artılarım : bugün gözümün önünde pizza yendi YEMEDİM
yağlamalar hüpletildi 1 TANE YEDİM
dün gece revaniler yendi YEMEDİM
okulda sınav öncesi intense yendi YEMEDİM
çiğ börek yendi 1/2 YEDİM
kurupasta mutfakta AĞZIMA SÜRMEDİM
acıyın bana bu evde ne kadar zor diyet yapmak yaaaaaa:84::84::84::84::84:
tebrikler hep böyle sorunsuz devam edersin inşallahDiete başlayalı 10 gün oldu 79.6 kilodan 77.8 kiloya indim:) Herkese sağlıklı zayıflamalar
e buda iyiymişhihhhhh künefe miiiibugün benden aşağı kalır yokmuş yani tatlım seninde dur hemen künefenin kalorisine bakıyım... 562!!!!!! :S :S ben sana diiim bu haftanın da sonunculuğunda birlikteyiz bence... ben yağlama sen künefe ohhh valla amacımız 80 olmak sanırımmm :S silkenelim ve kendimize gelelimmmmm ben ztn artık akşam eve gelirken karnımı doyurup gelcem mutfağa girmicemm bizde de revani var hemde kaymaklı ama ağzımı sürmüyorum 2 gündür tabi yağlama çiğ börek börek derken bi de onu yesemmmm cuma günü ölürüm bennn :S
şaka bir yanada arkadaşlar kilo verdiğimizi görmek inanılmaz motive ediyor bizleri sehercim sakın bozma bitanem tam gaz devammaynen katılıyorum arkadaşım benimki karpuzu da geçiyodu düşün artık ama nasılsa kilo almıyodum koruyodum tabi bunca koşuşturmaca olursaa
ne istiyorum biliyomusun senacım hamur işlerinden çokk tiksinmek amaa olmuyooooorrr
sen inş yarınki menümü görben bu gazla giderim artık kilo verdimya
ohhh senacım afiyet olsuncanımmm geldim cnm asıl şenlik bnm menümde
Senanın menüsü
kahvaltı
iki dilim kepek ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost
1 çay kaşıqı bal
yeşilçay
ara
1 bardak süt
öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 dalyan köfte
1 bardak ayran
havuç salatası
ara
1 mandalina
akşam
kursa gittim gelince yeşilçay içip yatacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadı kurs dönüşü eşimle olıvıuma gittik veee menümde bir değişiklik oldu ama küçücüüüük bir değişiklik
1 lahmacun
1 künefe hemde hepsini yediiimmmm:84::84::84:
SENA menün berbattttyarın tartıda bayılıp kalma evde seni ayıltacak kimsede yok ne bakıyorsun eşinin dediklerine yemeseneee:84: cuma günü fazla çıkarsan sorarım ben sanaaa
açıklamalı olark anlatılmış görmüş olman lazım.denedindemi olmadı yoksa denemedinmi hiç.yapamadıysan söyle hazırlayıp linki atalım sanaya lütfen şu kilo cetveli nasıl yapılıyo biri yardım etsin offf
dün dediğim gibi yapcağın en akıllıca şey sevdiğin bikaç yemeğin yapmasını öğrenip kendi yemeğini kendin yapman canım.yoksa anneye kalırsan katı besinlerle yaşamaya devam edersiniyi geceler senaa ablacığımm hatta sanırsma bundan sonra hepinize abla demeliyimm çünkü benden küçük yok galibaa :S bu arada dünkü brokoli de anca 1 gün tüketilecek kadar azdı yani bi kez yedim ve bitti :S aslında bnm dünde yağlama hakkım vardı ama yememiştim sabahki faciayı dengeliyim diye :) bugün de bi tane yedim artık canım annem yarına ne yapcak bilmiyorum ama nöbeti varmış tüm gün bende spordan sonra gelcem karnımı doyurup gelsem die planlıyorum çünkü yemek yapıcak fırsatı olmadığından ya buzluktaki 4 lü pizzayı pişirir ya da gelirken simit-poğaça akşam yanına ya peynir domates yüklenir büyük ihtimalle kii ben intihar etmiş olurummm :S :S
açıklamalı olark anlatılmış görmüş olman lazım.denedindemi olmadı yoksa denemedinmi hiç.yapamadıysan söyle hazırlayıp linki atalım sana
kilonu boyunu posunu kütük mütük ne varsa ver bakalım bilgileri bi el atalım
ay kimsesikler yok ya .bak bu hafta zayıflarsam 60- 69 a giderim ha ona göreheyooooooooooooooooo
ben qeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napionnuss zayıf hatunlar
başlangıç kilon şimdiki kilon ve hedef kilon şeklinde söylersen daha ii olur1.68 boy 76.2 kilodayım
ay kimsesikler yok ya .bak bu hafta zayıflarsam 60- 69 a giderim ha ona göretehdit edim belki işe yarar
başlangıç kilon şimdiki kilon ve hedef kilon şeklinde söylersen daha ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?