aha yanımda olsan ben seni iğne iplik yaparımhelede kilo takıntısı varsa yanımdakinin asla yedirmem normal şartlarda gelen gidene yemek yedirmek en büyük zevkim yaşasın kötülük tıkabasa doldurur öyle yollarım evden
yapmaya üşeniyorum yoksa yemek memek aramam benmasada en son arayacağım şey salatadır
olmasa yokluğunu farketmeme bile
patates yaBen sabah kahvaltısında 2-3 yemek kaşığı lor peynirin içine bir kaç çeşit baharat (kekik, pul biber, kuru nane vs..) ve 1 tatlı kaşığını geçmeyecek kadar zeytinyağı ilave edip yiyorum ve bence diğer peynirlere nazaran daha az kalorili ve daha lezzetli olyor.
Ayrıca kepek, çavdar ya da light ekmeğin üzerine peynir, domates, yumurta, maydonoz vs bi kapta karıştırıp ekmeklerin üzerine sürün en son da kaşar peynir serpip fırına verin, o da çok leziz bir tercih.
Haşlanmış patatesle yapılmış bir omlet var benim çok sevdiğim; orta boyda bir omlet tavasının 4' te 1'i kadar yediğinizde hem doyurucu, hem lezzetli, hem de hafif bir kavaltı oluyor..
Kahvaltıda patates yemek isteyenler için de kesinlikle tavsiye edeceğim bir tarif; fırında baharatlı patatestir..
Tarifi;
Fırınını 200 derecede ısıtın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Elma dilimli patatesleri tepsiye yayın. Tüm baharat ve otları patateslerin üzerine serpin. Zeytinyağını patateslerin üzerinde gezdirin. Elinizle harmanlayarak patateslerin baharata ve otlara bulanmasını sağlayın. Patatesleri rengi değişinceye kadar fırında pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Not: ben fırın poşetinde pişriyorum o şekilde bence daha lezzetli oluyor
bi yandan yapacan bi yandan toplucan etçen sonra misafirler gidince rahat edecen hemen dinlenmeye geççenbende geleni yedirmeyi çok seviyorum
yesin doysun mutlu olsun rahat etsin die elimden qeleni yaparım
sonra misafirlerim qidince de ben svaştan çıkmış qibi oluyorum
hoşgeldin canımmm nasılsınnnn
hay allahım yayakında beni kaynatıp içersiniz
Ben sabah kahvaltısında 2-3 yemek kaşığı lor peynirin içine bir kaç çeşit baharat (kekik, pul biber, kuru nane vs..) ve 1 tatlı kaşığını geçmeyecek kadar zeytinyağı ilave edip yiyorum ve bence diğer peynirlere nazaran daha az kalorili ve daha lezzetli olyor.
Ayrıca kepek, çavdar ya da light ekmeğin üzerine peynir, domates, yumurta, maydonoz vs bi kapta karıştırıp ekmeklerin üzerine sürün en son da kaşar peynir serpip fırına verin, o da çok leziz bir tercih.
Haşlanmış patatesle yapılmış bir omlet var benim çok sevdiğim; orta boyda bir omlet tavasının 4' te 1'i kadar yediğinizde hem doyurucu, hem lezzetli, hem de hafif bir kavaltı oluyor..
Kahvaltıda patates yemek isteyenler için de kesinlikle tavsiye edeceğim bir tarif; fırında baharatlı patatestir..
Tarifi;
Fırınını 200 derecede ısıtın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Elma dilimli patatesleri tepsiye yayın. Tüm baharat ve otları patateslerin üzerine serpin. Zeytinyağını patateslerin üzerinde gezdirin. Elinizle harmanlayarak patateslerin baharata ve otlara bulanmasını sağlayın. Patatesleri rengi değişinceye kadar fırında pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Not: ben fırın poşetinde pişriyorum o şekilde bence daha lezzetli oluyor
yapmaya üşeniyorum yoksa yemek memek aramam bensalata olsun acı turşu vs olsun bayılırım.sanırım sende karadenizlisin bazı yöresel yemeklere belki hayır diyemem onun dışında dediğim gibi irademe sahibimdir yavrucumun annesi bile irademe karşı koyamaz o derece
güzel tarifler pc ye kaydettim canım
çok saol
belki yarıns abah kepek ekmeğinin üzerine dediğin karşımı yapıp fırına veririm
merak ettm bende
senle benim hızıma yetişemiyoki kimsesayfadaki herkes qitmiş qaliba bi ikimiz kaldık green
adımız çıkacak çeneleri düşük die
rica ederim tatlım.. şimdiden afiyet olsn.inş. beğenirsiniz ama beğenmeyene hiç rastlamadım açıkçası. Bir kabın içine yumurta kırıyorsun, peyniri, domatesleri, maydanoz ve siz seviyorsanız bence yeşil biber de ekleyin derim o da lezzet veriyor benim eşim biber yemediği için ben koyamıyorum
benim teyzemde buna benzer bi şeyi bayat ekmekler için yapıyo kepekli ekmeklerlede denenebilir bence.rica ederim tatlım.. şimdiden afiyet olsn.inş. beğenirsiniz ama beğenmeyene hiç rastlamadım açıkçası. Bir kabın içine yumurta kırıyorsun, peyniri, domatesleri, maydanoz ve siz seviyorsanız bence yeşil biber de ekleyin derim o da lezzet veriyor benim eşim biber yemediği için ben koyamıyorum
senle benim hızıma yetişemiyoki kimsedayanamayıp kaçıyolar bence uykuymuş kocişmiş yok işmiş hepsi bahane
evet karadenizliyim canım trabzon ofluyum
bizim oranın mıhlamasına bayılırım birtek ona hayır diyemem
mısır unuyla yapılıo bilirmisin bilmiorum ama
mükemmel oluo
tereyağı ile yapılıo acaba kilo aldırıo mu yaa :26:
yarın yapsamm
ay acıktım ya oruçluı qibi hissediorum kendimi
sanki sabah kahvaltıda oruç açıcam
herşeyi yapıp yiyesim qelio
bende kuru meyveli atıştırmalıklara bayılıyorum ya
istediğiniz kuru meyveleri küçük küçük dilimliyosunuz içine 1 yumurta 1 kaşık yoğurt koyup iice karıştırıyosunuz içine sanırım 2-3 kaçık yulaf ezmesi 1-2 kaşık kadar kepekli un yarım paket kadar kabartma tozu kaşıkla karıştırıyosunuz yapışkan bişi oluyo çünkü.sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine koyup orta derecede 20-30 kadar pişiriyosnuz acayip hafif leziz bişi oluyorben kuru meyve çok sevdiğim için severek yediğim sağlıklı bi atıştırmalık
ben pek forum sitelerinde dolanmam bu üye olduğum 3 forum sitesi.ilk forum sitemdede böyle bi enerji getirmiştim ortamadimiiiitopiği şenledik valla
benim eşim de karadenizli canım,, mıhlamayı bilirim ben de çok lezizdir gerçekten
ben kuru meyveden hiçç hoşlanmıyorum yaaaa:120:
bende bayılıyorum ya.bende taze meyve pek yemem yazın işte erik kiraz kayısı onlarda olmamış olcak ekşi yada mayhoş olcakbenim eşim de karadenizli canım,, mıhlamayı bilirim ben de çok lezizdir gerçekten
ben kuru meyveden hiçç hoşlanmıyorum yaaaa:120:
aldıracağı kesin bişi zaten bide soruyonmuacaba mıhlama kilo aldırır mı
sabah ondan da yapsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?