70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

üzülesim geldi biden leblebi baya yedim bi avuçtan fazlaydı bayadır yemediydim özlemişim tuzsun leblebiyi
leblebıyı sevmem ya nasıl yıyosunuz sızden duya duya yakında bende yersem sasırmıycam

işte bu yüzden ben karbon diyeti yapamıyorum diyetisyenimin verdiği listede de 4-5 tane meyvem var günlük ztn bende bayılırım meyveye OSMAN ÖLME!!!!!!

benim başım kelmi ya avatarım yokkkkkkkkkkkkkkkkkk koyamıyommm:84::84::84::84:

oh be sonunda gelebildim
ya bütün qün dışardaydık çok yoruldum
annemlere qeçtik akşam üstü
ordan size bi bakıp çıkmıştım
eve saat 12de qeldik
eşimle oğlumu uyuttum
evi temizledim topladım toz aldım
makinayı açamadığım için gırgırladım idarelik
hayatta evim dağınık yatamam
uyku tutmaz valla
çok şükür bitirdim işlerimi ve qeldim
ama menümü yazıp qidicem çünkü çok yorqunum

Son düzenleme:
kahvaltım

1 zeytin
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim tost
1 yumurta
1 fincan yeşil çay
1 minik domates
yarım salatalık
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir

ara

1 bardak ayran

öğle

5 tane köfte
yeşillikten oluşan yağsız tuzsuz salata...
1 büyük ayran

ara

bol bol su

akşam

1 tabak çorba
2 büyük çubuk kraker (paket olarak deil tane olarak )
1 fincan yeşil çay

hıııııııherkesler yatmış .napmışsınız kızlar öle bugün kendimi okumaktan alamadım.
ben bu gece napıyor bizim kızlar diye geldim kimsecikler yok.yaa aaa dün geceden uykusuz kalırsanız
menümü yazıp bende kaçıyorum ,geçen sene diyetisyenim bana gece 12 ile 3 arası vücut yağ yakar,uyku düzenini sağla demişti aklınızda bulunsun uyuyunda gitsin yağlar.

sabah:haşlanmış yumurta,peynir,közleme biber(çok seviyorum),zeytin ,domates
ara:1 bardak ılık süt ve 2 adet burçak bisküvi
öğlen:1 tabak makarna,1 kase yoğurt
ara:2 adet mandalina
akşam:kızarmış!!!!!balık 6-7 adet küçük ama
1 kase kocaman salata
2dilim ekmek

60 tane mekikkkk
ev temizliği
pazar alışverişi(yürüyüş)

independent canım sende izlemişsin diziyi,nasıl üzüldüm varya ..ama bence çocuk rüya görüyor olabilir
inşallah rüyadır.

İki büyüğüm, Engin Ardıç ve İlker Sarıer, köşelerinde yürüyüş yapmanın nimetlerinden bahsedip okurlarına yürümeyi salık verdi.

Buna elbette itirazım yok. Yürümek bence de en keyifli spor.

Ancak onlara 'kilo verme' kısmında katılmıyorum. Diyorlar ki, 'Gırtlağımızdan hiç kısmadan, yalnızca yürüyerek şu kadar kilo kaybettik.'

Tabii ki kilo vermişlerdir. Yalan söylecek halleri yok ya.

Fakat sanırım ikisi de yürümeye hayatlarında yeni başladıkları için kilo kaybediyorlar. Yoksa sadece yürüyerek zayıflansa...

Benim şu an manken Twiggy gibi olmam gerekiyordu.

İnsan takometresi

Kişisel tecrübelerime göre, yürüyüş yaparak zayıflamak tek bir şekilde mümkün: Bilgilenerek.

Bu ne demek? Açıklayayım.

Ben fırsat buldukça yürüyorum. Yıllardır. Fakat yakın zamana kadar kilo vermeden yana faydasını görmüyordum.

Ta ki bir 'adımölçer' alana kadar. İlker Sarıer'in deyimiyle 'insan takometresi'.

Bu aletler normalde nerede satılır bilmiyorum. Ama internetteki bütün Türk mağazalarında var. Benimki Omron marka. 50 YTL'ye almıştım.

Kibrit kutusu büyüklüğündeki aleti yürürken cebinize koyuyorsunuz. O da size, attığınız adım sayısını, katettiğiniz mesafeyi, yaktığınız kaloriyi, hatta verdiğiniz kiloyu (daha doğrusu gramı) küçük bir yanılma payıyla söylüyor.

Sıkıysa yiyin

Adımölçere göre, 1 saatlik yürüyüşte 7500 adım atıyorum. Bu kadar adım sonunda da yaklaşık 7 kilometre yürümüş oluyorum.

Sallana sallana yapılan bir yürüyüş olmadığı için tabii ki pestilim çıkıyor. Terden bayılıyorum. Ağzımın içi Sahra Çölü'ne dönüyor.

Peki bu zahmetin sonunda kaç kalori yakıyorum? Adımölçerimize bakalım: 280 kalori.

Sırada ikinci aşama var.

Şimdi de bir yerlerden besinlerin kalori bilgisini bulacağız. Bizim görevimiz Jim, tabii eğer kabul edersek, boş kaldıkça neyin kaç kalori olduğunu okuyup ezber etmek.

1 adet muz: 100 kalori. 100 gram kaşar: 400 kalori. 100 gram ay çekirdeği: 550 kalori.

Hadi şimdi sıkıysa yiyin!

Ketçaplı, mayonezli hamburger: 700 kalori. Yanında patates ne de güzel gider: 600 kalori. Canım bir de soğan halkası çekti: 550 kalori.

Aaa! Niye yemiyorsunuz yahu? 1 adet menü işte. Yakmak için altı üstü 6.5 saat yürüyeceksiniz. 45 kilometre filan.

Yesenize!

Boğazınızdan geçmez

Sanırım derdimi anlatabildim.

Sabah uykunuzdan fedakarlık edip kalkmışsınız. 2 saat yürümüşsünüz. Ynluktan ölmüşsünüz. Ve adımölçer 550 kalori yaktığınızı söylemiş.

Böylece de kalorinin kıçınızdan ter damlayarak yakılan bir şey olduğunu öğrenmişsiniz.

Baldırlarınız hala ağrıyorken, 550 kalorilik bir soğan halkası boğazınızdan geçebilir mi?

O halde tekrar edeyim: Sadece yürüyerek değil, ancak hem yürüyerek hem de bilgilenerek zayıflayabilirsiniz.

Alıntıdır.

günaydın kızlar
eeee hani bu gece kimse uğramamış tabii beni düşündünüz demi bu kadın geçmişi okumaktan gözleri arızalandı dediniz teş. herkese
hemn menümü yazıp gideyim

1] Elma 1 ADET 60
[2] Fındık 8 GRAM 52
[3] İrmik 16 GRAM 59.2
[4] pınar light süt 2 100 ml 70
Toplam : 241.2 kal.
canım bugün böyle istedi kaloriside bayağı düşük oldu

günaydın aslı bu irmiği nasıl yedin ya sormamda bi sakınca varmı bu arada daha kahvaltı yapmadım evet hatalıyım ama yapmadım canım istemiyo kaç günlerdir hep 2 öğün yiyorum bu haftada böyle geçeceğe benziyo gibi

tabi sorabilirsin canım yarım yağlı sütü 2 tatlı kaşığı irmiğikarıştırıp muhallebi yaptım sonra tarçın tadlandırıcı ve fındık ekledimmmm afiyetle yedim
kahvaltı için uygundeğil ama canım çokk tatlı istedi klasik kahvaltı yapmak istemedim
benim gibi tatlıcıysanız tavsiye edrim süperdiii gördüğünüz gibi kaloriside az

sadece irmik yazınca belki başka türlü bişekildemi yedin diye sorim dedim bu şu prenses tatlısı dedikleri şey dimi.aslında bende çok severim zaten irmik başlıbaşına muhteşem bi tahıl.neyin içinde kullansan lezzetli oluyor.
ben hala kahvaltı yapmadım saatte 10 olmuş eşimimi beklesem ne yapsam şimdi yesem o kalkınca o yerken kendimi tutamama ihtimalim var 1 bucuk saatte beklenmez ama neyse en iisi ben yiyim o yemek yerkende temizliğe başlarım 1 taşla 2 kuş sonra erkenden işim biter dinlenirim

yeni avatarım senanın günlük menülere yorumlarını okuyan masum üye profili olarak koydum adını

kahvaltım :

Domates, kırmızı (yaklaşık 100gr) 22k
Zeytin (siyah) 12 gr 26k
Biber yeşil 2 adet 8k
Beyaz peynir, yağlı (kibrit kutusu) 86k
Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek 1 adet 34k
Çay, şekersiz (bardak) 5 Çay fincanı 0k
toplamda 176 kalorilik bi kahvaltı yapıyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar kahvaltı yapmanız kaç dakikanızı alıyor 20 dk dan fazla oldu hala tabağımdakileri bitiremedim ben hani uzun sürede yemeğinizi yerseniz kolay acıkmazsınız derler ama nedense ben hemen acıkıyorum

bana 10-15 dk sürüo daha uzun sürmez hemen löp die indiriom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…