70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

19 aylık yani 1.5 yaşını geçti okadarda insan görüyo ama şöyle birşey var ii mesela annemlere gidiyorum sürekli her seferinde ilk gördüğünde sarılttırmıyo öptürmüyo cıyak cıyak bağırıp kucağımdan inmek istemiyo ama bi 15dk sonra sarmaş dolaş oluo onlrla ha birde dün gittimde geri gelcem eve hadi gidelim diyorum hiç oralı değil gelmiyo yeğenlerimle oynuyo ben çıkıyorum dışarı bırakıp gitsem hiç aramıycak gıcıklığı tutuyo işte bazen neyseya geçer inş.

elinde oynatmasını seviyo demekki.ama dah aküçük zamanla çocuklarla kaynaştıkça unutur bu alışkanlığını zamane çocukları nezaman ne yapacakları belli olmuyo.hatta bu sabah bi video izledim facede bay aönceden görmüştüm ama sabah sabah tekrar görmek ii oldu.kız ağlıyo beşikte babası geliyo baba beşiğin içine yatmak zorunda kalıyo kız susmuyo.baba yatınca kızda göbeğine yatıyo biraz zaman geçince baba kalkmaya çalışıyo kız hemen anlıyo baba kımıldadıkça kız tırmanıyo babanın üzerine sırf gıcıklığına yani oda 1- 1,5 yaşında gibi görünüyodu. artık ne cinlik varsa akıllarında analmak zor yeni nesli

evet bende görmüştüm o videoyu komikti bişey sorcam sen 78 kgdan 70 e ne kadar sürede indin merak ettimde yani haftada kaç kilo vermiştim

evet bende görmüştüm o videoyu komikti bişey sorcam sen 78 kgdan 70 e ne kadar sürede indin merak ettimde yani haftada kaç kilo vermiştim
diyet yapmaya başlayalı 1 ay 2 gün oldu ama ben fazla kasıyorum kendimi çok fazla kaçamak olmadı bu 1 ay içinde ilk 2 hafta spor yaptım sonrasında yapamadım.yanlış anımsamıyosam ilk hafta 3 kilo verdim.buda çok sık yemek yeyip kendiğimi şişirdiğim için ödemdi.sonra sanırım genel olarak haftada 1 er kilo verdim.bu hafta genele göre daha çok yedim artık verdimmi aldımmı bilmiyorum.ama dediğim gibi ben çok aşırı aburcubur tüketiyodum öyle böyle değil günde paket paket yanında yemekte yiyodum ekmek vs.resmen obez gibi yiyodum dolayısıyla vucut bu alışkanlığı bıraktığı için kısa sürede fazla vermiş oldu. ama çok kasmadan yeme düzenini çok az değiştirsen bile haftada rahat yarım kilo verirsin. gün boyu tıkabasa yemiş olsamda akşamın bi vakti tatlı istiyodu canım.eşim ekler alıyodu bu büyük olanlardan lokmalık olanlardan değil.onlardan 3-4 tane yiyodum düşün

Son düzenleme:

bende aynen öyle çok yiyodum ve inanırmısın 1 ay öncesine kadar her yemeğe oturuşumda bir bütün ekmek götürüyodum valla şim nasıl okadar ekmek yiyodun be kızım diye kendime şaşıyorum neyse ben 3 haftadı her hafta pazartesi tartılıyorum 1 kilo gitmiş oluyo bakalım önüzdeki hafta başı kaç olucam yazarım burayada ne güzel kilo vermek insan kendini mutlu hissediyo

buqünkü menüm

tost ekmeğiyle tost 1 dilim
1 minnacık domates
1 salatalık (tuzsuz)
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 fincan yeşil çay
1 zeytin

ara

1 dubble bardak taze sıkılmış portakal suyu

öğle yok.. canım hiç istemedi :26:

ara yok :26:

yine acıkmadım ama mecburen akşam yemeğimi yemem lazım
bu yzüden

1 kase çorba...

ileri saatlerde acıkırsam
meyve yerim

haftada 1 kılo gayet sağlıklı.sanırım bendekı yanlışlardan biride aceleci olmak yarın kalkacağım zayıf uyanacağım.sabırlı olmam gerek.devam edin hatunlar bende hatalarımı bulayım.önce onları düzelteyım sonra zayıflamaya başlayayım.tabi benim kılo vermem sizden daha az yada gec olacaktır malum az da olsa emziriyorum.onuda kısıtlamak istemem oğlumdan.

PAZARTESİ
Kahvaltı: Sade kahve (istenilen miktarda)
Öğle : İki katı yumurta-az tuzlu ıspanak
Akşam: Büyük ızgara steak-yeşil salata-kereviz
SALI
Kahvaltı: Sade kahve-bir sandöviç ekmeği
Öğle: Büyük ızgara steak-yeşil salata-meyva
Akşam: İstenilen miktarda jambon
ÇARŞAMBA
Öğle: İki haşlanmış yumurta-yeşil salata ve domates
Akşam: İstenilen miktarda jambon ve yeşil salata
PERŞEMBE
Öğle: Bir haşlanmış yumurta-havuç(pişmiş veya çiğ) Kaşar peyniri
Akşam: Meyve ve yoğurt
CUMA
Kahvaltı: Sade kahve-limonlu havuç
Öğle: Buğulama balık-domates sınırsız
Akşam: Izgara steak-yeşil salata
CUMARTESİ
Öğle: İstenilen miktarda ızgara tavuk
Akşam: İki katı yumurta-havuç
PAZAR
Kahvaltı: Limonlu çay
Öğle: Izgara steak-meyva
Akşam: Canınız ne çekerse yiyebilirsiniz.
ÖNEMLİ NOT:
8. gün bitiminde bu beslenme planı bir hafta daha tekrarlanacak. Daha sonra normal beslenmeye geçebilirsiniz. Beslenme planı tam uygulanırsa iki haftada 9kg. zayıflayabilirsiniz. Bu diyetle vücutta madde değişimi gerçekleşir ve üç yıl boyunca kilo almazsınız. Diyet sırasında kesinlikle alkol almayınız…….

yapılmayacak birşey değil de şu öğünlede değişikmlik olur mu acaba.sinir oluyorum yaw hadi canım ızgara cekmıyorsa.

senacım yaptım kilo çizelgemi sayende teşekkür ederim.
kız bende zor birşey sanıyordum da bir türlü bakmıyordum ne diye,
kolaymış ya ama ben şu 30 falan birşeyler var onu anlamadım neki onlar ?

bugünkü menümü tanıtıyım size;
sabah:klasik her sabahki gibi domates,peynir, zeytin hepsinden sigara altlığı olacak şekilde:26:
öğlen:1 kase tarhana çorbası bol kekikli,salata
akşam biraz abarttım 1 kase yoğurt ,3 kaşık pilav üzerine patates yemeği susuz

bencede gayet güzel kilo vermişsin olması gerektiği şekilde bence hiç bozma bu sistemde devam et.zaten önemli olan kısmı düzenli şekilde devam edebilmek yoksa 10 gün aç kalır zayıflarsın ama sonra düzeni boza tekrar geri alırsın.böyle devam et acelemiz yok.

yapılmayacak birşey değil de şu öğünlede değişikmlik olur mu acaba.sinir oluyorum yaw hadi canım ızgara cekmıyorsa.
2 haftada 9 kilo verilmesi için en az 100 kilo olmak lazım.normal sayılabilecek kilodaki birinin hangi diyeti yaparsa yapsın 2 haftada vereceği kilo ödem falanda içinde ancak 5 kilodur.oda mucizevi olur.bence böyle şeylere inanmayın.

neresini abarttınki güzelim.gayet güzel bi menü bence tam kararında.

AYYY OKU OKU OKU BİTMEDİ YİNE SONUNDA GELDİM
bana 10-15 dk sürüo daha uzun sürmez hemen löp die indiriom valla

ben hala bitirmedimki ekmeğim ve peynirimin yarısı duruyo hala genelde kahvaltım 1 saatte bitiyor
nasıl okadar uzun sürüyo anlamadım bi lokmacık yiyosun zaten:26:
sen eşinle ara öğün yaparsın canım

dün eşimle eminönüne de qittik
ordan taze zencefil aldım
çubuk tarçın aldım
tarçını çay yapıp içicemm
taze zencefillede
angelina jolie nin sarımsak çayı diyetini uygulicam
merak ettim sarımsak çayını ?????
canım temizlik bi hfata sürüyo heralde bi gün süpür bi gün sil bi gün toz al
Hepini nasıl da çalışkansınız Benim bu ara elim hiçbir şeye gitmiyor, üstelik ne evliyim ne de çocuğum var... Bu ara sadece zayıflasam emeinim ki beni hayata bağlayacak, motive olucam... Beni motive ediin noolur
seni motive ediyim o zaman nil usulü tatlım sen çocuksuz ve evli değilken bu kadarsan evli ve çocuklu düşünemiyorumşaka bi yana bence evlenmeden önce ver tatlım bak yapılan istatistiklere göre kadınlar evlenince kilo alıyo gerçi ben zayıflamıştım ama:26:

sarımsaktan olabilir iştah açıyo da en azından benim çokkkk açıyo dünyaları yiyesim geliyoooo
canım seni anlıyorumbi kere şu mutlaka yemem gerek fikrinden kurtulmalısın ben de de var ve ben beynime emir vererek azalttım diyebilirim.mesala zayıflayınca yerim gibi.ikincisi tam bi tatlı düşkünü olarak süt tarçın ve inciri dene çoookkk etkili ayrıca şu 90 kalorilik pirinç patlaklı çikolatadan al çokk etkili.bi de buraya takıl ve benim canım arkadaşlarımın listelerini takip et ne güzel menileri var seni de gaza getirir.ben de çok abur cubur tatlı yerdim.şimdi burdaki menüleri gördükçe motive oluyorum yapabilirim diye.

canım şekeri de yavaş yavaş azalt ve bırak bir şekerse yarıma indir.2 3 gün sonra çeyreğe...sonunda bırakırsın bir süre sonra alışıyosunn
shryvz sende hoş geldin canım
hoşbuldukkk canımmm

buyur tatlım tarifi burda

Angelina Jolie’ nin doğumunun hemen ardından Sarmısak çayı diyeti ile 11 kilo vermesi herkesi şaşırttı.
Bu diyetin ünlü diyetisyen
Ender Saraç Sarmısak çayı olduğunu açıkladı.
Bu çay sağlıklı zayıflama için yapılan doğal bir çaydır.
Kullanılan malzemeler:
1. Taze zencefil.
2. 2 diş sarmısak.
3. 2 çay kaşığı limon suyu.
4. 2 çay kaşığı bal
Sarmısak çayı nasıl yapılır?

Küçük bir taze zencefili soyulur, 2 fincan kadar suyla birlikte kaynatılır.Yakaşık 6 dakika kaynatıldıktan sonra da içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu eklenir ve iyice karıştırılır.
Çayın soğumasını bekledikten sonra süzülüp ve soğuk olarak içilir.
Barsakların iyi çalışmasını sağlayan çay, vücuttaki yağları yakmada da etkili.

yemek yerken özellikle pc başında olmaya dikkat ediyorum yoksa yediklerim çok bile olsa 1 dakkamı almaz hüpletmem.ama pc başında oyalana oyalana yiyorum yemeği.doygunluk hissi oluşana kadar sanırım tekrar acıkıyorum.yada acıkmak genlerimde var
temizlik dediğin bence 1 hafta sürmeli ben 1 ocaktan buyana hasta ve sonrasındada halsiz kaldığım için evim şu 19 günde 1 kere süpürge yüzü gördü tabiri caizse evi bk götürüyodu.nekadar derli topluda dursan evi süpürüp silmedikten sonra temiz olunmuyor.önümüzdeki hafta ailemin yanına gidicem baya uzun kalcam en azından temiz bırakim geldiğimde ekstra ekstra kirli bulmim.saolsun eşim derli topludur ama süpürmekle falan uğraşmaz
bide adet dönemim yaklaştı bu yüzden iştah tavan yapmaya başlayacak gibi inşallah kazasız belasız atlatırım bu dönemi :'(

Son düzenleme:
teşekkürler tatlım bi deneyim bakalım acaba tadı nasılsır??*

vallahi bu acıkma sorun yani gerçi benim acıkmama gerek yok her daim bişeyler yiyebilirim hele adet dönemiben de haftada 2 kez temizlik yapabiliyorum diğer günler iş başı malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…