70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım hadi hayırlısı olsun..

Canım lütfen kilo çizelgeni yaparmısın çizelgeleri görmek istiyorum gittim kızlar iyigeceler
tmm yaptım cnm
diyete başlatalı nekadar olduki 1,5 kilodan çok verdiysen yağdan vermemiş olursun dikkat et gün içinde 1 kerede olsa seni doyuracak bi yemek ye yoksa ipin ucu kaçı verir elinden söylemedi deme

ben diyete başlayalı 2-3 hafta oluo ama bilincsiz yapıodum
burda sizinle bilincli olarak baslayalı 10 qün falan oluo
buraya qeldiğimden beri 2,5 kg verdim

tmm yaptım cnm

ben diyete başlayalı 2-3 hafta oluo ama bilincsiz yapıodum
burda sizinle bilincli olarak baslayalı 10 qün falan oluo
buraya qeldiğimden beri 2,5 kg verdim
hımm sonuçta diyete başlayalı uzun zaman olduğu için vucut ödemi çoktan atmış vucuttan bu yüzden dedim.haftada vereceğin max kilo 1,5 geçmez. sende o civarlar vereceksin gibi görünüyor şimdi çizelgeni gördümde.ozaman herşey normal gibi görünüyor ama yinede dikkat et tecrübe konuşuyor.dikkat ettiysen günlük menülere sena dışında herkes az yiyip çabuk kilo vermeye çalışıyor dolayısıyla 1 hafta ii iken diğer hafta ipin ucunu kaçırıyo.sena ise dengeli besleniyor çok yesede üzerine kilo almıyor.demek istediğimi anlıyosun dimi.independent a kızıyoruz sen küçüksün daha faydalı şeyler ye diye ama sende ondan farksızsın evlendin anne oldun diye büyüdün sanma sende daha küçüksün sende dikkat edeceksin okadar

öhöm öhöm yani 2-3 gündür böyle benim pazar faciamı hatırlatırımm tam bi enerji bombasıydı yani! 5 tane kurupasta! 6 tane zeytinyağlı yaprak sarma! 375+375 = 750 kcal! hem de hiç doymadan!

'yarım tam tahıllı ekmek' yanlışş anladımmm ama akşam kek iyi olmamışşş bak

sena abla
green
shryvz

ve de meyvelerrr
sena sabah ben öğle shr akşam yemeğimi ne bu günlük menümü ben yeşilim hafifim beni akşam ye shri al öğleye

Son düzenleme:

ya bugünlük benm böle oldu ama inanki öğlen hiç acıkmadım
miğdem bulanıodu hatta :26:
imkanı yok 1 lokma bişi yiyemezdim :26:
akşam üstü acıkınca da çorba içtim doyurdu bi anlık
ama 1 saat sonra çok acıktım malesef
dün dışarda gezmekten biraz üşütmüşüm galiba
arabanın içi sıcaktı bi anda dışarı çıktık
bi içeri bi dışarı rüzqar çarptı heralde
bu gün çok hapşırdım sanırım grip olucam :2:

ya 1 ay öncesini hiç unutmuorum tartıda 80i görmüştüm yaa
dünYA BAŞIMA YIKILMIŞTI

dünYA BAŞIMA YIKILMIŞTI
uzun yıllardır 78 den fazlasını görmedim zaten her görüşümde diyete başlıyorum. dikkat et kendine sen hasta olur toparlasın bi şekilde ama sonra oğluşuna geçer yazık ilaç içip öyle yat dinlen kendine gel.bende galiba hasta olcam dedim sonra o galiba 10 gün sürdü

dünYA BAŞIMA YIKILMIŞTI

şu an kaçsın cnmm? bu 80 de bişi var ya mesela 70 i gördüğümüzde o kadar rahatsız olmadık hepimiz eminim benim aklım başıma geldiğinde 78,5 di 70 olsam die azmediodumm ama 80 olunca bi tuhaf oluoo :S

sen yine iyisin 70e düşmüşsün
ahh bende qörcekmiyim acaba 70i

neden yazdıklarıma yada sorduklarıma cevap veren olmuyor

slmmm arkadaşlarrrr maşallah topik süper olmuşşş canlanmış geçmişe okumaya yetişemiyorum ben eskiden yazışcak kişi bulamazken şimdi hiç girmeye fırsat bulamıyorum
herkes iyidir inşş diyetlerde öyledir inşşş
benim şimdilik iyi gibi şükür spor pek yok arada ip ve mekik var yavaştan alıştırma yaparak ekliyorum inşş eskisindende süper olcam

benim başım kelmi ya avatarım yokkkkkkkkkkkkkkkkkk koyamıyommm:84::84::84::84:

neden yazdıklarıma yada sorduklarıma cevap veren olmuyor

canımsın ya hayatım kimse cevap yazmaz olurmu ,en son mesajın 2724.sayfada ben kendimden
örnek veriyim,her gece yazılanları okuyorum yardım edebileceğim konu varsa birşyeler yazmaya çalışıyorum ama canım mesela senin yazdığını okudum fakat nasıl yapıldığını bilmediğim için benden
sana mesaj gelmedi . yarın bilen arkadaşlarımız sana da yardımcı olurlar.üzme kız tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…