çok şükür kazasız belasız geldin.dayanamazsın diye korkumdan endişe ile bekledim senihadi bunuda atlattın darısı diğer ikramlı günlerin başına
diyette olduğumu benden başka bi siz bide 2 kız arkadaşım var nette görüştüğüm onlar dışında kimse bilmiyo benimdeeşim uyurken yürüyüşe falan gidiyom adamın umru duymuyo ekmek almaya çıktım diyom seviniyo ekmeği ben aldım diye
arkadaşlar aranızda tiroit hastası olan varmı varsa nasıl diyet yapıyorsunuz biliyorsunuz tiroit hastaları herşeyi yiyemiyor
tebrik ederim iraden çok güçlüymüş ben olsam tadına bakardım zaten onun için kilo veremiyorum
napim
ay ne fenasınnnnnnnn
kurnaz seniii i
bayılıyorum brokoliye ya bol limonlu bol sarmısaklıslmm kızlar ayyy dün giremedim ne çok konuşmuşsnuz öööleee oku oku oku bitiremedim.heralde 300 gr vermişimdirinş hepiniz iyisinizdir.hasta olanlara acil şifalar diliyorum.veeee bu gün itibariyle 72 kilo olduğumu açıklamak istiyorum .regl dönemi bitince birden gitti kilo.çokk sevinidm ve bu gün biraz kaçırdım sanırım neyse akşam brokali ve çorba ile telafi ederim yarın da çok güzel bi liste ile devam edrim inş.
senacım yaaa cumartesi meyve muhabbetinde çıkmak zorunda kalım.canım ben tam bi meyve çılgınıyım.yemediğim gün çıldırıyorum.hatta o gün yemedim yattım eşim hayırdır meyve yemedin bu gün hastamısın dedi :) ama tabiki dikkat etmeye çalışıyorum artık.hiç olmazsa meyveleri yarım tüketiyorum.aslında meyvemi asla paylaşmam ama artık eşime yarısını veriyorumm
pazar menü giremedim çok yoğundum.bugün:
sabah:
bir bardak meyve suyu :))
yarım peynirli yumurta
2 zeytin
yarım dilim ekmek
ara:
bişey bulamadığım için puaça (biliyorum çokk kötü)
öğle:
yarımdan az kıymalı pide
ara:
4 bardak şekersiz çay
biraz abur cubur (kilo verdimya)
akşam:
bi kase çorba
3 dal brokoli
boll su
slmm kızlar ayyy dün giremedim ne çok konuşmuşsnuz öööleee oku oku oku bitiremedim.heralde 300 gr vermişimdirinş hepiniz iyisinizdir.hasta olanlara acil şifalar diliyorum.veeee bu gün itibariyle 72 kilo olduğumu açıklamak istiyorum .regl dönemi bitince birden gitti kilo.çokk sevinidm ve bu gün biraz kaçırdım sanırım neyse akşam brokali ve çorba ile telafi ederim yarın da çok güzel bi liste ile devam edrim inş.
senacım yaaa cumartesi meyve muhabbetinde çıkmak zorunda kalım.canım ben tam bi meyve çılgınıyım.yemediğim gün çıldırıyorum.hatta o gün yemedim yattım eşim hayırdır meyve yemedin bu gün hastamısın dedi :) ama tabiki dikkat etmeye çalışıyorum artık.hiç olmazsa meyveleri yarım tüketiyorum.aslında meyvemi asla paylaşmam ama artık eşime yarısını veriyorumm
pazar menü giremedim çok yoğundum.bugün:
sabah:
bir bardak meyve suyu :))
yarım peynirli yumurta
2 zeytin
yarım dilim ekmek
ara:
bişey bulamadığım için puaça (biliyorum çokk kötü)
öğle:
yarımdan az kıymalı pide
ara:
4 bardak şekersiz çay
biraz abur cubur (kilo verdimya)
akşam:
bi kase çorba
3 dal brokoli
boll su
napimsöylesem sürekli lafını eder diyettesin yemedin bilmemne şudur budur sevmem böyle muhabbetleri.zaten bilir abur cuburu bıraktımmı kilo veririm onun dışında zaten yaptığım özzel bişi yok zaten yediğim başka bişide yok ozaman ne yiyosam şimdide onu yiyorum abur cuburlar dışında
az yediğimi bilir çok üstelemezonun karnı doysun yeter sonuçta ama sürekli onu alimmi bunu alimmi diye sormuyomu insan bukadarda ii olmaz canım hangi dükkanın önünden geçse canın istiyomu diye sorar sanki hamileyim zaten canım istedimi gece nöbetci tatlıcı bile aratmışlığım var işte kendi kaşınıyo
kayınvalidem kilo almasın kızlar desede bişi yerken illa ağzıma sıkıştırır ailece iidir böyle hahahaha
canım ben de çok seviyorrum ama listem berbat az yiyeyim bari.gerçi diğerlerini az yemem lazım ama :))bayılıyorum brokoliye ya bol limonlu bol sarmısaklıyeni öyle 3-4 dalla hayatta doymam ben
kilo vermen çok qüzel
ama liste
anneye parmak yapıyorumkendi dışarda yesin yesin yedirtmesin düşünceli olmasın anaç olmasın yavrumu yemedim yedirmedim yapmasın bıraksın yavrucunu kendi halinde büyüsün desteklemesin
bende ilk diyet yapmaa başladığımda senin yaşlarındaydım o gün bu gündür yapıyorum10 senedir alıp vermekten bıkmadım en son kaç kilo olduğumu bilemiyorum ama tahminimce 90 kilo kadar olmuşluğum var.her sene bi kısmını verip bi kısmını geri aldım.şimdiye kadar düştüğüm en az kilo 60 oldu.genel olarak 65-75 arasında gelir giderim yorulmadan inşallah bu sefer gittiğim yerde kalıcı yatılı kalmak istiyorum inşallah şimdiki diyetimi 1 ay daha bozmazsam süper olcak
saol canım
yaa belkide mısırlar olmasa veremicektim dimii
canım ben de çok seviyorrum ama listem berbat az yiyeyim bari.gerçi diğerlerini az yemem lazım ama :))
evet liste berbat gerçekten.ama bundan sonra bööle olmaz umarımm
kuzum almadık mı yahu inkar etme avatarım karnını acıktırıyo dıye senın ve sena ıcın avatarımı bılem degıstırdım artık sen bil ne kadan sevıldıgınıÖğretmensin sanırım... kolay gelsin canım haftaya kapanıyooo
bir yeni gelen olarak çok yazmıyorum ama alındım gerçekten yazdıklarına...
demek çok çenebazız?:2:
aslında yeni olmamızın heyecanından...
ama sizler sanırım uzun süredir arkadaşsınız...
alışmışsınızdır birbirinize tabiii...
e bizi de alın aranıza
çenebaz menebaz
haklısın da pekmez kansızlık ıcın dı ,recelı de annem getırmıs 1 kasık tadına baktıydımcanım kahvaltın çok süper yalnız bu menüye bişey eklemeni isticem ya 1 tane haşlanmış yumurta ekle yada 1-2 dilim ekmek bunları dönüşümlü olarak kullanmalısın çünkü ekmeqi tamamen kesemeyiz içindeki minerallere ihtiyacımız var yumurtada protein kasları kuvvetlendirir ve yaq yakımı için güçlü bir besindir
sudemcimm canım benimm reçel pekmez poratkal suyu hepsi aynı öqündehepsi şekerli kilo vermeni yavaşlatır bitanemm
bugün yakalandın zaten sobeledim senisen çaqırırsında ben gelmemmi bak geliyomm
bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu paylaşım için teşyaktığın ve yediğin kalori arasındaki fark 7000 küsürleri bulduğunda 1 kilo vermiş oluyosun canım.bu yüzden günlük bi limit koymak imkansız ama normal kilo aralığında bi insan ilk hafta ödem şu bu atımının dışında haftada en fazla 1-1,5 kilo verebilirmiş sağlıklı olarak ki bu değer bile fazla biçok tıpçıya göre.
ay ben nazar ettim heralde70-79 grubu neden bukadar sessiz ama
asl35 sanırım aslı adınız , menü gayet süper kararında ve çok sağlıklı darısı başımıza inşallah
tamam bi da çeneli demiycem topiğe gelin hadin topik öksüz yetim kalmasınayy ben olmayınca bu topik terkedilmiş gibi oluooo
nerdesinizzz gelin bakayım buraya
zayıf gacılar
akıllıca benim kocişte bana yalvarıyo ekmeği de sen al diye,pışşık tabi dıyom bende zaten her halta ben koşuyom onu sen hallet dıye çemkiriyomçok şükür kazasız belasız geldin.dayanamazsın diye korkumdan endişe ile bekledim senihadi bunuda atlattın darısı diğer ikramlı günlerin başına
diyette olduğumu benden başka bi siz bide 2 kız arkadaşım var nette görüştüğüm onlar dışında kimse bilmiyo benimdeeşim uyurken yürüyüşe falan gidiyom adamın umru duymuyo ekmek almaya çıktım diyom seviniyo ekmeği ben aldım diye
ay benımkı bıde agzıma verse duba olurum heralde:44::44::44:az yediğimi bilir çok üstelemezonun karnı doysun yeter sonuçta ama sürekli onu alimmi bunu alimmi diye sormuyomu insan bukadarda ii olmaz canım hangi dükkanın önünden geçse canın istiyomu diye sorar sanki hamileyim zaten canım istedimi gece nöbetci tatlıcı bile aratmışlığım var işte kendi kaşınıyo
kayınvalidem kilo almasın kızlar desede bişi yerken illa ağzıma sıkıştırır ailece iidir böyle hahahaha
ayyyyyy korkuttun beni yaffff 350 gram şimdiden cezamı çekiyim benBU HAFTANIN DİŞLİ RAKİPLERİİİİİİİİ
bebisim09:79,6
nhr:79,5
triendy21:78,8
cleopatra:77,5
benefsecun:77,2
dilalayka:77
erginsena:75,7
mektup:75,1
shryvz:74,3
sudem34:74,2
asl35:73,9
arcak81:73
gül78:73
cenera:73
bluemoon26:73
narot:73
nilimben:72,2
handeor:72
sweetler:71,5
independent:71
bilge:71
mountainmist:70,8
ayşebahar:70,8
anna-maria:70,6
meloş85:70,5
green4:70
rahimefunda:63,5
bunun dışında
menekşe81,samyeli26,didemutku,sinderalla arkadaşlar kilonuzu bildirirseniz listeyi düzelteceğim.
gelellim bu haftanın kurallarına;
1:)cuma günleri kilo bildirimi yapılacak ,cuma yapamayanlar bir gün önceden belirtecek.
2:)kilo bildirimi yapmayanlar diskalifiye olacaklardır.
3:)günlük menü sabah öğle akşam olmak üzere (bunda zorlama yok )belirtilecek,yorum yapılacaktır.
4:)bu hafta minumum 350 gr verilecek ,veremeyen arkadaşlara haftanın cezası olarak; 45 dakika yürüyüş
5:)haftalık kendi sporlarınıza ek olarak bugünden itibaren her gün 20 şer adet mekik çekilecek.hergün 20 ve katları olarak artırılacak.
6:)ve kendimin koyduğu kural.)pazartesi salı hariç yeni gelen arkadaşlar ,sonraki hafta listeye ekleneceklerdir.BİLGİLERİNİZE.......
kızlar ismini yazmadığım, kilosunu hatalı yazdığım arkadaşlar varsa lütfen hemen bildirsin
BU HAFTANIN BİRİNCİLERİNİ ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM.
AÇ KALMADAN GÜZEL KİLOLAR VERMENİZ DİLEĞİYLE ÇITIRLARRRRR
BU HAFTANIN DİŞLİ RAKİPLERİİİİİİİİ
bebisim09:79,6
nhr:79,5
triendy21:78,8
cleopatra:77,5
benefsecun:77,2
dilalayka:77
erginsena:75,7
mektup:75,1
shryvz:74,3
sudem34:74,2
asl35:73,9
arcak81:73
gül78:73
cenera:73
bluemoon26:73
narot:73
nilimben:72,2
handeor:72
sweetler:71,5
independent:71
bilge:71
mountainmist:70,8
ayşebahar:70,8
anna-maria:70,6
meloş85:70,5
green4:70
rahimefunda:63,5
bunun dışında
menekşe81,samyeli26,didemutku,sinderalla arkadaşlar kilonuzu bildirirseniz listeyi düzelteceğim.
gelellim bu haftanın kurallarına;
1:)cuma günleri kilo bildirimi yapılacak ,cuma yapamayanlar bir gün önceden belirtecek.
2:)kilo bildirimi yapmayanlar diskalifiye olacaklardır.
3:)günlük menü sabah öğle akşam olmak üzere (bunda zorlama yok )belirtilecek,yorum yapılacaktır.
4:)bu hafta minumum 350 gr verilecek ,veremeyen arkadaşlara haftanın cezası olarak; 45 dakika yürüyüş
5:)haftalık kendi sporlarınıza ek olarak bugünden itibaren her gün 20 şer adet mekik çekilecek.hergün 20 ve katları olarak artırılacak.
6:)ve kendimin koyduğu kural.)pazartesi salı hariç yeni gelen arkadaşlar ,sonraki hafta listeye ekleneceklerdir.BİLGİLERİNİZE.......
kızlar ismini yazmadığım, kilosunu hatalı yazdığım arkadaşlar varsa lütfen hemen bildirsin
BU HAFTANIN BİRİNCİLERİNİ ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM.
AÇ KALMADAN GÜZEL KİLOLAR VERMENİZ DİLEĞİYLE ÇITIRLARRRRR
bugün çok dengeli beslenmişsin hayatım çok beğendimmbu günkü menüm...
sabah Kahvaltım....
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ılık su
1 minnacık domates
1 salatalık
3 zeytin
kibrit kurusu kadar peynir
1 büyük fincan yeşil çay
ara
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu...
öğle
4-5 çatal brokoli..
2 kaşık yoğurt
1 diş sarımsak
toplamıı
yani 4-5 çatal brokoli salatası yedimm
tuz koymadım salataya :)
ara
1 avuç fındık ve kuş üzümü karışım... (toplam 1 avuç yani)
akşam
eşim kendine sucuklu yağsız tost yapmıştı
3 ısırık ondan aldım
yarım domates
yarım salatalık :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?