70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepini nasıl da çalışkansınız Benim bu ara elim hiçbir şeye gitmiyor, üstelik ne evliyim ne de çocuğum var... Bu ara sadece zayıflasam emeinim ki beni hayata bağlayacak, motive olucam... Beni motive ediin noolur

benim sürekli kilo problemim vardı çocukluğumdan beri yani. teyzem sürekli zayıfla falan derdi sanki kendi çok matah bişimş gibi zayıfladığım dönem eşimle tanıştım ve evlendim 19 yaşındaydım iiki teyzemi daha erken dinlemedim yoksa 15 inde kocaya gidecektim şimdi bunu niye anlattım evlilik çocuk bunlar zamanı geldimi olur salla evlilik evet sevdiğinleyse mükemmel bişi ama ne olursa olsun bekarşlık sultanlık keyfini çıkar canım.

Evet haklısın canım zaten çok sevdiğim biri ile olmadıkça bu işe hiç cesaret edemedim... Şimdi artık zayıflamak istiyorum umarım Mayısa kadar kilo veririm. 1.68 boyum. kilom ise 73 .. Spora gidiyorum evde de spor yapıyorum... Bu hafta azimle başladım... Hedefim ayda 2 kilo ... mayısa kadar 10 kilo verirsem .... Ayy ne güzel olur yaaa

ohooo fazlasıyla verirsin canım .zaten boyun posun maşallah yerinde.zaten bi 5 kilo versen fıstık gibi olursun.benim boyum 163 kilom 65 olsa zaten 38 beden oluyorum.yuvarlak hatlı ve iri kemikli olduğum için çokta kasmam gerekmez.ama 60 olsamda süper olur tabi insan oğlu işte hep ulaşabileceğinden fazlasını istiyo

of nasıl acıktım ya kesmedi beni öğlen kahvaltısı.nedense bu karnıbahar salatası yaptığım günler bi iştahlanıyorum gitti geçen cumada yaptıydım sonra tüm akşam tıkıntım.allahtan evde bişi yoktu eşim taze ekmek getirmişti onun rahat yarısını yedim oda eşim önümden aldı kendine kalmıcak diye yoksa bitirecektim

Ay nasıl sevindim yaaa, bu sözlerin bile beni nasıl motive etti anlatamam... Eğer bu kiloları da verirsem artık hiçbirşeyi ve kimseyi kafama takıp üzülmicem... Bu ara beni çok üzdüler... Anlarsınız... Artık kendime bakmam lazımmm Yalnız kurtulamadığım konulardan biri de selülit... Siz nasıl başediyorsunuz bu illetle? Sevimsiz bişi kilo versen de kötü duruyo özellikle de dizlerimin üzerindeler... Gerçi su da içmiyorum ben içmek gerek... Yeşil çay içiyorum günde 1 tane ama 2 içeyim bari... Önerilerinize açığım yani..

Acaba 2 yumurta kırıp omlet mi yesen yağsız?? Sanki epey doyurur gibi.. Ben öyle yapmayı düşünüyorum yanında da yeşil çay

selilüt kilon olmasada vucutta var olabilecek bişi.bu büyük ihtimalle su gereği kadar tüketmediğin için oluyodur sıvı tüketmeye devam ettikçe zamanla yok olur yada azalır.
ki o moralini bozanlar görüntünle ilgili başını ağrıtıyolarsa saçmalamasınlar senin boyunda olmayıp senden daha kilolu gençler var hep taşıdığım ağırlıktan kime ne sanki kucaklarında taşıyolar bizi
çok açlık hissettiğinde keçiboynuzu ye açlığını bastırıyo ve saymakla bitmicek faydası var tavsiye ederim

Acaba 2 yumurta kırıp omlet mi yesen yağsız?? Sanki epey doyurur gibi.. Ben öyle yapmayı düşünüyorum yanında da yeşil çay
bugün biraz iş yaptım yoruldum o yüzden yediklerim doygunluk hissi yaşayamadım.akşam eşimle yemek istiyorum bu yüzden 2 buçuk saat daha dayanmam lazım dayanamadığım yerde dediğim gibi keçi boynuzu yerim 1 tane daha yada bikaç çekirdekli kuru üzüm.

merhaba arkadaşlar.bende zayıflamak isteyenlerden olup zayıflayamayanlardanım.yanı rejim yapmaktan kaççan ve beceremeyenlerden.biri 1,5 yaşında diğeri 4 aylık 2 oğlum var.bazen 73 bazen 75 oluyorum.oğlumu yedirirken ben ondan fazla yiyorum farkında olmadan.bitki çayı içiyorum.ama tabıkı yeterlı olmuyor.spor yapmam çoğu zaman imkansız oluyor 2 tane bebeyle.yürüyüş desen o zaten imkansız.birde bu aralar açlık hissetmiyorum ama yemem gerekiyormus gibi düşündüğümden yiyorum.genelde tatlı cok kaçırıyorum.çikolata desen çok yıyorum.yemek olarak en üzeli bu aralar genelde sebze tüketiyorum.ekmek pek tüketmiyorum. nasıl motive olacağım bilmiyorum.beynime yememem gerektiğini nasıl donduracağım nasıl unutacağım şu tatalıları bilmiyorum.

Son düzenleme:
önce yavrularını analı babalı hayırlı bi evlat olarak büyütürsün diyorum .ve sonra maşallah diyorum 2 üst üste doğumla bukadar yazıf kalabilmenden dolayı seni tebrik ediyorum.kilon aşırı değil ama seni mutlu edecek ölçülerde değil :26: kilo alımı sadece ekmek yemekle tatlı yemekle olan bi durum değil.her insanın kişiliği farklı olduğu gibi vucut yapısıda farkı.sen çikolata yer kilo alırsın bi başkası çikolata küpüne düşse kilo almaz dediğin gibi az yiyosan sana kilo aldıran yada kilo vermeni engelleyen şeyleri tespit etmen lazım ondan sonra bunlardan uzak durarak yada azaltarak idealindeki kiloya yavaş yavaş ulaşırsın.kilo vermeyi düşündüğüne göre bebeğini emzirmiyosun sanırım

Yok görüntüyle ilgili değil tamamen duygusal çöküntüler Ama atrık temiz sayfa açma zamanı geldi...
seni mutsuz eden negatif etkileyen şeylerden kendini soyutlamak lazım.bazen elimizde olsada bunu yapamıyoruz.düşünsel olarak kendimizi kendimiz motive etmeliyiz.çünkü bizi bizden başka kimse anlamaz ve mutlu edemez.bu yüzden sende olumlu düşün ve yenilikler için kapını tamamen aç :92:

Allah mutlu etsin çocuk olunca elbette kilo alınır ama zaten o 2 bebek seni epey yoracaktır, çikolata yerine sütlü tatlıları deneyebilirsin, yağsız sütle yağılan pudingler sanki daha az zararlı gibi geliyor bana...

Teşekkür ederim bunun için artık elimden ne geliyorsa yapıcam bundan emin olabilirsiniz... Artık daha sık sohbet edicem burda... Çok iyi geldi

Benımde 8 aylık oglum var emziriyorum ama kılo vermek ıstıyorum artık zamanı geldı gıbı gelıyor dıyet yapmadan dıkkat ederek vermeyı planlıyorum bakalım olursa.170 boy bu sabah tartıldım 73.6 cıktım.1 haftadır sızın topiği takip ediyorum.kılo almaya baslamıstım en azından durdurdum sımdılık:)

Teşekkür ederim bunun için artık elimden ne geliyorsa yapıcam bundan emin olabilirsiniz... Artık daha sık sohbet edicem burda... Çok iyi geldi
insan bazen dünyada bi benmi böyleyim diye hayıflanır yada neden böyle şeyler sadece benim başıma geliyo der.halbuki gözümüzün görmediği kulağımızın duymadığı ama bizimle aynı hisleri paylaşan binlerce insan var bu tarz forumlarda insan konuştukça bazen kendini buluyor bazen cesaret alıyor bazen sırtındaki yükleri hafifletiyor bu yüzden bol bol yazış içindeki negatiflikten kurtul yavaş yavaş

siz ne güzel annelersiniz böyle canım senin zaten çok fazlan yok.boyun kilonu amorte edecek kadar uzun.sadece yediklerini az eksiltip kısa zamanda kilo verirsin.çok bi fazlan yok seni kendini ii hissettirecek bi 5 kilo verdikten sonra zaten az dikkatle geri kalanıda verirsin zamanla.zaten oğluşunun en hareketli zamanları bundan sonra onun peşinde bol bol hareket yaparsın kurtulursun fazlalıklardan

emziriyorum ama tatlı niyetine diyebilirim.malesef 2.oğlumda fazla sütüm olmadı.bu arada tatlılarla kafayı bozmusum sütümden bile tatlı niyetine diye bahsediyorum.neden kahve keyfi değil de tatlı niyetine.önce bunu bile düzeltmem gerek galiba.birde yemek hazırlarken yada oğlumu yedirirken atıştırmalarımı bırakmam gerk.yani nasıl bir duygu anlatamıyorum zayıflamak istiyorum ama kısıtlanmak istemiyorum.galiba bu yuzden son zamanlarda acıkmadan yemek yiyorum.

hata şu zaten.az yiyorum diyosun ama arada atıştırıyosun.2 sinden birini tercih etmen lazım ya atıştıracaksın ya oturup adam gibi yiceksin tatlıyı çok seviyosan olabildiğince az kalorili şeyler tüketip yanında başka bişi yememen lazım.mesela bende bi tatlı isteği vardı ama anlatamam ramazan bayramında 69 kiloyken 1 ay öncesinde 78 kiloydum.ama ne tatlı yemek anlatamam yanında yediğim diğer aburcuburları saymıyorum bile.kendimce bi karar aldım tatlı yerine kuru meyve tüketmeye başladım en azından kalorisi olsada sağlıklı şeyler. eğer kuru meyve seviyosan sende böyle çözüm bulabilirsin tatlı krizine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…