hmm iyi o zaman ya ne biliyim ben en çok bacaklarımdan rahatsızım da belimde göbeğimde belli bi çıkkınlık yok ama bacaklarımın maşallahı var yani tosun gibilerr
canım kocam hiç bişey yememişsin diyo sende kutlama dıyon ben açım yedıklerımle gercektenmı yedıklerım çokmu?Aslıcım menün çoook güzel hatta çorba bile ekleyebilirsin cnm tmm olur 1 tane meyva yiyebilirsinmenülerini çok güzel düzene koydun cnm bu işş bu kadarr
ben varım cnmtroitlerim hiç çalışmıyormuş hergün aç karnına ilaç içiyorum onun dışında özel bişey yapmıyorum
ooo ekmek poça kıymalı pide abur cubur sana bi yuhhh desem ayıp olurmu
yağlama yemicem demiştim ama yemişsin e dürümde yemişsin ekmekte var
sen ye yaqlamaları ondan sonrada yanında zero içtim de
çiğ börekte yenmiş
canım öğlende pek bişey yememişsin öqle ve akşam menülerine çorba sebze veya et yemeği koymalısın ..
:94::94::94:NİL ben varım ya sana rakip ne diye sitede yana yakıla rakip arıyorsunben sana yetipte artarım bilee
önce çorba içeceksin canım çorbaacanın tatlı istediyse at sütün içine 1 çubuk tarçın otur iç yok sana meyva falan
dediğime geldin yani ben demiştim günlük çekelim diye pardon çeksinler diye
fıstık noluyoo istediğin kiloya indinde kutlamamı yapıyosun ne bu liste
bide nasıl diye soruyo yaayemediği kalmamış şöyle söyliyim hayatım kilo almak için çok süper bir menü aynen devam
sen de tutamadın haacanımmm geldim cnm asıl şenlik bnm menümde
Senanın menüsü
kahvaltı
iki dilim kepek ekmeğiyle yapılmış kaşarlı tost
1 çay kaşıqı bal
yeşilçay
ara
1 bardak süt
öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 dalyan köfte
1 bardak ayran
havuç salatası
ara
1 mandalina
akşam
kursa gittim gelince yeşilçay içip yatacaktım ama evdeki hesap çarşıya uymadı kurs dönüşü eşimle olıvıuma gittik veee menümde bir değişiklik oldu ama küçücüüüük bir değişiklik
1 lahmacun
1 künefe hemde hepsini yediiimmmm:84::84::84:
SENA menün berbattttyarın tartıda bayılıp kalma evde seni ayıltacak kimsede yok ne bakıyorsun eşinin dediklerine yemeseneee:84: cuma günü fazla çıkarsan sorarım ben sanaaa
nasıl canım ya ne yersek yıyelım ılla karbanhıdrat değerine mi bakıcaz kb diyeti yapmadan zayıflamanın yolu yok mu?yoksan daha hızlı zayıflmanın yolu mu kb diyeti?bana akıl ver ya şaşkınım iyicecanımıniçi ben size diyorum kalori hesabı yapmayın diye kaloriniz sınırın altında bile olsa ogün pasta börek pilav makarna yediyeseniz kilo veremezsiniz karbonhidratları hesaplarsanız kilo verirsiniz bunu bir anlayalım nolur
16 yaşında olması daha önemli bence diyet yapmak demek vitaminlerden yoksun olmak deqildir fazla kilolarını sağlıklı bir şekilde verip çıtır olacak ve korumaya geçecek ama pastayla börekle değil sebze meyve et ve süt ürünleriyle zaten bunlar onun gelişmesine yardımcı unlu gıdalar deqil..
ay ben olsam asla dayanamazdım hepsınden yerdım ben gözumun onunde yıyecekler olmadıgı ıcın dıyet yapıyom olsa zater yapmam ki:26::26::26:
artılarım : bugün gözümün önünde pizza yendi YEMEDİM
yağlamalar hüpletildi 1 TANE YEDİM
dün gece revaniler yendi YEMEDİM
okulda sınav öncesi intense yendi YEMEDİM
çiğ börek yendi 1/2 YEDİM
kurupasta mutfakta AĞZIMA SÜRMEDİM
acıyın bana bu evde ne kadar zor diyet yapmak yaaaaaa:84::84::84::84::84:
git bakem bekletme kociş kızmasıne buda iyiymiştek başına sonuncu olmaktan iyidir gel bakiimm yamacımaa :94: yalnız bırakma beni kıss aşalardaa
şaka bir yanada arkadaşlar kilo verdiğimizi görmek inanılmaz motive ediyor bizleri sehercim sakın bozma bitanem tam gaz devamm
eşim şimdi oklavayla kovalıcak beniipc yi kapatma saati gelmiş saat uyku saatiymiş gidiyom kızlar sabah görüşürüz hepinizi çook öpüyorum tatlı sert takılıyorum hepinize sürçü lisan ettiysem affola perdele kapanıyor rüyalara dalma vakti:119: :79:
tamam cleosudemm bana cleo de tatlımm :115:
kottan kotada değişiyo eskiden likralılar vardı 30 bedene bile sığabiliyodunvalla benim kilom 79ken 34 giyiyodum kot bedenim 34tü yani kişiden kişiye değişyo demek
benim oğlum mamanın tadını alıncavalla ben ek gıdaya 4 aylıkken başladım üzgünüm ama napıyım doymuyodu ama emzirmeye davam ediyorum sonra mama veriyorum oğlumda 5 aylıkken mama vermiştim 6 aylık olunca memeden kestim doktor söylemişti kesmemi 3aylık hamileydim çünkü ozaman süt dokanır demişti çok üzüldüm ama maşallah mamalar yaradı kuzu gibi maşallah herşeyi süper ilerliyor akıllı bıdık herşeyide biliyo
aminn canım tşkler senin yaş kaç ben 23 yaşındayım canımm
ezgim sen benden bile küçük müşsünaminn canım tşkler senin yaş kaç ben 23 yaşındayım canımm
çizelgeyi adres çubuğunun üzerine taşı linki gösteriyo ozaman onu kopyaladımya green bende linki kopyalarken sorun yasadım nasıl yapıyoruzki onu nasıl hellettin hani değiştirmek istersem diye soruyorum
kottan kotada değişiyo eskiden likralılar vardı 30 bedene bile sığabiliyodunşimdi normal kotlar var hep onlarda baldır bacak basen göbek hepsine göre farkediyo ölcüler ben baya basenli olduğumdan öyle beden çok düşmüyorum
hızlı annelerdenezgim sen benden bile küçük müşsün
oyyy daha küçükmüşsün canımm ben ilk anne oldugumda 19 buçuktummmmbenim oğlum mamanın tadını alınca
beğenmedi sütümü çok üzüldüm kesildi die
15 qün bekledim zorladm belki alır die neler yapmadım
ama ı ıhhh inat almadı ama kilosu çok iyi yinede profil sayfamda
oğlumun resimleri var ordan bakabilirsin bebisime
bende 21den qün aldım canım
yaaaaa öyle mi canımm sen kaç yaşındasınnnn:44:ezgim sen benden bile küçük müşsün
100 leri bulanlar var canım sen yine 2 doğuma bu kilo gayet iisin.göbek olması normal peşpeşe 2 doğum bide sezeryan yaptıysan ailedede genetik olarak göbek sorunu varsa göbekten kaçış yokya benim basenlerimden çok göbeğim çok var doğumdan sonra erimedi gitti hele yemek yedikten su içtikten sonra hala hamileymişim gibi büyüyo napıcam bende içime çekip öyle dolaşıyorum offf bekarken 60 kilodan yukarı çıkmazdım ilk bebişten sonra kilo 68di kolayca verirdim ama 3 ayın ardından bakmışım yine hamileyim aman tanrıııım olsun dünya tatlısı bir kızım oldu ama kilolar kaldı off göbeğimi napcam
caımm ben varyaa ikinci doguma 92 girdim dogum sonrası 86 oldumda fazla sürmeden geri 92 olmuşum gece atıştırmalarım sonrasında ve tartıda onu görünce sok olup diyet ve mekik sporlarla 76 kadar düştümde 2 3haftadır kilo alarak 79 çıktım maşallah sen çok iyisinya benim basenlerimden çok göbeğim çok var doğumdan sonra erimedi gitti hele yemek yedikten su içtikten sonra hala hamileymişim gibi büyüyo napıcam bende içime çekip öyle dolaşıyorum offf bekarken 60 kilodan yukarı çıkmazdım ilk bebişten sonra kilo 68di kolayca verirdim ama 3 ayın ardından bakmışım yine hamileyim aman tanrıııım olsun dünya tatlısı bir kızım oldu ama kilolar kaldı off göbeğimi napcam
100 leri bulanlar var canım sen yine 2 doğuma bu kilo gayet iisin.göbek olması normal peşpeşe 2 doğum bide sezeryan yaptıysan ailedede genetik olarak göbek sorunu varsa göbekten kaçış yokişte zamanla zayıflayıp sabit bi kiloya geçtiğinde baya toparlanır merak etme daha doğumunun üzerinden kısa bi zaman geçti gayet normal göbek kalması
26 ya gircem canım daha hiçkimseye 26 demedim hep 25 dedim dilim varmıyo 3 ay kaldı 26 yaoyyy daha küçükmüşsün canımm ben ilk anne oldugumda 19 buçuktummmm
yaaaaa öyle mi canımm sen kaç yaşındasınnnn:44:
oyyy daha küçükmüşsün canımm ben ilk anne oldugumda 19 buçuktummmm
yaaaaa öyle mi canımm sen kaç yaşındasınnnn:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?