leblebıyı sevmem ya nasıl yıyosunuz sızden duya duya yakında bende yersem sasırmıycamüzülesim geldi bidenleblebi baya yedim bi avuçtan fazlaydı bayadır yemediydim özlemişim tuzsun leblebiyi
tatlım karban diyetini araştırdım da çok sıkıntılı ya portakal suyu gunde ıkı bardak ıcsem zaten bardagı 28 den 54karbon yapıyo zaten o yüzden çok zor bi diyet gözüm yemedi benim bide vucutta glikojeni tuutğu için sudan veriliyomuş tekrar karbonlu beslenınce vucut tekrar verdıgı suyu alıp hop kılo alıyomuş.ben verdikten sonra almak istemiyorum ve kendımı çok sıkmadan kilomu korumak istiyorum makarna,börek,tatlı vs herşeyden azar azar yemem lazım benim bazen kek en iyisi ben yıyeceklerı azaltarak azar azar kılo vermeye devam edıyım.ben sıkıntıya gelemıyom ya.acele etmeden zayıflıycam.
senin yediklerine bakıyorum imkansız bne bunlarla doymam da bu tarz dıyet yapmamda bı de bana saglıklı gelmedı ya sebzesız meyvesız dıyet azcık sebze meyve ye hemen karbon degeri yukselıyo
günaydıngünaydın kızlar
eeee hani bu gece kimse uğramamış tabii beni düşündünüz demi bu kadın geçmişi okumaktan gözleri arızalandı dediniz teş. herkese
hemn menümü yazıp gideyim
1] Elma 1 ADET 60
[2] Fındık 8 GRAM 52
[3] İrmik 16 GRAM 59.2
[4] pınar light süt 2 100 ml 70
Toplam : 241.2 kal.
canım bugün böyle istedi kaloriside bayağı düşük oldu
günaydınaslı bu irmiği nasıl yedin ya sormamda bi sakınca varmı bu arada daha kahvaltı yapmadım evet hatalıyım ama yapmadım canım istemiyo kaç günlerdir hep 2 öğün yiyorum bu haftada böyle geçeceğe benziyo gibi
sadece irmik yazınca belki başka türlü bişekildemi yedin diye sorim dedimtabi sorabilirsin canım yarım yağlı sütü 2 tatlı kaşığı irmiğikarıştırıp muhallebi yaptım sonra tarçın tadlandırıcı ve fındık ekledimmmm afiyetle yedim
kahvaltı için uygundeğil ama canım çokk tatlı istedi klasik kahvaltı yapmak istemedim
benim gibi tatlıcıysanız tavsiye edrim süperdiii gördüğünüz gibi kaloriside az
yeni avatarımsenanın günlük menülere yorumlarını okuyan masum üye profili olarak koydum adını
günaydınGünaydın zayıf hatuncuklarrrrrrrrr
oğlumu yedirip qelcemmm :80:
günaydınyedir bakalım tosuncuğu bende kendimi yedirmeye devam edeyim
arkadaşlar kahvaltı yapmanız kaç dakikanızı alıyor 20 dk dan fazla oldu hala tabağımdakileri bitiremedim benhani uzun sürede yemeğinizi yerseniz kolay acıkmazsınız derler ama nedense ben hemen acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?