70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun senacım.şimdiden sonra rahat eder amca
bu avatar zaten korkuyla yorumlarını okuyanları ifade ediyor
teşekkür ederim cnm amin inş.

ay beğendiğine çok sevindim yaa
ben biraz tedirgindim açıkcası
köfte falan yedim ya ne bilim
sonra vicdan azabı çektim keşke yemeseydim die
hayatım köfte yee hemde istediğim kadar et ürünleri ve yumurta kilo yapmaz tam tersine kilo verdirir (yanında ekmek yememek kaydıyla)

Hepini nasıl da çalışkansınız Benim bu ara elim hiçbir şeye gitmiyor, üstelik ne evliyim ne de çocuğum var... Bu ara sadece zayıflasam emeinim ki beni hayata bağlayacak, motive olucam... Beni motive ediin noolur
menülerini paylaş bizimle benden terlik yedikçe zayıflarsın canım menüler konusunda son derece hassasım istemesende zayıflatırım senii
heeyyy kafanı yorma hallederizz
öncelikle hoşgeldin canım aramıza green sana benden bahsetmeyi unutmuş ben burdayken tatlı matlı yiyemezsin yasak canım sen tatlı yer buraya yazarsan bizimde canımız çeker sonra karşında beni bulursun (menüleri ben deqerlendiriyorumda)

DUURR dicek kişi benim canım burda olduqun sürece günlük azarını işiteceksin canım(kimdi bunu diyen yaa):26:
hayatım çok geçmiş olsun gözde inş. çabuk iyileşir

3 dilim EKMEK üstüne birde üzümlü bisküi ve sen kilo vereceğini düşünüyorsun TAMAMEN HAYAL

Hayatım sen yanlış gelmişsin burası kilo almak isteyenlerin sitesi deqil kilo vermek isteyenlerin topiqii ne bu yaa listeye bakk

menün çok güzel bebeqim ama keşke akşamda bişeyler yeseydin unutma iyice acıkınca yersen yaq olarak depolanır çok acıkmadan ye ablasıı

bence menün gayet iyi pilavı öqlen yersen daha iyi olur akşamı hafif yada ızgara şeklinde geçir cnm

Canım senden bir ricam olucak menülerini sabah öqlen akşam ve ara diye ayırarak yaz ve şu kalori deqerlerini yazma karman çorman oluyor
pilavı makarnayı özledim yaa
bitanem öğlen menülerine 3-4 kaşık pilav yada makarna ekleyebilirsin(haftada 2 defa)..

Greennnnn:95::95::95: delirtme beni :84::84: akşam akşam ne tostu yedirmeye çalışıyorsun kızaa

Slm kızlar
hihh sena ablaa gelmişşşş :S korkuyorumm :S hoşgeldin sena ablaaa

aşkitom hoşbuldum bitanemm korma canım yaa sanaldayız bişey yapamam

Senanın menüsü
kahvaltı
2 dilim köy ekmeqinden yapılmş kaşarlı tost
yeşilçay

ara
1 mandalina

öqlen
sütlü şehriye çorbası(yarım kase)
kıymalı karnabahar yemeği
havuçlu kırmızı lahana salatası
1 bardak ayran

ara
1 bardak süt

akşam
1 haşlanmış yumurta

ara
yeşilçay

2 litre su..

cok saol canımın içi
çok acıktım dayanamadım zaten
yarım saat önce 1 tane salatalık,2 çatal peynir yedim

tost nerden çağrışım yaptı bilmiyorum sanırım benim canım istemiş olabilir ama sonra uyarı yaptım ama evde seni doyurabilecek en hafif şeyi bul diye daha ne diim.bende deli gibi açtım 2 kere keçi boynuzu yedim şimdi iiyim.ama 2 . yi nasıl yediğimi hatırlamıyorum o ayrı

önceleri bilmem ama bu hafta maşallahın var harika menülerin geçenki künefeyi saymazsak

cok saol canımın içi
çok acıktım dayanamadım zaten
yarım saat önce 1 tane salatalık,2 çatal peynir yedim

bende böyle zamanlarda 1 büyük ve kalın dilim kaşar peyniri yerim ve arkasına yeşilçay içerim tok tutuyor cnm aklında olsun günü en az zararla kapatmamız gerekiyor bunun içinde akşam yemeğini mutlaka yemeliyiz sonra acıkıp yemememiz gereken şeyleri yiyoruz..

önceleri bilmem ama bu hafta maşallahın var harika menülerin geçenki künefeyi saymazsak

hiç sorma canım ya 2 haftadır omega 3 içiyorum neden az kilo verdiğimi anladım omega kilo aldırıyormuş arkadaşlar yarından itibaren ilacı kesiyorum haftaya görün siz benii

tamam canım saol yazdım aklıma

hiç sorma canım ya 2 haftadır omega 3 içiyorum neden az kilo verdiğimi anladım omega kilo aldırıyormuş arkadaşlar yarından itibaren ilacı kesiyorum haftaya görün siz benii
geçen sanki troitte var gibi bişi yazmıştın sanki.yada benmi yanlış anımsıyorum.hepsi üstüste geldiği için verememişsin demekki

sen zaten bizim zayıflamamızı istemion:90:
yedirip kilo aldırcan sen zayıflayın birinci olcan dimiiiiiii
kurnaz seniiiiiii

kızlar yarın full doluyum ancak akşam girebilirim tabi halim kalırsa ama ben yokum diye sakın ne bulursanız yemeyin gelince okurum canınızı
sabah 7.15te evden çıkıcam akşam eve geliş saatim 21.00 :84::84:

:
geçen sanki troitte var gibi bişi yazmıştın sanki.yada benmi yanlış anımsıyorum.hepsi üstüste geldiği için verememişsin demekki
terlikk geliyoo terlik yokmuş iş ele düştü tiroit 2 yıldır var o etki etmez karıştırma onu
kurnaz seniiiiiii

ha şöylee eğri oturup doqru konuşalım ayyynen dediğin gibi ..

wuuuu vay be canınaaa sena ablam maşallahın var ya cidden geçen gün kü künefeyi saymazsak süper gidiosun bu haftaa takdir ettimmm bende öyle yazarım bundan sonra ama işte benim sabah ve akşam dışında ağzıma bişiler alma saatim sürekli değişiyo o yüzden saatleriyle yazıyorum sen o mesajı gördün mü bilmiyorum ama en son 21.30 da büyük bi elmanın yarısıyla çok çok küçük bi muz yedim bi de tek lokma ekmek yedim şimdi de yeşil çay içiyorum... yarın düzene sokmaya çalışıcam bakalımm sporumda var yarın

kızlar yarın full doluyum ancak akşam girebilirim tabi halim kalırsa ama ben yokum diye sakın ne bulursanız yemeyin gelince okurum canınızı
sabah 7.15te evden çıkıcam akşam eve geliş saatim 21.00 :84::84:

ooo bayağıda qeç qelicekmişsin cnm
meraklanma yemeyiz

kurnaz seniiiiiii
öyle şeymi olur canım sürekli diyorumya ben hayatımın yarısını nerdeyse diyet yaparak ve sürekli aynı yanlışları tekrarlayarak geçirdim.bu yüzden şimdi iştahım yok yada dayanabiliyorum diyerek yemezsin yarın öbür gün acısı çıkar.çünkü sen gün içindede snei doyurabilecek şey yememişsin.sadece ayakta durmana yetecek kadar enerji almışsın okadar.yoksa dediğimle kilo almazsın.sadece bugün verecen 100 gr 50 gram olur.mesela 1 kilo 7000 kaloriyse ve sen 100 kalorilik bi besin tükettiğinde alacağın kilo miktarı çokta bişi olmaz değilmi

:
terlikk geliyoo terlik yokmuş iş ele düştü tiroit 2 yıldır var o etki etmez karıştırma onu

ha şöylee eğri oturup doqru konuşalım ayyynen dediğin gibi ..
ne bilim benim hiç tiroitim olmadıki kilo vermeyi yavaşlatıyor etkiliyor diye duyumlarım var okadar

ekmek olmasaymış daha iyiymiş ama hadi affettim senii

ooo bayağıda qeç qelicekmişsin cnm
meraklanma yemeyiz
anlaştık o zaman rahat rahat gidebilirim ama gelince teeeeekk TEK okucam yediklerinizi ona göree

oyyy canım benimmm.yaaa sizinkilerde maşallah durmadan yiyor hem de bu saatlerde sen dayan canım hem kek çok faydalı bişey de değil yani.ama seni kutluyorum iraden den dolayı.ben tutamadımkendimi biraz kek yedim akşam.aaaaa sena gelmiş canımmmm hoşgeldin.

daha önce söylemişmiydim benim açlık alerjim var aç kalınca alerji oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…