70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

8 buçukta kalktım eşimi beklicektim ama o 12 ye doğru kahvaltı yapıyor çok uzun süre aç kalmim diye yapim dedim kahvaltımı

oğluşum uyudu...
ben onu yatağına yatırayım da
hemen qidip kendime bişiler hazırlıyım yiyeyim bende

sudemcim bnm menülerime bakarsan meyvede var sebzede hatta lahmacun künefe börek herşeyden yiyorum ve bu şekilde 15 kilo verdim tabiki herkesin kişisel görüşü herkesin bünyesi aynı değildir ben bu şeklide kolay kilo veriyorum ama bir başkası veremiyebilir kendine en uygun hangisi geliyorsa onu yapmalı insan

süper bir menü afferinnn kıssss

hayatım çizelgen neden yok
bir önceki çok daha etkileyiciydii

senaa tatlım gelince dünkü menüme bakar mısın?
nasıl die :26:
yorumum yukarda canım

erginsena hoşqeldin kuzummm :125:
hoşbulduk bitanem bugün biraz geciktim babam gözlerinden laser oldu yeni geldik eve..

geçmiş olsun senacım.şimdiden sonra rahat eder amca
bu avatar zaten korkuyla yorumlarını okuyanları ifade ediyor

geçmiş olsun senacım.şimdiden sonra rahat eder amca
bu avatar zaten korkuyla yorumlarını okuyanları ifade ediyor
ben gidiyorum temizlik yapim az ev hanımı moduna girim yılbaşından beri evde doğru düzgün iş yapmışlığım yok az evi eve benzetim

ay beğendiğine çok sevindim yaa
ben biraz tedirgindim açıkcası
köfte falan yedim ya ne bilim
sonra vicdan azabı çektim keşke yemeseydim die

ben gidiyorum temizlik yapim az ev hanımı moduna girim yılbaşından beri evde doğru düzgün iş yapmışlığım yok az evi eve benzetim

bende dün gece temizlik yaptım canım 2de yattım valla
temizliğin bitince qel yine
kolay qelsin bitanem qörüşürzz

buqünkü kahvaltım

tost ekmeğiyle tost 1 dilim
1 minnacık domates
1 salatalık (tuzsuz)
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 fincan yeşil çay
1 zeytin

dün eşimle 3 saat kadar yürüyüş yaptık
yediklerimi erittim zaten

dün eşimle eminönüne de qittik
ordan taze zencefil aldım
çubuk tarçın aldım
tarçını çay yapıp içicemm
taze zencefillede
angelina jolie nin sarımsak çayı diyetini uygulicam

allahtan ev küçük eşya az daha evin yarısını temizledim ama geberdim.2 tane halı silkeledim o silkeledim denemez anca 5 kere kaldırdım indirdim 10 dklık daha işim var ama feci yoruldum artık akşamada banyoyu temizlerim işim biter.ev temizliği kilo verdirmez yağ yaktırmaz diyolar ama ben böyle temizlik en fazla ayda 2 kere yapıyorum diğer zamanlar sadece süpürüp siliyorum dolayısıyla vucut bu etkinliğe alışık değil kesin kalori yaktım çünkü acayip terledim bu soğukta

bende şimdi çamaşır astım
yerleri süpürdüm
yerleri silicem
benim evim büyük malesef
eşyamda çok
temizliğim zor oluo bide oğluş var
peşimde dolanıo ayağıma sarılıo falan
ben en qüzel qece yapıorum temizliğimi ama qündüz qözüyle yapılan temizlik qibi olmuo işte
içime sinmio

bizde gece gündüz temizlik farketmiyo gürültü yapmak serbest ama eşim yokken yapmaya çalışıyorum o rahatsız olmasın diye.insan eşyaya özeniyo çok ama eşya demek hamallık demek iyiki çok eşyam yok işim bi çırpıda bitiyo.ben bu ara çabuk yorulduğum için işim bukadar uzun sürdü yoksa çoktan bittiydi

şimdilik işlerimin bi kısmını bitirdim yarın tozmoz alırım akşama banyoyu yıkarım tertemiz olurum
öğlen menüm yine kahvaltı olcak sabah yiyemediğim peynirim ve ekmeğimin yarısını yicem yanında yine domates zeytin ve biber yicem başka bişi hazırlıyamıcam yoruldum akşamada mercimek çorbası ve karnıbahar salatası yemeyi planlıyorum.karnıbahar salatası haşlanmış karnıbahar üzerine sarmısaklı yoğurt şeklinde olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…