70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm iyi o zaman ya ne biliyim ben en çok bacaklarımdan rahatsızım da belimde göbeğimde belli bi çıkkınlık yok ama bacaklarımın maşallahı var yani tosun gibilerr

hmm iyi o zaman ya ne biliyim ben en çok bacaklarımdan rahatsızım da belimde göbeğimde belli bi çıkkınlık yok ama bacaklarımın maşallahı var yani tosun gibilerr

valla benim kilom 79ken 34 giyiyodum kot bedenim 34tü yani kişiden kişiye değişyo demek

haha bacak bende var bazağımın sığacağı çizme bile zar zor buldum düşün

canım kocam hiç bişey yememişsin diyo sende kutlama dıyon ben açım yedıklerımle gercektenmı yedıklerım çokmu?pekmez kansızlık için yaaa

sen de tutamadın haa
nasıl canım ya ne yersek yıyelım ılla karbanhıdrat değerine mi bakıcaz kb diyeti yapmadan zayıflamanın yolu yok mu?yoksan daha hızlı zayıflmanın yolu mu kb diyeti?bana akıl ver ya şaşkınım iyice

ay ben olsam asla dayanamazdım hepsınden yerdım ben gözumun onunde yıyecekler olmadıgı ıcın dıyet yapıyom olsa zater yapmam ki:26::26::26:

git bakem bekletme kociş kızmasın

sudemm bana cleo de tatlımm :115:
tamam cleo

ya green bende linki kopyalarken sorun yasadım nasıl yapıyoruzki onu nasıl hellettin hani değiştirmek istersem diye soruyorum

valla benim kilom 79ken 34 giyiyodum kot bedenim 34tü yani kişiden kişiye değişyo demek
kottan kotada değişiyo eskiden likralılar vardı 30 bedene bile sığabiliyodun şimdi normal kotlar var hep onlarda baldır bacak basen göbek hepsine göre farkediyo ölcüler ben baya basenli olduğumdan öyle beden çok düşmüyorum

benim oğlum mamanın tadını alınca
beğenmedi sütümü çok üzüldüm kesildi die
15 qün bekledim zorladm belki alır die neler yapmadım
ama ı ıhhh inat almadı ama kilosu çok iyi yinede profil sayfamda
oğlumun resimleri var ordan bakabilirsin bebisime

aminn canım tşkler senin yaş kaç ben 23 yaşındayım canımm

bende 21den qün aldım canım

ya green bende linki kopyalarken sorun yasadım nasıl yapıyoruzki onu nasıl hellettin hani değiştirmek istersem diye soruyorum
çizelgeyi adres çubuğunun üzerine taşı linki gösteriyo ozaman onu kopyaladım genelde adrese ulaşamadığımda hep böyle yaparım resmi tutuyosun adres yazdığımız boşluğa getirip bırakıyosun ozaman sadece resmi gösteriyo pencerede ve adres çubuğuna adres linki çıkıyo

ya benim basenlerimden çok göbeğim çok var doğumdan sonra erimedi gitti hele yemek yedikten su içtikten sonra hala hamileymişim gibi büyüyo napıcam bende içime çekip öyle dolaşıyorum offf bekarken 60 kilodan yukarı çıkmazdım ilk bebişten sonra kilo 68di kolayca verirdim ama 3 ayın ardından bakmışım yine hamileyim aman tanrıııım olsun dünya tatlısı bir kızım oldu ama kilolar kaldı off göbeğimi napcam

oyyy daha küçükmüşsün canımm ben ilk anne oldugumda 19 buçuktummmm
ezgim sen benden bile küçük müşsün
yaaaaa öyle mi canımm sen kaç yaşındasınnnn:44:

100 leri bulanlar var canım sen yine 2 doğuma bu kilo gayet iisin.göbek olması normal peşpeşe 2 doğum bide sezeryan yaptıysan ailedede genetik olarak göbek sorunu varsa göbekten kaçış yok işte zamanla zayıflayıp sabit bi kiloya geçtiğinde baya toparlanır merak etme daha doğumunun üzerinden kısa bi zaman geçti gayet normal göbek kalması

evet ya likralı istiyorummmm :84::84::84: bu arada doğum yaşlarını gördükçe şok geçirdim benim annem beni 25 te doğurmuş ben ona erken diodum bi de ama iyidir genç anne olmakk torunları torunların çocujlarını bile görürsünüz ilerde ne güzelll :) bu arada ne diosunuz ya daha yarım saat önce kaymaklı revani yediler gene koşarak kaçtım mutfaktan :S görün neler çektiğimi ben ztn bu okulda bu arkadaşlarla ve bu evde bu yemeklerle kilo verebilirsem herkes verir yani iddialıyım

caımm ben varyaa ikinci doguma 92 girdim dogum sonrası 86 oldumda fazla sürmeden geri 92 olmuşum gece atıştırmalarım sonrasında ve tartıda onu görünce sok olup diyet ve mekik sporlarla 76 kadar düştümde 2 3haftadır kilo alarak 79 çıktım maşallah sen çok iyisin

bu arada bişi buldum tayalan kümeli nin önerisi gazete okurken gördüm biraz önce

Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.

deneyen var mı??

valla ii motive oldum teşk ederim ama sezaryene karşıyımen azından keyif için yaptıranlara neyse ben ikisinide normal doğurdum ve hemen ertesi gün yürüyerek çıktım gittim çok çabuk taparlıyosun keni iiydi

oyyy daha küçükmüşsün canımm ben ilk anne oldugumda 19 buçuktummmm

yaaaaa öyle mi canımm sen kaç yaşındasınnnn:44:
26 ya gircem canım daha hiçkimseye 26 demedim hep 25 dedim dilim varmıyo 3 ay kaldı 26 ya

anam cleo sende 21 mi ay sen de küçüksün yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…