70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

git yürüyüşünü yap canım hava süperr!
o dönem ne kurtarırsan kardır kilo çizelgeni her seferinde değiştiriyosun bakıyorum

evet daha çok motive oluorumm

hoşgeldin tekrar aramıza.genel olarak düzenli beslendiysen kilo almamışsındır merak etme.en fazla yerinde saymışsındır.buda bi başarıdır sonuç olarak

git yürüyüşünü yap canım hava süperr!

evet daha çok motive oluorumm
bi ağırlık bi yorgunluk var üzerimde burda hava gayet kasvetli bulutlu.gideceğim yer uzak değil ama şehir içinde oturduğumuz için giyincem falan filan uzun iş.şöyle üzerine bişi alıp terliklerle şakşak diye ses çıkara çıkara gitmek vardı

hoşgeldin tekrar aramıza.genel olarak düzenli beslendiysen kilo almamışsındır merak etme.en fazla yerinde saymışsındır.buda bi başarıdır sonuç olarak

canım teşekkür ederim hoşbulduk.
düzenli beslenemedim çünkü kısa bir işgezisi olduğu için hava alanlarında düzensiz beslendim ama yine de aşırıya kaçmadım. uçakta gece verilen yemeği yemedim mesela.
kg almış görünüyorum yaklaşık 300 gram kadar ama canımı sıkmıyorum. fazla değil çünkü bu haftaki kilo bildirimi yarın, yarına kadar bir şey değişmezse kilo artırım bildirimi yapmak zorunda kalacağım sanırım :26::26::26:

15 günde yarım kilo verdiğini yazmışsın ozaman metabolizman oldukça yavaş yada yavaşlatan nedenler var.sonuçta her yiyen insan kilomu alıyor tabiki hayır.biz hep böyle aç gezmicezya zamanla azar azar arttırarak normal aşırı olmayan bi yeme düzenine geçecez inşallah 300 gr çok bişi değil ama yarına verirsin sen onu kısa zamanda alınan kilo kısa zamanda verirlir vucuduna yapişmadan söküp atarsın onu dikkat edersen her kaçamakta kilo alsaydık oohoo işimiş yaştı.yerinde sayıyor olmakta büyük bi başarıdır

Günaydın hepinize kızlar...

Bugün bende de bir tembellik var ki sormayın... Spora gidip gelmem lazım ama üşeniyorum. Öğleden sonra da kombici gelecek şimdi apar topar git gel olmaz en iyisi evde spor yapmak. Bu arada hala su içmedim ben ... Sanırım en büyük eksikliğim o Günde 500 kalori yaksam kar kardır di mi?

:90: gittin mi kıss??

günaydın canımm
ayy keske bnde spora gidebilsem
varya koşa koşa giderimm
1 tatlı kaşığı bal ye cnm iyi gelir

kar kardır tabi.zorlada olsa su iç en azından 1 bardak.illa 2-3 kilo olmasına gerek yok hiç içmeyen biri için 1 bardağında büyük yararı var

:90: gittin mi kıss??
gitmedim gidiyorum.seni kıskandım ve tartıkdım ama işin komik yanı tartıya bi çıktım ne görim 70 kilo.1 gram bile vermemişim.sinirim bozuldu bi wcye girim çıkim dedim belki 50 gr gider neyse gittim ama yaptım yapmadım arası bişi 1 çay bardağı dolmaz o derece.neyse döndüm tartıyı bi kontrol edim dedim bi baktım sabit değil yeri sallanıyo.sabit bi yere çektim ve gerçeklerle yüzleştim.şimdi yazmıyorum kaç çıktığını yarın bildirimde yazıcam marketten bişi istiyen varmı

günaydın canımm
ayy keske bnde spora gidebilsem
varya koşa koşa giderimm
1 tatlı kaşığı bal ye cnm iyi gelir

İnsan tembelliğe alışıyor o yüzden de bak şimdi bahane buldum kömbici gelcek saat 2 de:) Ama evde yapıcam söz veriyorum size.. Havalardan mı nedir... Hiç çıkasım yok dışarıya..

hadi bakalımmmm... sana yetişcem ben inşallahhh

İnsan tembelliğe alışıyor o yüzden de bak şimdi bahane buldum kömbici gelcek saat 2 de:) Ama evde yapıcam söz veriyorum size.. Havalardan mı nedir... Hiç çıkasım yok dışarıya..

ya burda hava mükemmellll
keşke ben çıkabilsemm

sudem34 ün avatarı baktıkça beni gaza getiriyo
kız bizde bi angelina olsak fena mı

canım vucut harekete de alışıyo belli bi zamn sonra kılo veremıyo esım yazın gunde 8km kısın 4km yuruyo ama hep tombık

ya canım benım ne bıleyım araştırdıkça canım sıkılıyo moralım bozuluyo cunku vucut neyı yarapsa onu alışıp daha sonra tepkı vermiyo bi de ben ömrümün sonuna kadar diyet yapmak istemiyorum boğa burcuyum yemek benım ıcın mutluluk kaynağı o yüzden hem azar azar yiyip hemde kılo vermenın bı yolunu bulmalıyım yorgun olmasam spor eklıycem hergun de bakalım ya hayırlısı tepem attı dün kocama dıyet felan yapmıyom begenıyosan ben buyum dedımdoktor bile kılolu değılsınız eşiniz mi kılo vermenizi istiyo diyo.boyum 1.71 (en az çunku abımle aynı boydayız 1.75 oldugunu ıddıa eder)hakkımda hayırlısı sıkıldım artık diyet kelımesınden her gün tartılmaktan

kahvaltım

1 büyük bardak su
1 tatlı kaşığı bal
1 zeytin
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim peynirli post
1 salatalık
1 domates
1 büyük fincan yeşil çay

Son düzenleme:
kahvaltım

1 büyük bardak su
1 tatlı kaşığı bal
1 zeytin
tost ekmeğiyle hazırlanmış 1 dilim peynirli post
1 salatalık
1 domates
1 büyük fincan yeşil çay

Gayet iyi görünüyor:)

yarım şekerli iki çay
1 domates
kibrit kutusu büyüklüğünde b.peynir
2 dilim esmer ekmek
3 zeytin

ya burda hava mükemmellll
keşke ben çıkabilsemm
çıkmaz olaydım.resmen açıkta nerem varsa buz tuttu çok feci soğuk burası daha apartmandan çıkarken pişman oldumdu.allahtan yakına gittim ama eve zor attım kendimi acayip yoruldum poşettekileri bile çıkarmadım birazdan kahvaltıyı hazırlarken bi yandanda yerleştiririm

güzelim kaç beden giyiyosun sen.ya bi arada belimizi basenimizi falan ölçelim bide onun üzerine bi konuşalım ne dersiniz

yaf sen çok hareketsizsin ama biraz daha hareketli olsan
çok qüzel kilo verirsin

teşekkür ederim canım. evet normalde ortalama 500 gran onbeş günde bir ama yediklerime azami dikkat etmiyordum. haftasonları nutellalı ekmek bile yiyordum. kendimi çok kasarsam o psikolojiye girersem abartırdım çünkü.
geçen hafta 500 gram normal günlerde 1 kg da detoksla vermiştim. şimdi detoksla iki günde verdiğim kilonun 300 gramını geri almak dokunmuyor bana. son zamanlarda da regl öncesi döneme girdim, hiç doymuyorum sanki devamlı açım.. bu benim bir ay içerisinde en zor zamanlarım :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…