aslım bu hafta garanti geçersin beni ben kötüyüm şimdi ya indiğim kiloyu koruyamadımuffffff bu liste neee kendimi bulamadım kızlarr nekadar kalabalık olduk dimiii nilimmmm.... kurallara aynen uyuyorum canımm sonuçta sudemi geçmek varsa heleedeee
bugün çok dengeli beslenmişsin hayatım çok beğendimm
uffffff bu liste neee kendimi bulamadım kızlarr nekadar kalabalık olduk dimiii nilimmmm.... kurallara aynen uyuyorum canımm sonuçta sudemi geçmek varsa heleedeee
ellerine saglıkkk canımmm çokkk güzel olmuşşş çokkk kalabalıklaşmışşş ama ben yokummm unutuldum mu diskalifiyemi oldum acaba benim kilo 79 oldu bu aradaaBU HAFTANIN DİŞLİ RAKİPLERİİİİİİİİ
bebisim09:79,6
nhr:79,5
triendy21:78,8
cleopatra:77,5
benefsecun:77,2
dilalayka:77
erginsena:75,7
mektup:75,1
shryvz:74,3
sudem34:74,2
asl35:73,9
arcak81:73
gül78:73
cenera:73
bluemoon26:73
narot:73
nilimben:72,2
handeor:72
sweetler:71,5
independent:71
bilge:71
mountainmist:70,8
ayşebahar:70,8
anna-maria:70,6
meloş85:70,5
green4:70
rahimefunda:63,5
bunun dışında
menekşe81,samyeli26,didemutku,sinderalla arkadaşlar kilonuzu bildirirseniz listeyi düzelteceğim.
gelellim bu haftanın kurallarına;
1:)cuma günleri kilo bildirimi yapılacak ,cuma yapamayanlar bir gün önceden belirtecek.
2:)kilo bildirimi yapmayanlar diskalifiye olacaklardır.
3:)günlük menü sabah öğle akşam olmak üzere (bunda zorlama yok )belirtilecek,yorum yapılacaktır.
4:)bu hafta minumum 350 gr verilecek ,veremeyen arkadaşlara haftanın cezası olarak; 45 dakika yürüyüş
5:)haftalık kendi sporlarınıza ek olarak bugünden itibaren her gün 20 şer adet mekik çekilecek.hergün 20 ve katları olarak artırılacak.
6:)ve kendimin koyduğu kural.)pazartesi salı hariç yeni gelen arkadaşlar ,sonraki hafta listeye ekleneceklerdir.BİLGİLERİNİZE.......
kızlar ismini yazmadığım, kilosunu hatalı yazdığım arkadaşlar varsa lütfen hemen bildirsin
BU HAFTANIN BİRİNCİLERİNİ ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM.
AÇ KALMADAN GÜZEL KİLOLAR VERMENİZ DİLEĞİYLE ÇITIRLARRRRR
ellerine saglıkkk canımmm çokkk güzel olmuşşş çokkk kalabalıklaşmışşş ama ben yokummm unutuldum mu diskalifiyemi oldum acaba benim kilo 79 oldu bu aradaainiş degiş çıkıştaaaaaaaaaaaaa
afiyet olsun canımmm çok acıkırsam k-fleas gibi yulaf yada müsli gibi bişeler ve leblebi meyve gibi seyler yiyebilirsin bence havuşta iyi ben artık acıkınca havuç yiyorumbenim bugünkü menüm,
biraz geç kalktım sabahı ve öğleni bir arada çıkardım gibi birşey
akşam da mantar sote;1 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt
şimdi 1 bardak yeşil çayımı yudumluyorum ama
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇIMMMMMMMMMMMMM :18::18::18:
neden böle oldum bugün bilmiyorum :26::26:
canım da acayip tatlı istiyor.napıyım hatunlar ?
BU HAFTANIN DİŞLİ RAKİPLERİİİİİİİİ
bebisim09:79,6
nhr:79,5
ezgiilknur:79
triendy21:78,8
cleopatra:77,5
benefsecun:77,2
dilalayka:77
erginsena:75,7
mektup:75,1
shryvz:74,3
sudem34:74,2
asl35:73,9
arcak81:73
gül78:73
cenera:73
bluemoon26:73
narot:73
nilimben:72,2
handeor:72
sweetler:71,5
independent:71
bilge:71
mountainmist:70,8
ayşebahar:70,8
anna-maria:70,6
meloş85:70,5
green4:70
rahimefunda:63,5
bunun dışında
menekşe81,samyeli26,didemutku,sinderalla arkadaşlar kilonuzu bildirirseniz listeyi düzelteceğim.
gelellim bu haftanın kurallarına;
1:)cuma günleri kilo bildirimi yapılacak ,cuma yapamayanlar bir gün önceden belirtecek.
2:)kilo bildirimi yapmayanlar diskalifiye olacaklardır.
3:)günlük menü sabah öğle akşam olmak üzere (bunda zorlama yok )belirtilecek,yorum yapılacaktır.
4:)bu hafta minumum 350 gr verilecek ,veremeyen arkadaşlara haftanın cezası olarak; 45 dakika yürüyüş
5:)haftalık kendi sporlarınıza ek olarak bugünden itibaren her gün 20 şer adet mekik çekilecek.hergün 20 ve katları olarak artırılacak.
6:)ve kendimin koyduğu kural.)pazartesi salı hariç yeni gelen arkadaşlar ,sonraki hafta listeye ekleneceklerdir.BİLGİLERİNİZE.......
kızlar ismini yazmadığım, kilosunu hatalı yazdığım arkadaşlar varsa lütfen hemen bildirsin
BU HAFTANIN BİRİNCİLERİNİ ŞİMDİDEN MERAK EDİYORUM.
AÇ KALMADAN GÜZEL KİLOLAR VERMENİZ DİLEĞİYLE ÇITIRLARRRRR
benim bugünkü menüm,
biraz geç kalktım sabahı ve öğleni bir arada çıkardım gibi birşey
akşam da mantar sote;1 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt
şimdi 1 bardak yeşil çayımı yudumluyorum ama
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇIMMMMMMMMMMMMM :18::18::18:
neden böle oldum bugün bilmiyorum :26::26:
canım da acayip tatlı istiyor.napıyım hatunlar ?
bırakmam canım bu aralar ne olduysa depresyonda gibiyim fenayım onadan silkenedimde bugun iyiyiim 5 mil ve 100 mekik yani deidklerin yapıcak koçummmm:93::93:ezgim hoşgeldin kilonu bildirmedin canım bırakma bizi
bak daha da kalabalıklaştık hadi sende gel lütfennnnnnnnnn
=) herkesin tek bi rakibesi olucak die bi kural yoksa ben olabilirimmm =) ama herkesin 1 rakibesi oluosa geçen hafta bilgeyle rakibe olmuştukk =)
bırakmam canım bu aralar ne olduysa depresyonda gibiyim fenayım onadan silkenedimde bugun iyiyiim 5 mil ve 100 mekik yani deidklerin yapıcak koçummmm:93::93:
ben alışıktım 200 bile çekiyodum da ara vermiştim ama 2 gün önce çekebildim canımm 100 günlük çekicem ama cidden baya faydası oluyoo bıraktım gene geldiler amaofffffffffgünlük 100 mekik zor olur dedik o yüzden 20 den başlıyıp alıştıra alıştıra artırcaz canım
ama vücudun hazırsa neden olmasın
dayan tatlım ya da dayanamayacak kadar açsan git mutfağa küçük bi elma ye ama yemeye başlamadan önce elmaya bak ve de ki seni yiyince açlığım geçicek de minik minik ısırarak ye sonra da karnını acıktırmıosa sakız al ağzına mesela ben tüm gün sakız çiğneyerek duruyorum yoksa her tenefüs bişiler istio cnm :d
ben alışıktım 200 bile çekiyodum da ara vermiştim ama 2 gün önce çekebildim canımm 100 günlük çekicem ama cidden baya faydası oluyoo bıraktım gene geldiler amaofffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?