saol canımm
biberi severiz biz canım tmm koyarım
ay meraklandm şmiden
acaba mıhlama kilo aldırır mı
sabah ondan da yapsamm
Hayırlı geceler canım.. sen de Allah' a emanet ol..ßen ufaktan kaçarrr....
hem uykum qeldi
hemde saat çok qeç oldu
sabah eşim erkenden kalkıo sonra benide uyutmuo
çok uykusuz kalmim qözlerim şişer mazallah
neyse öpüyorum sizi..
Allaha emanetsiniz
tatlı rüyalar
ohhh senacım afiyet olsunmenün çok güzel ama lahmacunmu künefe miii olmamışşş.sonra 45 dk yürümek mi istiyosun bu hafta da.sonra nil açar ağzını yumar gözünü Allah ne verdiysee:18:
Allah yardımcın olsun çok zro bir durum:26:iyi geceler senaa ablacığımm hatta sanırsma bundan sonra hepinize abla demeliyimm çünkü benden küçük yok galibaa :S bu arada dünkü brokoli de anca 1 gün tüketilecek kadar azdı yani bi kez yedim ve bitti :S aslında bnm dünde yağlama hakkım vardı ama yememiştim sabahki faciayı dengeliyim diye :) bugün de bi tane yedim artık canım annem yarına ne yapcak bilmiyorum ama nöbeti varmış tüm gün bende spordan sonra gelcem karnımı doyurup gelsem die planlıyorum çünkü yemek yapıcak fırsatı olmadığından ya buzluktaki 4 lü pizzayı pişirir ya da gelirken simit-poğaça akşam yanına ya peynir domates yüklenir büyük ihtimalle kii ben intihar etmiş olurummm :S :S
kilonu boyunu posunu kütük mütük ne varsa ver bakalım bilgileri bi el atalım
yemek yapmayı biliyorsan spora gitmedem önce yemeğini yapsanda gelince yeneğin hazır olsaya işte ben o mutfağa aç girersem hele de spor sonrası bi açlıkla girersem yemek yapıcak halim kalmıo ne konursa önüme yiorum artık spor sonrası tutamıyorum yanigene çıkardı bu saatte kaymaklı revani yiolar yaa ölecemmmmm form çayımı alıp kaçtım mutfaktannnn :84::84::84::84:
24 saat burdasın sıkılır tabi canın arada bir ''sanal offlıne reel onlıne'' yap canımay kimsesikler yok ya .bak bu hafta zayıflarsam 60- 69 a giderim ha ona göretehdit edim belki işe yarar
hayatım onun koçiş hep uyuyor green alışverişe diye gidiyor ama yürüyüş yapıyor koçişide uyanında ekmek almış diye seviniyoogreen4 napion canım uyuttun mu kocayı
geçmişi okumalısın boşunamı cevap yazıyoruz kıssben qeldiğimde başkalarıda vardı
ben qelince kaçtılar sanki
nere qittiniz yaff
ben qeçmişi okumayı pek sevmiorum
sena patron qeldi mi
günlük azar mı?o geldi gitti çoktanbi güzel günlük azarımı da işittimmm neysekkk ya bişi sorcam kızlar kilosu BMI si bana yakın olan ablalarımm ya kot bedeniniz kaç sizinn? bnm ki kiloma göre fazla sankimm biraz ya 32 benimmm =(
hayatım aç olman normal sen yüksek deqerleri şekerli gıdalardan aldıqın için hesap yükselmiş doymaman normal her zaman söylüyorum gün içinde yediğiniz unlu gıdalar şekerli gıdalar ve pilav makarna ürünleri 1 saat sonra sizi acıktırır ama sakalımız yokki sözümüz dinlensinn öğünlerine et ekle hem tok kalacaksın hemde acıkmıcaksın canımcanım kocam hiç bişey yememişsin diyo sende kutlama dıyon ben açım yedıklerımle gercektenmı yedıklerım çokmu?pekmez kansızlık için yaaa
sen de tutamadın haa
nasıl canım ya ne yersek yıyelım ılla karbanhıdrat değerine mi bakıcaz kb diyeti yapmadan zayıflamanın yolu yok mu?yoksan daha hızlı zayıflmanın yolu mu kb diyeti?bana akıl ver ya şaşkınım iyice
ay ben olsam asla dayanamazdım hepsınden yerdım ben gözumun onunde yıyecekler olmadıgı ıcın dıyet yapıyom olsa zater yapmam ki:26::26::26:
git bakem bekletme kociş kızmasın
tamam cleo
Canım doğumdan sonra karnını baqlamadınmı bnm bir arkadaşım var 3 doğum yapmış karnını hiç baqlamamış şimdi 7 aylık hamile gibi karnı var ne yapsa gitmiyorya benim basenlerimden çok göbeğim çok var doğumdan sonra erimedi gitti hele yemek yedikten su içtikten sonra hala hamileymişim gibi büyüyo napıcam bende içime çekip öyle dolaşıyorum offf bekarken 60 kilodan yukarı çıkmazdım ilk bebişten sonra kilo 68di kolayca verirdim ama 3 ayın ardından bakmışım yine hamileyim aman tanrıııım olsun dünya tatlısı bir kızım oldu ama kilolar kaldı off göbeğimi napcam
hayatım 1.5 litre suyu kaynat içine 1 tutam yeşilçey 1-2 tane karabiber 1 çubuk tarçın ve dilimlenmiş yarım limonu kabuklarıyla beraber at 10 dakika demlensin limonları kabuklarıyla ye kalanları süz gün içinde bunu ara ara iç yağ yakımını acaip hızlandırıyor ve biz buan İKSİR diyoruz..bu arada bişi buldum tayalan kümeli nin önerisi gazete okurken gördüm biraz önce
Bir demet maydanozu blendırdan geçirip sebze suyuyla karıştırın. Bir iki damla acı biber sosu ekleyin ve için. Bu içecek yağ yakımını kolaylaştırır.
deneyen var mı??
Canım Rabbim hayırlı kapılar açsın gönlünüze göre hayırlı bir iş nasip etsinay valla sizlerle konuşmak çok ii geldi ama off saat 1de eşim işten gelcek gündüzleri ondan sıra gelmiyor bana nete girmek için saat15 i bekliyom gıcık o gidince oturyo
rum napalım devlet işi bulmaya çalısıyoruz birkaç haftadır işkurdan bi işçi alımı başlasa of ya kızlar dua ediverin hayrınıza bu devirde iki çocuk büyütmek çok zor valla
inan en güzeli canım sakın bırakmabende 3 qündür normal çayı bıraktım
bitki çayı içiyorum ki normalde çay delisiyimdir
ama şekersizde hayatta içemem bide yanında bisküvi olucak :125:
ya öle içicem yada hiç içmicem
bende hiç içmemeyi tercih ediorum
yeşil çayı ilk içtiğimde miğdem çok bulanmıştı ama alıştım
ilaç niyetine bitki çayı içiom valla
Bitanem o zaman biz çok iyi kilo veriyoruz oturduqum yerden haftada 1 kilo uçuveriyoronun tadını bilmiyorum bi kere arkadaş denemiştii iğrenç bişi o tek başına içilmez lahmacunun arasında yerim anca onu ben demişti
hayy allahım ne güldüm yaaa tamam görüşme bakalım sen ben her akşam deli gibi yeşil çay ve 2-3 güne bir de form çayı içtiğimden alışkınımm
ya sebzeyle zor da belki maydonozun içine biber atar limon sıkar 1 çay kaşığı fln da bal koyar yaparımm yoksa bizim evde kaç çeşit sebze var ki suyu çıkıcak cinsten
bu arada size iyi geceler yoldaş ablalarımmm miniklere dikkat uykusuz kalmyın sizde uuyuyun hafiftn hem uykuda güzellik hormonu salgılanırryarın için motivasyonn...
''Gelelim o sihirli rakamlara; başlıkta da söyledğimiz gibi, 1 kilogram vücut yağının erimesi için 43 saat voleybol oynamak, 13.4 saat ip atlamak ya da 125 kilometre koşmak gerekiyor. Tabii bunu bu hareketleri yapasınız da hastanelik olasınız diye söylemiyor uzmanlar. Beslenmenize dikkat edip, doğru ve düzenli egzersizlerle fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz.
Devam edelim: Ortalama bir kişinin 1 kilogram vücut yağını eritebilmesi için 20,5 saat tenis, 16.1 saat basketbol oynaması, 5,1 saat güreş yapması ve 17,2 saat yüzmesi gerekiyor.
Hadi biraz sabır, biraz gayret! Yaza az kaldı...''
Gazete de buldum yine... 125 km! beynimden vuruldummm :S
canım biliyorum zorlanıyorsun ama bırakabilirsen tatlandırıcıyıda bırak sonuçta kimyasallar var içinde..tatlandırıcı ile içiyorumda pek tadı şekerli kadar güzel omuyo
allaha şükür var zaten 3gündür batuhanım hasta ateşi inip inip çıkıyo dün gece acile gittim ilaç verdi kullanıyoruz bakalım ateşi 2saat önce yine 39.4 olmuştu düştü biraz ii şimdi ama sabaha kadar nolcak bakalım çok kötü hissediyorum kendimi
canım gerek yokki ben özel bişey yaptıqımda çok canım istiyorsa ucundan yiyorum bende hafta sonu patates kızarttım 2 tane attım aqzıma nefsim körlendi küçük küçük yiyebilirsiniz yoksa aklınızdan çıkmaz ve öyle bir ana gelirsinizki sonunda oturup 1 tabak yersinizya kızlar benim eşim izinli oldğu qünler biz çok yemek yioruz
ben eşim izinli olduğu qünler sabahında hep patates kızartırım
yumurta kırarım yada haşlarım tost yaparım
ama yaırn sabah napcam bilmiorum
qerçi akşamdan anlaşmasını yaptık
patates kızartmıcam çünkü
eşime istersen sana kızartayım ama bu konuda sana eşlik edemicem
canın istiosa senin yiyeceğin kadar kızartırım dedim
ama gerek yok sen yemiceksen bende yemim dedi
şimdi sabah napsam kii :26:
yumurta haşlarım, diyet etmekle tost yaparım
salata domates peynir zeytin kaşar vs
ama ben ne yicem :26:
bak bu konuda bende sen gibiydim salata olmasada olurdu ama ben dengeli beslenmeye başlayalı şunu farkettim yemeğimizin yanında mutlaka yoğurt/ayran bunlardan biri ve mutlaka salata olmalı çünkü bunlar tamamlayıcı besinlerdir ve tok kalmamızı saqlarlar bak dene farkı göreceksinmasada en son arayacağım şey salatadır
olmasa yokluğunu farketmeme bile
patatesin fırında yapılması yada haşlanması onu masum kılmaz sen biliyomusun patateste kaç karbonhidrat var ekmekten hiçmi hiç farkı yokBen sabah kahvaltısında 2-3 yemek kaşığı lor peynirin içine bir kaç çeşit baharat (kekik, pul biber, kuru nane vs..) ve 1 tatlı kaşığını geçmeyecek kadar zeytinyağı ilave edip yiyorum ve bence diğer peynirlere nazaran daha az kalorili ve daha lezzetli olyor.
Ayrıca kepek, çavdar ya da light ekmeğin üzerine peynir, domates, yumurta, maydonoz vs bi kapta karıştırıp ekmeklerin üzerine sürün en son da kaşar peynir serpip fırına verin, o da çok leziz bir tercih.
Haşlanmış patatesle yapılmış bir omlet var benim çok sevdiğim; orta boyda bir omlet tavasının 4' te 1'i kadar yediğinizde hem doyurucu, hem lezzetli, hem de hafif bir kavaltı oluyor..
Kahvaltıda patates yemek isteyenler için de kesinlikle tavsiye edeceğim bir tarif; fırında baharatlı patatestir..
Tarifi;
Fırınını 200 derecede ısıtın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Elma dilimli patatesleri tepsiye yayın. Tüm baharat ve otları patateslerin üzerine serpin. Zeytinyağını patateslerin üzerinde gezdirin. Elinizle harmanlayarak patateslerin baharata ve otlara bulanmasını sağlayın. Patatesleri rengi değişinceye kadar fırında pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Not: ben fırın poşetinde pişriyorum o şekilde bence daha lezzetli oluyor
evet karadenizliyim canım trabzon ofluyum
bizim oranın mıhlamasına bayılırım birtek ona hayır diyemem
mısır unuyla yapılıo bilirmisin bilmiorum ama
mükemmel oluo
tereyağı ile yapılıo acaba kilo aldırıo mu yaa :26:
yarın yapsamm
ay acıktım ya oruçluı qibi hissediorum kendimi
sanki sabah kahvaltıda oruç açıcam
herşeyi yapıp yiyesim qelio
26 ya gircem canım daha hiçkimseye 26 demedim hep 25 dedim dilim varmıyo 3 ay kaldı 26 ya
anam cleo sende 21 mi ay sen de küçüksün yaaaaaa
Canım bloğunu ziyaret ettim.. maaşallah. rabbim nazardan saklasın aileni..
bence tehlikeli gibi görünüyor canım.. azcık yersin olmadı..
Hayırlı geceler canım.. sen de Allah' a emanet ol..
canım ya karbon alımını düşük tuttuktan sonra kalorı hesabı yapmadan ıdtedıgım kadar yıyebılırmıyım onu mu kastedıyorsun ısterse gunluk2000kalorı alıyım karbonu dusuk tutunca zayıflarmııym.napıcam senacım ya senin yolundan mı gitsem bide?:26::26::26::26:GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞALRIMM
artık NİLE ben söyleniyorum canımm
Allah yardımcın olsun çok zro bir durum:26:
yemek yapmayı biliyorsan spora gitmedem önce yemeğini yapsanda gelince yeneğin hazır olsa
24 saat burdasın sıkılır tabi canın arada bir ''sanal offlıne reel onlıne'' yap canım
hayatım onun koçiş hep uyuyor green alışverişe diye gidiyor ama yürüyüş yapıyor koçişide uyanında ekmek almış diye seviniyoo
geçmişi okumalısın boşunamı cevap yazıyoruz kıss
günlük azar mı?
hayatım aç olman normal sen yüksek deqerleri şekerli gıdalardan aldıqın için hesap yükselmiş doymaman normal her zaman söylüyorum gün içinde yediğiniz unlu gıdalar şekerli gıdalar ve pilav makarna ürünleri 1 saat sonra sizi acıktırır ama sakalımız yokki sözümüz dinlensinn öğünlerine et ekle hem tok kalacaksın hemde acıkmıcaksın canım
kalori hesabına gelince gittiğiniz diyetisyenler size kalori hesabı yapmanızı söylüyor çok yanlışben daha iyi biliyomm her gittiğinizde doktora kalori deqerleriniz düşecektir nedeniyse vücut verilen kalori miktarına alışıyor alışana kadar kilo veriyor ama alıştıktan sonra kaloriyi günlük alması gereken normal deqer olarak görüp yağ eritmek için yediklerinizi fazla görmüyor ve eritmiyor kilonuz düşmeyince dr. size bu sefer daha az kalorili bir liste hazırlıyor ve zamanla o listeyede vücut alışıyor bir kısır döngü gibi bu sürüp gidiyor ve kalori düştükçe sizin doyma noktanız azalıyor her defasında DAHA AZ yemek zorunda kalacaksınız ve bu sizi strese sokacak ve birgün AMANN diyeceksiniz ama karbonhidrat hesabında asla böyle bişey yok günlük alman gereken karbon deqerinin altında alırsan kilo verirsin kısaca
70 kiloysan alman gereken deqer 60tır 70 i geçmezsen kilo verirsin ideal kilona ulaştıqında eğer günde 70k. alırsan kilonu korursun 70i geçersen kilo alırsın 2-2=4 bu iş bu kadar ve asla aç kalmazsın çünkü deqeri 0 olan besinler var istediğin kadar ve istediğin saatte 0 gurubu olanlardan sınırsız yiyebilirsin ve 0 gurubu olanlardan ne kadar yersen okadar kilo verirsin
Canım doğumdan sonra karnını baqlamadınmı bnm bir arkadaşım var 3 doğum yapmış karnını hiç baqlamamış şimdi 7 aylık hamile gibi karnı var ne yapsa gitmiyor
hayatım 1.5 litre suyu kaynat içine 1 tutam yeşilçey 1-2 tane karabiber 1 çubuk tarçın ve dilimlenmiş yarım limonu kabuklarıyla beraber at 10 dakika demlensin limonları kabuklarıyla ye kalanları süz gün içinde bunu ara ara iç yağ yakımını acaip hızlandırıyor ve biz buan İKSİR diyoruz..
Canım Rabbim hayırlı kapılar açsın gönlünüze göre hayırlı bir iş nasip etsin
inan en güzeli canım sakın bırakma
Bitanem o zaman biz çok iyi kilo veriyoruz oturduqum yerden haftada 1 kilo uçuveriyor
canım biliyorum zorlanıyorsun ama bırakabilirsen tatlandırıcıyıda bırak sonuçta kimyasallar var içinde..
çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versinn..
canım gerek yokki ben özel bişey yaptıqımda çok canım istiyorsa ucundan yiyorum bende hafta sonu patates kızarttım 2 tane attım aqzıma nefsim körlendi küçük küçük yiyebilirsiniz yoksa aklınızdan çıkmaz ve öyle bir ana gelirsinizki sonunda oturup 1 tabak yersiniz
bak bu konuda bende sen gibiydim salata olmasada olurdu ama ben dengeli beslenmeye başlayalı şunu farkettim yemeğimizin yanında mutlaka yoğurt/ayran bunlardan biri ve mutlaka salata olmalı çünkü bunlar tamamlayıcı besinlerdir ve tok kalmamızı saqlarlar bak dene farkı göreceksin
patatesin fırında yapılması yada haşlanması onu masum kılmaz sen biliyomusun patateste kaç karbonhidrat var ekmekten hiçmi hiç farkı yok
bu arada kanape kahvaltıda bnmde çok sık yaptıqım bişey 1 kepek ekmeğinin üstüne 1 dilim kaşar koyup kekik serpiyorum onun üstünede domates yeşil biber sosis yada sucuk ne bulursam koyup ızgarada pişiriyorum güzel bir kahvaltı oluyor küçük bir ızgaram var üstten ateşli bu tür şeyleri onda yapmak çok kolay oluyor 3-4 köfteyi atıveriyorum kendime göre hemde yaqsız ve çok sağlıklı oluyor bence diyet yapan herkesin evinde bulunması gerekiyor
bu kadar çok yemekten bahsederseniz acıkırsınız
evet canım yaşıztız boğa burcumusun yoksasudemcim yaşıtız heralde ben de 85 nisan doğumluyum.
gecmış olsun canım.kızlar çok başım aqrıyor ilaç içtim az yatıyım belki iyi gelir
iyi gezmeler canım.keyfini çıkar.bn de bu gün evdeyim.bebişimle vakit geçiririm artıkgünaydın kızlarr
buqün aranızda olamıcam eşim evde oldğu için
hava da mükemmel
öğleden sonra dışarı çıkıcaz
oğlumu anneme bırakıp felekten bir qün daha çalıcaz :))
bu arada qüne süper başladım
her qün biraz daha zayıflıyorum
76.2yi qördüm yaa
ben bu hafta kesin 75e düşerimm
neyse öpüorum hepinizi
bol kalorisiz qünler diliyorum
geçmiş olsun tatlımkızlar çok başım aqrıyor ilaç içtim az yatıyım belki iyi gelir
süpersinnnslm kızlar oku oku bitiremedim anam ne muhabbet böyle allah artırsın kıskanıyom amaaa
ben erken yatıyorum herkeste burdaymış akşam heyy gidi günler heyyyyyyyyyyy hiç kimse yoktu 3 5 kişiydik hemen bugünki menümü yazayım sıkı durunnn
1] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 20 dak 105.12
[4] Yürümek (Asfalt) 30 dak 175.2
[5] Çilek reçeli 5 GRAM 14.25
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : -33.57 kal.
veeeeeee eksilerdeyimmm ben bu hafta çok iyiyim maş. inş. devam edebilirim
birazdan öğlen yemeğimi yiycem
yok ben koçumevet canım yaşıztız boğa burcumusun yoksa
hergün tartılmayınyagünaydın kızlarr
buqün aranızda olamıcam eşim evde oldğu için
hava da mükemmel
öğleden sonra dışarı çıkıcaz
oğlumu anneme bırakıp felekten bir qün daha çalıcaz :))
bu arada qüne süper başladım
her qün biraz daha zayıflıyorum
76.2yi qördüm yaa
ben bu hafta kesin 75e düşerimm
neyse öpüorum hepinizi
bol kalorisiz qünler diliyorum
gece çenemiz çok düşünce anca bu saat oldu kalktımkendimi acayip yorgun hissediyorum güya evi temizlicektim ama hiç kalkasım yok yerimden yarın yaparım artık :82: bugünkü sabah yani aslında öğlenki menüm
1 yumurta
1 kk peynirden daha az peynir 10- 15 grama tekabül ediyor
1 domates
1 biber
5 zeytin
3 kupada çay
akşam kayınvalidemlerde olcam ve sanırım kurufasülye yicez yanındada salata falan.artık yedikten sonra kesinleşir herhalde şimdilik yediğim ve yenilmesi düşünülen şeyler bunlar :26:
bnce de aktif tutalım ki mitive olalım.ben de akşam ancak girebiliyorummforumun sürekli aktif olmasını seviyorum napimgeç saatlerde pc eşimde olduğundan o saatlerde bidaha zor denk gelirim zaten zaten en sessiz topik bizimkisi böyle oluncada yeni gelen oluncada kaçıyo başka topiklere onları topiğe bağlamak şart
avatarımı değiştirdim.bu avatarı senaya ithafen koydum.bana senayı anımsattı sizcede çok benzemiyomu
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum neler yapıyorsunuz zayıflamak için bana yardımcı olursanız sevinirim tavsiyelerinizi bekliyorum şuan 77 kiloyum çok kötü bir durumdayım hayatım boyunca hamileliklerim dışında bu kiloya çıkmamıştım hamilelik şekeri beni mahfetti doğum yapar yapmaz deli gibi tatlı yedim
kız çene sadece sende mi var bak sen yokken kimse yok.topla ahaliyi coştur topiğzayıf hatuncuklarım sizi bi yoklim dedim ama
ben yokken hiç muhabbet olmuo anlaşılan
sizi dürtmem mi lazım illaki
qece en qeç 12de burda olun
buluşalım canlarımm
ben şimdi çıkıyorum qece qeldiğimde buqünkü menünmü bildircem
gelemezsemde yarın sabah
qörüşenzeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?