ben hala bitirmedimki ekmeğim ve peynirimin yarısı duruyo halabana 10-15 dk sürüo daha uzun sürmez hemen löp die indiriom valla
8 buçukta kalktım eşimi beklicektim ama o 12 ye doğru kahvaltı yapıyorçok uzun süre aç kalmim diye yapim dedim kahvaltımı
ben hala bitirmedimki ekmeğim ve peynirimin yarısı duruyo halagenelde kahvaltım 1 saatte bitiyor
birazdan kalkar ara mara yapamam şimdi uyansın temizlik yapcam işim bitince yemek yerim bidahasen eşinle ara öğün yaparsın canım
sudemcim bnm menülerime bakarsan meyvede var sebzede hatta lahmacun künefe börek herşeyden yiyorum ve bu şekilde 15 kilo verdim tabiki herkesin kişisel görüşü herkesin bünyesi aynı değildir ben bu şeklide kolay kilo veriyorum ama bir başkası veremiyebilir kendine en uygun hangisi geliyorsa onu yapmalı insantatlım karban diyetini araştırdım da çok sıkıntılı ya portakal suyu gunde ıkı bardak ıcsem zaten bardagı 28 den 54karbon yapıyo zaten o yüzden çok zor bi diyet gözüm yemedi benim bide vucutta glikojeni tuutğu için sudan veriliyomuş tekrar karbonlu beslenınce vucut tekrar verdıgı suyu alıp hop kılo alıyomuş.ben verdikten sonra almak istemiyorum ve kendımı çok sıkmadan kilomu korumak istiyorum makarna,börek,tatlı vs herşeyden azar azar yemem lazım benim bazen kek en iyisi ben yıyeceklerı azaltarak azar azar kılo vermeye devam edıyım.ben sıkıntıya gelemıyom ya.acele etmeden zayıflıycam.
senin yediklerine bakıyorum imkansız bne bunlarla doymam da bu tarz dıyet yapmamda bı de bana saglıklı gelmedı ya sebzesız meyvesız dıyet azcık sebze meyve ye hemen karbon degeri yukselıyo
süper bir menükahvaltım
1 zeytin
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim tost
1 yumurta
1 fincan yeşil çay
1 minik domates
yarım salatalık
kibrit kutusunun yarısı kadar peynir
ara
1 bardak ayran
öğle
5 tane köfte
yeşillikten oluşan yağsız tuzsuz salata...
1 büyük ayran
ara
bol bol su
akşam
1 tabak çorba
2 büyük çubuk kraker (paket olarak deil tane olarak)
1 fincan yeşil çay
hayatım çizelgen neden yokhıııııııherkesler yatmış .napmışsınız kızlar öle bugün kendimi okumaktan alamadım.
ben bu gece napıyor bizim kızlar diye geldim kimsecikler yok.yaa aaa dün geceden uykusuz kalırsanız
menümü yazıp bende kaçıyorum ,geçen sene diyetisyenim bana gece 12 ile 3 arası vücut yağ yakar,uyku düzenini sağla demişti aklınızda bulunsun uyuyunda gitsin yağlar.
sabah:haşlanmış yumurta,peynir,közleme biber(çok seviyorum),zeytin ,domates
ara:1 bardak ılık süt ve 2 adet burçak bisküvi
öğlen:1 tabak makarna,1 kase yoğurt
ara:2 adet mandalina
akşam:kızarmış!!!!!balık 6-7 adet küçük ama
1 kase kocaman salata
2dilim ekmek
60 tane mekikkkk
ev temizliği
pazar alışverişi(yürüyüş)
independent canım sende izlemişsin diziyi,nasıl üzüldüm varya ..ama bence çocuk rüya görüyor olabilir
inşallah rüyadır.
bir önceki çok daha etkileyiciydiiyeni avatarımsenanın günlük menülere yorumlarını okuyan masum üye profili olarak koydum adını
kahvaltım :
Domates, kırmızı (yaklaşık 100gr) 22k
Zeytin (siyah) 12 gr 26k
Biber yeşil 2 adet 8k
Beyaz peynir, yağlı (kibrit kutusu) 86k
Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek 1 adet 34k
Çay, şekersiz (bardak) 5 Çay fincanı 0k
toplamda 176 kalorilik bi kahvaltı yapıyorum
yorumum yukarda canımsenaa tatlım gelince dünkü menüme bakar mısın?
nasıl die :26:
hoşbulduk bitanem bugün biraz geciktim babam gözlerinden laser oldu yeni geldik eve..erginsena hoşqeldin kuzummm :125:
ben gidiyorum temizlik yapim az ev hanımı moduna girim yılbaşından beri evde doğru düzgün iş yapmışlığım yok az evi eve benzetimgeçmiş olsun senacım.şimdiden sonra rahat eder amca
bu avatar zaten korkuyla yorumlarını okuyanları ifade ediyor
sudemcim bnm menülerime bakarsan meyvede var sebzede hatta lahmacun künefe börek herşeyden yiyorum ve bu şekilde 15 kilo verdim tabiki herkesin kişisel görüşü herkesin bünyesi aynı değildir ben bu şeklide kolay kilo veriyorum ama bir başkası veremiyebilir kendine en uygun hangisi geliyorsa onu yapmalı insan
süper bir menüafferinnn kıssss
hayatım çizelgen neden yok
bir önceki çok daha etkileyiciydii
yorumum yukarda canım
hoşbulduk bitanem bugün biraz geciktim babam gözlerinden laser oldu yeni geldik eve..
ben gidiyorum temizlik yapim az ev hanımı moduna girim yılbaşından beri evde doğru düzgün iş yapmışlığım yok az evi eve benzetim
allahtan ev küçük eşya azdaha evin yarısını temizledim ama geberdim.2 tane halı silkeledim o silkeledim denemez anca 5 kere kaldırdım indirdim 10 dklık daha işim var ama feci yoruldum artık akşamada banyoyu temizlerim işim biter.ev temizliği kilo verdirmez yağ yaktırmaz diyolar ama ben böyle temizlik en fazla ayda 2 kere yapıyorum diğer zamanlar sadece süpürüp siliyorum dolayısıyla vucut bu etkinliğe alışık değil kesin kalori yaktım çünkü acayip terledim bu soğukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?