green4 napion canım uyuttun mu kocayı
ilk kilom 79du 3 hafta önce
biz tuhaf bi aileyiz anam .adam sabahlar yatağa girer ben kalkarımbugün 4 te kalktım ve uyumaya gittiğimdede uyumadım hiç ve bu saat oldu hala uyku yok gözümde ama bu seferde kociş erkenden benim uyku saatimde uyudu bu sefer ben seni 4 te kalkdırım dedim napim artık keyfini sürim az uzun zaman oldu bu saate pc başında olmayalı
hemen hemen seninle vücut ve kilo ölçülerimiz aynı sayılır canım
bende 1.67 boyundayım
kilom qeçen hafta 79 du
şimdi 77
güzel bebişlerimizde aynı sayılır benimde ikinci bebeğim 6 ay 4 günlük tam bir ay var aralarında
aa evet
nisan annesisin sen
kızın mı var oğlun mu?
seninde benim qibi hamilelikten kalan kilolar malesef dimi
uff biran önce zayıflamam lazımm
çok beklettim kusura bakma net bağlantım kesildibaşlangıç kilom 79 şimdiki 76.2 hedef kilo 60
yok ben temmuz un 13 ünde kızımı doğurdum oğlum var bide abi yaptık 1.5 yaşında oda
yok ben temmuz un 13 ünde kızımı doğurdum oğlum var bide abi yaptık 1.5 yaşında oda
maşallahh allah analı babalı büyütmek nasip etsin benimde var bebişim bende mart 23 te dogum yaptımmm tabi bide 4 yaşında kızım var onuda unutmamak lazımmmhee maşallah :)
bende mayısın 25inde doğum yaptım canım
oğlum 1 aydır emmeyi bıraktı
ek qıdaya qeçince
bende şu 15 qündür diyete qirdim artık doğumdan kalan fazlalıkları vermem lazım
çok kilo aldım ben hamileliğimde ve sonrasında
çok beklettim kusura bakma net bağlantım kesildi
ama hallettim
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/w17vET2/weight.png bu linki imza bilgilerine ekliceksin kontrol panelinden.
32 beden gayet ii yavrum.benimde hepsi 32 ama hepsini uzun zaman önce aldım ve hepsi farklı farklı model ve dokularda bu yüzden değişim gösteriro geldi gitti çoktanbi güzel günlük azarımı da işittimmm neysekkk ya bişi sorcam kızlar kilosu BMI si bana yakın olan ablalarımm ya kot bedeniniz kaç sizinn? bnm ki kiloma göre fazla sankimm biraz ya 32 benimmm =(
karışık daha ii gider mühim değilpardon green seni cleoyla karıştırmışım
maşallahh allah analı babalı büyütmek nasip etsin benimde var bebişim bende mart 23 te dogum yaptımmm tabi bide 4 yaşında kızım var onuda unutmamak lazımmm
bende uğraşmıştım türkçe olmayınca ama baya ii anlatılmış ben sorunu linki kaydederken yaşamıştım sadece.güle güle kullan ben öyle kafama göre seçtim görseliniayyyyyyy çok sevindim oldu sonunda çok çok çok tşkr ederim bitanem ohhh şükür nezamandır uğraşıyom yaaaaaaaaaaa
hep kilo problemim oldu ve halada var ve hep olcak biliyorumbirkaç qün öncesine kadar aynaya bakmak bile istemeyen ben
buqün nedense zırt bırt aynanın karşısına qeçip
acaba verdiğim şu 3 kilonun qözle qörülüp qörülmediğini inceledim
şu 3kilo bile beni çok fazla motive etii
çünkü bu zamana kadar hiç kilo problemi yaşamamıştm hayatımda
hep zayıftım çünkü...
taki hamile kalana kadar
ve hayatımda ilk defa rejim yapıyorum :26:
hee maşallah :)
bende mayısın 25inde doğum yaptım canım
oğlum 1 aydır emmeyi bıraktı
ek qıdaya qeçince
bende şu 15 qündür diyete qirdim artık doğumdan kalan fazlalıkları vermem lazım
çok kilo aldım ben hamileliğimde ve sonrasında
aminn canım tşkler senin yaş kaç ben 23 yaşındayım canımmamin saol canım :)
Allah sizinkileride bağışlasın
sizler benden büyüksünüz qaliba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?