güle güle canımmmcanlarım çıkmak zorundayım .içeride harp oluyor
çocuklar birbirine girdi öptüm hepinizide
Canlarım çıkmak zorundayım .içeride harp oluyor
çocuklar birbirine girdi öptüm hepinizide
32 kişi olmuşuzekledim EZGİİLKNUR cum
canım hoşgeldin nelerelerdesin yafben alışıktım 200 bile çekiyodum da ara vermiştim ama 2 gün önce çekebildim canımm 100 günlük çekicem ama cidden baya faydası oluyoo bıraktım gene geldiler amaofffffffff
MAŞALLAH CANIMMM TOPİK BEREKETLENDİ HEP BÖYLE OLUR İNŞŞ HİÇ SORMACANIMMM YAVVV DEPRESYONDAYIMMM UNUTULDUMMM HEP YEMEK YEDİMMM GELMEYE YÜZÜM OLMADI GÖRDÜN DEMİ 79 OLDUMMMMMM32 kişi olmuşuz
canım hoşgeldin nelerelerdesin yaf
cleopatra canım sana ne diyim rumuzun çok uzun?
[1] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[2] Tarhana Çorbası 0.2 KASE 58
[3] Kısır 4 YEMEK KAŞIĞI 250
[4] Tepsi Börek 0.5 PORSİYON 210.5
[5] Aşure 0.5 PORSİYON 165
[6] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[7] Kayısı reçeli 1 GRAM 2.87
[8] Zeytin (yeşil) 2 GRAM 2.88
[9] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[10] Portakal Suyu 0.2 LİTRE 90
[11] Pekmez 1 YEMEK KAŞIĞI 64
Toplam : 1031.75 kal.
ay anam bavulunu topla kaç bana yavrumbu arada ben bi tane yağlama yedim ama çok az et kıyma koydum içine yağını süzerek ama lavaşın boyutu biraz büyük gibiydi o yüzden yağlamanın kalorisini böyle hesaplattım... annem kalan hamurla beyaz peynirle börek yapmış çiğ börek denen şey sanırım o da onunda yarısını yedim onu da ayrı ayrı hesaplattımm maksimum 400 kcal almışımdır yanında da zero cola içtim şimdide şekersiz çay içiyorum...
[1] Koyun-Kuzu Kıyma (yağlı) 30 GRAM 129.00
[2] Lavaş 1.25 ADET 125.00
[3] Çiğ Börek 0.5 ADET 80.00
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
senaaaaa bugün beni yorumlamadınn bak senin için meyve mi bilemm azalttım bugünn bu saatte daha toplam 2 porsiyon meyve yedşm ete ve ayrana ağırlık verdimmm nerdesinnn
ay anam bavulunu topla kaç bana yavrumo evde nasıl bi menü var öyle her akşam anne bomba şeyler yapıyor yakında patlatacak bizide valla senki kilo verebiliyosun ve hala obezite sınırına gelmediysen seni ayakta alkışlıyorum dayanmanında bi sınırı var yani
kuuzum ya gel hep. özletme kendini.ne olursan ol,yesen de gel,yemesen deMAŞALLAH CANIMMM TOPİK BEREKETLENDİ HEP BÖYLE OLUR İNŞŞ HİÇ SORMACANIMMM YAVVV DEPRESYONDAYIMMM UNUTULDUMMM HEP YEMEK YEDİMMM GELMEYE YÜZÜM OLMADI GÖRDÜN DEMİ 79 OLDUMMMMMM
AMA MAŞALLAH CANIMMM YAAA SENİ KUTLUYORUM SÜPER KİLO VERDİNNN
AYRİYETTENNN ÇOKK ÇOKTA GEÇMİŞ OLSUN HAASTAYKEN VERMİŞSİN BİRDAHA HASTA OLMASSIN AMA BU KADARDA VERİRSİN İNŞŞŞŞ
gelcem artık canımmm carem yokk bu kadar kiloyla gezememkuuzum ya gel hep. özletme kendini.ne olursan ol,yesen de gel,yemesen de
bende sanırım sudan verdim 3 günde hop geri geldi kilolar moralim çok bozuk benimde kaldır kadehi içelimama su içelim bu kadar kilonun üstüne anca gider
30 dakıka bisiklet çevirdim 110 kalori yakmısım
daha 20 mekik var nilimben dövmeden çekmem lazım:26::26::26:
canımmmm var ya çok haklısın ben 16 kilo verdim sonra az gevsettimm derkennn şimdi ipte yokkk kilo çokkk toparlanmaya çalışıyorum ama adepte olamıyorum inşşş artık sporlarımla deavm eddecegimmhemen pes etmeyin kızlar ben 15 yıldır pesetmedimkarşınızda sibel canla kilo verme konusunda kapışacak kadar deneyimli biri var
aslında sorun şu ipin ucunu kaçırdıkmı bidaha tutmaya üşeniyoruzhalbuki ip elinizde kaçtığı ilk anda hatanızı telafi ederseniz bişicik olmaz.ama üzerine aynı hatayı tekrarlarsanız telafisi güçleşir.yoksa kaçamaklar hayatımızda hep olcak olmaması mümkün değil sadece bunu en kısa zamanda telefi ederseniz sorunsuzca kilo almadan yaşamınıza devam edersiniz
ah bu kızda ne güzel konuşuyo diceksiniztabi kelin ilaçı olsa kendi kafasına sürerdi misali hataların nedenini bilip her seferinde hata yapmaktan kendini alamıyo insanoğlu işte
gayet vitaminli gayet sağlıklı besleyici ve kararında bi menü olmuş güzelim.bu seyirde gitmeye gayret göster
hayat felsefemiz yok anam sorun ocanımmmm var ya çok haklısın ben 16 kilo verdim sonra az gevsettimm derkennn şimdi ipte yokkk kilo çokkk toparlanmaya çalışıyorum ama adepte olamıyorum inşşş artık sporlarımla deavm eddecegimm
canım benim senin vucudunun bunların hepsine ihtiyacı var öyle kaloriyi düşürme müşürme diye bişiyi sil kafandan.zaten 1200 kalori senin yaşın için zaten yeterince az.öğrenci olduğun için zaten tüm gün dışardasın farkında değilsin ama sürekli enerji harcıyosun sen biz gibi değilsin=) bu seyirde ama daha az kaloriyle gitmeye çalışıyımm bence mesela ekmeği biraz azaltıyım yağlama fln yemiyimmm gibisindentatlıları hallettim artık dayanabiliyorum ama lavaş yedim sonra bi parça daha ya ona çok üzüldüm bi de 5 gr nutellada nerdeyse 30 kcal olur mu ya atmak istiyorum kendimi şu arkadaki pencereden :'(
hayat felsefemiz yok anam sorun oye kürküm ye insan gibi düzenli ye işte aç gözlülük yapma ama yok illa tıkabasa dolduracaz mideyi. göz dediğin bi avucunu doldurmaz ama maşallah hiç doymayan dolmayan bi organ
hemen rehavete kapılıyoruz.kesin çok vermişizdir diye tartıya çıkıyoz vermeyince bi hayal kırıklığı sinir bozukluğu kilo verincede mutluluktan duygularımı paylaşmak için hemen besin maddeleriyle kaynaşıma geçiyoruz
evet canımmm ama iste bi baslayınca bırakmıcan hedefe ulasana kadar yokk ama bi biraz verince sanki hepsini verdik gibi hopppp geri başa yanlışşş ama iste
hemen rehavete kapılıyoruz.kesin çok vermişizdir diye tartıya çıkıyoz vermeyince bi hayal kırıklığı sinir bozukluğu kilo verincede mutluluktan duygularımı paylaşmak için hemen besin maddeleriyle kaynaşıma geçiyoruzbu sefer hatta herzamanki gibi kararlıyım bidaha geri almıcam diye bakalım birlikte görcez bunu gerçekleştirip gerçekleştiremiyeceğimizi
afiyet olsun canımmm çok acıkırsam k-fleas gibi yulaf yada müsli gibi bişeler ve leblebi meyve gibi seyler yiyebilirsin bence havuşta iyi ben artık acıkınca havuç yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?