70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

green4 napion canım uyuttun mu kocayı

biz tuhaf bi aileyiz anam .adam sabahlar yatağa girer ben kalkarım bugün 4 te kalktım ve uyumaya gittiğimdede uyumadım hiç ve bu saat oldu hala uyku yok gözümde ama bu seferde kociş erkenden benim uyku saatimde uyudu bu sefer ben seni 4 te kalkdırım dedim napim artık keyfini sürim az uzun zaman oldu bu saate pc başında olmayalı

benimkide şimdi uyudu
yarın izinli bütün qün evde olcak
oğluşum zaten 10da uyuyo onun saati düzenli hep
bende 1e kadar takılıorum en qeç sonra uyuyorum
malum oğluş qece kaldırıo su içmek için
sabahta oğluş ne zaman kalkarsa o zaman kalkıorum mecburen
bazen 8de kalıo bazen 11de belli olmuo benim küçük sıpanın işi

ben qeldiğimde başkalarıda vardı
ben qelince kaçtılar sanki
nere qittiniz yaff
ben qeçmişi okumayı pek sevmiorum
sena patron qeldi mi

ya green senin şu avatara baktıkca qülüom ben ya bittim ben ona
sen yokken bile ben qeçmişe qidip senin resmine bakıorum

o geldi gitti çoktan bi güzel günlük azarımı da işittimmm neysekkk ya bişi sorcam kızlar kilosu BMI si bana yakın olan ablalarımm ya kot bedeniniz kaç sizinn? bnm ki kiloma göre fazla sankimm biraz ya 32 benimmm =(

güzel bebişlerimizde aynı sayılır benimde ikinci bebeğim 6 ay 4 günlük tam bir ay var aralarında

aa evet
nisan annesisin sen
kızın mı var oğlun mu?
seninde benim qibi hamilelikten kalan kilolar malesef dimi
uff biran önce zayıflamam lazımm

aa evet
nisan annesisin sen
kızın mı var oğlun mu?
seninde benim qibi hamilelikten kalan kilolar malesef dimi
uff biran önce zayıflamam lazımm

yok ben temmuz un 13 ünde kızımı doğurdum oğlum var bide abi yaptık 1.5 yaşında oda

yok ben temmuz un 13 ünde kızımı doğurdum oğlum var bide abi yaptık 1.5 yaşında oda

hee maşallah :)
bende mayısın 25inde doğum yaptım canım
oğlum 1 aydır emmeyi bıraktı
ek qıdaya qeçince
bende şu 15 qündür diyete qirdim artık doğumdan kalan fazlalıkları vermem lazım
çok kilo aldım ben hamileliğimde ve sonrasında

maşallahh allah analı babalı büyütmek nasip etsin benimde var bebişim bende mart 23 te dogum yaptımmm tabi bide 4 yaşında kızım var onuda unutmamak lazımmm

birkaç qün öncesine kadar aynaya bakmak bile istemeyen ben
buqün nedense zırt bırt aynanın karşısına qeçip
acaba verdiğim şu 3 kilonun qözle qörülüp qörülmediğini inceledim
şu 3kilo bile beni çok fazla motive etii
çünkü bu zamana kadar hiç kilo problemi yaşamamıştm hayatımda
hep zayıftım çünkü...
taki hamile kalana kadar
ve hayatımda ilk defa rejim yapıyorum :26:

32 beden gayet ii yavrum.benimde hepsi 32 ama hepsini uzun zaman önce aldım ve hepsi farklı farklı model ve dokularda bu yüzden değişim gösterir aslında bedenini bi sayı olarak düşünme bence aynı boy ve kiloda bile olsan her insanın beden büyüklüğü farklı oluyor.senin yaşına göre beden kitle endeksi programları var.bel basen bilmem ne değerlerini falan giriyosun öyle inceliyor.öyle sayısal olarak değerlendirme kendini

pardon green seni cleoyla karıştırmışım
karışık daha ii gider mühim değil

maşallahh allah analı babalı büyütmek nasip etsin benimde var bebişim bende mart 23 te dogum yaptımmm tabi bide 4 yaşında kızım var onuda unutmamak lazımmm

amin saol canım :)
Allah sizinkileride bağışlasın
sizler benden büyüksünüz qaliba :26:

ayyyyyyy çok sevindim oldu sonunda çok çok çok tşkr ederim bitanem ohhh şükür nezamandır uğraşıyom yaaaaaaaaaaa
bende uğraşmıştım türkçe olmayınca ama baya ii anlatılmış ben sorunu linki kaydederken yaşamıştım sadece.güle güle kullan ben öyle kafama göre seçtim görselini

hep kilo problemim oldu ve halada var ve hep olcak biliyorum

valla ben ek gıdaya 4 aylıkken başladım üzgünüm ama napıyım doymuyodu ama emzirmeye davam ediyorum sonra mama veriyorum oğlumda 5 aylıkken mama vermiştim 6 aylık olunca memeden kestim doktor söylemişti kesmemi 3aylık hamileydim çünkü ozaman süt dokanır demişti çok üzüldüm ama maşallah mamalar yaradı kuzu gibi maşallah herşeyi süper ilerliyor akıllı bıdık herşeyide biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…