- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ah canım nasıl bağlanmış böyle sanakaç aylıktı okadar çok anne varki karıştırıyom unutuyom daha herkesi tam tanıyamadım ne yaşan söylim büyüdükçe sana karşı ilgisini azlatır.sürekli insan içine sokmaya çalş bence şimdi daha küçük böyle tepkiler vermesi doğaldır.
elinde oynatmasını seviyo demekki.ama dah aküçük zamanla çocuklarla kaynaştıkça unutur bu alışkanlığını19 aylık yani 1.5 yaşını geçti okadarda insan görüyo ama şöyle birşey var ii mesela annemlere gidiyorum sürekli her seferinde ilk gördüğünde sarılttırmıyo öptürmüyo cıyak cıyak bağırıp kucağımdan inmek istemiyo ama bi 15dk sonra sarmaş dolaş oluo onlrla ha birde dün gittimde geri gelcem eve hadi gidelim diyorum hiç oralı değil gelmiyo yeğenlerimle oynuyo ben çıkıyorum dışarı bırakıp gitsem hiç aramıycak gıcıklığı tutuyo işte bazen neyseya geçer inş.
diyet yapmaya başlayalı 1 ay 2 gün olduevet bende görmüştüm o videoyu komikti bişey sorcam sen 78 kgdan 70 e ne kadar sürede indin merak ettimde yani haftada kaç kilo vermiştim
diyet yapmaya başlayalı 1 ay 2 gün olduama ben fazla kasıyorum kendimi çok fazla kaçamak olmadı bu 1 ay içinde ilk 2 hafta spor yaptım sonrasında yapamadım.yanlış anımsamıyosam ilk hafta 3 kilo verdim.buda çok sık yemek yeyip kendiğimi şişirdiğim için ödemdi.sonra sanırım genel olarak haftada 1 er kilo verdim.bu hafta genele göre daha çok yedim artık verdimmi aldımmı bilmiyorum.ama dediğim gibi ben çok aşırı aburcubur tüketiyodum öyle böyle değil günde paket paket yanında yemekte yiyodum ekmek vs.resmen obez gibi yiyodum dolayısıyla vucut bu alışkanlığı bıraktığı için kısa sürede fazla vermiş oldu. ama çok kasmadan yeme düzenini çok az değiştirsen bile haftada rahat yarım kilo verirsin. gün boyu tıkabasa yemiş olsamda akşamın bi vakti tatlı istiyodu canım.eşim ekler alıyodu bu büyük olanlardan lokmalık olanlardan değil.onlardan 3-4 tane yiyodum düşün
bende aynen öyle çok yiyodum ve inanırmısın 1 ay öncesine kadar her yemeğe oturuşumda bir bütün ekmek götürüyodum valla şim nasıl okadar ekmek yiyodun be kızım diye kendime şaşıyorum neyse ben 3 haftadı her hafta pazartesi tartılıyorum 1 kilo gitmiş oluyo bakalım önüzdeki hafta başı kaç olucam yazarım burayada ne güzel kilo vermek insan kendini mutlu hissediyo
slm kızlar benim girdiğim zaman nedense kimsecikler olmuyorr....
beyaz atımla geldimmmmmm seni kurtarmayaaa
bencede gayet güzel kilo vermişsin olması gerektiği şekilde bence hiç bozma bu sistemde devam et.zaten önemli olan kısmı düzenli şekilde devam edebilmek yoksa 10 gün aç kalır zayıflarsın ama sonra düzeni boza tekrar geri alırsın.böyle devam et acelemiz yok.bende aynen öyle çok yiyodum ve inanırmısın 1 ay öncesine kadar her yemeğe oturuşumda bir bütün ekmek götürüyodum valla şim nasıl okadar ekmek yiyodun be kızım diye kendime şaşıyorum neyse ben 3 haftadı her hafta pazartesi tartılıyorum 1 kilo gitmiş oluyo bakalım önüzdeki hafta başı kaç olucam yazarım burayada ne güzel kilo vermek insan kendini mutlu hissediyo
2 haftada 9 kilo verilmesi için en az 100 kilo olmak lazım.normal sayılabilecek kilodaki birinin hangi diyeti yaparsa yapsın 2 haftada vereceği kilo ödem falanda içinde ancak 5 kilodur.oda mucizevi olur.bence böyle şeylere inanmayın.yapılmayacak birşey değil de şu öğünlede değişikmlik olur mu acaba.sinir oluyorum yaw hadi canım ızgara cekmıyorsa.
neresini abarttınki güzelim.gayet güzel bi menü bence tam kararında.senacım yaptım kilo çizelgemi sayende teşekkür ederim.
kız bende zor birşey sanıyordum da bir türlü bakmıyordum ne diye,
kolaymış ya ama ben şu 30 falan birşeyler var onu anlamadım neki onlar ?
bugünkü menümü tanıtıyım size;
sabah:klasik her sabahki gibi domates,peynir, zeytin hepsinden sigara altlığı olacak şekilde:26:
öğlen:1 kase tarhana çorbası bol kekikli,salata
akşam biraz abarttım 1 kase yoğurt ,3 kaşık pilav üzerine patates yemeği susuz
bana 10-15 dk sürüo daha uzun sürmez hemen löp die indiriom valla
nasıl okadar uzun sürüyo anlamadım bi lokmacık yiyosun zaten:26:ben hala bitirmedimki ekmeğim ve peynirimin yarısı duruyo halagenelde kahvaltım 1 saatte bitiyor
sen eşinle ara öğün yaparsın canım
merak ettim sarımsak çayını ?????dün eşimle eminönüne de qittik
ordan taze zencefil aldım
çubuk tarçın aldım
tarçını çay yapıp içicemm
taze zencefillede
angelina jolie nin sarımsak çayı diyetini uygulicam
canım temizlik bi hfata sürüyo heralde bi gün süpür bi gün sil bi gün toz alşimdilik işlerimin bi kısmını bitirdim yarın tozmoz alırım akşama banyoyu yıkarım tertemiz olurum
öğlen menüm yine kahvaltı olcak sabah yiyemediğim peynirim ve ekmeğimin yarısını yicem yanında yine domates zeytin ve biber yicem başka bişi hazırlıyamıcam yoruldumakşamada mercimek çorbası ve karnıbahar salatası yemeyi planlıyorum.karnıbahar salatası haşlanmış karnıbahar üzerine sarmısaklı yoğurt şeklinde olcak
seni motive ediyim o zaman nil usulüHepini nasıl da çalışkansınızBenim bu ara elim hiçbir şeye gitmiyor, üstelik ne evliyim ne de çocuğum var... Bu ara sadece zayıflasam emeinim ki beni hayata bağlayacak, motive olucam... Beni motive ediin noolur
benim sürekli kilo problemim vardı çocukluğumdan beri yani. teyzem sürekli zayıfla falan derdi sanki kendi çok matah bişimş gibizayıfladığım dönem eşimle tanıştım ve evlendim 19 yaşındaydım iiki teyzemi daha erken dinlemedim yoksa 15 inde kocaya gidecektim şimdi bunu niye anlattım evlilik çocuk bunlar zamanı geldimi olur salla evlilik evet sevdiğinleyse mükemmel bişi ama ne olursa olsun bekarşlık sultanlık keyfini çıkar canım.
sarımsaktan olabilir iştah açıyo da en azından benim çokkkk açıyo dünyaları yiyesim geliyooooof nasıl acıktım yakesmedi beni öğlen kahvaltısı.nedense bu karnıbahar salatası yaptığım günler bi iştahlanıyorum gitti geçen cumada yaptıydım sonra tüm akşam tıkıntım.allahtan evde bişi yoktu eşim taze ekmek getirmişti onun rahat yarısını yedim oda eşim önümden aldı kendine kalmıcak diye yoksa bitirecektim
canım seni anlıyorumbi kere şu mutlaka yemem gerek fikrinden kurtulmalısın ben de de var ve ben beynime emir vererek azalttım diyebilirim.mesala zayıflayınca yerim gibi.ikincisi tam bi tatlı düşkünü olarak süt tarçın ve inciri dene çoookkk etkili ayrıca şu 90 kalorilik pirinç patlaklı çikolatadan al çokk etkili.bi de buraya takıl ve benim canım arkadaşlarımın listelerini takip et ne güzel menileri var seni de gaza getirir.ben de çok abur cubur tatlı yerdim.şimdi burdaki menüleri gördükçe motive oluyorum yapabilirim diye.merhaba arkadaşlar.bende zayıflamak isteyenlerden olup zayıflayamayanlardanım.yanı rejim yapmaktan kaççan ve beceremeyenlerden.biri 1,5 yaşında diğeri 4 aylık 2 oğlum var.bazen 73 bazen 75 oluyorum.oğlumu yedirirken ben ondan fazla yiyorum farkında olmadan.bitki çayı içiyorum.ama tabıkı yeterlı olmuyor.spor yapmam çoğu zaman imkansız oluyor 2 tane bebeyle.yürüyüş desen o zaten imkansız.birde bu aralar açlık hissetmiyorum ama yemem gerekiyormus gibi düşündüğümden yiyorum.genelde tatlı cok kaçırıyorum.çikolata desen çok yıyorum.yemek olarak en üzeli bu aralar genelde sebze tüketiyorum.ekmek pek tüketmiyorum. nasıl motive olacağım bilmiyorum.beynime yememem gerektiğini nasıl donduracağım nasıl unutacağım şu tatalıları bilmiyorum.
canım şekeri de yavaş yavaş azalt ve bırak bir şekerse yarıma indir.2 3 gün sonra çeyreğe...sonunda bırakırsın bir süre sonra alışıyosunnEvet evet kuru meyve fikrini iyi ki verdiniz...Alışverişe çıkarken alacaklar arasına ekleyim ben.. Bir de tatlandırıcı kullanmak istemiyorum artık ama deli gibi çay içerim tek şeker olsa da atmak istiyorum ama yarım atayım artık... Alışırsam belki atmam ama ona bi türlü alışamadım... Gerçekten motive oluyoruz sanki
hoşbuldukkk canımmmshryvz sende hoş geldin canım
AYYY OKU OKU OKU BİTMEDİ YİNE SONUNDA GELDİM
nasıl okadar uzun sürüyo anlamadım bi lokmacık yiyosun zaten:26:
merak ettim sarımsak çayını ?????
canım temizlik bi hfata sürüyo heralde bi gün süpür bi gün sil bi gün toz al
seni motive ediyim o zaman nil usulütatlım sen çocuksuz ve evli değilken bu kadarsan evli ve çocuklu düşünemiyorum şaka bi yana bence evlenmeden önce ver tatlım bak yapılan istatistiklere göre kadınlar evlenince kilo alıyo gerçi ben zayıflamıştım ama:26:
sarımsaktan olabilir iştah açıyo da en azından benim çokkkk açıyo dünyaları yiyesim geliyoooo
canım seni anlıyorumbi kere şu mutlaka yemem gerek fikrinden kurtulmalısın ben de de var ve ben beynime emir vererek azalttım diyebilirim.mesala zayıflayınca yerim gibi.ikincisi tam bi tatlı düşkünü olarak süt tarçın ve inciri dene çoookkk etkili ayrıca şu 90 kalorilik pirinç patlaklı çikolatadan al çokk etkili.bi de buraya takıl ve benim canım arkadaşlarımın listelerini takip et ne güzel menileri var seni de gaza getirir.ben de çok abur cubur tatlı yerdim.şimdi burdaki menüleri gördükçe motive oluyorum yapabilirim diye.
canım şekeri de yavaş yavaş azalt ve bırak bir şekerse yarıma indir.2 3 gün sonra çeyreğe...sonunda bırakırsın bir süre sonra alışıyosunn
hoşbuldukkk canımmm
yemek yerken özellikle pc başında olmaya dikkat ediyorum yoksa yediklerim çok bile olsa 1 dakkamı almaz hüpletmem.ama pc başında oyalana oyalana yiyorum yemeği.doygunluk hissi oluşana kadar sanırım tekrar acıkıyorum.yada acıkmak genlerimde varAYYY OKU OKU OKU BİTMEDİ YİNE SONUNDA GELDİM
nasıl okadar uzun sürüyo anlamadım bi lokmacık yiyosun zaten:26:
merak ettim sarımsak çayını ?????
canım temizlik bi hfata sürüyo heralde bi gün süpür bi gün sil bi gün toz al
seni motive ediyim o zaman nil usulütatlım sen çocuksuz ve evli değilken bu kadarsan evli ve çocuklu düşünemiyorum şaka bi yana bence evlenmeden önce ver tatlım bak yapılan istatistiklere göre kadınlar evlenince kilo alıyo gerçi ben zayıflamıştım ama:26:
sarımsaktan olabilir iştah açıyo da en azından benim çokkkk açıyo dünyaları yiyesim geliyoooo
canım seni anlıyorumbi kere şu mutlaka yemem gerek fikrinden kurtulmalısın ben de de var ve ben beynime emir vererek azalttım diyebilirim.mesala zayıflayınca yerim gibi.ikincisi tam bi tatlı düşkünü olarak süt tarçın ve inciri dene çoookkk etkili ayrıca şu 90 kalorilik pirinç patlaklı çikolatadan al çokk etkili.bi de buraya takıl ve benim canım arkadaşlarımın listelerini takip et ne güzel menileri var seni de gaza getirir.ben de çok abur cubur tatlı yerdim.şimdi burdaki menüleri gördükçe motive oluyorum yapabilirim diye.
canım şekeri de yavaş yavaş azalt ve bırak bir şekerse yarıma indir.2 3 gün sonra çeyreğe...sonunda bırakırsın bir süre sonra alışıyosunn
hoşbuldukkk canımmm
teşekkürler tatlım bi deneyim bakalım acaba tadı nasılsır??*buyur tatlım tarifi burda
Angelina Jolie’ nin doğumunun hemen ardından Sarmısak çayı diyeti ile 11 kilo vermesi herkesi şaşırttı.
Bu diyetin ünlü diyetisyen
Ender Saraç Sarmısak çayı olduğunu açıkladı.
Bu çay sağlıklı zayıflama için yapılan doğal bir çaydır.
Kullanılan malzemeler:
1. Taze zencefil.
2. 2 diş sarmısak.
3. 2 çay kaşığı limon suyu.
4. 2 çay kaşığı bal
Sarmısak çayı nasıl yapılır?
Küçük bir taze zencefili soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır.Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır.
Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir.
Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.
yemek yerken özellikle pc başında olmaya dikkat ediyorum yoksa yediklerim çok bile olsa 1 dakkamı almaz hüpletmem.ama pc başında oyalana oyalana yiyorum yemeği.doygunluk hissi oluşana kadar sanırım tekrar acıkıyorum.yada acıkmak genlerimde var
temizlik dediğin bence 1 hafta sürmeliben 1 ocaktan buyana hasta ve sonrasındada halsiz kaldığım için evim şu 19 günde 1 kere süpürge yüzü gördü tabiri caizse evi bk götürüyodu.nekadar derli topluda dursan evi süpürüp silmedikten sonra temiz olunmuyor.önümüzdeki hafta ailemin yanına gidicem baya uzun kalcam en azından temiz bırakim geldiğimde ekstra ekstra kirli bulmim.saolsun eşim derli topludur ama süpürmekle falan uğraşmaz
bide adet dönemim yaklaştı bu yüzden iştah tavan yapmaya başlayacak gibi inşallah kazasız belasız atlatırım bu dönemi :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?