tmm yaptım cnminşallah canım hadi hayırlısı olsun..
Canım lütfen kilo çizelgeni yaparmısın çizelgeleri görmek istiyorum gittim kızlar iyigeceler
diyete başlatalı nekadar olduki 1,5 kilodan çok verdiysen yağdan vermemiş olursun dikkat et gün içinde 1 kerede olsa seni doyuracak bi yemek ye yoksa ipin ucu kaçı verir elinden söylemedi deme
küçük sena
yarım dilimmmmmm senacım ne yaptın ama gün boyu başka ekmek yemiyorumm kiiiii
ahhhh gerçekten ben de sena sandım seniiiii küçük seniiii dediğim gibi yarım dilimmm canımcımm
dedimya küçük senabi bildiğim var
hımm sonuçta diyete başlayalı uzun zaman olduğu için vucut ödemi çoktan atmış vucuttan bu yüzden dedim.haftada vereceğin max kilo 1,5 geçmez. sende o civarlar vereceksin gibi görünüyor şimdi çizelgeni gördümde.ozaman herşey normal gibi görünüyor ama yinede dikkat et tecrübe konuşuyor.dikkat ettiysen günlük menülere sena dışında herkes az yiyip çabuk kilo vermeye çalışıyor dolayısıyla 1 hafta ii iken diğer hafta ipin ucunu kaçırıyo.sena ise dengeli besleniyor çok yesede üzerine kilo almıyor.demek istediğimi anlıyosun dimi.independent a kızıyoruz sen küçüksün daha faydalı şeyler ye diye ama sende ondan farksızsın evlendin anne oldun diye büyüdün sanmatmm yaptım cnm
ben diyete başlayalı 2-3 hafta oluo ama bilincsiz yapıodum
burda sizinle bilincli olarak baslayalı 10 qün falan oluo
buraya qeldiğimden beri 2,5 kg verdim
sena sabah ben öğle shr akşam yemeğimi ne bu günlük menümü'yarım tam tahıllı ekmek'yanlışş anladımmm ama akşam kek iyi olmamışşş bak
sena abla
green
shryvz
ve de meyvelerrr
sena sabah ben öğle shr akşam yemeğimi ne bu günlük menümüben yeşilim hafifim beni akşam ye shri al öğleye
hımm sonuçta diyete başlayalı uzun zaman olduğu için vucut ödemi çoktan atmış vucuttan bu yüzden dedim.haftada vereceğin max kilo 1,5 geçmez. sende o civarlar vereceksin gibi görünüyor şimdi çizelgeni gördümde.ozaman herşey normal gibi görünüyor ama yinede dikkat et tecrübe konuşuyor.dikkat ettiysen günlük menülere sena dışında herkes az yiyip çabuk kilo vermeye çalışıyor dolayısıyla 1 hafta ii iken diğer hafta ipin ucunu kaçırıyo.sena ise dengeli besleniyor çok yesede üzerine kilo almıyor.demek istediğimi anlıyosun dimi.independent a kızıyoruz sen küçüksün daha faydalı şeyler ye diye ama sende ondan farksızsın evlendin anne oldun diye büyüdün sanmasende daha küçüksün sende dikkat edeceksin okadar
uzun yıllardır 78 den fazlasını görmedim zaten her görüşümde diyete başlıyorum.ya 1 ay öncesini hiç unutmuorum tartıda 80i görmüştüm yaa
dünYA BAŞIMA YIKILMIŞTI
ya 1 ay öncesini hiç unutmuorum tartıda 80i görmüştüm yaa
dünYA BAŞIMA YIKILMIŞTI
uzun yıllardır 78 den fazlasını görmedim zaten her görüşümde diyete başlıyorum.dikkat et kendine sen hasta olur toparlasın bi şekilde ama sonra oğluşuna geçer yazık ilaç içip öyle yat dinlen kendine gel.bende galiba hasta olcam dedim sonra o galiba 10 gün sürdü
benim başım kelmi ya avatarım yokkkkkkkkkkkkkkkkkk koyamıyommm:84::84::84::84:
neden yazdıklarıma yada sorduklarıma cevap veren olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?