toplan kaç bana yavrum kurtul o kalori severlerden
26 ya gircem canım daha hiçkimseye 26 demedim hep 25 dedim dilim varmıyo 3 ay kaldı 26 ya
anam cleo sende 21 mi ay sen de küçüksün yaaaaaa
bu arada bişi buldum tayalan kümeli nin önerisi gazete okurken gördüm biraz önce
Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.
deneyen var mı??
hahah onu içecek cesaretimle yağlarımı yakmış olurum kesinbu arada bişi buldum tayalan kümeli nin önerisi gazete okurken gördüm biraz önce
Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.
deneyen var mı??
iste senin böbek fiziki yapından genlerinden üst üste 2 doğumdan kaynaklı sana çok görünüyordur.bi akrabamız var daha doğum falan yapmadı gayette ince yapılı bi kız ama acayip bi göbeği var rahat vucut yapısına göre 5 aylık hamile dersin o derecevalla ii motive oldum teşk ederim ama sezaryene karşıyımen azından keyif için yaptıranlara neyse ben ikisinide normal doğurdum ve hemen ertesi gün yürüyerek çıktım gittim çok çabuk taparlıyosun keni iiydi
okul bitsin ordayımmmbizi zaten şöyle 4-5 kişi bi eve koysalar yemin ederim hepimiz diyette hepimiz zayıflama grubunda birbirimizi ite ite mekikleri çeker, yürüyüşleri yapari sebzeleri yer ve eve katı yağ sokmadan 1-1,5 ayda veririz bütün kiloları bence
profilin e baktım canım gözden pek tatlı maşvalla ii motive oldum teşk ederim ama sezaryene karşıyımen azından keyif için yaptıranlara neyse ben ikisinide normal doğurdum ve hemen ertesi gün yürüyerek çıktım gittim çok çabuk taparlıyosun keni iiydi
tınmadınız ama deneyen var mı? ya da önümüzdeki 2 gün denemede bana eşlik edecek?
tınmadınız ama deneyen var mı? ya da önümüzdeki 2 gün denemede bana eşlik edecek?
allah yardımcınız olsun.rabbim açar hayırlı kapılar size merak etme. içini ferah tut hayırlısını dile herşeyi hayra yor muhakkak olur merak etmeay valla sizlerle konuşmak çok ii geldi ama off saat 1de eşim işten gelcek gündüzleri ondan sıra gelmiyor bana nete girmek için saat15 i bekliyom gıcık o gidince oturyo
rum napalım devlet işi bulmaya çalısıyoruz birkaç haftadır işkurdan bi işçi alımı başlasa of ya kızlar dua ediverin hayrınıza bu devirde iki çocuk büyütmek çok zor valla
haklısıın canım hakkınızda hayırlısı olsunay valla sizlerle konuşmak çok ii geldi ama off saat 1de eşim işten gelcek gündüzleri ondan sıra gelmiyor bana nete girmek için saat15 i bekliyom gıcık o gidince oturyo
rum napalım devlet işi bulmaya çalısıyoruz birkaç haftadır işkurdan bi işçi alımı başlasa of ya kızlar dua ediverin hayrınıza bu devirde iki çocuk büyütmek çok zor valla
ben bitki çaylarını içemeyen biri olarak onu hiç içememannemin ısrarıyla pancar suyu içmiştim.neymiş içini temizler he öyle bi temizlediki yer gök mosmor olmuştu evde o gün bugündür bu tarz şeylerle görüşmüyorum
sadece maydonozu kaynatıp içsek olma mı ?
ben üşenirim o kadar uğraşmaya yaa
ben bitki çaylarını içemeyen biri olarak onu hiç içememannemin ısrarıyla pancar suyu içmiştim.neymiş içini temizler he öyle bi temizlediki yer gök mosmor olmuştu evde o gün bugündür bu tarz şeylerle görüşmüyorum
tatlandırıcı ile içiyorumda pek tadı şekerli kadar güzel omuyobende 3 qündür normal çayı bıraktım
bitki çayı içiyorum ki normalde çay delisiyimdir
ama şekersizde hayatta içemem bide yanında bisküvi olucak :125:
ya öle içicem yada hiç içmicem
bende hiç içmemeyi tercih ediorum
yeşil çayı ilk içtiğimde miğdem çok bulanmıştı ama alıştım
ilaç niyetine bitki çayı içiom valla
allah yardımcınız olsun.rabbim açar hayırlı kapılar size merak etme. içini ferah tut hayırlısını dile herşeyi hayra yor muhakkak olur merak etme
tatlandırıcı ile içiyorumda pek tadı şekerli kadar güzel omuyobende 3 qündür normal çayı bıraktım
haklısıın canım hakkınızda hayırlısı olsun bugun bı kadınla konustum şok oldum çocugu hasta doktora gitmemişsin dedim sigorta olmadığı için her şeyde doktora gitmiyoruz dedi
onun tadını bilmiyorum bi kere arkadaş denemiştii iğrenç bişi o tek başına içilmez lahmacunun arasında yerim anca onu ben demişti
hayy allahım ne güldüm yaaa tamam görüşme bakalım sen ben her akşam deli gibi yeşil çay ve 2-3 güne bir de form çayı içtiğimden alışkınımm
ya sebzeyle zor da belki maydonozun içine biber atar limon sıkar 1 çay kaşığı fln da bal koyar yaparımm yoksa bizim evde kaç çeşit sebze var ki suyu çıkıcak cinsten
bu arada size iyi geceler yoldaş ablalarımmm miniklere dikkat uykusuz kalmyın sizde uuyuyun hafiftn hem uykuda güzellik hormonu salgılanırryarın için motivasyonn...
''Gelelim o sihirli rakamlara; başlıkta da söyledğimiz gibi, 1 kilogram vücut yağının erimesi için 43 saat voleybol oynamak, 13.4 saat ip atlamak ya da 125 kilometre koşmak gerekiyor. Tabii bunu bu hareketleri yapasınız da hastanelik olasınız diye söylemiyor uzmanlar. Beslenmenize dikkat edip, doğru ve düzenli egzersizlerle fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz.
Devam edelim: Ortalama bir kişinin 1 kilogram vücut yağını eritebilmesi için 20,5 saat tenis, 16.1 saat basketbol oynaması, 5,1 saat güreş yapması ve 17,2 saat yüzmesi gerekiyor.
Hadi biraz sabır, biraz gayret! Yaza az kaldı...''
Gazete de buldum yine... 125 km! beynimden vuruldummm :S
oldum olası içemem yabende 3 qündür normal çayı bıraktım
oldum olası içemem yaannemde duymasın şuan yararlı hemen aldırır yaptırtır bize içer :26: ben 15 yaşımdan beri çayı şekersiz içiyorum.ama çok açsam yada yeterince tok değilsem içemiyorum midemi bulandırıyor böyle tuhaf oluyorum hapşuruyorum söyleyince komik geliyo herkese ama öyle yanımda çay içen biri varsa sabahtan akşama kadar durmadan içebilirim. eşim hiç içmez o yüden tek başına en fazla 4-5 kupa içebiliyom günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?