıyım efemmmm daha meyve yemedim ama şekerim düşüyo gibi üşüyorum ben yaaa arada yerim artık 1 dene

70-79 grubu neden bukadar sessiz ama
asl35 sanırım aslı adınız , menü gayet süper kararında ve çok sağlıklı darısı başımıza inşallah

öğle:

4-5 çatal brokoli..
2 kaşık yoğurt
1 diş sarımsak
toplamıı
yani 4-5 çatal brokoli salatası yedimm
tuz koymadım salataya :)

kaynanam yukarı eltisine qlemiş beni çağırdılar çaya
qidim de şekersiz içeyim bari şimdi ayıp olmasın ama bişi yemem
qelince qörüşürz öptümmmmmm :80:

bu gün yediklerim
[1] Kaşarlı Tost (yağsız) 1 ADET 267
[2] Kıymalı Patates 0.5 PORSİYON 125
[3] Baklava-ev yapımı 1 ADET 112
[4] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[5] Çay 1 ADET 5
Toplam : 624 kal.

ayy ben olmayınca bu topik terkedilmiş gibi oluooo
nerdesinizzz gelin bakayım buraya
zayıf gacılar

yukarda bir masa vardı ki sormayınn
patates kızartması,çoko krem,fındık ezmesi,börek,kurabiyeler
offffffffff ama benn naptımm!!!!
hiç birini yemedimmmmmmmm tadına bile bakmadımm
çay bile içmedim
şimdi yedim karnım çok tok dedim oğluşumla oturdum öle bi köşede
muhabbete eşlik ettim sadece
rejimde olduğumuda eşimden başka kimse bilmio zaten
zayıflayınca qörsünler hıh! :))))))))

Son düzenleme:

tebrik ederim iraden çok güçlüymüş ben olsam tadına bakardım zaten onun için kilo veremiyorum

arkadaşlar aranızda tiroit hastası olan varmı varsa nasıl diyet yapıyorsunuz biliyorsunuz tiroit hastaları herşeyi yiyemiyor

çok şükür kazasız belasız geldin.dayanamazsın diye korkumdan endişe ile bekledim seni hadi bunuda atlattın darısı diğer ikramlı günlerin başına
diyette olduğumu benden başka bi siz bide 2 kız arkadaşım var nette görüştüğüm onlar dışında kimse bilmiyo benimde eşim uyurken yürüyüşe falan gidiyom adamın umru duymuyo ekmek almaya çıktım diyom seviniyo ekmeği ben aldım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…