70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uffffff bu liste neee kendimi bulamadım kızlarr nekadar kalabalık olduk dimiii nilimmmm.... kurallara aynen uyuyorum canımm sonuçta sudemi geçmek varsa heleedeee
aslım bu hafta garanti geçersin beni ben kötüyüm şimdi ya indiğim kiloyu koruyamadım

uffffff bu liste neee kendimi bulamadım kızlarr nekadar kalabalık olduk dimiii nilimmmm.... kurallara aynen uyuyorum canımm sonuçta sudemi geçmek varsa heleedeee

canım en fazladan ,en düşüğe göre sıraladım listeyi öle bakın.
ya birde benim rakibim yok:2: arkadaşlar kendimize rakip seçelim.
benimle kim rakip olmak ister.kilomuz önemli değil öenmli olan ne kadar verdiğimiz
bekliyorum cevaplarınızı.
allaha bin şükür bugün çok iyiyim kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ayrıca

benim bugünkü menüm,
biraz geç kalktım sabahı ve öğleni bir arada çıkardım gibi birşey
akşam da mantar sote;1 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt
şimdi 1 bardak yeşil çayımı yudumluyorum ama

ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇIMMMMMMMMMMMMM :18::18::18:
neden böle oldum bugün bilmiyorum :26::26:
canım da acayip tatlı istiyor.napıyım hatunlar ?

ellerine saglıkkk canımmm çokkk güzel olmuşşş çokkk kalabalıklaşmışşş ama ben yokummm unutuldum mu diskalifiyemi oldum acaba benim kilo 79 oldu bu aradaainiş degiş çıkıştaaaaaaaaaaaaa

=) herkesin tek bi rakibesi olucak die bi kural yoksa ben olabilirimmm =) ama herkesin 1 rakibesi oluosa geçen hafta bilgeyle rakibe olmuştukk =)

afiyet olsun canımmm çok acıkırsam k-fleas gibi yulaf yada müsli gibi bişeler ve leblebi meyve gibi seyler yiyebilirsin bence havuşta iyi ben artık acıkınca havuç yiyorum

Son düzenleme:

ekledim EZGİİLKNUR cum

dayan tatlım ya da dayanamayacak kadar açsan git mutfağa küçük bi elma ye ama yemeye başlamadan önce elmaya bak ve de ki seni yiyince açlığım geçicek de minik minik ısırarak ye sonra da karnını acıktırmıosa sakız al ağzına mesela ben tüm gün sakız çiğneyerek duruyorum yoksa her tenefüs bişiler istio cnm

ezgim hoşgeldin kilonu bildirmedin canım bırakma bizi
bak daha da kalabalıklaştık hadi sende gel lütfennnnnnnnnn
bırakmam canım bu aralar ne olduysa depresyonda gibiyim fenayım onadan silkenedimde bugun iyiyiim 5 mil ve 100 mekik yani deidklerin yapıcak koçummmm:93::93:

bırakmam canım bu aralar ne olduysa depresyonda gibiyim fenayım onadan silkenedimde bugun iyiyiim 5 mil ve 100 mekik yani deidklerin yapıcak koçummmm:93::93:

günlük 100 mekik zor olur dedik o yüzden 20 den başlıyıp alıştıra alıştıra artırcaz canım
ama vücudun hazırsa neden olmasın

günlük 100 mekik zor olur dedik o yüzden 20 den başlıyıp alıştıra alıştıra artırcaz canım
ama vücudun hazırsa neden olmasın
ben alışıktım 200 bile çekiyodum da ara vermiştim ama 2 gün önce çekebildim canımm 100 günlük çekicem ama cidden baya faydası oluyoo bıraktım gene geldiler amaofffffffff

esmasultan 27 buyur canım sende katıl aramıza bak burda daha güzel zayıflıyorz.
boşver haftada 5 kiloluk sıkı diyetleri gel canım sennn

elma için yani meyva için daha bir saatim vardı ama şimdiden yiyecek gibiyim

ben alışıktım 200 bile çekiyodum da ara vermiştim ama 2 gün önce çekebildim canımm 100 günlük çekicem ama cidden baya faydası oluyoo bıraktım gene geldiler amaofffffffff

MAŞALLAH CANIM .EVET GERÇEKTEN ÇOK FARK EDİYOR.YARIM MEKİKMİ ÇEKİYORSUN
YOKSA MEKİK ALETİN FALANMI VAR TATLIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…