70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ablaları görün yavrumun çilekeş hayatınıda az acıyın .çekmeyin bukadar kulağını

Diete başlayalı 10 gün oldu 79.6 kilodan 77.8 kiloya indim:) Herkese sağlıklı zayıflamalar
tebrikler hep böyle sorunsuz devam edersin inşallah

e buda iyiymiş tek başına sonuncu olmaktan iyidir gel bakiimm yamacımaa :94: yalnız bırakma beni kıss aşalardaa
şaka bir yanada arkadaşlar kilo verdiğimizi görmek inanılmaz motive ediyor bizleri sehercim sakın bozma bitanem tam gaz devamm

eşim şimdi oklavayla kovalıcak benii pc yi kapatma saati gelmiş saat uyku saatiymiş gidiyom kızlar sabah görüşürüz hepinizi çook öpüyorum tatlı sert takılıyorum hepinize sürçü lisan ettiysem affola perdele kapanıyor rüyalara dalma vakti:119: :79:

ohhh senacım afiyet olsunmenün çok güzel ama lahmacunmu künefe miiiolmamışşş.sonra 45 dk yürümek mi istiyosun bu hafta da.sonra nil açar ağzını yumar gözünü Allah ne verdiysee:18:

iyi geceler senaa ablacığımm hatta sanırsma bundan sonra hepinize abla demeliyimm çünkü benden küçük yok galibaa :S bu arada dünkü brokoli de anca 1 gün tüketilecek kadar azdı yani bi kez yedim ve bitti :S aslında bnm dünde yağlama hakkım vardı ama yememiştim sabahki faciayı dengeliyim diye :) bugün de bi tane yedim artık canım annem yarına ne yapcak bilmiyorum ama nöbeti varmış tüm gün bende spordan sonra gelcem karnımı doyurup gelsem die planlıyorum çünkü yemek yapıcak fırsatı olmadığından ya buzluktaki 4 lü pizzayı pişirir ya da gelirken simit-poğaça akşam yanına ya peynir domates yüklenir büyük ihtimalle kii ben intihar etmiş olurummm :S :S

dün dediğim gibi yapcağın en akıllıca şey sevdiğin bikaç yemeğin yapmasını öğrenip kendi yemeğini kendin yapman canım.yoksa anneye kalırsan katı besinlerle yaşamaya devam edersin

kilonu boyunu posunu kütük mütük ne varsa ver bakalım bilgileri bi el atalım

heyooooooooooooooooo
ben qeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
napionnuss zayıf hatunlar

ya işte ben o mutfağa aç girersem hele de spor sonrası bi açlıkla girersem yemek yapıcak halim kalmıo ne konursa önüme yiorum artık spor sonrası tutamıyorum yani gene çıkardı bu saatte kaymaklı revani yiolar yaa ölecemmmmm form çayımı alıp kaçtım mutfaktannnn :84::84::84::84:

ay kimsesikler yok ya .bak bu hafta zayıflarsam 60- 69 a giderim ha ona göre tehdit edim belki işe yarar

sakın zayıflim deme kal böle sen çok qüzelsin canikom :128:
hem daha zayıflayıpta napcan
bi deri bi kemik aman boşver şekerim
:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…