ne bilim benim hiç tiroitim olmadıkikilo vermeyi yavaşlatıyor etkiliyor diye duyumlarım var okadar
hoşbulduk sehercimoyyy canım benimmm.yaaa sizinkilerde maşallah durmadan yiyor hem de bu saatlerde sen dayan canım hem kek çok faydalı bişey de değil yani.ama seni kutluyorum iraden den dolayı.ben tutamadımkendimi biraz kek yedim akşam.aaaaa sena gelmiş canımmmm hoşgeldin.
evet doqru yavaşlatır ama ilaç kullanmazsan
hoşbulduk sehercimhiiçççç olmamış kek
hadi inşallah bakalım.zaten görünende senin daha çok kilo verdiğinyarn sabah tartılmak için sabırsızlanıyorummm
75'i qörürsem 1inci kesinlikle benim!
kızlar sabah 6da kalkıcam bana müsade hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın lütfen kendiniz bir iyilik yapın ve yiyeceklerin esiri olmayıntatlı rüyalar diliyorum bnm kankalarımaa öpüldünüz
hadi inşallah bakalım.zaten görünende senin daha çok kilo verdiğinbende tartılmak istiyorum ama kendimi tutuyorum cumaya ne kaldıki şunun şurasında
kızlar sabah 6da kalkıcam bana müsade hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın lütfen kendiniz bir iyilik yapın ve yiyeceklerin esiri olmayıntatlı rüyalar diliyorum bnm kankalarımaa öpüldünüz
inşallah canım hadi hayırlısı olsun..yarn sabah tartılmak için sabırsızlanıyorummm
75'i qörürsem 1inci kesinlikle benim!
sena'mmmm sana yetişip seni qeçicemmm
burun buruna qidicez senle
diyete başlatalı nekadar olduki 1,5 kilodan çok verdiysen yağdan vermemiş olursun dikkat et gün içinde 1 kerede olsa seni doyuracak bi yemek ye yoksa ipin ucu kaçı verir elinden söylemedi demeevet 2 qnde ben kesinlikle 75'i qörürüm qibime qelio
listem:
sabah:
yağsız sucuk ve yumurta ama çokk az
yarım tam tahıllı ekmek
peynir
2 zeytin
1 bardak yeşil 1 bardak siyah çay
ara:
1 tane diyet bisküvi
çay
öğle:
4 tane köfte yağsız
1 domates
2 kaşık yoğurt
ara:
iki ısırımlık muz
akşam:
yarım tabak kuru fasulye
veee biliyorum yememeliydim ama mikrodalgada kek denedim 1 dilim kadar yedim çayla
Bi de yarım greyfurt
daha önce söylemişmiydim benim açlık alerjim varaç kalınca alerji oluyorum
tatlı rüyalar canımm
allah rahatlık versin az kalori bol enerji versin inşallah
bizde öptükk sena ablammmm yat uyu dinlennbu arada tatlı olarak tadını çıkarabileceğimiz bi ruyalarımız kaldı ztnn açlık başıma vurduuu öptümmmm!
NOT: Ekmeği ağzıma alma sebebim keke benzer bişi olmasıydı ağzımda 2-3 çiğnedim yuttum ama keke karrşı gelmemi sağladı
yarım ekmek miiii!!!!! akşama da kekkkkk!!!
aman bi ciddiye almadın sende beni bugün hep gülüyon bana
kızlar ben de kaçıyorum ben de 5 buçukta kalkıcam( 58:öpüyorum herkesleriii
yarım dilimmmmmm senacım ne yaptın ama gün boyu başka ekmek yemiyorumm kiiiii
dedimya küçük senaahhhh gerçekten ben de sena sandım seniiiii küçük seniiii dediğim gibi yarım dilimmm canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?