teşekkür ederim cnm amin inş.geçmiş olsun senacım.şimdiden sonra rahat eder amca
bu avatar zaten korkuyla yorumlarını okuyanları ifade ediyor
hayatım köfte yee hemde istediğim kadar et ürünleri ve yumurta kilo yapmaz tam tersine kilo verdirir (yanında ekmek yememek kaydıyla)
ay beğendiğine çok sevindim yaa
ben biraz tedirgindim açıkcası
köfte falan yedim ya ne bilim
sonra vicdan azabı çektim keşke yemeseydim die
menülerini paylaş bizimle benden terlik yedikçe zayıflarsınHepini nasıl da çalışkansınızBenim bu ara elim hiçbir şeye gitmiyor, üstelik ne evliyim ne de çocuğum var... Bu ara sadece zayıflasam emeinim ki beni hayata bağlayacak, motive olucam... Beni motive ediin noolur
heeyyyEvet haklısın canım zaten çok sevdiğim biri ile olmadıkça bu işe hiç cesaret edemedim...Şimdi artık zayıflamak istiyorum umarım Mayısa kadar kilo veririm. 1.68 boyum. kilom ise 73 .. Spora gidiyorum evde de spor yapıyorum... Bu hafta azimle başladım... Hedefim ayda 2 kilo ... mayısa kadar 10 kilo verirsem .... Ayy ne güzel olur yaaa
öncelikle hoşgeldin canım aramızamerhaba arkadaşlar.bende zayıflamak isteyenlerden olup zayıflayamayanlardanım.yanı rejim yapmaktan kaççan ve beceremeyenlerden.biri 1,5 yaşında diğeri 4 aylık 2 oğlum var.bazen 73 bazen 75 oluyorum.oğlumu yedirirken ben ondan fazla yiyorum farkında olmadan.bitki çayı içiyorum.ama tabıkı yeterlı olmuyor.spor yapmam çoğu zaman imkansız oluyor 2 tane bebeyle.yürüyüş desen o zaten imkansız.birde bu aralar açlık hissetmiyorum ama yemem gerekiyormus gibi düşündüğümden yiyorum.genelde tatlı cok kaçırıyorum.çikolata desen çok yıyorum.yemek olarak en üzeli bu aralar genelde sebze tüketiyorum.ekmek pek tüketmiyorum. nasıl motive olacağım bilmiyorum.beynime yememem gerektiğini nasıl donduracağım nasıl unutacağım şu tatalıları bilmiyorum.
geçen zayıflama öykülerini okuyorum birinde anlatıyor diyet gelımesini kafamdan attım falan aklıma ne gelse yedim abur cuburları anlatıyor falan vay dedim ne güzel hiçbirinde gözüm olmadı bir heves okuyorum sonraa canı kızartma cekmış yada annesımı ne yapmış miss gibi karışık soslu fallan ayyyy dedim gelde rejim yap şimdi.Allahtan kış yoksa alıp yapardım.dedim en iyisi okumayayım ben bu başarı öykulerini sonra burayı gördüm geldimç.sanırım acıktıkca buraya geleceğim.biri bana dur demesi lazım.
hayatım çok geçmiş olsun gözde inş. çabuk iyileşirteşekkür ederim 2 saat önce çocuk doktoruna götürdüm batuyu bademcikleri şişmiş iğne verdi vurulduk geldik gözdeyi uyutupta gitmiştim doktora geldiğimde allahtan uyanmamış mşışl mışl uyuyordu ohhh neyse inşallah ii olucak oğlum
Sabah
Domates
salatalık
2 dilim esmer ekmek
Öğle
2 yumurtalı ve 1 kibrit kutulu peynirli omlet
1 dilim esmer ekmek
Şimdi:)
2 adet üzümlü bisküvi
Akşam da karnabahar haşlama yemeği düşünüyorum
Hayatım sen yanlış gelmişsin burası kilo almak isteyenlerin sitesi deqil kilo vermek isteyenlerin topiqiiçok etkilenmemde hayır diyemeyeceğim şeyler var.onlara sırtımı dönemem nankörlük edemem
bende yazacağım bugun ne yediğimi.
sabah 1 porsiyon karnıbahar
2 dilim ekmek.
2 bardak çay
sarelle(1 ekmeğin üstüne sürülecek kadar)
öğle:1 halleyyt
1 havuç
eeeeeeeeeeee başka bişey yememişim ki ben.evet evet soun tatlılarda görüldüğü gibi.sonra banyoyu temizlemeye dalmışım aradada sizlerle konustum işte.eeeeeeee ben hala acıkmdım.ama ne yesem diye düşünüyorum.enteresan değil mi? birşeylerle uğraşıp unutursam ne ala yoksa gidip yıne abur cubur yıyorum bazende cevizli baklava sevdiğim için eşim alır bazen.çikolata da pek eksik olmaz eşim sağolsun.
menün çok güzel bebeqim ama keşke akşamda bişeyler yeseydin unutma iyice acıkınca yersen yaq olarak depolanır çok acıkmadan ye ablasııbuqünkü menüm
tost ekmeğiyle tost 1 dilim
1 minnacık domates
1 salatalık (tuzsuz)
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 fincan yeşil çay
1 zeytin
ara
1 dubble bardak taze sıkılmış portakal suyu
öğle yok.. canım hiç istemedi :26:
ara yok :26:
yine acıkmadım ama mecburen akşam yemeğimi yemem lazım
bu yzüden
1 kase çorba...
ileri saatlerde acıkırsam
meyve yerim
bence menün gayet iyi pilavı öqlen yersen daha iyi olur akşamı hafif yada ızgara şeklinde geçir cnmsenacım yaptım kilo çizelgemi sayende teşekkür ederim.
kız bende zor birşey sanıyordum da bir türlü bakmıyordum ne diye,
kolaymış ya ama ben şu 30 falan birşeyler var onu anlamadım neki onlar ?
bugünkü menümü tanıtıyım size;
sabah:klasik her sabahki gibi domates,peynir, zeytin hepsinden sigara altlığı olacak şekilde:26:
öğlen:1 kase tarhana çorbası bol kekikli,salata
akşam biraz abarttım 1 kase yoğurt ,3 kaşık pilav üzerine patates yemeği susuz
Canım senden bir ricam olucak menülerini sabah öqlen akşam ve ara diye ayırarak yaz ve şu kalori deqerlerini yazma karman çorman oluyorruya değilse bile kurtarcaklar yani sonuçta diziyi anlatan osmantabi ben bunu bayaa bi geç farkettim o suya düştü fln ben ağlamaya başladım annemde koptuu gitti yavrumm vahhh diyerekk sonra arkadaş yazmış diziyi anlatan kişiyi öldürmezler bence die dalga geçmişş
avatar süper yaa aynaya bakmış gibi oldummm
hmm şimdi gelelim bana..aslında gelmesekte olur yani bnm sınavlar fln derken iyice iştahım gitti bugünlerde..
sabah...
[1] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122.00 (1 kibrit kutusu kadardı 1 dilimmiydi bilmiyorum :S )
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[3] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[4] Domates 1 ADET 14.00
[5] Mandalina 1 ADET 50.00
[12] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.40 (orta boy bi tane gramını tahminen yazdım )
11.00
[6] Elma 1 ADET 60.00
[7] Mandalina 1 ADET 50.00
13.00
1 bardak sade kahve kalorisi 0 bunun süt tozu dahi kullanmıyorum yağlı diye...
19.00-19.30
[8] Akdeniz Salata 1 ADET 129.00
[9] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59.00 (1 kaseydi anca 100 gr dır )
[10] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[11] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 25 GRAM 85.00(salatanın üstüne rendelenmişti biraz çok değildi ama tahminen hesaplattım normalde beyaz peynir olurdu ama bugün öle yapmışlar)
Toplam: 801.40 kcal
kızmayın bana =( salata alıp gelmesem tavada yağlı kızarmış tavuk kanat mücüver ve annemin normalden 1,5 kat fazla koyduğu yağla yapılmış tarhana çorbası vardı yeseydim kesin 1000 kcal alırdım bi akşam yemeğinde :S )
bitanem öğlen menülerine 3-4 kaşık pilav yada makarna ekleyebilirsin(haftada 2 defa)..pilavı makarnayı özledim yaa
Greennnnn:95::95::95: delirtme beni :84::84: akşam akşam ne tostu yedirmeye çalışıyorsun kızaabişi yememişsinki akşam normal kazınması.kepekli bi tost yap.artık evde seni kurtaracak en hafif şeyi bul.ama doyuran bişi olmadıkça nefsin körelmez.ben şimdi yarım keçiboynuzu yedim.ama benimki açlık değil adetimin yaklaştığının habercisi yeme isteğiyoksa göbeğim şuan laptopun üzerine çıktı harflare zor basıyom
hihh sena ablaa gelmişşşş :Skorkuyorumm :S hoşgeldin sena ablaaa
teşekkür ederim cnm amin inş.
hayatım köfte yee hemde istediğim kadar et ürünleri ve yumurta kilo yapmaz tam tersine kilo verdirir (yanında ekmek yememek kaydıyla)
menülerini paylaş bizimle benden terlik yedikçe zayıflarsıncanım menüler konusunda son derece hassasım istemesende zayıflatırım senii
heeyyykafanı yorma hallederizz
öncelikle hoşgeldin canım aramızagreen sana benden bahsetmeyi unutmuş ben burdayken tatlı matlı yiyemezsin yasak canım sen tatlı yer buraya yazarsan bizimde canımız çeker sonra karşında beni bulursun (menüleri ben deqerlendiriyorumda )
DUURRdicek kişi benim canım burda olduqun sürece günlük azarını işiteceksin canım(kimdi bunu diyen yaa):26:
hayatım çok geçmiş olsun gözde inş. çabuk iyileşir
3 dilim EKMEK üstüne birde üzümlü bisküi ve sen kilo vereceğini düşünüyorsun TAMAMEN HAYAL
Hayatım sen yanlış gelmişsin burası kilo almak isteyenlerin sitesi deqil kilo vermek isteyenlerin topiqiine bu yaa listeye bakk
menün çok güzel bebeqim ama keşke akşamda bişeyler yeseydin unutma iyice acıkınca yersen yaq olarak depolanır çok acıkmadan ye ablasıı
bence menün gayet iyi pilavı öqlen yersen daha iyi olur akşamı hafif yada ızgara şeklinde geçir cnm
Canım senden bir ricam olucak menülerini sabah öqlen akşam ve ara diye ayırarak yaz ve şu kalori deqerlerini yazma karman çorman oluyor
bitanem öğlen menülerine 3-4 kaşık pilav yada makarna ekleyebilirsin(haftada 2 defa)..
Greennnnn:95::95::95: delirtme beni :84::84: akşam akşam ne tostu yedirmeye çalışıyorsun kızaa
teşekkür ederim cnm amin inş.
menülerini paylaş bizimle benden terlik yedikçe zayıflarsıncanım menüler konusunda son derece hassasım istemesende zayıflatırım senii
heeyyykafanı yorma hallederizz
öncelikle hoşgeldin canım aramızagreen sana benden bahsetmeyi unutmuş ben burdayken tatlı matlı yiyemezsin yasak canım sen tatlı yer buraya yazarsan bizimde canımız çeker sonra karşında beni bulursun (menüleri ben deqerlendiriyorumda )
DUURRdicek kişi benim canım burda olduqun sürece günlük azarını işiteceksin canım(kimdi bunu diyen yaa):26:
hayatım çok geçmiş olsun gözde inş. çabuk iyileşir
3 dilim EKMEK üstüne birde üzümlü bisküi ve sen kilo vereceğini düşünüyorsun TAMAMEN HAYAL
Hayatım sen yanlış gelmişsin burası kilo almak isteyenlerin sitesi deqil kilo vermek isteyenlerin topiqiine bu yaa listeye bakk
menün çok güzel bebeqim ama keşke akşamda bişeyler yeseydin unutma iyice acıkınca yersen yaq olarak depolanır çok acıkmadan ye ablasıı
bence menün gayet iyi pilavı öqlen yersen daha iyi olur akşamı hafif yada ızgara şeklinde geçir cnm
Canım senden bir ricam olucak menülerini sabah öqlen akşam ve ara diye ayırarak yaz ve şu kalori deqerlerini yazma karman çorman oluyor
bitanem öğlen menülerine 3-4 kaşık pilav yada makarna ekleyebilirsin(haftada 2 defa)..
Greennnnn:95::95::95: delirtme beni :84::84: akşam akşam ne tostu yedirmeye çalışıyorsun kızaa
önceleri bilmem ama bu hafta maşallahın var harika menülerin geçenki künefeyi saymazsakSlm kızlar
aşkitom hoşbuldum bitanemmkorma canım yaa sanaldayız bişey yapamam
Senanın menüsü
kahvaltı
2 dilim köy ekmeqinden yapılmş kaşarlı tost
yeşilçay
ara
1 mandalina
öqlen
sütlü şehriye çorbası(yarım kase)
kıymalı karnabahar yemeği
havuçlu kırmızı lahana salatası
1 bardak ayran
ara
1 bardak süt
akşam
1 haşlanmış yumurta
ara
yeşilçay
2 litre su..
cok saol canımın içi
çok acıktım dayanamadım zaten
yarım saat önce 1 tane salatalık,2 çatal peynir yedim
önceleri bilmem ama bu hafta maşallahın var harika menülerin geçenki künefeyi saymazsak
bende böyle zamanlarda 1 büyük ve kalın dilim kaşar peyniri yerim ve arkasına yeşilçay içerim tok tutuyor cnm aklında olsun günü en az zararla kapatmamız gerekiyor bunun içinde akşam yemeğini mutlaka yemeliyiz sonra acıkıp yemememiz gereken şeyleri yiyoruz..
geçen sanki troitte var gibi bişi yazmıştın sanki.yada benmi yanlış anımsıyorum.hepsi üstüste geldiği için verememişsin demekkihiç sorma canım ya 2 haftadır omega 3 içiyorum neden az kilo verdiğimi anladım omega kilo aldırıyormuş arkadaşlar yarından itibaren ilacı kesiyorum haftaya görün siz benii
tost nerden çağrışım yaptı bilmiyorumsanırım benim canım istemiş olabilir ama sonra uyarı yaptım ama evde seni doyurabilecek en hafif şeyi bul diye daha ne diim.bende deli gibi açtım 2 kere keçi boynuzu yedim şimdi iiyim.ama 2 . yi nasıl yediğimi hatırlamıyorum o ayrı
terlikk geliyoogeçen sanki troitte var gibi bişi yazmıştın sanki.yada benmi yanlış anımsıyorum.hepsi üstüste geldiği için verememişsin demekki
sen zaten bizim zayıflamamızı istemion:90:
yedirip kilo aldırcan sen zayıflayın birinci olcan dimiiiiiii
kurnaz seniiiiiii
kızlar yarın full doluyum ancak akşam girebilirim tabi halim kalırsaama ben yokum diye sakın ne bulursanız yemeyin gelince okurum canınızı
sabah 7.15te evden çıkıcam akşam eve geliş saatim 21.00 :84::84:
öyle şeymi olur canımsen zaten bizim zayıflamamızı istemion:90:
yedirip kilo aldırcan sen zayıflayın birinci olcan dimiiiiiii
kurnaz seniiiiiii
ne bilim benim hiç tiroitim olmadıki:
terlikk geliyooterlik yokmuş iş ele düştü tiroit 2 yıldır var o etki etmez karıştırma onu
ha şöyleeeğri oturup doqru konuşalım ayyynen dediğin gibi ..
ekmek olmasaymış daha iyiymiş ama hadi affettim seniiwuuuu vay be canınaaasena ablam maşallahın var ya cidden geçen gün kü künefeyi saymazsak süper gidiosun bu haftaa takdir ettimmm bende öyle yazarım bundan sonra ama işte benim sabah ve akşam dışında ağzıma bişiler alma saatim sürekli değişiyo o yüzden saatleriyle yazıyorum sen o mesajı gördün mü bilmiyorum ama en son 21.30 da büyük bi elmanın yarısıyla çok çok küçük bi muz yedim bi de tek lokma ekmek yedim şimdi de yeşil çay içiyorum... yarın düzene sokmaya çalışıcam bakalımm sporumda var yarın
anlaştık o zaman rahat rahat gidebilirimooo bayağıda qeç qelicekmişsin cnm
meraklanma yemeyiz
bende büyük bi elmanın yarısını ve küçük bi muz yedim biraz önce 100 kcal eder ikisi herhalde bi parça da ekmeğin ucundan böldüm ama böle tek ısırıklık öle ele gelcek bi parça değil yanişimdi de yeşil çay içiyorum annemler kek yiodu dışarı bi çıktım odadan çikolata parçacıklı kek! annem dedi hiçbişi yemedin ye bişi olmaz dedi yooohhg dedimm bütün gün durmuşum günü 1 kek le çöpe atamam şimdi hem de bu saatte! yeşil çay içiyorum şu anda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?