70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

normal şartlarda bende haftada 2 kere evi süpürüyorum.2 kişiyiz evde sonuçta gelen giden çok olmuyor ama buna rağmen acayip toz oluyor. şuan acayip bi açlık hissi duyuyorum.aslında açlıkta denemez bişi yeme isteği sadece açlık falan değil.arsızlık demek daha bi doğru olur şurda diyetimin 5 haftasının bitmesine 1 gün kaldı dayanmam lazım

ruya değilse bile kurtarcaklar yani sonuçta diziyi anlatan osman tabi ben bunu bayaa bi geç farkettim o suya düştü fln ben ağlamaya başladım annemde koptuu gitti yavrumm vahhh diyerekk sonra arkadaş yazmış diziyi anlatan kişiyi öldürmezler bence die dalga geçmişş

avatar süper yaa aynaya bakmış gibi oldummm

hmm şimdi gelelim bana..aslında gelmesekte olur yani bnm sınavlar fln derken iyice iştahım gitti bugünlerde..
sabah...
[1] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122.00 (1 kibrit kutusu kadardı 1 dilimmiydi bilmiyorum :S )
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[3] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[4] Domates 1 ADET 14.00
[5] Mandalina 1 ADET 50.00
[12] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.40 (orta boy bi tane gramını tahminen yazdım )
11.00
[6] Elma 1 ADET 60.00
[7] Mandalina 1 ADET 50.00
13.00
1 bardak sade kahve kalorisi 0 bunun süt tozu dahi kullanmıyorum yağlı diye...
19.00-19.30
[8] Akdeniz Salata 1 ADET 129.00
[9] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59.00 (1 kaseydi anca 100 gr dır )
[10] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[11] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 25 GRAM 85.00(salatanın üstüne rendelenmişti biraz çok değildi ama tahminen hesaplattım normalde beyaz peynir olurdu ama bugün öle yapmışlar)

Toplam: 801.40 kcal

kızmayın bana =( salata alıp gelmesem tavada yağlı kızarmış tavuk kanat mücüver ve annemin normalden 1,5 kat fazla koyduğu yağla yapılmış tarhana çorbası vardı yeseydim kesin 1000 kcal alırdım bi akşam yemeğinde :S )

nereye kadar yemiceksinki annenin yemeklerini hepsinden birek kaşık yada çatal alman yeterli.yarın öbürgün iştahın bi açılır sende ne olduğunu anlamadan evi silmiş süpürmüş olursun.

bende merak ediyorum açıkcası
yarın yapim bari

şu karnıbahar salatasını yaptığım günler neden böyle iştahlı oluyorum :84::84: deli olcam çok feci bişiler yiyesim var ama yiyebiliceğim hiç bişi yok evde ya :84::84: akşam gelirken taze ekmek getirdi eşim yememek için kendimi zor tuttum.en son cuma günü aynı şeyi yaşadım yine karnabahar salatası ve yine taze ekmek :18::18::18:

pilavı makarnayı özledim yaa
makarnayı mantı gibi yapabilirsin.haşlayıp üzerine yada yanında yoğurtla tüketebilirsin.pilavıda esmer prinçle yada yine normal prinçle su kaynatıp içine biraz zeytin yağı koyup princi kaynamış suyun içine koyarak pişirebilrsin.normal pilav kadar lezzetli oluyor.

ıyyy nasıl yiosunuz karnıbaharı yaa kokusuna bile dayanamam ben :S o şeyi yiyince vücut lezzetli şeyleri daha çok arıyodur tabi ondan acıkıyosunuzdurr ya ama green çok yağlı yaa =( daha dio ki güya tavada yağ koymadan yapmış tavuğu! yağ koymadım kızartma sayılmaz dioo hyr dedimm görünüşü bile hem lezzetli hem vıcık vıcık yağdı :'(

sen bi kere şartlandırdınya kendini nasıl olursa olsungözüne hoşgörünmez.ama peçeye sarıp fazla yağını alabilirsin.karnıbahar evet çok kokan bi sebze ama özellikle kızartması ve salatası dehşet güzel oluyor.brokoli daha çok kokuyor ona bakarsan.karnabaharı sadece haşlıyosun ve üzerine sarmısaklı yoğurt döküyosun
beni anca keçi boynuzu paklar başka bişi yersem kahrımdan uyuyamam bile :'(

Son düzenleme:

makarnayı haşlasamda bu saatten snra yiyemem :26:
karnım acıktı
ne yesem yaa ?
fikri olan var mı? miğden kazınıoo

makarnayı haşlasamda bu saatten snra yiyemem :26:
karnım acıktı
ne yesem yaa ?
fikri olan var mı? miğden kazınıoo
bişi yememişsinki akşam normal kazınması.kepekli bi tost yap.artık evde seni kurtaracak en hafif şeyi bul.ama doyuran bişi olmadıkça nefsin körelmez.ben şimdi yarım keçiboynuzu yedim.ama benimki açlık değil adetimin yaklaştığının habercisi yeme isteği yoksa göbeğim şuan laptopun üzerine çıktı harflare zor basıyom

canımcım öğrencisin pek vaktin yoktur ama bir iki tarif sana uygulamak sana kalmış:karnıbahar yada brokoli haşla yoğurt sarımsak ye afiyetle.veya tavuk haşla yanında salata.bence makarnayı sossuz yemekte bi sakınca yok yine salata ile.ton balığı ve salata.çorba (annenin yaptığı da olabilir) ve salata.(salata doyurucu ve vitaminli özellikle yaşın için gerekli ayrıca yoğurdu karbonhidratlı yiyecekler hariç herşeyin yanında yiyebilirsin.)çok sıkıştığın zaman yulaf yada mısır gevreği yada şu k flakslerden yiyebilirsin.kendine boş bi vaktinde köfte yap yağsız ve maydanoz ve dere otlu buzluğa at akşam çıkar afiyetle ye tabiki salatayla. düdüklü tencereye pırasayı havucu at biraz salça biraz yağ ve tuz 20 dk da hazır yemek.aklımageldikçe yazrım.bence erinme ve bunları dene tatlım.bak ben de çalışıyprum ve eşim çokk yemek seçer ve tercihi kalorili şeyler kızartma makarna bakliyat pilav...ben hem ona istediğini yapıyorum hem de kendime hafif şeyler.

ilahi bu gün çok güldüm yaaa

brokoliye bayılırım o kokmuyo bence ya da bana öyle gelio ben özellikle haşlanmış limonlu severim ve yanında yoğurtla ama kırk yılın başı giriyo eve bi de ben eve aç gelip o mutfağa girince ayakta bişiler hazırlayana kadar tutamayabilirim kendimi annemde sürekli bi kulp buluo güya yağsız koymuş tavaya tavuğu o o arada beni ikna eder yedirir byük ihtimalle...

işte o yüzden bu ara dedim çünkü son sınavlarım mesela şu anda da bi yandan ders çalışıyorum ve de annem beni mutfağa sokmaz bi de kendime diyet yemeği yapıcağım diye bana hayatta köftelik malzeme vermez ben ztn sürekli yapıyorum yapılandan ye ziyan etme die düdüklü de bizim evde patladığından beri görüşmüyorum kendisiyle o yüzden en sağlıklısını yaptığımı düşünüyorum salata alıp gelerek üstüde beyaz peynir de oluodu bugün kaşar olmuş bi tek ki beyaz peynir diyetisyenin verdiği listede et değişiminde yani et yerine geçebilio 1 köfte büyüklüğünde et = 1 kbrt kutusu beyaz peynir = 2/3 kibrit kutusu kaşar peynir yazıo

ilahi bu gün çok güldüm yaaa
ne yani yalanmı söylim taştı gidiyo göbek

yemeğini 1 gün önceden hazırlayabilirsin.madem tek başına kendine g
venemiyosun.ertesi gün yemek istediğin şeyi nasıl yapılacağını annenden öğrenerek istediğin kadar yağlı tuzlu nasıl istiyosan yparsın.bence en ideal çözüm bu olcak senin için güzelim

canım benimmm işin zor Allah kolaylık versin.ama annenden aldığım bir ders var (o da öğretmen heralde)çocuğum büyüyünce bööle çok kalorili yiyecekler yapmıcam yazık yaaa. ama annlerin genel özelliği kesin seni zayıf görüyodur.benim annem geçen gün zorla baklava yediriyo:kızım bu ööle değil çok hafif nerdeyse yasız ve şekersiz hatta unsuz diyecekcanımcım sen sabret üniversiteye kadar kilonu koru bence sonra üniversitede verirsin.

hahaha annem yedirmez benide ama her görüşünde bu ne zayıflık der.tabi popoma değil yüzüme bakıyor haliyle yüzüm oldukça kemikli az bi kilo kaybında iice süzülmüş görünüyorum ama popo yerinde duruyor
biraz önce keçi boynuzu aldımdı elime yiyodum ama hangi ara yedim bitti anımsamıyorum hahahahaha

Son düzenleme:
bende büyük bi elmanın yarısını ve küçük bi muz yedim biraz önce 100 kcal eder ikisi herhalde bi parça da ekmeğin ucundan böldüm ama böle tek ısırıklık öle ele gelcek bi parça değil yani şimdi de yeşil çay içiyorum annemler kek yiodu dışarı bi çıktım odadan çikolata parçacıklı kek! annem dedi hiçbişi yemedin ye bişi olmaz dedi yooohhg dedimm bütün gün durmuşum günü 1 kek le çöpe atamam şimdi hem de bu saatte! yeşil çay içiyorum şu anda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…