siz ne güzel annelersiniz böylecanım senin zaten çok fazlan yok.boyun kilonu amorte edecek kadar uzun.sadece yediklerini az eksiltip kısa zamanda kilo verirsin.çok bi fazlan yok seni kendini ii hissettirecek bi 5 kilo verdikten sonra zaten az dikkatle geri kalanıda verirsin zamanla.zaten oğluşunun en hareketli zamanları bundan sonra onun peşinde bol bol hareket yaparsın kurtulursun fazlalıklardan
öyle fazlam var diyecek bi kilon yok yavrum.belki hamilelikten kalma bölgesel sorunlar zaten bunun cevabını sen verdin.oturarak çalışıyorum diyerek.dolayısıyla spor yapamasan bile seni zorlayamıyacak hareketler yapıp illa koşmak yerinde zıplamak bilmem ne yapmakla yağ yakılmaz.oturduğun yerde ayaklarını bile oynatmak arada gerilmen bile sana enerji kaybettirir.gün boyu normal beslensende akşam olabildiğince hafif beslenirsen çok kısa zamanda form tutarsın bence.ah canım ya saol moral verdın bana ıns oyle olur yoks adıyet yapmak gercekten zor sporda yapamıyorum bel fıtıgım var.dediğin gibi oğlum hıc yerınde durmamaya basladı tek dezavantajım oturarak calısmam zararlı ve fazla kalorılı seylerı hayatımdan cıkarırsam olacak sanırım.:81:
ay evet altınbaşağa bayılıyorum bol yulaflıEvet kızlar sanırım aslında kilo almamızın en önemli sebebi de bu atıştırmalar... Aslında az ve sık ye mantığı ile sık ama kalorisi az şeyler tüketmek gerek... Çok zor ... İnsanın bazen gözü dönüyor... Ama kilo vermek bizi mutlu edecekse bu tür atıştırmaları yaparken sonra daha mutsuz olabileceğimizi düşünelim bari... Belki o zaman kendimize hakim olabiliriz.. Altın başak da açlığı bastırıyor bu arada...
ben bide kuru meyveleri yulaf ezmesi yumurta yoğurt ve esmer unla karıştırıp kurabiye yapıyorum hiç şekersiz yağsız süper bişi oluyogelgit canım arkadasında dedıgı gıbı kuru meyve ıyı oluyo bend eyıyorum acıktıkca kuru ıncır vey akuru kayısı süper birde hurma.hem bagırsak hareketlerını de düzenliyor
hemen bırakmak zor çaydaki şekeri ama yanında bişi yiyerek çayın tadının acılığından kurtulursun.sade tüketmeye çalışarak alışamazsın şekersize. ilk 2 belki 3 gün zorlanırsın sonra alışırsın emin ol.Evet evet kuru meyve fikrini iyi ki verdiniz...Alışverişe çıkarken alacaklar arasına ekleyim ben.. Bir de tatlandırıcı kullanmak istemiyorum artık ama deli gibi çay içerim tek şeker olsa da atmak istiyorum ama yarım atayım artık... Alışırsam belki atmam ama ona bi türlü alışamadım... Gerçekten motive oluyoruz sanki
hata şu zaten.az yiyorum diyosun ama arada atıştırıyosun.2 sinden birini tercih etmen lazım ya atıştıracaksın ya oturup adam gibi yiceksintatlıyı çok seviyosan olabildiğince az kalorili şeyler tüketip yanında başka bişi yememen lazım.mesela bende bi tatlı isteği vardı ama anlatamam ramazan bayramında 69 kiloyken 1 ay öncesinde 78 kiloydum.ama ne tatlı yemek anlatamam yanında yediğim diğer aburcuburları saymıyorum bile.kendimce bi karar aldım tatlı yerine kuru meyve tüketmeye başladım en azından kalorisi olsada sağlıklı şeyler. eğer kuru meyve seviyosan sende böyle çözüm bulabilirsin tatlı krizine.
anlaşılan sende tvde görüp canı çekenlerdensin.bende işte bu istek olmuyo istersen karşıma geç şapırdata şapırtada yegeçen zayıflama öykülerini okuyorum birinde anlatıyor diyet gelımesini kafamdan attım falan aklıma ne gelse yedim abur cuburları anlatıyor falan vay dedim ne güzel hiçbirinde gözüm olmadı bir heves okuyorum sonraa canı kızartma cekmış yada annesımı ne yapmış miss gibi karışık soslu fallan ayyyy dedim gelde rejim yap şimdi.Allahtan kış yoksa alıp yapardım.dedim en iyisi okumayayım ben bu başarı öykulerini sonra burayı gördüm geldimç.sanırım acıktıkca buraya geleceğim.biri bana dur demesi lazım.
geçmiş olsunben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli yazdığınız yazıları okumaktan kafam ağrımaya başladı bigün girmedim neler kaynatmışsınız
yavrum ne canı yanmıştır.iğne ayrı bademcik ağrısı ayrıteşekkür ederim 2 saat önce çocuk doktoruna götürdüm batuyu bademcikleri şişmiş iğne verdi vurulduk geldik gözdeyi uyutupta gitmiştim doktora geldiğimde allahtan uyanmamış mşışl mışl uyuyordu ohhh neyse inşallah ii olucak oğlum
ben bugün karnıbaharı haşladım.sarmısaklı yoğurt yaptım karıştırdım çok lezzetli oluyor tavsiye ederimSabah
Domates
salatalık
2 dilim esmer ekmek
Öğle
2 yumurtalı ve 1 kibrit kutulu peynirli omlet
1 dilim esmer ekmek
Şimdi:)
2 adet üzümlü bisküvi
Akşam da karnabahar haşlama yemeği düşünüyorum
yavrum ne canı yanmıştır.iğne ayrı bademcik ağrısı ayrıkısa zamanda şifa bulur kendine gelir inşallah
ben bugün karnıbaharı haşladım.sarmısaklı yoğurt yaptım karıştırdım çok lezzetli oluyor tavsiye ederim
ah canım nasıl bağlanmış böyle sanamerak etme valla bademcik ağrısı vardı ama iğneden kormuyo ama acayip birşekilde insanlarda korkuyo yani nasıl diyim onun için yalnız ben varım sanki benden biran bile ayrımıyo ve beni görmesin yanında kimse yatıştıramıyo çok ağlıyo valla kimseye bırakıpta biyerede gidemiyorum ancak işim olunca ikisinide uyutup öyle kaçıyorum işimi halledip geliyorum varmı benim gibi yaşamı olan bir fikri yada nasıl insanlara alıştıcam ben çocuğumu inş. gözde böyle olmaz
biraz tatlıdan kısıp birazda düzenli yemek yersen sorun kalmaz.madem bukadar tutkunsun tek çare azaltmak.zaten dedimya kilon aşırı değil. yaza kadar dikkat ederek yeterince kilo verirsin benceçok etkilenmemde hayır diyemeyeceğim şeyler var.onlara sırtımı dönemem nankörlük edemem
bende yazacağım bugun ne yediğimi.
sabah 1 porsiyon karnıbahar
2 dilim ekmek.
2 bardak çay
sarelle(1 ekmeğin üstüne sürülecek kadar)
öğle:1 halleyyt
1 havuç
eeeeeeeeeeee başka bişey yememişim ki ben.evet evet soun tatlılarda görüldüğü gibi.sonra banyoyu temizlemeye dalmışım aradada sizlerle konustum işte.eeeeeeee ben hala acıkmdım.ama ne yesem diye düşünüyorum.enteresan değil mi? birşeylerle uğraşıp unutursam ne ala yoksa gidip yıne abur cubur yıyorum bazende cevizli baklava sevdiğim için eşim alır bazen.çikolata da pek eksik olmaz eşim sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?