zaten oyleyiz canım başkasına güzel motivasyon sağlıyoruz.oyüzden zaten burdayız heerkes biribirini motive ediyohemen pes etmeyin kızlar ben 15 yıldır pesetmedimkarşınızda sibel canla kilo verme konusunda kapışacak kadar deneyimli biri var
aslında sorun şu ipin ucunu kaçırdıkmı bidaha tutmaya üşeniyoruzhalbuki ip elinizde kaçtığı ilk anda hatanızı telafi ederseniz bişicik olmaz.ama üzerine aynı hatayı tekrarlarsanız telafisi güçleşir.yoksa kaçamaklar hayatımızda hep olcak olmaması mümkün değil sadece bunu en kısa zamanda telefi ederseniz sorunsuzca kilo almadan yaşamınıza devam edersiniz
ah bu kızda ne güzel konuşuyo diceksiniztabi kelin ilaçı olsa kendi kafasına sürerdi misali hataların nedenini bilip her seferinde hata yapmaktan kendini alamıyo insanoğlu işte
saol canım bilgilendirdigin için dikkate alcam bu önerini zayıflıcaz diye kilo almayayım dimicanım havuçta çok şeker var haberin olsun.bide seni bilmem ama beni çabuk acıktırıyo.
niye kimse konuşmuyoya neden bu 70 likler böyle sessizbazı diyetlerde çok aç hissettiğinizde 1 küçük havuç yiyin diye önermişler shryvz.kimine görede yasaklıların başında bunu artık insan kendini tanıyarak keşfedecek ancak.sana yararlımı zararlımı ama sonuçta sebze nekadar zararı olabilirki
söle gülüm konuşalımniye kimse konuşmuyoya neden bu 70 likler böyle sessizbazı diyetlerde çok aç hissettiğinizde 1 küçük havuç yiyin diye önermişler shryvz.kimine görede yasaklıların başında bunu artık insan kendini tanıyarak keşfedecek ancak.sana yararlımı zararlımı ama sonuçta sebze nekadar zararı olabilirki
canım peki süte faydası oldu mu sende :44::44::44::44::44:canım ben kendimden biliyorum emzirirken süt yapıyo diye yedim de bayağı bi yemişim.bi de yedikten sonra midem bulanıyo kendimi çok aç hissediyorum.ama çok şeker olduğunu biliyorum.tabi herşey ölçülü olursa sorun yok bencee.
sorun zaten bu ölçü olayıyacanım ben kendimden biliyorum emzirirken süt yapıyo diye yedim de bayağı bi yemişim.bi de yedikten sonra midem bulanıyo kendimi çok aç hissediyorum.ama çok şeker olduğunu biliyorum.tabi herşey ölçülü olursa sorun yok bencee.
Aslıcım menün çoook güzel hatta çorba bile ekleyebilirsin cnm tmm olur 1 tane meyva yiyebilirsinkızlarr buda öğlen yemeğim
[9] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[10] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59
[11] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
senacımmm yorumlarını alıyım efemmmmdaha meyve yemedim ama şekerim düşüyo gibi üşüyorum ben yaaa arada yerim artık 1 dene
ben varım cnmarkadaşlar aranızda tiroit hastası olan varmı varsa nasıl diyet yapıyorsunuz biliyorsunuz tiroit hastaları herşeyi yiyemiyor
ooo ekmek poça kıymalı pide abur cubur sana bi yuhhh desem ayıp olurmuslmm kızlar ayyy dün giremedim ne çok konuşmuşsnuz öööleee oku oku oku bitiremedim.heralde 300 gr vermişimdirinş hepiniz iyisinizdir.hasta olanlara acil şifalar diliyorum.veeee bu gün itibariyle 72 kilo olduğumu açıklamak istiyorum .regl dönemi bitince birden gitti kilo.çokk sevinidm ve bu gün biraz kaçırdım sanırım neyse akşam brokali ve çorba ile telafi ederim yarın da çok güzel bi liste ile devam edrim inş.
senacım yaaa cumartesi meyve muhabbetinde çıkmak zorunda kalım.canım ben tam bi meyve çılgınıyım.yemediğim gün çıldırıyorum.hatta o gün yemedim yattım eşim hayırdır meyve yemedin bu gün hastamısın dedi :) ama tabiki dikkat etmeye çalışıyorum artık.hiç olmazsa meyveleri yarım tüketiyorum.aslında meyvemi asla paylaşmam ama artık eşime yarısını veriyorumm
pazar menü giremedim çok yoğundum.bugün:
sabah:
bir bardak meyve suyu :))
yarım peynirli yumurta
2 zeytin
yarım dilim ekmek
ara:
bişey bulamadığım için puaça (biliyorum çokk kötü)
öğle:
yarımdan az kıymalı pide
ara:
4 bardak şekersiz çay
biraz abur cubur (kilo verdimya)
akşam:
bi kase çorba
3 dal brokoli
boll su
yağlama yemicem demiştim ama yemişsin e dürümde yemişsin ekmekte varçok ortak noktamız varrr anneme de şu an oes dedirttim ztn dün revani fln yemeyince onlar yerken bi de hiçbişi yemedim saat 12.30 da sıcak limonlu su içip yattım meyve bile yemedim 1 tane daha inş bozmazsın tatlımmmm inş hiçbirimiz bozmayızz
tebrikler cnm güne güzel bi haberle başlamışsınn :)
senacım ehliyet olayında başarılar bak bugün beni çok çok takdir etceksinnn =) bu arada meajların hepsini okuyamadım henüz ne kadar hızlı gitmişsiniz öyle oku oku bitireemedim sonra dedim bişi yazıyım kendimi belli ediyim azar azar devam ediyim okumaya sonrasında
bu arada bugün kü menüm:
07.30 1 domates 14 kcal 1 kbrt kutusu peynir yaklaşık 1 dilim ekmek şekersiz çay
10.00 1 elma
13.00 70-80 gr tavuk (dürümün içindekileri tabağa aldırdım),salata yağsız, turşu 4-5 dilim,1/2 domates,200 ml sütaş ayran
15.45 1 elma, 200 ml sütaş ayran
16.30 1 tane ızgara köfte,1 bardak zero cola,yaklaşık 1 dilim ekmek,3-4 küçük dilim domates
akşama yağlama var ama yemeyi planlamıyorum 1 tane fln yerim anca çünkü adı üstünde 'YAĞlama'buraya kadar da toplam kcal :
[1] Domates 1 ADET 14.00
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
[3] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[4] Elma 1 ADET 60.00
[5] Sütaş Tam Yağlı Ayran 0.2 LİTRE 82.00
[6] Tavuk 80 GRAM 172.00
[9] Domates 0.5 ADET 7.00
[10] Turşu 20 GRAM 2.00
[11] Elma 1 ADET 60.00
[12] Sütaş Tam Yağlı Ayran 0.2 LİTRE 82.00
[13] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 1 adet 60.00
[14] Lavaş 0.3 ADET 30.00
[15] Domates 0.5 ADET 7.00
Toplam : 691.00kal.
salata yağsız ve tuzsuzdu onu hesaplatmadım
nasıll?
sen ye yaqlamaları ondan sonrada yanında zero içtim debu arada ben bi tane yağlama yedim ama çok az et kıyma koydum içine yağını süzerek ama lavaşın boyutu biraz büyük gibiydi o yüzden yağlamanın kalorisini böyle hesaplattım... annem kalan hamurla beyaz peynirle börek yapmış çiğ börek denen şey sanırım o da onunda yarısını yedim onu da ayrı ayrı hesaplattımm maksimum 400 kcal almışımdır yanında da zero cola içtim şimdide şekersiz çay içiyorum...
[1] Koyun-Kuzu Kıyma (yağlı) 30 GRAM 129.00
[2] Lavaş 1.25 ADET 125.00
[3] Çiğ Börek 0.5 ADET 80.00
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
senaaaaa bugün beni yorumlamadınn bak senin için meyve mi bilemm azalttım bugünn bu saatte daha toplam 2 porsiyon meyve yedşm ete ve ayrana ağırlık verdimmm nerdesinnn
canım öğlende pek bişey yememişsin öqle ve akşam menülerine çorba sebze veya et yemeği koymalısın ..bu günkü menüm...
sabah Kahvaltım....
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak ılık su
1 minnacık domates
1 salatalık
3 zeytin
kibrit kurusu kadar peynir
1 büyük fincan yeşil çay
ara
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu...
öğle
4-5 çatal brokoli..
2 kaşık yoğurt
1 diş sarımsak
toplamıı
yani 4-5 çatal brokoli salatası yedimm
tuz koymadım salataya :)
ara
1 avuç fındık ve kuş üzümü karışım... (toplam 1 avuç yani)
akşam
eşim kendine sucuklu yağsız tost yapmıştı
3 ısırık ondan aldım
yarım domates
yarım salatalık :125:
:94::94::94:NİL ben varım ya sana rakip ne diye sitede yana yakıla rakip arıyorsuncanım en fazladan ,en düşüğe göre sıraladım listeyi öle bakın.
ya birde benim rakibim yok:2: arkadaşlar kendimize rakip seçelim.
benimle kim rakip olmak ister.kilomuz önemli değil öenmli olan ne kadar verdiğimiz
bekliyorum cevaplarınızı.
allaha bin şükür bugün çok iyiyim kızlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ayrıca
önce çorba içeceksin canım çorbaabenim bugünkü menüm,
biraz geç kalktım sabahı ve öğleni bir arada çıkardım gibi birşey
akşam da mantar sote;1 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt
şimdi 1 bardak yeşil çayımı yudumluyorum ama
ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇIMMMMMMMMMMMMM :18::18::18:
neden böle oldum bugün bilmiyorum :26::26:
canım da acayip tatlı istiyor.napıyım hatunlar ?
dediğime geldin yani ben demiştim günlük çekelim diye pardon çeksinler diyegünlük 100 mekik zor olur dedik o yüzden 20 den başlıyıp alıştıra alıştıra artırcaz canım
ama vücudun hazırsa neden olmasın
fıstık noluyoo istediğin kiloya indinde kutlamamı yapıyosun ne bu liste32 kişi olmuşuz
canım hoşgeldin nelerelerdesin yaf
cleopatra canım sana ne diyim rumuzun çok uzun?
[1] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[2] Tarhana Çorbası 0.2 KASE 58
[3] Kısır 4 YEMEK KAŞIĞI 250
[4] Tepsi Börek 0.5 PORSİYON 210.5
[5] Aşure 0.5 PORSİYON 165
[6] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[7] Kayısı reçeli 1 GRAM 2.87
[8] Zeytin (yeşil) 2 GRAM 2.88
[9] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[10] Portakal Suyu 0.2 LİTRE 90
[11] Pekmez 1 YEMEK KAŞIĞI 64
Toplam : 1031.75 kal.
bide nasıl diye soruyo yaadaha revani ve kurupasta var... ağzımı sürmedim... ama böyle çay kaşığının ucuyla nutella aldım ağzıma minicikkte bi elma yedimm bugünkü toplam listem..
[1] Domates 1 ADET 14.00
[2] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
[4] Elma 1 ADET 60.00
[5] Tavuk 80 GRAM 172.00
[6] Sütaş Tam Yağlı Ayran 0.2 LİTRE 82.00
[7] Domates 1 ADET 14.00
[8] Turşu 50 GRAM 5.00
[9] Elma 1 ADET 60.00
[10] Sütaş Tam Yağlı Ayran 0.2 LİTRE 82.00
[11] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120.00
[12] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[13] undefined 0.5 undefined NaN
[14] Lavaş 1.5 ADET 150.00
[15] Çiğ Börek 0.5 ADET 80.00
[16] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.50
[17] Elma 0.5 ADET 30.00
[18] Nutella 5 GRAM 27.00
[19] Koyun-Kuzu Kıyma (yağlı) 30 GRAM 129.00
toplam: 1267,5 kcal
nasıl sizce? şu anda da yeşil çay içiyorum...
canım peki süte faydası oldu mu sende :44::44::44::44::44:
tşkler bende yesem iyi olcak abartmadan yiyeyim barievet gerçekten artırdı sütümü malum şekerden heralde:26:
söle gülüm konuşalım
sena geldi şenlendirir şimdi ortalığı
hahacanım benim senin vucudunun bunların hepsine ihtiyacı var öyle kaloriyi düşürme müşürme diye bişiyi sil kafandan.zaten 1200 kalori senin yaşın için zaten yeterince az.öğrenci olduğun için zaten tüm gün dışardasın farkında değilsin ama sürekli enerji harcıyosun sen biz gibi değilsinburda ablaların annelerin yaşında insanlarız bize ayak uydurmaya çalışma sakın ama annenede hiç uydurma
evdekilere bunu okutmam gereksorun zaten bu ölçü olayıyamesela doktorlar bi öğünde yediğiniz şeylerin hacmi yalan olmasın 1 yada 2 portakal büyüklüğünü geçmesin diyor.tam emin değilim ama 1 miydi 2 miydi ölçü.sonuç olarak normal şartlarda 2 dilim ekmek bi normal yemek tabağı yemeği yediğimizde bu hacmi sağlamış oluyoruz.fakat türk usulü beslenmede öyle tek tabak tek yemek olayı çok az evde var dolayısıyla o 2 portakal 1 karpuz büyüklüğünü buluyor 1 öğünde e yani bu durumda gelsin kilolar
Aslıcım menün çoook güzel hatta çorba bile ekleyebilirsin cnm tmm olur 1 tane meyva yiyebilirsinmenülerini çok güzel düzene koydun cnm bu işş bu kadarr
ben varım cnmtroitlerim hiç çalışmıyormuş hergün aç karnına ilaç içiyorum onun dışında özel bişey yapmıyorum
ooo ekmek poça kıymalı pide abur cubur sana bi yuhhh desem ayıp olurmu
yağlama yemicem demiştim ama yemişsin e dürümde yemişsin ekmekte var
sen ye yaqlamaları ondan sonrada yanında zero içtim de
çiğ börekte yenmiş
canım öğlende pek bişey yememişsin öqle ve akşam menülerine çorba sebze veya et yemeği koymalısın ..
:94::94::94:NİL ben varım ya sana rakip ne diye sitede yana yakıla rakip arıyorsunben sana yetipte artarım bilee
önce çorba içeceksin canım çorbaacanın tatlı istediyse at sütün içine 1 çubuk tarçın otur iç yok sana meyva falan
dediğime geldin yani ben demiştim günlük çekelim diye pardon çeksinler diye
fıstık noluyoo istediğin kiloya indinde kutlamamı yapıyosun ne bu liste
bide nasıl diye soruyo yaayemediği kalmamış şöyle söyliyim hayatım kilo almak için çok süper bir menü aynen devam
canımmm geldim cnm asıl şenlik bnm menümde
Senanın menüsü
kahvaltı
iki dilim kepek ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost
1 çay kaşıqı bal
yeşilçay
ara
1 bardak süt
öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 dalyan köfte
1 bardak ayran
havuç salatası
ara
1 mandalina
akşam
kursa gittim gelince yeşilçay içip yatacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadı kurs dönüşü eşimle olıvıuma gittik veee menümde bir değişiklik oldu ama küçücüüüük bir değişiklik
1 lahmacun
1 künefe hemde hepsini yediiimmmm:84::84::84:
SENA menün berbattttyarın tartıda bayılıp kalma evde seni ayıltacak kimsede yok ne bakıyorsun eşinin dediklerine yemeseneee:84: cuma günü fazla çıkarsan sorarım ben sanaaa
aynen katılıyorum arkadaşım benimki karpuzu da geçiyodu düşün artık ama nasılsa kilo almıyodum koruyodum tabi bunca koşuşturmaca olursaasorun zaten bu ölçü olayıyamesela doktorlar bi öğünde yediğiniz şeylerin hacmi yalan olmasın 1 yada 2 portakal büyüklüğünü geçmesin diyor.tam emin değilim ama 1 miydi 2 miydi ölçü.sonuç olarak normal şartlarda 2 dilim ekmek bi normal yemek tabağı yemeği yediğimizde bu hacmi sağlamış oluyoruz.fakat türk usulü beslenmede öyle tek tabak tek yemek olayı çok az evde var dolayısıyla o 2 portakal 1 karpuz büyüklüğünü buluyor 1 öğünde e yani bu durumda gelsin kilolar
ooo ekmek poça kıymalı pide abur cubur sana bi yuhhh desem ayıp olurmu
hahaannemi kilo almak isteyenler topiğine mod yapmak lazım aslındaa
evdekilere bunu okutmam gerekbir oturdumu her biri hepimizin toplam GÖBEK hacmi kadar yio nerdeyse
ama hepsinden çok çok çok az yedim ya öyle 1 er porsiyon yesem 2000 kcal ı çoktan geçmiştim tadımlık yedimm hepsinden:18: :18:
16 yaşında olması daha önemli bence diyet yapmak demek vitaminlerden yoksun olmak deqildir fazla kilolarını sağlıklı bir şekilde verip çıtır olacak ve korumaya geçecek ama pastayla börekle değil sebze meyve et ve süt ürünleriyle zaten bunlar onun gelişmesine yardımcı unlu gıdalar deqil..ya sena sen niye benim yavrucuma (independent) bukadar yükleniyon ya o bizle birmi 16 yaşında gelişme çağındaki bi fidancık ohem onun sucu yok o anası yokmu esas git onun kulağını çek.kız dayanmış bukadar daha ne yapsın
ya sena sen niye benim yavrucuma (independent) bukadar yükleniyon ya o bizle birmi 16 yaşında gelişme çağındaki bi fidancık ohem onun sucu yok o anası yokmu esas git onun kulağını çek.kız dayanmış bukadar daha ne yapsın
ah o anası yokmu iştecanımıniçi ben size diyorum kalori hesabı yapmayın diye kaloriniz sınırın altında bile olsa ogün pasta börek pilav makarna yediyeseniz kilo veremezsiniz karbonhidratları hesaplarsanız kilo verirsiniz bunu bir anlayalım nolur
16 yaşında olması daha önemli bence diyet yapmak demek vitaminlerden yoksun olmak deqildir fazla kilolarını sağlıklı bir şekilde verip çıtır olacak ve korumaya geçecek ama pastayla börekle değil sebze meyve et ve süt ürünleriyle zaten bunlar onun gelişmesine yardımcı unlu gıdalar deqil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?