70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canımm
biberi severiz biz canım tmm koyarım
ay meraklandm şmiden

Canım bloğunu ziyaret ettim.. maaşallah. rabbim nazardan saklasın aileni..

acaba mıhlama kilo aldırır mı
sabah ondan da yapsamm

bence tehlikeli gibi görünüyor canım.. azcık yersin olmadı..

Hayırlı geceler canım.. sen de Allah' a emanet ol..

GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞALRIMM

ohhh senacım afiyet olsunmenün çok güzel ama lahmacunmu künefe miiiolmamışşş.sonra 45 dk yürümek mi istiyosun bu hafta da.sonra nil açar ağzını yumar gözünü Allah ne verdiysee:18:

artık NİLE ben söyleniyorum canımm
Allah yardımcın olsun çok zro bir durum:26:

kilonu boyunu posunu kütük mütük ne varsa ver bakalım bilgileri bi el atalım

yemek yapmayı biliyorsan spora gitmedem önce yemeğini yapsanda gelince yeneğin hazır olsa

ay kimsesikler yok ya .bak bu hafta zayıflarsam 60- 69 a giderim ha ona göre tehdit edim belki işe yarar
24 saat burdasın sıkılır tabi canın arada bir ''sanal offlıne reel onlıne'' yap canım

green4 napion canım uyuttun mu kocayı
hayatım onun koçiş hep uyuyor green alışverişe diye gidiyor ama yürüyüş yapıyor koçişide uyanında ekmek almış diye seviniyoo

ben qeldiğimde başkalarıda vardı
ben qelince kaçtılar sanki
nere qittiniz yaff
ben qeçmişi okumayı pek sevmiorum
sena patron qeldi mi
geçmişi okumalısın boşunamı cevap yazıyoruz kıss

günlük azar mı?
hayatım aç olman normal sen yüksek deqerleri şekerli gıdalardan aldıqın için hesap yükselmiş doymaman normal her zaman söylüyorum gün içinde yediğiniz unlu gıdalar şekerli gıdalar ve pilav makarna ürünleri 1 saat sonra sizi acıktırır ama sakalımız yokki sözümüz dinlensinn öğünlerine et ekle hem tok kalacaksın hemde acıkmıcaksın canım

kalori hesabına gelince gittiğiniz diyetisyenler size kalori hesabı yapmanızı söylüyor çok yanlış ben daha iyi biliyomm her gittiğinizde doktora kalori deqerleriniz düşecektir nedeniyse vücut verilen kalori miktarına alışıyor alışana kadar kilo veriyor ama alıştıktan sonra kaloriyi günlük alması gereken normal deqer olarak görüp yağ eritmek için yediklerinizi fazla görmüyor ve eritmiyor kilonuz düşmeyince dr. size bu sefer daha az kalorili bir liste hazırlıyor ve zamanla o listeyede vücut alışıyor bir kısır döngü gibi bu sürüp gidiyor ve kalori düştükçe sizin doyma noktanız azalıyor her defasında DAHA AZ yemek zorunda kalacaksınız ve bu sizi strese sokacak ve birgün AMANN diyeceksiniz ama karbonhidrat hesabında asla böyle bişey yok günlük alman gereken karbon deqerinin altında alırsan kilo verirsin kısaca
70 kiloysan alman gereken deqer 60tır 70 i geçmezsen kilo verirsin ideal kilona ulaştıqında eğer günde 70k. alırsan kilonu korursun 70i geçersen kilo alırsın 2-2=4 bu iş bu kadar ve asla aç kalmazsın çünkü deqeri 0 olan besinler var istediğin kadar ve istediğin saatte 0 gurubu olanlardan sınırsız yiyebilirsin ve 0 gurubu olanlardan ne kadar yersen okadar kilo verirsin

Canım doğumdan sonra karnını baqlamadınmı bnm bir arkadaşım var 3 doğum yapmış karnını hiç baqlamamış şimdi 7 aylık hamile gibi karnı var ne yapsa gitmiyor
hayatım 1.5 litre suyu kaynat içine 1 tutam yeşilçey 1-2 tane karabiber 1 çubuk tarçın ve dilimlenmiş yarım limonu kabuklarıyla beraber at 10 dakika demlensin limonları kabuklarıyla ye kalanları süz gün içinde bunu ara ara iç yağ yakımını acaip hızlandırıyor ve biz buan İKSİR diyoruz..

Canım Rabbim hayırlı kapılar açsın gönlünüze göre hayırlı bir iş nasip etsin
inan en güzeli canım sakın bırakma
Bitanem o zaman biz çok iyi kilo veriyoruz oturduqum yerden haftada 1 kilo uçuveriyor
tatlandırıcı ile içiyorumda pek tadı şekerli kadar güzel omuyo
canım biliyorum zorlanıyorsun ama bırakabilirsen tatlandırıcıyıda bırak sonuçta kimyasallar var içinde..

çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versinn..
canım gerek yokki ben özel bişey yaptıqımda çok canım istiyorsa ucundan yiyorum bende hafta sonu patates kızarttım 2 tane attım aqzıma nefsim körlendi küçük küçük yiyebilirsiniz yoksa aklınızdan çıkmaz ve öyle bir ana gelirsinizki sonunda oturup 1 tabak yersiniz
masada en son arayacağım şey salatadır
olmasa yokluğunu farketmeme bile
bak bu konuda bende sen gibiydim salata olmasada olurdu ama ben dengeli beslenmeye başlayalı şunu farkettim yemeğimizin yanında mutlaka yoğurt/ayran bunlardan biri ve mutlaka salata olmalı çünkü bunlar tamamlayıcı besinlerdir ve tok kalmamızı saqlarlar bak dene farkı göreceksin

patatesin fırında yapılması yada haşlanması onu masum kılmaz sen biliyomusun patateste kaç karbonhidrat var ekmekten hiçmi hiç farkı yok
bu arada kanape kahvaltıda bnmde çok sık yaptıqım bişey 1 kepek ekmeğinin üstüne 1 dilim kaşar koyup kekik serpiyorum onun üstünede domates yeşil biber sosis yada sucuk ne bulursam koyup ızgarada pişiriyorum güzel bir kahvaltı oluyor küçük bir ızgaram var üstten ateşli bu tür şeyleri onda yapmak çok kolay oluyor 3-4 köfteyi atıveriyorum kendime göre hemde yaqsız ve çok sağlıklı oluyor bence diyet yapan herkesin evinde bulunması gerekiyor

bu kadar çok yemekten bahsederseniz acıkırsınız

Canım bloğunu ziyaret ettim.. maaşallah. rabbim nazardan saklasın aileni..

bence tehlikeli gibi görünüyor canım.. azcık yersin olmadı..

Hayırlı geceler canım.. sen de Allah' a emanet ol..

hehe blogumu ziyaret ettiğin profil resminden belli canım

günaydın kızlarr
buqün aranızda olamıcam eşim evde oldğu için
hava da mükemmel
öğleden sonra dışarı çıkıcaz
oğlumu anneme bırakıp felekten bir qün daha çalıcaz :))
bu arada qüne süper başladım
her qün biraz daha zayıflıyorum
76.2yi qördüm yaa
ben bu hafta kesin 75e düşerimm
neyse öpüorum hepinizi
bol kalorisiz qünler diliyorum

Son düzenleme:
slm kızlar oku oku bitiremedim anam ne muhabbet böyle allah artırsın kıskanıyom amaaa
ben erken yatıyorum herkeste burdaymış akşam heyy gidi günler heyyyyyyyyyyy hiç kimse yoktu 3 5 kişiydik hemen bugünki menümü yazayım sıkı durunnn
1] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 20 dak 105.12
[4] Yürümek (Asfalt) 30 dak 175.2
[5] Çilek reçeli 5 GRAM 14.25
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : -33.57 kal.
veeeeeee eksilerdeyimmm ben bu hafta çok iyiyim maş. inş. devam edebilirim

birazdan öğlen yemeğimi yiycem

Son düzenleme:
canım ya karbon alımını düşük tuttuktan sonra kalorı hesabı yapmadan ıdtedıgım kadar yıyebılırmıyım onu mu kastedıyorsun ısterse gunluk2000kalorı alıyım karbonu dusuk tutunca zayıflarmııym.napıcam senacım ya senin yolundan mı gitsem bide?:26::26::26::26:

sudemcim yaşıtız heralde ben de 85 nisan doğumluyum.
evet canım yaşıztız boğa burcumusun yoksa

kızlar çok başım aqrıyor ilaç içtim az yatıyım belki iyi gelir
gecmış olsun canım.

aslım sana da günaydın tatlımara öğünün için sana salep gönderiyom

iyi gezmeler canım.keyfini çıkar.bn de bu gün evdeyim.bebişimle vakit geçiririm artık
kızlar çok başım aqrıyor ilaç içtim az yatıyım belki iyi gelir
geçmiş olsun tatlım
süpersinnn
evet canım yaşıztız boğa burcumusun yoksa
yok ben koçum

gece çenemiz çok düşünce anca bu saat oldu kalktım kendimi acayip yorgun hissediyorum güya evi temizlicektim ama hiç kalkasım yok yerimden yarın yaparım artık :82: bugünkü sabah yani aslında öğlenki menüm
1 yumurta
1 kk peynirden daha az peynir 10- 15 grama tekabül ediyor
1 domates
1 biber
5 zeytin
3 kupada çay
akşam kayınvalidemlerde olcam ve sanırım kurufasülye yicez yanındada salata falan.artık yedikten sonra kesinleşir herhalde şimdilik yediğim ve yenilmesi düşünülen şeyler bunlar :26:

hergün tartılmayınya sonra bi gün durup dururken yüksek çıkcak moraliniz bozulacak.en ideali haftada 1 kere tartılmak.çünkü gün içinde değerler sürekli değişiklik gösteriyor özelliklede hassas tartılarda bende çok merak ediyorum bu aralar öyle çok dikkat edemiyorum eskisi gibi değilim ama kendimi tutuyorum tartılmamak için.

Son düzenleme:

günaydın canım.vallahi ööle çok konuşmuşsunuz ki zor okudum.:82:

forumun sürekli aktif olmasını seviyorum napim geç saatlerde pc eşimde olduğundan o saatlerde bidaha zor denk gelirim zaten zaten en sessiz topik bizimkisi böyle oluncada yeni gelen oluncada kaçıyo başka topiklere onları topiğe bağlamak şart

avatarımı değiştirdim. bu avatarı senaya ithafen koydum.bana senayı anımsattı sizcede çok benzemiyomu

bnce de aktif tutalım ki mitive olalım.ben de akşam ancak girebiliyorumm
avatarımı değiştirdim. bu avatarı senaya ithafen koydum.bana senayı anımsattı sizcede çok benzemiyomu

hımmm:44:bana da anımsattı bak şimdi

kızlarrr sanırım geçmişi okumaktan bu sayfaya gelemediniz.maşallah gece kızların çenesi düşmüş ben de zor okuyabildim.:82:

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum neler yapıyorsunuz zayıflamak için bana yardımcı olursanız sevinirim tavsiyelerinizi bekliyorum şuan 77 kiloyum çok kötü bir durumdayım hayatım boyunca hamileliklerim dışında bu kiloya çıkmamıştım hamilelik şekeri beni mahfetti doğum yapar yapmaz deli gibi tatlı yedim

aramıza hoşqeldin tatlım...
sende benimle aynı dertten muzdaripsin malesef
bende 76 kiloyum ve hayatım boyunca ilk defa bu kiloya çıktım
hamileliğim sayesinde :26:
neyse hep birlikte bütün kilolarımızı vericez canım meraklanma

zayıf hatuncuklarım sizi bi yoklim dedim ama
ben yokken hiç muhabbet olmuo anlaşılan
sizi dürtmem mi lazım illaki
qece en qeç 12de burda olun
buluşalım canlarımm
ben şimdi çıkıyorum qece qeldiğimde buqünkü menünmü bildircem
gelemezsemde yarın sabah
qörüşenzeee

Son düzenleme:
kız çene sadece sende mi var bak sen yokken kimse yok.topla ahaliyi coştur topiğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…