70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah canım ya saol moral verdın bana ıns oyle olur yoks adıyet yapmak gercekten zor sporda yapamıyorum bel fıtıgım var.dediğin gibi oğlum hıc yerınde durmamaya basladı tek dezavantajım oturarak calısmam zararlı ve fazla kalorılı seylerı hayatımdan cıkarırsam olacak sanırım.:81:

öyle fazlam var diyecek bi kilon yok yavrum.belki hamilelikten kalma bölgesel sorunlar zaten bunun cevabını sen verdin.oturarak çalışıyorum diyerek.dolayısıyla spor yapamasan bile seni zorlayamıyacak hareketler yapıp illa koşmak yerinde zıplamak bilmem ne yapmakla yağ yakılmaz.oturduğun yerde ayaklarını bile oynatmak arada gerilmen bile sana enerji kaybettirir.gün boyu normal beslensende akşam olabildiğince hafif beslenirsen çok kısa zamanda form tutarsın bence.

Evet kızlar sanırım aslında kilo almamızın en önemli sebebi de bu atıştırmalar... Aslında az ve sık ye mantığı ile sık ama kalorisi az şeyler tüketmek gerek... Çok zor ... İnsanın bazen gözü dönüyor... Ama kilo vermek bizi mutlu edecekse bu tür atıştırmaları yaparken sonra daha mutsuz olabileceğimizi düşünelim bari... Belki o zaman kendimize hakim olabiliriz.. Altın başak da açlığı bastırıyor bu arada...

gelgit canım arkadasında dedıgı gıbı kuru meyve ıyı oluyo bend eyıyorum acıktıkca kuru ıncır vey akuru kayısı süper birde hurma.hem bagırsak hareketlerını de düzenliyor

ay evet altınbaşağa bayılıyorum bol yulaflı uzun zamandır almadım o tarz krakerlerden.ekmek ihtiyacımı eti form kızarmış ekmek dilimleriyle karşılıyorum. atıştırmalık sadece kuru meyve kullanıyorum.bi arada bitter çikolata yiyodum oda 1 -2 kare 1 paketi bitirmem 1 haftayı buluyodu anlıcanız.

gelgit canım arkadasında dedıgı gıbı kuru meyve ıyı oluyo bend eyıyorum acıktıkca kuru ıncır vey akuru kayısı süper birde hurma.hem bagırsak hareketlerını de düzenliyor
ben bide kuru meyveleri yulaf ezmesi yumurta yoğurt ve esmer unla karıştırıp kurabiye yapıyorum hiç şekersiz yağsız süper bişi oluyo

Evet evet kuru meyve fikrini iyi ki verdiniz... Alışverişe çıkarken alacaklar arasına ekleyim ben.. Bir de tatlandırıcı kullanmak istemiyorum artık ama deli gibi çay içerim tek şeker olsa da atmak istiyorum ama yarım atayım artık... Alışırsam belki atmam ama ona bi türlü alışamadım... Gerçekten motive oluyoruz sanki

hemen bırakmak zor çaydaki şekeri ama yanında bişi yiyerek çayın tadının acılığından kurtulursun.sade tüketmeye çalışarak alışamazsın şekersize. ilk 2 belki 3 gün zorlanırsın sonra alışırsın emin ol.

evt dengesizim bu konuda süreklı atıştırdığım için scıkmıyorum diyorum.ama asıl problemim tatlı.kuru meyvelerıde hiç sevmem.

sade yemektenmi hoşlanmıyosun yoksa bişeyin içinde rahat tüketebiliyosan dediğim kurabiyeyi denemeni tavsiye ederim hem tok hemde çok sağlıklı bi atıştırmalık tatlı

geçen zayıflama öykülerini okuyorum birinde anlatıyor diyet gelımesini kafamdan attım falan aklıma ne gelse yedim abur cuburları anlatıyor falan vay dedim ne güzel hiçbirinde gözüm olmadı bir heves okuyorum sonraa canı kızartma cekmış yada annesımı ne yapmış miss gibi karışık soslu fallan ayyyy dedim gelde rejim yap şimdi.Allahtan kış yoksa alıp yapardım.dedim en iyisi okumayayım ben bu başarı öykulerini sonra burayı gördüm geldimç.sanırım acıktıkca buraya geleceğim.biri bana dur demesi lazım.

ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli yazdığınız yazıları okumaktan kafam ağrımaya başladı bigün girmedim neler kaynatmışsınız

anlaşılan sende tvde görüp canı çekenlerdensin.bende işte bu istek olmuyo istersen karşıma geç şapırdata şapırtada ye hiç etkilenmem

ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli yazdığınız yazıları okumaktan kafam ağrımaya başladı bigün girmedim neler kaynatmışsınız
geçmiş olsun nöbetçiyim ben burda ben varsam anlaki habire kaynama noktası artar

teşekkür ederim 2 saat önce çocuk doktoruna götürdüm batuyu bademcikleri şişmiş iğne verdi vurulduk geldik gözdeyi uyutupta gitmiştim doktora geldiğimde allahtan uyanmamış mşışl mışl uyuyordu ohhh neyse inşallah ii olucak oğlum

Sabah
Domates
salatalık
2 dilim esmer ekmek

Öğle
2 yumurtalı ve 1 kibrit kutulu peynirli omlet
1 dilim esmer ekmek

Şimdi:)
2 adet üzümlü bisküvi

Akşam da karnabahar haşlama yemeği düşünüyorum

yavrum ne canı yanmıştır.iğne ayrı bademcik ağrısı ayrı kısa zamanda şifa bulur kendine gelir inşallah

ben bugün karnıbaharı haşladım.sarmısaklı yoğurt yaptım karıştırdım çok lezzetli oluyor tavsiye ederim

merak etme valla bademcik ağrısı vardı ama iğneden kormuyo ama acayip birşekilde insanlarda korkuyo yani nasıl diyim onun için yalnız ben varım sanki benden biran bile ayrımıyo ve beni görmesin yanında kimse yatıştıramıyo çok ağlıyo valla kimseye bırakıpta biyerede gidemiyorum ancak işim olunca ikisinide uyutup öyle kaçıyorum işimi halledip geliyorum varmı benim gibi yaşamı olan bir fikri yada nasıl insanlara alıştıcam ben çocuğumu inş. gözde böyle olmaz

çok etkilenmemde hayır diyemeyeceğim şeyler var.onlara sırtımı dönemem nankörlük edemem
bende yazacağım bugun ne yediğimi.
sabah 1 porsiyon karnıbahar
2 dilim ekmek.
2 bardak çay
sarelle (1 ekmeğin üstüne sürülecek kadar)
öğle:1 halleyyt
1 havuç

eeeeeeeeeeee başka bişey yememişim ki ben.evet evet soun tatlılarda görüldüğü gibi.sonra banyoyu temizlemeye dalmışım aradada sizlerle konustum işte.eeeeeeee ben hala acıkmdım.ama ne yesem diye düşünüyorum.enteresan değil mi? birşeylerle uğraşıp unutursam ne ala yoksa gidip yıne abur cubur yıyorum bazende cevizli baklava sevdiğim için eşim alır bazen.çikolata da pek eksik olmaz eşim sağolsun.

ah canım nasıl bağlanmış böyle sana kaç aylıktı okadar çok anne varki karıştırıyom unutuyom daha herkesi tam tanıyamadım ne yaşan söylim büyüdükçe sana karşı ilgisini azlatır.sürekli insan içine sokmaya çalş bence şimdi daha küçük böyle tepkiler vermesi doğaldır.

biraz tatlıdan kısıp birazda düzenli yemek yersen sorun kalmaz.madem bukadar tutkunsun tek çare azaltmak.zaten dedimya kilon aşırı değil. yaza kadar dikkat ederek yeterince kilo verirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…