70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne bilim benim hiç tiroitim olmadıki kilo vermeyi yavaşlatıyor etkiliyor diye duyumlarım var okadar

evet doqru yavaşlatır ama ilaç kullanmazsan
hoşbulduk sehercim hiiçççç olmamış kek

yarn sabah tartılmak için sabırsızlanıyorummm
75'i qörürsem 1inci kesinlikle benim!

kızlar sabah 6da kalkıcam bana müsade hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın lütfen kendiniz bir iyilik yapın ve yiyeceklerin esiri olmayın tatlı rüyalar diliyorum bnm kankalarımaa öpüldünüz

yarn sabah tartılmak için sabırsızlanıyorummm
75'i qörürsem 1inci kesinlikle benim!
hadi inşallah bakalım.zaten görünende senin daha çok kilo verdiğin bende tartılmak istiyorum ama kendimi tutuyorum cumaya ne kaldıki şunun şurasında

listem:
sabah:
yağsız sucuk ve yumurta ama çokk az
yarım tam tahıllı ekmek
peynir
2 zeytin
1 bardak yeşil 1 bardak siyah çay
ara:
1 tane diyet bisküvi
çay
öğle:
4 tane köfte yağsız
1 domates
2 kaşık yoğurt
ara:
iki ısırımlık muz
akşam:
yarım tabak kuru fasulye
veee biliyorum yememeliydim ama mikrodalgada kek denedim 1 dilim kadar yedim çayla
Bi de yarım greyfurt

kızlar sabah 6da kalkıcam bana müsade hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın lütfen kendiniz bir iyilik yapın ve yiyeceklerin esiri olmayın tatlı rüyalar diliyorum bnm kankalarımaa öpüldünüz

bizde öptükk sena ablammmm yat uyu dinlenn bu arada tatlı olarak tadını çıkarabileceğimiz bi ruyalarımız kaldı ztnn açlık başıma vurduuu öptümmmm!
NOT: Ekmeği ağzıma alma sebebim keke benzer bişi olmasıydı ağzımda 2-3 çiğnedim yuttum ama keke karrşı gelmemi sağladı

evet 2 qnde ben kesinlikle 75'i qörürüm qibime qelio
diyete başlatalı nekadar olduki 1,5 kilodan çok verdiysen yağdan vermemiş olursun dikkat et gün içinde 1 kerede olsa seni doyuracak bi yemek ye yoksa ipin ucu kaçı verir elinden söylemedi deme

yarım ekmek miiii!!!!! akşama da kekkkkk!!!

tatlı rüyalar canımm

allah rahatlık versin az kalori bol enerji versin inşallah

teşekkürler arkadaşlar hadi by kaçtım bu seferr..

kızlar ben de kaçıyorum ben de 5 buçukta kalkıcam (58:öpüyorum herkesleriii
aman bi ciddiye almadın sende beni bugün hep gülüyon bana ciddi bişi söyledik şurda neyse hadi sanada allah rahatlı az kalori bol yaşam enerjisi versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…