rakibem hoş geldin de uyumadınmı kız sen daha yarın okula ben giderim senin yerine
şimdi gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olcakkkKız yinemi geldin yat çabukkkBak burdayım çıkadım seni gelcekmi diye bekledim
uyku tutmadııyarın da yazılım var bi de gerginim ama uykum sıfır... ama pazar günkü felaketimi dengeledim sanırsam en azından günlük kalori olarak bak ona göre sen dikkat et cuma günü randevulaşalımmm 2 gün kaldı ya 1 hafta ne kadar çabuk geçti güya ben 1 kg veriodum bu hafta pehhhh... sen neler yaptınn bakalımmm? inş en son 21.30 gibi bişiler yemişsindirr
düşersin canım ne kaldıki şunun şurasında bahara 6 ile başlayan kilolarda olacaksın merak etmesen yine iyisin 70e düşmüşsün
ahh bende qörcekmiyim acaba 70i
verilmediyse tekrar tekrar sor canım :78: gözden kaçmış olabilir arada kaynayabilir yada sen verilen cevabı görememiş olabilirsinneden yazdıklarıma yada sorduklarıma cevap veren olmuyor
78 herkesin korkulu rüyası gibi herkez 78 de bi silkenmeye bi dur demeye başlıyoselam kizlar bende araniza katilmak istiyorum, bende 78 kilo bir bayanim, 18 kilo fazlam var ve nisan sonuna kadar vermem lazim, eve yuruyus bandi aldim gunde 1 saat kadar yurumeye calisiyorum, bir de diyet yapabilirsem cok guzel olacak, aksama kadar hicbirsey yemiyorum ama aksam yatana kadar ne bulursam yiyorum,buna bir duf demem lazim, aslinda cok diyorum ama kendimi tutamiyorum, kizlar benide alin araniza, yardim edin, neler yapayim soyleyin, haberlerinizi bekliyorum........
şu an kaçsın cnmm? bu 80 de bişi var ya mesela 70 i gördüğümüzde o kadar rahatsız olmadık hepimiz eminim benim aklım başıma geldiğinde 78,5 di 70 olsam die azmediodumm ama 80 olunca bi tuhaf oluoo :S
hadi gözümüz aydın yarında 75.5 i görürsün.ama daha önce dediğim gibi böyle hergün tartılma hele adet dönemin falan yaklaştığında tartıyla küs çünkü olduğundan fazla çıkarsın moralin bozuluraz önce 75'i qördümmm şuan 75.8'im canımm
selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum, bende 78 kilo bir bayanim, 18 kilo fazlam var ve nisan sonuna kadar vermem lazim, eve yuruyus bandi aldim gunde 1 saat kadar yurumeye calisiyorum, bir de diyet yapabilirsem cok guzel olacak, aksama kadar hicbirsey yemiyorum ama aksam yatana kadar ne bulursam yiyorum,buna bir duf demem lazim, aslinda cok diyorum ama kendimi tutamiyorum, kizlar benide alin araniza, yardim edin, neler yapayim soyleyin, haberlerinizi bekliyorum........
hadi gözümüz aydın yarında 75.5 i görürsün.ama daha önce dediğim gibi böyle hergün tartılma hele adet dönemin falan yaklaştığında tartıyla küs çünkü olduğundan fazla çıkarsın moralin bozulur
evet böyle kötü bi yanı var ama bunun dışında iyi yanıda var.adet dönemi metabolizman 2 kat daha hızlı hareket eder dolayısıyla adet döneminde normalde daha fazla kilo kaybı yaşarsın
saol
adetime daha var canım evet biliorum
vücutta ödem oluştuğu için adet döneminde tartı ağır qösterio
evet böyle kötü bi yanı var ama bunun dışında iyi yanıda var.adet dönemi metabolizman 2 kat daha hızlı hareket eder dolayısıyla adet döneminde normalde daha fazla kilo kaybı yaşarsıniyi değerlendirilmesi gereken 1 hafta anlıcan
o dönem kendini tutmak zor olsada elinden geleni yapmak lazım.benimde 1 hafta sürüyo bu açıdan ii ama genel olarak kötüaa ben bunu bilmiodumm
bide ben 10 qün adet oluorum
yaşadım desene
o dönem kendini tutmak zor olsada elinden geleni yapmak lazım.benimde 1 hafta sürüyo bu açıdan ii ama genel olarak kötüneden 3 gün değil yada 5 gün
dedimya bahara kadar rahat rahat bu kiloya gelirsin hiç üzülme.zaten ne kaldıki şunun şurasında zaten zor olan kısmı başlamak başladınmı gerisi gelirayy inanmıyorum 75'i qördmm yaa
varya 65'i qörimm daha bişi istemiorum o bana yeter
65'e razıyımm.. ne çok zayıf nede kilolu oluyorum
65-63 arası bana çok yakışıo
o dönem ne kurtarırsan kardırbenim adet dönemlerinde öle çok fazla cnaım tatlı çekmez
ilk 3 qün içerisinde bir kere belki çeker ondada kaçamağımı yaparım
beklerim valla
o qünde bi kase sütlü tatlı yiyerek qeçiştirirm
puding falan yaparım kendime onlar hafif oluo hemde çok qüzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?